- 12 Temmuz 2017
- 53
- 10
- 1
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.581
Başarmayı çok istiyorum zaten çok canımı sıkıyo yapamadıkça eşimden yana sıkıntı yok ama ben rahat olamıyorum hiç girmeyenler var benim yine giriyo zorluyoda ama az kasmam var o olmasa rahat olsam olcak onuda jel krem alıp deniyim bide hep kendimi rahatlatıyım yapıcam diye anca böyle aşarım heralde bi hafta böyle deniyim nefes egzersizi yapıyım bide olmassa o parmak egzersizi denerim ondan daha çok korkuyorum ama penisin girmesinden değilde onu nasıl yapıcam cesaretim yok onsan penis giriyo biraz daha çabalamakla egzersize gerek kalmadan yapabilceğimi düşünüyorum benKesinlikle öyle canım insanın yapısına bağlı %10 luk kısmı böyle bizim gbi öyle düşün %90 kendileri yapıyor ilk gecede sende karalı görünüyosun belli başarıcaksın eminim bn
Kesinlikle yaparsın dediğimiz kremle su bazlı jeli al daha kolay olucak zaten kararlısın belli hadi başarılar inş güzel haberlerini verirsin bizeBaşarmayı çok istiyorum zaten çok canımı sıkıyo yapamadıkça eşimden yana sıkıntı yok ama ben rahat olamıyorum hiç girmeyenler var benim yine giriyo zorluyoda ama az kasmam var o olmasa rahat olsam olcak onuda jel krem alıp deniyim bide hep kendimi rahatlatıyım yapıcam diye anca böyle aşarım heralde bi hafta böyle deniyim nefes egzersizi yapıyım bide olmassa o parmak egzersizi denerim ondan daha çok korkuyorum ama penisin girmesinden değilde onu nasıl yapıcam cesaretim yok onsan penis giriyo biraz daha çabalamakla egzersize gerek kalmadan yapabilceğimi düşünüyorum ben
Jelin adı bide kremin adı ne en iyisi olanlar işe yarıyanKesinlikle yaparsın dediğimiz kremle su bazlı jeli al daha kolay olucak zaten kararlısın belli hadi başarılar inş güzel haberlerini verirsin bize
KREM ( EMLA )UYUŞTURMASI İÇİN SU BAZLI BİZİM İÇİN OLAN JELİN ADIDA Gleitgelen Vajinal Kaydırıcı jel İsmi bu 5 tane var İÇİNDE TÜPLÜ 30 TLJelin adı bide kremin adı ne en iyisi olanlar işe yarıyan
Şimdi hangisini ben nasıl kullancam vajina dışınamı sürülcekKREM ( EMLA )UYUŞTURMASI İÇİN SU BAZLI BİZİM İÇİN OLAN JELİN ADIDA Gleitgelen Vajinal Kaydırıcı jel İsmi bu 5 tane var İÇİNDE TÜPLÜ 30 TL
EMLA KREMİ VAJİNAN İÇİNE VE DIŞINA SÜRÜYOSUN Bİ BEZELYE Tanesi büyüklüğünde diğerinide zaten tüp olduğu için bi tüpü vajinanın içine sıkıyosun canım bnm okadar.Şimdi hangisini ben nasıl kullancam vajina dışınamı sürülcek
2 sinide ben mi kullanıyorum onlarınEMLA KREMİ VAJİNAN İÇİNE VE DIŞINA SÜRÜYOSUN Bİ BEZELYE Tanesi büyüklüğünde diğerinide zaten tüp olduğu için bi tüpü vajinanın içine sıkıyosun canım bnm okadar.
EVET CANIM EŞİN BEBEK YAĞI KULLANABİLİR2 sinide ben mi kullanıyorum onların
O bişey kullanmasada olur mu şimdi bu kremi dışına sürsek olur mu jelide dışına sürsek aynı anda 2 sini mi kullancazEVET CANIM EŞİN BEBEK YAĞI KULLANABİLİR
BAK EMLE KREMİ DIŞINA VE İÇİNE SÜRCEKSİN BEŞ DAKİKA SONRADA O JELİ VAJİNİN İÇİNE SIKCAKSIN EŞİNDE AZ BEBEK YAĞI SÜRSÜN .OLDU BİTTİO bişey kullanmasada olur mu şimdi bu kremi dışına sürsek olur mu jelide dışına sürsek aynı anda 2 sini mi kullancaz
İçine sürmesek dışına sürsek yeterli olmazsa ilişkiye girince o içine gider zatenamaBAK EMLE KREMİ DIŞINA VE İÇİNE SÜRCEKSİN BEŞ DAKİKA SONRADA O JELİ VAJİNİN İÇİNE SIKCAKSIN EŞİNDE AZ BEBEK YAĞI SÜRSÜN .OLDU BİTTİ
SEN İÇİNE PARMAK SOKAMIYODUN DİMİ OZAMAN BOLCA EMLAYI DIŞ KISMINA SÜR EŞİN GİR ÇIK İŞLEMİ YAPARKEN İÇERİ YEDİRİR O KREMİ AMA JELİ İÇİNE SIKCAKSINİçine sürmesek dışına sürsek yeterli olmazsa ilişkiye girince o içine gider zatenama
Oraya tutup sıkınca içine girer zaten dimiSEN İÇİNE PARMAK SOKAMIYODUN DİMİ OZAMAN BOLCA EMLAYI DIŞ KISMINA SÜR EŞİN GİR ÇIK İŞLEMİ YAPARKEN İÇERİ YEDİRİR O KREMİ AMA JELİ İÇİNE SIKCAKSIN
Yumurtlamanın ya son günüydü ya bi gün sonrasıcumlemizden razi olsun canim adetin geçikmişse test yapabilirsin peki o ilişki günü yumurtlama günü muydu?
5 DK BEKLE UYUŞTURUCU KREMİNDEN SONRA DİĞERİNİDE VAJİNANIN AĞZINA GETİR SIK ZATEN İÇİNE GİRER O SIVIBide sircez hemen deniyebilirmiyiz beklicez mi
Adı ne peki marka farkeder mi subazlı kayganlaştırıcımı diyip alcam bi tek kayganlaştırıcı kullansam kre araştırdım yanma yapıyomuş pek etkisi olmuyoumş kayganlaştırıcıdada uyuşturma etkisi oluyomuş5 DK BEKLE UYUŞTURUCU KREMİNDEN SONRA DİĞERİNİDE VAJİNANIN AĞZINA GETİR SIK ZATEN İÇİNE GİRER O SIVI
İNŞ KALIRSIN CANIM BNM ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ BİDE EŞİNİN ZEVKTEYKEN SEN ÇIKMASINA İZİN VERME ZEVK ALIO GİBİ YAP BELKİ İÇİNE BOŞALIRYumurtlamanın ya son günüydü ya bi gün sonrası
BAK CANIM İSMİ BU Gleitgelen Vajinal Kaydırıcı jel ( EMLA ) KREMDE 5 SANİYELİK Bİ YANMA OLUYO AMA UYUŞTURUYO SEN BİLİRSİN BİZ BUNLARLA YENDİK BU HASTALIĞIAdı ne peki marka farkeder mi subazlı kayganlaştırıcımı diyip alcam bi tek kayganlaştırıcı kullansam kre araştırdım yanma yapıyomuş pek etkisi olmuyoumş kayganlaştırıcıdada uyuşturma etkisi oluyomuş
Tamam sağolBAK CANIM İSMİ BU Gleitgelen Vajinal Kaydırıcı jel ( EMLA ) KREMDE 5 SANİYELİK Bİ YANMA OLUYO AMA UYUŞTURUYO SEN BİLİRSİN BİZ BUNLARLA YENDİK BU HASTALIĞI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?