Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kesinlikle öyle canım insanın yapısına bağlı %10 luk kısmı böyle bizim gbi öyle düşün %90 kendileri yapıyor ilk gecede sende karalı görünüyosun belli başarıcaksın eminim bn
Başarmayı çok istiyorum zaten çok canımı sıkıyo yapamadıkça eşimden yana sıkıntı yok ama ben rahat olamıyorum hiç girmeyenler var benim yine giriyo zorluyoda ama az kasmam var o olmasa rahat olsam olcak onuda jel krem alıp deniyim bide hep kendimi rahatlatıyım yapıcam diye anca böyle aşarım heralde bi hafta böyle deniyim nefes egzersizi yapıyım bide olmassa o parmak egzersizi denerim ondan daha çok korkuyorum ama penisin girmesinden değilde onu nasıl yapıcam cesaretim yok onsan penis giriyo biraz daha çabalamakla egzersize gerek kalmadan yapabilceğimi düşünüyorum ben

Kesinlikle yaparsın dediğimiz kremle su bazlı jeli al daha kolay olucak zaten kararlısın belli hadi başarılar inş güzel haberlerini verirsin bize

5 DK BEKLE UYUŞTURUCU KREMİNDEN SONRA DİĞERİNİDE VAJİNANIN AĞZINA GETİR SIK ZATEN İÇİNE GİRER O SIVI
Adı ne peki marka farkeder mi subazlı kayganlaştırıcımı diyip alcam bi tek kayganlaştırıcı kullansam kre araştırdım yanma yapıyomuş pek etkisi olmuyoumş kayganlaştırıcıdada uyuşturma etkisi oluyomuş

BAK CANIM İSMİ BU Gleitgelen Vajinal Kaydırıcı jel ( EMLA ) KREMDE 5 SANİYELİK Bİ YANMA OLUYO AMA UYUŞTURUYO SEN BİLİRSİN BİZ BUNLARLA YENDİK BU HASTALIĞI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…