Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah canım malesef çok aksi bi zamana geldi regl oldum ama bitince ilk işim tavsiyelerinizi uygulamak olcak. Belki de tek ihtiyacımız olan şey yönlendirilmek ve siz bu konuda çok yardımcı oluyorsunuz
Ben de burayı ilk keşfettiğimde regldim o bi hafta boyunca buradaki başarı öykülerini okudum ve çok iyi geldi Bayağı bişe öğrenmiştim.Sen de bunu ysp bol bol oku bu dönemde nefes egzersizi yap egzersizlerde ve Eşli ilişkide çok Lazım olacak. Tabiki burd herkes seni yönlendirir yeter ki sen yenmek istediğini yaz disiplinli çalış o konuda sıkıntı yok

Hamile arkadaşlar buradalarsa bakabilirler mi lütfen ? Eşim geri Çekme yöntemi kullanıyor bebek şimfilik düşünmüyor ben ise çok istiyorum eşime baskı yapmak istemiyorum kaza ile hamile kalsam keşke diyorum.Bi hafta önce bir ilişkimde eşim içerdeyken bikaç dk aralıklarla iki defa sıcaklık hissettim Dışarıya boş... Yine ama ben Ufacık bi umut bağladım o sıcaklık sperm olabilir mi ? Her gün regl bir iki gün geri gelirken bugün 1 günlük gecikme oldu ve hiç regl belirtisi yok çok şükür :) sizce durum nedir umut etmekte haklı olsbilir miyim ki

Hamile değilim canım ama az çok bilgi sahibi oldum artik o sıcaklık meni ama içinde ne kadar sperm olduğunu bilemeyiz sonuçta meninin hepsinde sperm yok ümidini kırmak istemem ama sperm olsa bile hemen kalkmissan dışına akmıştır verecek olan Rabbim tabi bakarsın olur Meryem anamız bi damla bile sperm olmadan hamile kaldı Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin amin ecmain

Canım eşim odadan çıkınca direkt bacakları yokuşa diktim hem de uzun süre amin Allah Razı olsun

Parmak egzersizinden korkuyorum ya penis giriyo biraz sadece kasma proglemş olduğu için zor oluyo eşimde canım yanmasın diye zorlamıyo pek alkol denesem o işe yarar mı
Alkol kullanma cnm ya emla al onun yerine orayı hissisleştiriyor daha rahat oluyor yada kayaganlaştırıcı oda ileriye girmesine yardımcı oluyor.
Bu ilk tek parmak çalış sonra emla sür sonra kayganlaştırıcıyı sür 2-3 parmak dene görceksin çok rahat olucak sonra eşin uzansın sende yavaşca üstüne otur nefes alıp verirken farketmeden girmiş olcak anlamıycaksın bile :)

Parmak egzersizini yapmadan denesem onları alıp ben kremi sürerim eşimde kayganlaştırıcıyı olur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…