- 5 Ocak 2017
- 8
- 10
- 1
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.501
Rahat birak kendini kasma emin ol olacak :) oradan bir bebek cikiyor inan bana bende yapamiyordum olmaz olamaz diyordum ama bunlarin hepsi piskolojik...cünkü bize oranin yasak oldugunu ögrettiler hep. Dokunmak yasak, kötü diye gösterdiler.. Ama inan olucak. Daha emin degilsende kendini gevseterek iki parmak ile alistirma yap ve göreceksinki oda sorun degil. Pes etmek yok!:)isaret parmagini cok kolay aliyorum, yani daha dogrusu, kaslarimi gevsetmeyi ögrendim artik, ve pnsli denemeye gecmek istiyorum. ama maalesef kötü anilar geliyo aklima stress olur, kendimi kasarsam diye korkuyorum, halbuki biliyorum girebilir, hersey girebilir oraya...
Canım çok tebrik ederim seni parmak egzersinine baslamissin ama yine acele ediyorusn gibi geliyor bana esli deneme için biraz daha egzersiz yapmalisin karar senin tabi ama esli denemede başarısız olunca kendine güvenin gidebilirisaret parmagini cok kolay aliyorum, yani daha dogrusu, kaslarimi gevsetmeyi ögrendim artik, ve pnsli denemeye gecmek istiyorum. ama maalesef kötü anilar geliyo aklima stress olur, kendimi kasarsam diye korkuyorum, halbuki biliyorum girebilir, hersey girebilir oraya...
Canım çok tebrik ederim seni parmak egzersinine baslamissin ama yine acele ediyorusn gibi geliyor bana esli deneme için biraz daha egzersiz yapmalisin karar senin tabi ama esli denemede başarısız olunca kendine güvenin gidebilir
Aparatin icine hergangibir çubuk koyarsan daha dik durur ve giriş daha kolay okur canım eğilip bükülmez Ve dediğin gibi sadece sana küçük geliyor canım :) iki oda bi salon demişti vi arkadaş aynen öyle :) saka bi yana orası esnek canım benim hic merak etme sıvılarin bulunduğu kabin seklini aldığı gibi o da oraya giren seyin kalinligina göre kendini ayarlar korkmaBen evlendiğimde deliğin nerde oldugunu bile bilmiyordum. O kadar bilgisizce evlenmişim ... Korkuyordum o ayrı ama bunun benim başıma gelebileceğini hiç düşünmedim...
simdi bende 2 parmaga geçemiyorum bir türlü. Aparatlarımı dondurma cubugu gibi olan cay karıstırma cubuklrından yapıyorum. Üzerine bol peçete ile. 1,5 parmak kalınlıgında olanı bile sprey ile alabiliyorum.
Sırf peceteden yapıp denemedim hiç . Acaba 2 parmak kalınlıgında sırf peceteden mi yapsam ?
eşim ile çok kavga ediyoruz , ben kendimi eksik ve kusurlu hissediyorum çünkü...
Vajinamı incelediğimde deliğin ıkındıkca acildıgını gördüm ama çok az açılıyor sanki. Orası küçük gibi geliyor bana . Birde çok açılmıyor. Yuvarlak değil birde alttan üstten basık gibi nor mal mı bu ?
Küçük top gibi sanki yukardan ve üstten baskı kurdugunuzu düşünün.
İsabet olmuş canım aparat parmaktan çok daha kolayCanim aparata gectim. Kendime cumaya kadar zaman verdim o güne kadar iyice alisicam sonrasinda esli
aparat kalınligi çok önemli canım senin en kadar aparatı n kalınlığıİsabet olmuş canım aparat parmaktan çok daha kolay
Canım kesinlikle yanlış yere bakiyosun bende oyleydim ilk sanki oraya bisey girerse delinecek ve kan govdeyi goturecek gibi geliyordu megerse baktigim yer idrar deliği ymiskendimde sanki yanlış yerde sonrasında bısey olacak gibi hissediyorum
Merhaba
Bende iki buçuk aylık evliyimve vajinusmusum. Psikoloğa gittim fayda etmedi kadın dogum doktoruna gittim parkmak egzersizleri verdi. Ama şimdi kadın dogumada gitmeyi birallktim. Çünkü maddi anlamda gücümüz yok. Ben işaret parmağı ve orta parmağı yapabiliyorum ama iki parmaga geçemiyorum nasıl daha kolay yapabilirim yardımcı olurmusinuz. Ve hala eşimle denemeye kalktigimizda kasilmalarim devam ediyor olmuyor
İsabet olmuş canım aparat parmaktan çok daha kolay
Kizlar. Simdi doktordan geliyorum. Morelim asiri bozuk. Ben sanmistimki bugün bana ödev verir, söyle yap böyle yap ve ya hap falan verir sandim. Yurt disinda piskolojiye cok önem veriyolar, bu kendini tanima sakin olmayi ögreten bir tedavi, aylarca sürebilir dedi.. benim okadar bekliyecek sabrim kalmadi! Balayimiz zaten afedersiniz bK gibi gecti, iki hafta sonra tatile gidicez, bari orda yasiyalim balayini istiyorumiki haftaya bu illeti yenmem lazim Cok üzüldüm... kadin dediklerimi kagita yazdi, bizden haber alicaksin dedi.. devlet hastanesinde.. iki haftada yenmeyi hic düsünme dedi bidahaki seyans bir ay sonra olabilir dedi. Iki hafta cok kisa bir süre dedi yardim edin ben bu pisligi yenmek istiyorum. Kulak cöpünü basi ve biraz daha alabildim sonra biseye degdi gibi oldu cikardim. Dün dedimki bu sefer yapicam, ama bunda hic sokamadim bile.. anlamadim. Ama kafama koydum bu egzersizlerle yenicem
canımm öncelikle onların dedıgı gıbı uzun surmek zorunda degıl bu tamamen senın tedavıyı ne kadar ıstedıgınle ve ne kadar ödev yaptıgınla ilgili emin ol 3. aparattan sonra hersey yoluna gırecek sen aparat alıp basla bana kulak copu cok itici gelirdi hatta parmakta oyuzden aparatın birincisıyle basladım daha sonra serce parmagımıda yapabıldım.Önce kendine güven asla pes etme ve egzersiz yap.Nefes ve kegel egzersizini arastır nasıl yapıldıgını ve onları uygula kendine loş güzel bir ortam ayarlayıp huzurlu ve sakin bir sekilde egzersizlerini yap bana cok faydası olmustu.Emin ol bunları duzenli bir seilde yaparsan cok kısa surede yenersın Allah ın ıznıyle
ozaman dediğiniz yer dudakların falan alt kısmında olan bıyer anladığım kadarıylaCanım kesinlikle yanlış yere bakiyosun bende oyleydim ilk sanki oraya bisey girerse delinecek ve kan govdeyi goturecek gibi geliyordu megerse baktigim yer idrar deliği ymisarkadaşların dediği gibi aynanın karşısına geç bacaklarını ac ve iyice ikin ikindikca acilan popoya çok yakin bi delik goruceksin
canim aparata gectim ben parmak egzersizlerinden sonra :) su an aparatla esimle yapicagim pozisyonda deniyorum :) ona iyice alisinca esli deneme yapicam dua edin bana
İLK ÖNCE ERKENDEN FARKETMİŞSİN TEBRİKLER CANIM BNDE 1,30 AYLIK EVLİYDİM BENDE ERKENDEN ÇÖZÜMÜ BURDAKİ GÜZEL İNSANLAR SAYESİNDE BULDUM YENDİM . İLK ÖNCE EMLA KREM AL VAJİNAYA PARMAK SOKABİLİYOMUŞSUN ZATEN BU KREMİ SRMAĞINA SÜR PARMAKĞINLA RAHMİN İÇİNE DIŞINA SÜR VE BİZ KADINLAR İÇİN SU BAZLI Kayganlaştırıcılar var onu kullanmanı tavsiye ediyorum su bazlı kayganlaştırıcı kayganlık sağlıyo ve penis hiç acısını bile hissetmiyosun emla kremde uyuşturuyo zaten pozisyonda yatak ucu pozisyonu dene yada eşin yatsın sen üsste ol bak hemen olucak zaten parmak alabiliyosan sorun çözülmüştür bile .Merhaba
Bende iki buçuk aylık evliyimve vajinusmusum. Psikoloğa gittim fayda etmedi kadın dogum doktoruna gittim parkmak egzersizleri verdi. Ama şimdi kadın dogumada gitmeyi birallktim. Çünkü maddi anlamda gücümüz yok. Ben işaret parmağı ve orta parmağı yapabiliyorum ama iki parmaga geçemiyorum nasıl daha kolay yapabilirim yardımcı olurmusinuz. Ve hala eşimle denemeye kalktigimizda kasilmalarim devam ediyor olmuyor
ben okumamısım oraları ozaman süpersin o halde devam et.Esli denemede tavsıye bir anda hepsini yapmaya calısma once yarısı girsin mesela daha sonraki gün tamamı emin ol boyle cok kolay olucak.Tabi herkese gore farklıdır ama ilk senin kontrolunde üstte olursan aynı aparat dener gibi daha kolay olur emın ol aparatlardan kat kat kolay oldugunu anlayacaksın.Allaah yardımcınız olsun
Evet canım dudakların bitiminde popoyla arasında kalıyorozaman dediğiniz yer dudakların falan alt kısmında olan bıyer anladığım kadarıyla
Kayganlastirici bi şey kullaniyor musun kullanmiyorsan kullan canım daha kolay olurisaret parmagindan birazcik daha kalin. ama parmak cok daha kolay bu biraz zorladi beni ama 3. alisim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?