Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Rahat birak kendini kasma emin ol olacak :) oradan bir bebek cikiyor inan bana bende yapamiyordum olmaz olamaz diyordum ama bunlarin hepsi piskolojik...cünkü bize oranin yasak oldugunu ögrettiler hep. Dokunmak yasak, kötü diye gösterdiler.. Ama inan olucak. Daha emin degilsende kendini gevseterek iki parmak ile alistirma yap ve göreceksinki oda sorun degil. Pes etmek yok!:)

Kızlarrrrr merelerdesiniz egzersizler nasıl gidiyor başlayamayan kaldı mi,el kaldırsın lütfen :) hadi paylaşalım içimizden gelenleri vajili kalmasın

Canım çok tebrik ederim seni parmak egzersinine baslamissin ama yine acele ediyorusn gibi geliyor bana esli deneme için biraz daha egzersiz yapmalisin karar senin tabi ama esli denemede başarısız olunca kendine güvenin gidebilir

Canım çok tebrik ederim seni parmak egzersinine baslamissin ama yine acele ediyorusn gibi geliyor bana esli deneme için biraz daha egzersiz yapmalisin karar senin tabi ama esli denemede başarısız olunca kendine güvenin gidebilir

Canim aparata gectim. Kendime cumaya kadar zaman verdim o güne kadar iyice alisicam sonrasinda esli

Aparatin icine hergangibir çubuk koyarsan daha dik durur ve giriş daha kolay okur canım eğilip bükülmez Ve dediğin gibi sadece sana küçük geliyor canım :) iki oda bi salon demişti vi arkadaş aynen öyle :) saka bi yana orası esnek canım benim hic merak etme sıvılarin bulunduğu kabin seklini aldığı gibi o da oraya giren seyin kalinligina göre kendini ayarlar korkma

kendimde sanki yanlış yerde sonrasında bısey olacak gibi hissediyorum
Canım kesinlikle yanlış yere bakiyosun bende oyleydim ilk sanki oraya bisey girerse delinecek ve kan govdeyi goturecek gibi geliyordu megerse baktigim yer idrar deliği ymis arkadaşların dediği gibi aynanın karşısına geç bacaklarını ac ve iyice ikin ikindikca acilan popoya çok yakin bi delik goruceksin

Merhaba
Bende iki buçuk aylık evliyimve vajinusmusum. Psikoloğa gittim fayda etmedi kadın dogum doktoruna gittim parkmak egzersizleri verdi. Ama şimdi kadın dogumada gitmeyi birallktim. Çünkü maddi anlamda gücümüz yok. Ben işaret parmağı ve orta parmağı yapabiliyorum ama iki parmaga geçemiyorum nasıl daha kolay yapabilirim yardımcı olurmusinuz. Ve hala eşimle denemeye kalktigimizda kasilmalarim devam ediyor olmuyor

aparat yap istersen, yani aslinda illaki daha kalin yapmana gerek yok bence. isaret parmaginin biraz daga kalin aparatini yap. peceteyi rulo yap strecle ve onu eldivene gecir. onunla dene ona iyice alisinca esinle dene :))

canımm öncelikle onların dedıgı gıbı uzun surmek zorunda degıl bu tamamen senın tedavıyı ne kadar ıstedıgınle ve ne kadar ödev yaptıgınla ilgili emin ol 3. aparattan sonra hersey yoluna gırecek sen aparat alıp basla bana kulak copu cok itici gelirdi hatta parmakta oyuzden aparatın birincisıyle basladım daha sonra serce parmagımıda yapabıldım.Önce kendine güven asla pes etme ve egzersiz yap.Nefes ve kegel egzersizini arastır nasıl yapıldıgını ve onları uygula kendine loş güzel bir ortam ayarlayıp huzurlu ve sakin bir sekilde egzersizlerini yap bana cok faydası olmustu.Emin ol bunları duzenli bir seilde yaparsan cok kısa surede yenersın Allah ın ıznıyle

canim aparata gectim ben parmak egzersizlerinden sonra :) su an aparatla esimle yapicagim pozisyonda deniyorum :) ona iyice alisinca esli deneme yapicam dua edin bana

ozaman dediğiniz yer dudakların falan alt kısmında olan bıyer anladığım kadarıyla

canim aparata gectim ben parmak egzersizlerinden sonra :) su an aparatla esimle yapicagim pozisyonda deniyorum :) ona iyice alisinca esli deneme yapicam dua edin bana

ben okumamısım oraları ozaman süpersin o halde devam et.Esli denemede tavsıye bir anda hepsini yapmaya calısma once yarısı girsin mesela daha sonraki gün tamamı emin ol boyle cok kolay olucak.Tabi herkese gore farklıdır ama ilk senin kontrolunde üstte olursan aynı aparat dener gibi daha kolay olur emın ol aparatlardan kat kat kolay oldugunu anlayacaksın.Allaah yardımcınız olsun

İLK ÖNCE ERKENDEN FARKETMİŞSİN TEBRİKLER CANIM BNDE 1,30 AYLIK EVLİYDİM BENDE ERKENDEN ÇÖZÜMÜ BURDAKİ GÜZEL İNSANLAR SAYESİNDE BULDUM YENDİM . İLK ÖNCE EMLA KREM AL VAJİNAYA PARMAK SOKABİLİYOMUŞSUN ZATEN BU KREMİ SRMAĞINA SÜR PARMAKĞINLA RAHMİN İÇİNE DIŞINA SÜR VE BİZ KADINLAR İÇİN SU BAZLI Kayganlaştırıcılar var onu kullanmanı tavsiye ediyorum su bazlı kayganlaştırıcı kayganlık sağlıyo ve penis hiç acısını bile hissetmiyosun emla kremde uyuşturuyo zaten pozisyonda yatak ucu pozisyonu dene yada eşin yatsın sen üsste ol bak hemen olucak zaten parmak alabiliyosan sorun çözülmüştür bile .

cok sagol canim! inshallah dedigin gibidir :))

Arkadaşlar bu konuda bir tavsiyem olacak, tamamen devlet hastanesinde yani ücretsiz. Benim gibi bu dertten muzdarip olanların benim gibi çarelerini bulmalarını istiyorum.
Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesinde Psikiyatrist Gülşen Teksin'i gidin bulun. Kendisi size özel muayene koşullarında zaman ayırıyor ve gerçekten iletişimi çok iyi. Öneriyorum umarım herkes güzelce tedavisini görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…