Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bn 3ay yaptım prmk egzerszni 3parmktA aynı anda durumna geldim fakat eşimle yapamıyrum aynı kasılmalr aynı korku sendde böylemi
Ben henüz esli deneme yapmadim egzersizden sonra. Parmaga iyice alismadan esli yapmayi düsünmüyorum. Bence sen 3 lü alirken hayal et esinle yapiyomus gibi. Kasildiginda dur bekle gecsemeye calis falan. Yani iyice gevsemeyi ögren önce buna odaklanalim esli deneme sonra olsun olmazmi

tamamda nereye kadar canım ya hera klink diye biyer duydum araştyorum bi bilgn varmı senn

günaydın arkadaşlar bugün kötüyüm...nerden başlayım bilniyorum...c.tsi gecesi deneyelim dedik yok olmuyor...
bunca zamn anlayışlı olan eşim anlayışını kaybetmeye başladı.ve kavga ettik çok kötü..
sonra o gitti salonda uyudu ben odadaydım aldım elime aynayı iyice incelemek istedim hem ağlıyorum hem bakıyorum...
bıraz açık yazıcam kızlar şimdiden özür dilerim şöyle bir sorun var aslında sorunmu onuda bilmiyorum fakat benim vajinamın iç ve dış dudakları dışında bıraz sarkık gibi baktım orayı aralayınca elimle o arada ince çizgi gibi nefes verinnce acılan yer var sanırım orası değilmi giriş sorun şu ki biz yaparken daha çok canımı yakan bu dudakların araya kaçıp orayı kapaması yada kıvrılması...böyle bişey yaşayan varmı nasıl ilişkiye girmem gerek her seferınde ben orayıiyice aralayım desem zaman geciyo vs. kolay yolu yokmudur böyle vajınası olan varmı çok açık oldu ama çıldırıcam ...amalıyatı varmış onun ama onada korkuyorum en azından bırı bana evet benımde öle ben şöyle yapıorum dese
offffffffff(((

Kendin elinle açıp yine kendi elinle yerleştir.Ama bu ara egzersiz yap Eşli deneme artık çünkü eşinin tepkisi seni daha kötü yapabilir ya yine olmazsa da eşim yine kızarsa filan ha belki şu da olsbilir ben bu gece yapıcam inat ettim deyip yenenleri de okudum burdsn

kendini bu kadar üzme canım 1.buçuk aydır oldu yeneli hala penisi ben yerleştiriyorum popoyo eğimli şekilde sende yerleştir yatak ayırmıyın asla bu hastalığı beraber atlatıcaksınız sende pes etme yuvan için eşinide anla biraz nekadar üzülüyo.

Benim esimde her olmayisinda kizzdigi icin 2 senedir hic denemedik. ya yine olmazsada kizarsa diye düsün.. evet o ince dedigin sey delik poponun hemen yaninda. sadece bir kac zaman kendin ayiracaksin dudaklari öyle düsün, sonrasinda gerek kalicagini düsünmüyorum. acaba acidan cok degisik bir his oldugu icin korkuyor olabilirmisin? yani dudaklari elleyince? Parmak egzersizleri yapiyomusun canim? bence hemen egzersizlere basla, cïnkü ozaman nekadar kolay oldugunu anlayacaksin, neyin nerde oldugunu anlarsin. Bende sen gibiydim aynaya bile bakamiyodum. bir kac gün sadece aynaya baktim , bir kac gün sonra aynaya bakarak oralara dokundum iyice dokunulmasina alistim, ve en sonunda parmak egzersizine gectim

Hanimlar boyle yillarca yuvanizda huzuru bozana kadar, baska masraflardan kisip guvenilir bir kadin dogum doktoru ve vajinismus terapistine gitsenize. İnanin bos bu cektikleriniz cunku 1 haftada hallolacak sey icin aylarca yillarca evliliginizden gidiyor zaman...

Temmuz ayindayiz baya yeni evlenip konuya gelen olur. Lutfen yipratmayim daha ilk gunden. Gidin cozun halledin bu işi. Valla ben 4 yil once evlendim, dugundeki takilarla gittim doktora. Hicbir sey huzurdan önemli değil. Para kazanılır ama huzur gittikten sonra neye yarar

ben yanlış yeri mi bakıyorum acaba benim dediğim yer dudakların arasında baya poponun yanında falan değil çıldırıcammevet hem değişik bi his hemde dudaklar kıvrıldığı için acı varbarmağım girmiyo canım spey sürdüm bebe yağı vs.. yokk elimi dolastırır ken gırdı dıyenler var bende olmuyo

kendimde sanki yanlış yerde sonrasında bısey olacak gibi hissediyorum

Canim bak, belkide yanlis yere bakiyosun. Aynayi al simdi bacaklarini acabildigin kadar ac, korkma, sonucta istedigin zaman durursun, korkucak bisey yok senin elinde hersey eger acirsa dur bekle falan. actikdan sonra ta asagiya bak, yukariya degil, yani diyelimki elini oranin üzerine koydun kapatmak icin hani biri görürse tarzi, elini koydun kapattin görülmemesini sagladin, delik ta parmaklarinin ucunun oralarda.. yukarida hic degil. ve bakarken ikin sakinles iyice.. gerekirse 10-15 dakika sürsün iyice sakinles müzik ac dizi ac, sonra ikin, inan görüceksin deligi, benim dedigim yere bak

kendimde sanki yanlış yerde sonrasında bısey olacak gibi hissediyorum
Bende kötü bisey olucak saniyodum, ama deligi buldum önce. sonra serce parmagimi deligin yaninda durdurdum hic sokmadan. sonra yavas yavas elledim serce parmakla, sonra bi baktim aslinda girebiliyo, derin nefes al ver yaparak girdi gercekten kolay oldu, inan bana bu egzersizi yaptiginda sende daha iyi anlayacaksin neyin nerde oldugunu. zaman harcamadan yap simdi aynayla incele

Ben evlendiğimde deliğin nerde oldugunu bile bilmiyordum. O kadar bilgisizce evlenmişim ... Korkuyordum o ayrı ama bunun benim başıma gelebileceğini hiç düşünmedim...

simdi bende 2 parmaga geçemiyorum bir türlü. Aparatlarımı dondurma cubugu gibi olan cay karıstırma cubuklrından yapıyorum. Üzerine bol peçete ile. 1,5 parmak kalınlıgında olanı bile sprey ile alabiliyorum.
Sırf peceteden yapıp denemedim hiç . Acaba 2 parmak kalınlıgında sırf peceteden mi yapsam ?

eşim ile çok kavga ediyoruz , ben kendimi eksik ve kusurlu hissediyorum çünkü...

Vajinamı incelediğimde deliğin ıkındıkca acildıgını gördüm ama çok az açılıyor sanki. Orası küçük gibi geliyor bana . Birde çok açılmıyor. Yuvarlak değil birde alttan üstten basık gibi nor mal mı bu ?
Küçük top gibi sanki yukardan ve üstten baskı kurdugunuzu düşünün.

normal kızlar rahimlerinizi inceleyin tanıyın organınızı lütfen internetten bakın rahimlerin yapısına ıkınca açılan biyer orası bunlara takılmayın piskolojinizi bozuyosunuz herkezin rahmi aynıdır

iki elinle ikiye ayır dudakları bi öyle ikin görüceksin gergin olsun vajinan canım

Uzun zamandan sonra tekrar merhaba arkadaslar. Eskiden yazdigim bir kac mesaj var hepsi uzun uzun ve tekrarlamam su anda mümkün degil, isterseniz onlarida bir okuyun belki birilerine yardimi olur. Bende coktan yendim ama hala agrilarim olabiliyo ama bu kesinlikle isteksizlikle alakali yoksa vajinada bir sorun yok. Bu noktaya cok dikkat edin lütfen vajina islaksa, gevsemisse zaten inanin cok ama cok kolay (parmak/aparat egsersizide , iliskide) eger degilse kuru ise her zaman zor bu ileride yensenizde böyle yani. Size tavsiyem ne olur bu erteleme hastaligina son vermeye calisin cünkü simdi kiziyorum kendime cocuk isteyince bazen hop diye olmayabiliyor ve zaman kaybi oluyor tabi hersey kader kismet ve yasanmasi gerekenler aglasakta sizlasakta yasaniyor :) Ama zaman kaybetmeyin ve hic pes etmeyin ! :)

isaret parmagini cok kolay aliyorum, yani daha dogrusu, kaslarimi gevsetmeyi ögrendim artik, ve pnsli denemeye gecmek istiyorum. ama maalesef kötü anilar geliyo aklima stress olur, kendimi kasarsam diye korkuyorum, halbuki biliyorum girebilir, hersey girebilir oraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…