- 30 Mart 2017
- 12.764
- 19.854
- 298
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.761
Valla ilk başta ben vazelin kullandım zeytinyağ im yoktu ayçiçek yagi kullandim sürekli kullanmamak şartıyla birşey olmaz bence alışınca birakmak lazim tabikızlar iğrenç olcak ama biraz kimyasalardan iyidir diye düşünüyorum eşinin penisini kendi salgıladığı tükürüğünle ıslatsın bebek yağı kayganlaştırıcı filan hiç bişeye gerek duymazsınız iğrenirsenizde tükürüğünden bence iğrenmezsiniz çünkü spermlerini içimize alıyoz nede olsa ikinci yol hakiki zeytin yağı allahım tez vakitte bebişlerinizi verir size güzel anne adayları
BENDE EŞİMİN TÜKÜREREK PENİSİ ISLATIYO BENDE ALERJİ YAPTI Bİ ÇOK KREM ŞUAN RAHATIM VALLA ÇOCUK OLMASINA ENGEL OLACAĞINI DÜŞÜNEMİYORUM TÜKÜRÜĞÜN YA BİRAZ İĞENÇ AMA EN İYİSİValla ilk başta ben vazelin kullandım zeytinyağ im yoktu ayçiçek yagi kullandim sürekli kullanmamak şartıyla birşey olmaz bence alışınca birakmak lazim tabi
Ya tabi Allah yine verdimi verir de ihtimal azalıyorYANİ TÜKÜRÜKLE OLMUYOMU KUZUM
BEN İNANMIYORUM YA TÜKÜRÜĞÜDE EŞİMİZ SALGILIYO SPERMİDE BENDE EN DOĞRUSU TÜKÜRÜK YA DOKTORLARIN Bİ DEDİĞİ Bİ DEDİĞİNİ TUTMUYO .Ya tabi Allah yine verdimi verir de ihtimal azalıyor
EŞİNİNE BALLA FINDIK KARIŞTIR YEDİR KUZUM BENİM ÇOKTA KAFANA TAKMA HERŞEY OLACAĞINA VARIR BEKLEMDİĞİN ANDA GELİR YAVRUNBende jelsiz nasıl yapçam bilmiyom eşimde sperm yavaşlığı var 4 aydır hep değerlendirdim tutmadı. Belki kafayada takmamak lazım.
Aynen ben de öyle yapıyorum jeli bıraktım tükürükle devam ediyorum :) sperm öldürmemek adınakızlar iğrenç olcak ama biraz kimyasalardan iyidir diye düşünüyorum eşinin penisini kendi salgıladığı tükürüğünle ıslatsın bebek yağı kayganlaştırıcı filan hiç bişeye gerek duymazsınız iğrenirsenizde tükürüğünden bence iğrenmezsiniz çünkü spermlerini içimize alıyoz nede olsa ikinci yol hakiki zeytin yağı allahım tez vakitte bebişlerinizi verir size güzel anne adayları
Keciboynuzu kuru yaptın mi canım sayı içi. Çok faydalı diyorlar ari sütü bal polen de oyleymisBende jelsiz nasıl yapçam bilmiyom eşimde sperm yavaşlığı var 4 aydır hep değerlendirdim tutmadı. Belki kafayada takmamak lazım.
BEN İNANMIYORUM YA TÜKÜRÜĞÜDE EŞİMİZ SALGILIYO SPERMİDE BENDE EN DOĞRUSU TÜKÜRÜK YA DOKTORLARIN Bİ DEDİĞİ Bİ DEDİĞİNİ TUTMUYO .
Sağolun kızlar inş hepimiz anne oluruz allah aratmasın. Keçiboynuzu özü yediriyom canım sayı 50 milyondan 89 milyona çıktı ileri hızlı sperm sayısı sıfırdı 8 oldu bir ayda. Bir ay daha geçti bakalım bi de jeli bırakıp deniyim. İlerde olursa deneyimlerimi paylaşırım. Kızlar bana bu jel di tükürüktü olayı saçma geliyo. Yanş satrn boşalma olunca rahim içine spermler gidiyo. Jeli içine sıkmıyoruz yani. Ama yine de bırakçam her dakka jel mi arıcam sağda soldaKeciboynuzu kuru yaptın mi canım sayı içi. Çok faydalı diyorlar ari sütü bal polen de oyleymis
Benim doktorum bir kağıt vermişti tedavi bitince . orada 15 gün boyunca ilişki olmadığı günler büyük aparatla egzersiz(ilişki olsa bile) ilişki olduğu günlerde de öncesinde aparatla ilişki ama kremleri emla hariç kullanmamı söylemişti emla kullanma sadece bepanten kullan aparatın ucuna sürüp. Bende sen gibiydim. Kağıtta ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman bırakabilirsin yazıyordu. Yani sende hazır hissetmeden bırakma. Emin ol aparat daha sert onu aldıysan işin daha kolay. Yeterki korkmaArkadaşlar selamlar
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
aylar sonra nihayet egzersizlerle bu illetten kurtuldum
kurtuldum diyorum ama; dogru kelime mi emin degilim.
Üc kez ilişki yasadık ama hepsindede aparatlarla anestol artı kayganlastırıcıyla egzersiz yaptıktan hemen sonra eşimi iceri tamamen alabildim
altta da üsttede sıkıntı olmadı
ama bir kere kremsiz ve egzersiz denemeye kalktım sonuc hüsran
şimdi yenen arkadaşlardan ricam; anestol ü ve egzersizleri nasıl bıraktılar acaba?
Sonsuza dek böyle hazırlıkla mı ilişkiye gireceğim
bu konuda bl hayli tedirginim açıkçası
napmam gerektiğiyle alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu hastalık korktuğun için vücudun kasılması dolayısıyla korktuğun bişeyden zevk alamıyorsun zevk sıvısı da gelmiyor aksine kuruyor ne zamanki korkunu yeniyorsun ozamn işte ıslaklık geliyor. Uzun bir süreç sabır gerektiriyorKizlar, özellikle yenmis olanlar, vajina islakligi yetmiyormu sizin asamanizda? Yada bu jelleri kremleri korkuyomusunuzda kullaniyosunuz yoksa kurulukmu oluyo noluyo?:) ahhh derdi bitmiyomu bu hastaligin ya
Canım bazen mecburi ilişkilerde kuruluk oluyor ve giris te çok uğraşıyoruz o zamanlarda azcik kullandiriyorum ben eşime ıslak olduğu zamanlarda kullanmazKizlar, özellikle yenmis olanlar, vajina islakligi yetmiyormu sizin asamanizda? Yada bu jelleri kremleri korkuyomusunuzda kullaniyosunuz yoksa kurulukmu oluyo noluyo?:) ahhh derdi bitmiyomu bu hastaligin ya
Kadın doğum doktoruna muayene olun, o size daha net birşey söyleyecektir. Ayrıca tabi ki delik var, yoksa adet kanamanız olmaması gerekir.Bişey sorucam vajinismusmuyum bilmiyorum 14 günlük evliyim ve giriş saglayamıyoruz ıslaklık var ancak ben sürekli itiyorum eşimi ve bacaklarım inanılmaz kasılıyor doktor araştırması yapmaya başlıyacagız napmalıyım yol gösterirmisiniz egzersiz konusunda kendime hiç güvenmiyorum eşimle yapmak bu kadar zorsa egzersize başlamak bile beni geri götürür gibi geliyor ilk denemelerde birazda olsa giriyordu çok az kısmı şu an iyice kapanmış gibi geliyor aynada baktım görünen hiç bi delik yok çok korkuyorum bunun bi hastalık oldugunu bile yeni kabulleniyorum
İlk başta bariz görünüyordu şimdi görünmüyor bişeyKadın doğum doktoruna muayene olun, o size daha net birşey söyleyecektir. Ayrıca tabi ki delik var, yoksa adet kanamanız olmaması gerekir.
Stresten size öyle geliyordur. İnşallah sorununuzu bir an önce cozersinizİlk başta bariz görünüyordu şimdi görünmüyor bişey
Ayna alin karsiniza ve ikinin o zaman acilacaktir..İlk başta bariz görünüyordu şimdi görünmüyor bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?