Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Parmak egzersizinden korkuyorum ya penis giriyo biraz sadece kasma proglemş olduğu için zor oluyo eşimde canım yanmasın diye zorlamıyo pek alkol denesem o işe yarar mı
canım alkol vs gbi syler çözüm degil bak sen bu krem ve kygnlştrcyı bi dene eşinle bi aşama kaydedemzsen bi yer önercem sana

Parmak egzersizinden korkuyorum ya penis giriyo biraz sadece kasma proglemş olduğu için zor oluyo eşimde canım yanmasın diye zorlamıyo pek alkol denesem o işe yarar mı
Canım bak vajinusmus olanların kadınların eşlerinin ortak bir özelliği varmış,ısrarcı olmamaları genelde iyi olmaları..parmağa başlamadan eşinle sana bir önceki yorumda dediklerimi uygula eğer olmazsa buraya gel eşten bir süre için iste çalışmalar yapacağım de ama senin eşinle bu işi halletmen mümkün aslında.Çünkü daha baştasın ve azıcık da olsa bir giriş yaıabiliyorsun bu çok güzel bizler değmesine bile müsade etmiyorduk.

Canım benim sen de Sağol ne demek söz dinleyen bi öğrencisin harikasın kendine vakit ayırıyorsun gayret ediyorsun her şey çok güzel olacak yakında.Burdaki umutsuz vajilere umut olacaksın en kısa zamanda inşallah sen ve burda olan olamaya bütün vajiler yensin vajili kalmasın isteyenler de hamiş olsun

Öncedende alkol alip kafa hos olmasina alisginsan bilemiycem ama eger ilk kez sirf iliskiye rahat gireyim diye iceceksen bosuna o gunaha girme... cünkü ben denedim. Ve sarhos olamadim surekli korkuyla ictim birazdan deniycez korkusu. Sonra ictikce uykum geldi uyuya kaldik düsün. Hic ugrasma. Bak bir iki sayfa önce uzun bir mesaj yazdim parmagi illa tamamini sokucaksin diye bisey yok önce zorlamadan sadece serce parmagin ucunu dene. Bak yazdigimi oku bir sayfa oncesinde yazmistim

Parmak yapmada bişe yok bu sayfaları oku,kendini topla,vajeni incele ıkınarak incele,jel al,emla al,anestol var uyuşturan krem istersen onu da al gel buraya başlanana yardımcı olalım

Ay jinekologdan sonra psikiyatriye gitmiştim evliliğimin 3.gününde ve bana alkol önermişti pehhh denemedim tabiki hadi o gün yaptık diyelim ,ya sonra ? Beyinde halletmek Lazım bunu

Parmak yapmada bişe yok bu sayfaları oku,kendini topla,vajeni incele ıkınarak incele,jel al,emla ya da anestol var uyuşturan krem istersen onu da al gel buraya başlamana yardımcı olalım

Giriyo benim ilkten hiç girmiyodu çok kasmıştım sonra denedikce kasmam azaldı girdi biraz ama ben kendim zevke gelmiyorum ondan girmiyo olabilir mi bide

Ay jinekologdan sonra psikiyatriye gitmiştim evliliğimin 3.gününde ve bana alkol önermişti pehhh denemedim tabiki hadi o gün yaptık diyelim ,ya sonra ? Beyinde halletmek Lazım bunu
Aynen onu düşündüm bende hadi alkolle oldu diyelin sonrasında yine düşüncen zorlancN öyle geldi yani

Giriyo benim ilkten hiç girmiyodu çok kasmıştım sonra denedikce kasmam azaldı girdi biraz ama ben kendim zevke gelmiyorum ondan girmiyo olabilir mi bide
Islaklık oluşmadan denemişsinizdir sen hazır olmadan yapmaya çalışmıştır eşin.Bir kayganlaltırıcı al kendine onu sür eşine ve kendi vajen girişine ön sevişmeyi de uzun tutun.Zevk alamadığımız halde öyle veya böyle girdik girdik biz ilişkilere hala zevk yol bende mesela.sen kayganlaltırıcıyı unutma kullan

Hayir canim hic zevkle alakasi yok. Yani tabi sokmadan once masaj yapip biraz sulanmasini saglayan arkadaslar var. Ama sulanmadanda parmaga yag surerek rahat sokabilirsin. Bak kendinde soyledin rahat olunca girdi diye. Bunu hergün yap her gecen günde daha rahat olup daha iyi olucaksin ve isaret parmagi bile alirsin! Inan bana. Simdi isin yoksa gir parmagi sokabildigin kadar sok sonra icinde beklet :)) 15 dk bekletiyodum ben bir seferinde 30 dakika :)

günaydın kızlar bende daha tam yenememiştim bir kez sadece birleşme oldu diğerleri hep yarıya kadar oluyordu 10 aylık evliyim ve şimdi 5 haftalık hamileyim rabbim herkese nasip etsin önce bu hastalığı yenmeyi sonra bebeleriniz olsun inşallah.

Aa pardon ben parmagi konusuyoruz sandim
Evet azimli arkadasin dediklerine katiliyorum kayganlastirici olunca sorun olmaz dedigi gibi :)

Benim sorunum da bakamıyorum degemiyorum o yüzden parmak egzersizi yapamıyorum canim
Canım senin öncelikle vajenle barışman gerekiyor herhangi bir uzvun gibi o da..ve onun sayesinde bebişler geliyo sev onu...10 Adımda vajinusmus adli kitabı al oku vajen yapısını çok güzel anlatıyor o kitap ve yenmene yardımcı oluyo.Cinsel terapistin yazdığı bi kitap o..ya da buraları oku bizim söylediklerimizi uygula hepsi ayni Kapıya çıkıyo.İlk adımın vajenle barışmak canım kıyafetsiz bi şekilde gez bikaç saat evde vajenin Görevini güzelliklerini düşün sonra önce aynasız dokun sonra ayna al incele..yapamam kelimesini pek sevmeyiz biz yaparsın seversin dokunursun yenersin hadi başla bakalım

İnşallah canım malesef çok aksi bi zamana geldi regl oldum ama bitince ilk işim tavsiyelerinizi uygulamak olcak. Belki de tek ihtiyacımız olan şey yönlendirilmek ve siz bu konuda çok yardımcı oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…