- 2 Mayıs 2017
- 1.381
- 3.108
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.521
Ben ilk kadın doğuma gittim fiziksel sorun var mı diye o beni çatala çıkarıp muayene etti ama ilk başta eşimle birlikte olamadığını söyledim çok tatlı anlayışlı bir kadındı zaten sık sık yaşadıkları için beni kırmadan muayene ettikızlar bende halen yenemedim sorun devam ediyor kasılmalar felan.aranızda jinekoloğa giden var mı yada kadın doğuma acaba gitsem mi diyorum bilemedim nasıl şeyler uyguluyor ne yapıyor bunlar yardımcı olur musunuz bana?
İLK ÖNCE ERKENDEN FARKETMİŞSİN TEBRİKLER CANIM BNDE 1,30 AYLIK EVLİYDİM BENDE ERKENDEN ÇÖZÜMÜ BURDAKİ GÜZEL İNSANLAR SAYESİNDE BULDUM YENDİM . İLK ÖNCE EMLA KREM AL VAJİNAYA PARMAK SOKABİLİYOMUŞSUN ZATEN BU KREMİ SRMAĞINA SÜR PARMAKĞINLA RAHMİN İÇİNE DIŞINA SÜR VE BİZ KADINLAR İÇİN SU BAZLI Kayganlaştırıcılar var onu kullanmanı tavsiye ediyorum su bazlı kayganlaştırıcı kayganlık sağlıyo ve penis hiç acısını bile hissetmiyosun emla kremde uyuşturuyo zaten pozisyonda yatak ucu pozisyonu dene yada eşin yatsın sen üsste ol bak hemen olucak zaten parmak alabiliyosan sorun çözülmüştür bile .
bu emla herkste aynı uyusma etksi saglamyormuş galiba dogru mudevlet hastanesine gidecek olanlara bilgi olsun diye yazıyorum GİTMEYİN ilk önce randevu alıyorsunuz en yakın zaman 1 ay sonraya falan veriliyor. Randevuyu aldım eşimle gittik ilk seansta eşiniz ve sizi ayrı ayrı alıp dinliyor niye böyle olduğunu anlamaya çalışıyor aklı sıra,mastürbasyon yapıp yapmadığınıza kadar soruyor detaylı olarak ne kadar sürede yapıyorsanız ona kadar bilmek istiyor.. ilk seans bitti ağlayarak eşimden utanarak çıktım.2. Seansta ayna ile bakmanızı bi hafta boyunca orayı tanıyıp hergün ne görüyorsanız not almanızı istiyor süreç acayip yavaş ilerliyor ve asla tavsiye etmiyorum niye mi sürekli eşinizle gitmeniz gerek hastane içi zaten çok büyük yakın değilseniz bakırköye harcadığınız efore değmez 2 seferindede ağlayarak çıktım niye mi çnkü biz burda zaten bunları okuyoruz saolsun yazan destek olmak isteyen güzel insanlar var aynılarını yapmanı istiyor ve acayip yavaş ilerleyerek daha da psikolojinizi bozuyor. Ne zaman biter bu durum dediğimden 4 aydan önce yenemezsin imkansız dedi. Eve geldim aparat yapmak zor geldiği için sipriş verdim ve 2. Haftada yendim he hala haz almıyorum arada kasmalarım oluyor mu oluyor ama artık emlayı da bıraktım sadece kayganlaştırıcı kullanıyorum eşimle denemeler yapa yapa durumun normale döneceğine inanıyorum bu hastalıkta buna inanmak zorundayız kızlar aparatları artık çok rahat alabiliyorsak diğeri daha rahat olacak sadece zaman.
Acı hissini alıyor orayıda uyuşturduğu için rahat oluyorsun :) dene derim hemde hiç vakit kaybetmeden rahatlığını görüceksin.bu emla herkste aynı uyusma etksi saglamyormuş galiba dogru mu
Zaten burda egzersizleri ögreniyorsun ben devlet hastanesine psikologa gittim bana yarım saat boyunca oranın yapısını anlattı çeşitli örneklerle ve mantıgıma oturdu. aslında orası acımıyor kastıgın için kapatıyorsun kapandıgı için baskı oluyor ama bilinç altına mantığı oturunca hersey daha rahat oluyor.He ben aparatıda alamıyorum cok zor demeyin ne olur deneyin olacağını gördüğünüzde sonraki boya geçin lütfen hastaneye gidecek kadar zor durumdaysanz özel klinik en iyisi devlet yıpratır sizin gibi bi sürü insan orada yarım saat 1 saat içerdekinin çıkmasını beklemek ayrı bi psikolojik baskı çnkü orda hep bizim gibi insanlar eşinizin kendi işi değilse her hafta işten izin alması gerek e bu da zor. Ya da gidin deneyin 2. Haftada izin sıkıntı olunca gaza gelirsiniz benim gibi :)
sprey kullanmana gerek yok canım ondan olabilir yakabiliyo acıtıyo ve vucüt bazen kabu etmiyo spreyleri hkki zeytin yağı sür aparatına öyle deneCumartesi günü 1.5 parmak kalınlıgında aparatla egzersiz yaptım. Tabı jelatınlemiştim. Ve vemcaine spreyde kullandım. Ogünden beri çok değil ama bi rahatsızlık hissediyorum. Adet öncesi kasık agrısı gibi.
Bunu yasayan var mı ? Acaba sprey mı birsey yaptı _?
Canım Hoşgeldin Aramıza bi Kısmi giriyor demişsin yazacaklarımı uygula ilerlemesin. Tam girişe pns gelfiğinde beklesin eşin sen Derince bir nefes al ağız kapalı burundan,göğsün değil karnın şişsin.3-4 Sn tut içinde 5-6 Sn de yavaaaaşşşçaaa ağızdan üfleyerek ver ayni anda da çiş yapar gibi ıkın,vajen kaslarını Aşağıya doğru itmiş ve girişi açmış olacaksın canım.sen ıkınık vaziyette beklerken kendi elinle pns yerleştir nefesin bitmeden bunları yapmalısın.Nefesşm bitince dur,tekrar al,ıkınarak nefes verlrken eşine bırak kendini eşin ilerlesin sen nefesi üfürdüğün sürece itsin Yavaşça üfürme işin bitince dursun..içeri tam alıncaya kadar nefes al ver ıkın işlemleri olacak tahminen 3 nefeste girer içeri.Olur da yine takılırsa eşin asla geri çıkmasına izin verme çünkü acısa bile beklediğinde geçiyo bekle sakinleş ve çiş tut bırak hareketi yap kegel egzersizi oluyo bu ve tıkandığı yerde yolu açıyo canım.Bak bunları uygula egzersiz yapmadan ilişkiye girmek mümkün olur çünkü sen daha çok yenisin henüz kronikleşmedi haydi başarılar haberdar et bizleri :) Bu arada bu durumu eşinle paylaş dediklerini Uygulamalı sana asla tavır koymamalı o zaman olur bu işKimse yok mu
Canım sen de Hoşgeldin Aramıza sayfaları Güzelce oku motive olursun.İlk sayfada yazılanları harfiyen uygulamaya çalıştın mi ?Merhaba. . Ben de yeni üyeyim ve vajinusmusum.. burdaki deneyimleri çok okudum uygulamaya çalıştım ama olmadı. Kadın doğuma gittim gideceğime pişman oldum çünkü hiç anlayışlı davranmiyolar ve kırıcı oluyolar. Psikolaga gitmeyi düşündüm ama yine aynı tepkileri görmekten korktum .s parmak egzersizi yapamıyorum kızlar lütfen bana yardımcı olun napabilirm artık çok zor durumdayım
Cumartesi günü 1.5 parmak kalınlıgında aparatla egzersiz yaptım. Tabı jelatınlemiştim. Ve vemcaine spreyde kullandım. Ogünden beri çok değil ama bi rahatsızlık hissediyorum. Adet öncesi kasık agrısı gibi.
Bunu yasayan var mı ? Acaba sprey mı birsey yaptı _?
canım henüz yenisin 11gün olmuş emla krem ve glegelit jel kayganlaştırıcı varmş ecznden alablirsn uyuştrucu bi krem bu lokal anestezk ve kendnide motive edip bi dene derimKimse yok mu
Canım sen de Hoşgeldin Aramıza sayfaları Güzelce oku motive olursun.İlk sayfada yazılanları harfiyen uygulamaya çalıştın mi ?[/QU
Teşekkür ederim canım. Kegel egzersizini yaptim ama parmak yapamıyorum canim kinse yok konusabilecegim napacagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?