- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.961
Aynen canım ben hep öyle yapıyorum daha rahat ...Vajinusmusu yenen arkadaşlar yatak ucu pozisyonunda git gel rahat oluyo bugün Tecrübe ettim :) bilginize
Nasıl yapıyorsunuz? yatagınız yerden nekadar yüksek ben hiç anlamıyorum o pozisyonu?Vajinusmusu yenen arkadaşlar yatak ucu pozisyonunda git gel rahat oluyo bugün Tecrübe ettim :) bilginize
Bende vajinusmusu yendikten üç ay sonra hamile kaldım rabbim herkese basip etsin aratmasın aynı zamanda yapıyoruz inşallah ozamanvajinusmustum canım bı ara yendim sonra yıne başlamıştı kasılmalar ama suan da bıraz daha rahatım...ben bır yıl ilaçla korunmuştum. dıktor ılaçla korununca korundugun sure kadar bırakınca da koruyabılır demiştı. bu denememizin 3. ayı hiç beklemıodum sürpriz oldu allah herkese nasip etsin.
Yatağın kenarına gelip sırt üstü uzanıyorsun başının Altın'da yastık olabilir eşin bacak arana geliyor ( yatak alçaksa diz çöker,yüksekse ayakta durur) eşin bacak arandayken sen bacaklarını eşinin beline doluyorsun popo hafif havada ( popoyu havaya kaldırmak için belinin altına yastık koyabilirsin ) pozisyon böyleyken sen elinle yerleştiriyorsun.Görselini çizebilirsem özelden atarım biraZdsnNasıl yapıyorsunuz? yatagınız yerden nekadar yüksek ben hiç anlamıyorum o pozisyonu?
Canım aynen öyle düşündüm ben yendin sanıyordum seni çünkü.Egzersiz yapsan ne iyi olur aslında.Eşlide sana vereceğiniz tavsiyeler egzersiz için söyleyeceklerimizle ayni olacak.nefes egzersizi ve ıkınma ile kendin yerleştirebilirsin ama biliyorum ki pns değdiği anda sen ıkınmayı bırakırsın kafada yenmedin çünkü sen yine de böyle yapmaya çalış olmazsa egzersiz dene ben de hayret ediyordum egzersiz yapanlara sırf bunu yapmamı isteyecekler dşye doktora da yanaşmadım ama gerçekten taktikleri uygulanınca oluyor 10 Adımda vajinusmus tedavisi Kitabı'nı Alıp okusana ben burayı okuduğum halde o kitapla başlamıştım egzersize ..öncelikle vajen yapısını tanıtıyo güzel bir kitap cinsel terapist kitabı zatenSelam hanimlar bende 11 aylil evliyim bi aralar hep burdaydim artık bosladim kendimi ill emla kremi duymustum ondan aldim 5 tüp 1oo küsür fln ama bi işe yarasa icim gam yemeyecek olmamıştı uzun bi süre deneme yaptık hep.olumsuz heeep olumsuz dün baktim yine burda konuşmalara emla konusu gecmis nirkere daha deneym dedim.surdum emlayi heryerrree sonra orasi odun gibi oldu p yi hissediyordum emla ile daha kötü oluyor emlasiz denemek daha iyi kesin enla kremi boşuna almayın şuan vajinam tahriş olmuş durumsa canim cok aciyir me oturabiliyorum ne kalkip yuruyebliyorum biliyorum o işi yapmis olsam bu kadar aci çekmeyeceğim ama malesef olmuyor egzersize gelelim zaten egzersiz konusunda cok kotuyum cok itici geliyor imkansiz yapamam egzersizi yapanlara hayret ediyorum birde ben sürekli yatak kenarai pozisyonunda deniyoruz ama eşim vajina dudaklarini actirmam gerektigini söylüyor dahada cok kasiliyorum actirdigimda sizlerde actiriyormusunz biraz açık yazdim ama kusura bakmayin 24 saat kafamda bu artık mutlu uyuyup mutlu uyanmak istiyorum bebis isdiyoruz allahim herkesr dua ediyorum bana baska pozisyon soylermsnz nasil kurtulacagm bu illetten bıktım tukendim gercekten beni tanıyan çıkar hala yenemedin mi sen daha dicekler evet hala yenemedim ne yazıkki allah yar ve yardimcimiz olsun
Sen ne kdrlik evliydin canim ne zaman yendinCanım aynen öyle düşündüm ben yendin sanıyordum seni çünkü.Egzersiz yapsan ne iyi olur aslında.Eşlide sana vereceğiniz tavsiyeler egzersiz için söyleyeceklerimizle ayni olacak.nefes egzersizi ve ıkınma ile kendin yerleştirebilirsin ama biliyorum ki pns değdiği anda sen ıkınmayı bırakırsın kafada yenmedin çünkü sen yine de böyle yapmaya çalış olmazsa egzersiz dene ben de hayret ediyordum egzersiz yapanlara sırf bunu yapmamı isteyecekler dşye doktora da yanaşmadım ama gerçekten taktikleri uygulanınca oluyor 10 Adımda vajinusmus tedavisi Kitabı'nı Alıp okusana ben burayı okuduğum halde o kitapla başlamıştım egzersize ..öncelikle vajen yapısını tanıtıyo güzel bir kitap cinsel terapist kitabı zaten
Yaklaşık 6 ay oldu evliliğimin 3 Ay'ı dolduğunda yendim.3 ayın son Ayında keşfettim burayı bir ay boyunca sadece okudum egzersize karar verdikten 6 gğn sonra da yendimSen ne kdrlik evliydin canim ne zaman yendin
Sen bacaklarını tam açmıyor musun görmesine gerek yok ki ..altta yatarken deniyorsan sen kendin açıp yerleştir ,eşin popo yönünde itsin sen nefes verip ıkınırken.şöyle de yapabilirsin Üstte sen ol eşine doğru Eğil popoyu havaya kaldır yerini bul ve yerleştir bunları denedin mi ki?Önceden bacaklarimi acmayi birak yatarken titrerdim esimin parmagiyla actirmasina izin vermezdim simdi herşeyi kendim hallediyorum kendim açıyorum p başı degince ikiniyorum ama yine de istemsiz kasiliomuyum blmiyorum korkmuyorum esimde anladi artik korkmadigimi sende cok degisiklik var dedi ilerttim kendimi ne kdr itilerse itileson eşim gtmiyor sanki milim oynamiyor dudaklaro actir dio bana açılmaz sa goremem dio o anda kasiliom malesef
Eşinin o anki tavrı mimiği, bi cümlesi bile o kadar önemli ki..eşim mesela cık cık yapıyordu ben kilitleniyordum,yalandan giriyo oluyo deyince de gevşiyordum resmenÖnceden bacaklarimi acmayi birak yatarken titrerdim esimin parmagiyla actirmasina izin vermezdim simdi herşeyi kendim hallediyorum kendim açıyorum p başı degince ikiniyorum ama yine de istemsiz kasiliomuyum blmiyorum korkmuyorum esimde anladi artik korkmadigimi sende cok degisiklik var dedi ilerttim kendimi ne kdr itilerse itileson eşim gtmiyor sanki milim oynamiyor dudaklaro actir dio bana açılmaz sa goremem dio o anda kasiliom malesef
Canım geçmiş olsun öncelikle inş yenersin emla kremi bi bezelye tanesi kadar içine ve dışına sürceksin uyuşma oluyo ama yanlız onu kullanmadık biz yaparken ayrıyetten su bazlı kadınlar için kayganlaştırıcılar var onuda aynı anda kullandık oldu herşeyin fazlası zarar verir tabikide bende vazelinden enfeksiyon kaptım vajinam şişti herşeyin bi ölçüsü vardır yeterki emlayı tek kullanma ve emla krem eşinin geç boşalmasını sağlıyo oyüzden biraz az sür ve su bazlı kayganlaştırıcıda al öyle deneSelam hanimlar bende 11 aylil evliyim bi aralar hep burdaydim artık bosladim kendimi ill emla kremi duymustum ondan aldim 5 tüp 1oo küsür fln ama bi işe yarasa icim gam yemeyecek olmamıştı uzun bi süre deneme yaptık hep.olumsuz heeep olumsuz dün baktim yine burda konuşmalara emla konusu gecmis nirkere daha deneym dedim.surdum emlayi heryerrree sonra orasi odun gibi oldu p yi hissediyordum emla ile daha kötü oluyor emlasiz denemek daha iyi kesin enla kremi boşuna almayın şuan vajinam tahriş olmuş durumsa canim cok aciyir me oturabiliyorum ne kalkip yuruyebliyorum biliyorum o işi yapmis olsam bu kadar aci çekmeyeceğim ama malesef olmuyor egzersize gelelim zaten egzersiz konusunda cok kotuyum cok itici geliyor imkansiz yapamam egzersizi yapanlara hayret ediyorum birde ben sürekli yatak kenarai pozisyonunda deniyoruz ama eşim vajina dudaklarini actirmam gerektigini söylüyor dahada cok kasiliyorum actirdigimda sizlerde actiriyormusunz biraz açık yazdim ama kusura bakmayin 24 saat kafamda bu artık mutlu uyuyup mutlu uyanmak istiyorum bebis isdiyoruz allahim herkesr dua ediyorum bana baska pozisyon soylermsnz nasil kurtulacagm bu illetten bıktım tukendim gercekten beni tanıyan çıkar hala yenemedin mi sen daha dicekler evet hala yenemedim ne yazıkki allah yar ve yardimcimiz olsun
Sana tavsiyem yatak ucu pozisyonunda yap altta rahatmışsın zaten kolaylıkla halolucak bak gör geçmiş olsun inş yeniceksin sendeÜstte rahat olamıyorum sadace ama altta daha rahatım tamamen açıyorum bacaklarimi esim.dudaklarda ayir diyor ben de dedigini yapiorum sonrada korkuyorum
O et zar değil canım zar dışarıdan Görünmez ki.. Bi an önce başlamalısın egzersize eşinde sorunlar çıkar tabi erken boşalma sertleşme sorunları filan oluyo ve onların bu sorununu çözmek bizimkinden daha zor oluyor.Eşli denemelere ara ver ve egzersiz Yap aparatı ya da parmağı aşağı eğik tutarak yerleştireceksin ve acımayacak ah bi dinlesen de başlasanKızlar İYİKİ varsınnz gercekten ama ben kendim aynada baktigimda o delik kismindaki et nasil gider korkusu var zar diyor eşim ama çok kalin gibi nasil yirtilr o et disari cikarmi diyirum kafamda hep bunlar var ah keşke yeneblsem bende emla ve bebe yagi kullandim beraber kullandık ikisini canim zaten tam acsam bacaklarimi o arada esimde sorun cikiyor tekrardan kalkmasini beklemek tekrardan Tekrar dan yoruluyoruzz zaten o ana kadr dayanacak gücümüz kalmiyor
Kontrolü ele al ve penisi aparat gibi düşün kendin yönlendir olurMum ile aparat yaptim oldu,penisle denedik olmuyo.ne onerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?