- 30 Mayıs 2017
- 24
- 17
- 3
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.981
Deniyorum ama girmiyo o sekilde de inanin.sora kendi ittiriyo,acimaya basliyo.Kontrolü ele al ve penisi aparat gibi düşün kendin yönlendir olur
Bak canım Şunları uygula : sen pns girişe getir bekle ,burundan Derince nefes al karnını şişsin 4 Sn tut,5 Sn de Yavaşça ağızdan ver ve ayni zamanda ıkın.Nefes verme esnasında pns hafifçe baş Kısmi yerleştir nefes bitince dur,tekrar al,içinde tut nefesi üflerken eşin hafifçe ittirsin milim milim,nefesin bitince dursun tekrar al,verlrken yine ıkın ve eşin sen nefesini Yavaşça üflerken hafifçe itsin böyle böyle 3 nefeste girer.Olur da takılırsa asla çıkartma bekle orda,kegel yap,üç defa nefes al ver 3.de eşin tekrar itsin bak olucakDeniyorum ama girmiyo o sekilde de inanin.sora kendi ittiriyo,acimaya basliyo.
Sen nefes verirken vajen kaslarının gevşediğini hissetmelisin,hissetmiyorsan doğru nefes Alıp vermiyorsundurDeniyorum ama girmiyo o sekilde de inanin.sora kendi ittiriyo,acimaya basliyo.
Tam girinceye kadar elini pns ten alma istersen ha bu arada anestol Tarzı bi uyuşturucu kullanmanı öneririm ilk ilişkilerde çok iyi oluyo ve sonradan bırakınca da değişen bişey olmuyo çünkü artık öğrenmiş oluyorsun ilişkiye girme olayınıDeniyorum ama girmiyo o sekilde de inanin.sora kendi ittiriyo,acimaya basliyo.
Ikınırken kaslara kuvvet uygulama sakin,affedersin çiş yapiyormuş gibi yayıla yayıla ıkın :) Sayfayı meşgul ettim resmen canım :) kolay gelsin inş güzel haberlerini alırızDeniyorum ama girmiyo o sekilde de inanin.sora kendi ittiriyo,acimaya basliyo.
O ne peki canim zar degilse neden orda kiO et zar değil canım zar dışarıdan Görünmez ki.. Bi an önce başlamalısın egzersize eşinde sorunlar çıkar tabi erken boşalma sertleşme sorunları filan oluyo ve onların bu sorununu çözmek bizimkinden daha zor oluyor.Eşli denemelere ara ver ve egzersiz Yap aparatı ya da parmağı aşağı eğik tutarak yerleştireceksin ve acımayacak ah bi dinlesen de başlasan
Amacı ne bilmiyorum ama kızlık zarı olmadığı kesinO ne peki canim zar degilse neden orda ki
O et parçasına elle dokununca acıyo gibi oluyo ama egzersizde sıkıntı çıkarmaz yap sen egzersizleriniO ne peki canim zar degilse neden orda ki
O et zar değil canım zar dışarıdan Görünmez ki.. Bi an önce başlamalısın egzersize eşinde sorunlar çıkar tabi erken boşalma sertleşme sorunları filan oluyo ve onların bu sorununu çözmek bizimkinden daha zor oluyor.Eşli denemelere ara ver ve egzersiz Yap aparatı ya da parmağı aşağı eğik tutarak yerleştireceksin ve acımayacak ah bi dinlesen de başlasan
O et parçasına elle dokununca acıyo gibi oluyo ama egzersizde sıkıntı çıkarmaz yap sen egzersizlerini
Kizlik zari degilmis ya icime su serpildi cahilmiyim.blmyrm ama ben ve eşim onu zar olaraj biliyorum nasil olucaj die düşünüodum biz direk o ete itmeye calisiorz ayiptr söylemesi asa doğru da itmeye calisiozO et parçasına elle dokununca acıyo gibi oluyo ama egzersizde sıkıntı çıkarmaz yap sen egzersizlerini
O et parçasına elle dokununca acıyo gibi oluyo ama egzersizde sıkıntı çıkarmaz yap sen egzersizlerini
Kizlik zari degilmis ya icime su serpildi cahilmiyim.blmyrm ama ben ve eşim onu zar olaraj biliyorum nasil olucaj die düşünüodum biz direk o ete itmeye calisiorz ayiptr söylemesi asa doğru da itmeye calisiozO et parçasına elle dokununca acıyo gibi oluyo ama egzersizde sıkıntı çıkarmaz yap sen egzersizlerini
Nasil oldu anlatrmsnz ALLAH daima mutlu etsin inşallah bebisinizdr olur en kisa zamanda insallahMERHABA ARKADAŞLAR BURDAN KENDİ BAŞINA VAJİNİSMUSU YENME CESARETİ OLAMAYANLARA SESLENİYORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SAKIN VAKİT KAYBETMEYİN ERTELEMEYİN BU FORUMU GÜNLERCE DEĞİL AYLARCA OKUDUM BAŞARAN ARKADAŞLARIN YAZILARINI AĞLAYARAK OKUYORDUM HERKES YAPTI AMA BEN YAPAMAM DİYORDUM(((
ANKARA REYYAN ÖZCAN TEMİZKAN SAYESİNDE 6YILLIK İŞKENCE 5GÜNDE BİTTİ EVET SADECE 5GÜNDE :)
YEMEYİN İÇMEYİN BORÇ ALIN NE YAPARSANIZ YAPIN AMA MUTLAKA REYYAN HOCAMA GİDİN HARİKA BİR DOKTOR BEN DAHA ÖNCE BAŞKA YERLERDEDE TEDAVİ OLDUM . DAHA DOĞRUSU BEN OLDUĞUMU SANMIŞIM DAHA ÇOK ÇIKMAZA SOKMUŞLAR BENİ TRAWMA YAŞATTILAR RESMEN ....
AMA REYYAN HOCAM ALLAH BİR DEĞİL BİN KEZ RAZI OLSUN BENİ HAYATA BAĞLADI YENİDEN YAŞAMA SEVİNCİMİ ARTIRDI.
MERAK EDENLER İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIM RABBİM HERKESİ KURTARSIN NE AĞRI VAR NE ACI
ŞUAN HEYECANDAN NE YAZDIĞIMI BİLE BİLMİYORUM DOĞRU YEREMİ YAZDIM ONUDA BİLMİYORUM UMARIM İHTİYACI OLANLARA ULAŞIR BU YAZIMM......
Burayı okumak da yetiyor biz burada yeniyoruzMERHABA ARKADAŞLAR BURDAN KENDİ BAŞINA VAJİNİSMUSU YENME CESARETİ OLAMAYANLARA SESLENİYORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SAKIN VAKİT KAYBETMEYİN ERTELEMEYİN BU FORUMU GÜNLERCE DEĞİL AYLARCA OKUDUM BAŞARAN ARKADAŞLARIN YAZILARINI AĞLAYARAK OKUYORDUM HERKES YAPTI AMA BEN YAPAMAM DİYORDUM(((
ANKARA REYYAN ÖZCAN TEMİZKAN SAYESİNDE 6YILLIK İŞKENCE 5GÜNDE BİTTİ EVET SADECE 5GÜNDE :)
YEMEYİN İÇMEYİN BORÇ ALIN NE YAPARSANIZ YAPIN AMA MUTLAKA REYYAN HOCAMA GİDİN HARİKA BİR DOKTOR BEN DAHA ÖNCE BAŞKA YERLERDEDE TEDAVİ OLDUM . DAHA DOĞRUSU BEN OLDUĞUMU SANMIŞIM DAHA ÇOK ÇIKMAZA SOKMUŞLAR BENİ TRAWMA YAŞATTILAR RESMEN ....
AMA REYYAN HOCAM ALLAH BİR DEĞİL BİN KEZ RAZI OLSUN BENİ HAYATA BAĞLADI YENİDEN YAŞAMA SEVİNCİMİ ARTIRDI.
MERAK EDENLER İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIM RABBİM HERKESİ KURTARSIN NE AĞRI VAR NE ACI
ŞUAN HEYECANDAN NE YAZDIĞIMI BİLE BİLMİYORUM DOĞRU YEREMİ YAZDIM ONUDA BİLMİYORUM UMARIM İHTİYACI OLANLARA ULAŞIR BU YAZIMM......
Yok canım zar 2-3 cm içerde oluyo kolay kolay görünecek bişey değil muayenede görünüyo öyle dışta olsa kimse de zar kalmaz canım rahat ol.Kizlik zari degilmis ya icime su serpildi cahilmiyim.blmyrm ama ben ve eşim onu zar olaraj biliyorum nasil olucaj die düşünüodum biz direk o ete itmeye calisiorz ayiptr söylemesi asa doğru da itmeye calisioz
Bu gerçekten cok degistirdi beni deneme yapicam eger olmaz ise egzersiz için bana yardimci olur musun artik bitsin bu çile ALLAH herkese yardim etsin düşmanımın başına vermesin cok zor bebek soruyorlar korunuyoruz daha erken demekten artık yoruldum ya cok istiyorum aslında iste kimselere de anlatamiyorumYok canım zar 2-3 cm içerde oluyo kolay kolay görünecek bişey değil muayenede görünüyo öyle dışta olsa kimse de zar kalmaz canım rahat ol.
Bu gerçekten cok degistirdi beni deneme yapicam eger olmaz ise egzersiz için bana yardimci olur musun artik bitsin bu çile ALLAH herkese yardim etsin düşmanımın başına vermesin cok zor bebek soruyorlar korunuyoruz daha erken demekten artık yoruldum ya cok istiyorum aslında iste kimselere de anlatamiyorumYok canım zar 2-3 cm içerde oluyo kolay kolay görünecek bişey değil muayenede görünüyo öyle dışta olsa kimse de zar kalmaz canım rahat ol.
benimde adetim gecikti fakat bşka bi hamillk belirtsi yok yani sadece geciknce olunabliyormukızlar günaydınnnnnn... bayadır yıne gıremedım eşimin erkek kardesının nişan olayları falan vardı.v
veeee...adetim gecikti 4 gün ben ihtımal vermedim ama dün akşam bı test yapıyım dedım pozitifff cıktııı... sizinle paylaşmak istedim...
Olur tabi canım yardımcı oluruz yukarıda yazdıklarım Arasında Eşli deneme sırasında nasıl davranacağın var bi uygula onları olmazsa egzersiz için konuşuruz burdaBu gerçekten cok degistirdi beni deneme yapicam eger olmaz ise egzersiz için bana yardimci olur musun artik bitsin bu çile ALLAH herkese yardim etsin düşmanımın başına vermesin cok zor bebek soruyorlar korunuyoruz daha erken demekten artık yoruldum ya cok istiyorum aslında iste kimselere de anlatamiyorum
Allah'ın kadınlara verdiği çok güzel bir şey :)O ne peki canim zar degilse neden orda ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?