Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dinen bağlanma diye birşey varmış. Vajinusmusa sebep olabilirmiş. Buna şahit olan yada yakınlarından duyan biri var mı ?
Evet canım benimde öyle olmuş hocaya gitmiştim 3 harfliler tarafından baglanmissin demişti o zamanlar esimden resmen kaçıyorum sogumustum aynı yatakta bile yatmak istemiyordum Oysaki biz esimle severek evlendik 5 yıl flört yaşadık işte evlendikten sonra çok değişik şeyler yaşadım işte hoca okuduktan sonra çok şükür duzeldim sonrada egzersizle çok şükür yendim bunlar hep olan şeyler hurafeler değil yani tanı herkesin düşüncesi kendine inanan ya da inanmayan tercih meselesi yani

Boşverilim bu konuları kötü şeylerdi nasılsınız kızlar nasıl gidiyor çalışmalarınız dualarım sizle inş yenersiniz sizde

Boşverilim bu konuları kötü şeylerdi nasılsınız kızlar nasıl gidiyor çalışmalarınız dualarım sizle inş yenersiniz sizde
kızlar bende halen yenemedim sorun devam ediyor kasılmalar felan.aranızda jinekoloğa giden var mı yada kadın doğuma acaba gitsem mi diyorum bilemedim nasıl şeyler uyguluyor ne yapıyor bunlar yardımcı olur musunuz bana?

Can'ım içi bnm ya sen kadın doğumcuya git lütfen biliyosun senin oldu daha olmadı oyüzden doktor bi baksın bi çoğundada intihap olduğunda. İlişkide acı çok oluyomuş bakalım ne dicek doktor bi muayene ol kafamız rahat olsun inanıyorum başaracaksın tekrardan

Ben iki ayrı jinekoloğa gittim anatomik bi sorun mu var acaba diye kontrol ettiler bi dorun yok dediler hatta birisi ince Çubuk soktu çıkardı şok olmuştum

Gideyim de canim aslında muayene korkum var alttan birşey yaparlar mi diye

Ben iki ayrı jinekoloğa gittim anatomik bi sorun mu var acaba diye kontrol ettiler bi dorun yok dediler hatta birisi ince Çubuk soktu çıkardı şok olmuştum
Yanlış anlaşılmasın arkadaşlar oraya bişey giriyormuş ve ben bişey anlamadım buna şok oldum

Hayır sen istemediğin sürece bişey sokmuyorlar merak etme
Alttan muayene ediyorlar sen izin verirsen tabi canım vajinusmus musun yendin mi bilmiyorum ama eğer yenmişsen hiç korkma bende oldum muayene hiçbir şey olmuyor bi kaç saniye sürüyor zaten

Alttan muayene ediyorlar sen izin verirsen tabi canım vajinusmus musun yendin mi bilmiyorum ama eğer yenmişsen hiç korkma bende oldum muayene hiçbir şey olmuyor bi kaç saniye sürüyor zaten
Yanlis anlasilmasin Yanı yenemeyenler icin de korkulcak bi durum yok çok aci veren bi olay değil kasinca biraz acıyor aman aman bi aci yok ilişkide de öyle zaten kasarsan aci verir

nasıl birşey yapıyorlar ki ? zaten benim sorunum kasılma kasmayı engelleyemiyorum bu ilişkide de böyle oluyor zaten
Daha önce iliskiye girip simdi tekrarmi oldu canim? Eger oyle ise tekrardan egzersizlere basladan, önceden bu sekilde yendiysende yenmediysende, bence cok faydasi var. Ben daha isaret parmaga yeni gectim ama gercekten cok ilerledigimi düsünüyorum kasilmayi nasil önleyecegini ögreniyor insan zamanla hele hergün yapinca

canım bn 3ay yaptım prmk egzerszni 3parmktA aynı anda durumna geldim fakat eşimle yapamıyrum aynı kasılmalr aynı korku sendde böylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…