- 2 Mayıs 2017
- 1.378
- 3.108
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.001
Çok güzel yazmışsın kuzum okurken kendimi hatırladım arada kasildigimda eşim girecek korkusuyla nefes vermezdim :)) eşimde bana gülerdi :)Bak canım Şunları uygula : sen pns girişe getir bekle ,burundan Derince nefes al karnını şişsin 4 Sn tut,5 Sn de Yavaşça ağızdan ver ve ayni zamanda ıkın.Nefes verme esnasında pns hafifçe baş Kısmi yerleştir nefes bitince dur,tekrar al,içinde tut nefesi üflerken eşin hafifçe ittirsin milim milim,nefesin bitince dursun tekrar al,verlrken yine ıkın ve eşin sen nefesini Yavaşça üflerken hafifçe itsin böyle böyle 3 nefeste girer.Olur da takılırsa asla çıkartma bekle orda,kegel yap,üç defa nefes al ver 3.de eşin tekrar itsin bak olucak
Canım arkadaşın tarif ettiği şey zar değil ki,girişin ordaki et parçasını tarif ediyorAllah'ın kadınlara verdiği çok güzel bir şey :)
Genç kızları enfeksiyondan korumak için olan bir cepher ama Türk toplumunda kızlık kontörlü için kullanıliyor
Ah ah neler neler yaşadık :)Çok güzel yazmışsın kuzum okurken kendimi hatırladım arada kasildigimda eşim girecek korkusuyla nefes vermezdim :)) eşimde bana gülerdi :)
Kuzum netten vajina resmi bak sonra ayna al incele resimle kendini ne nerede ogren bende bilmiyordum bu çalışma bana çok yardımcı oldu :)Kizlik zari degilmis ya icime su serpildi cahilmiyim.blmyrm ama ben ve eşim onu zar olaraj biliyorum nasil olucaj die düşünüodum biz direk o ete itmeye calisiorz ayiptr söylemesi asa doğru da itmeye calisioz
Yumurtlama sırasında akıntı ve kasık ağrısı oluyormuş yeni öğrendim ben de hatta bunlar Döllenme belirtsi bile olabiliyormuş ..kasık ağrısı 2 gğn sürdü bende ilk gün ayakta duramayacak kadardı sende oldu mu son üç günde kasık ağrısı ?Kızla bişey sorcam takvime göre dün yumurtlama günümdü ama bazen erken veya geçte olabiliyo. Bugün ilişki sırasında içimden bişey düştü sanki akıntı ama hissettim yani eşimde hissetti. Ne acaba o daha önce bikere daha olmuştu. Pıt diye düşüyo sanki. Bide bugün istek de vardı . Şaşırtıcı ama :)
Bendede var ağrı ama dayanamayacak gibi değil batma gibi. Önceden olmazdı vajiyi yenince olmaya başladı bu ağrı. Yada ben dikkat etmiyodum belkiYumurtlama sırasında akıntı ve kasık ağrısı oluyormuş yeni öğrendim ben de hatta bunlar Döllenme belirtsi bile olabiliyormuş ..kasık ağrısı 2 gğn sürdü bende ilk gün ayakta duramayacak kadardı sende oldu mu son üç günde kasık ağrısı ?
Aynen bende de öyle eskiden olmuyor muydu ben mi üşütmeye bağlıyordum bilmem ve benim de renksiz su gibi benim de yumurtlama günü dünden önceki Gündü aynıyız hemfn hemen en son regl 13 üydü benim ..yumurtlama Günlerini ağrıyla da olsa bilmek iyi oluyoBendede var ağrı ama dayanamayacak gibi değil batma gibi. Önceden olmazdı vajiyi yenince olmaya başladı bu ağrı. Yada ben dikkat etmiyodum belki
Canım inş tutar ümitsiz olma stres olumsuz etkiler çünkü..doktor ne diyor fizyolojik bi sıkıntı mı vardı eşinde sperm hareketi yavaş olan sen miydin ?Benimde 16 sıydı. Bu ayda tutmaz ya keşke olsa
Bi sıkıntı kalmadı çok şükür canım artık allahtan . Ya alttan muayenr olmadım korkuyom yinede. Siz oldunuzmuCanım inş tutar ümitsiz olma stres olumsuz etkiler çünkü..doktor ne diyor fizyolojik bi sıkıntı mı vardı eşinde sperm hareketi yavaş olan sen miydin ?
Ben vaji yenme Sürecinde muayene oldum.Elle muayene yapıldı,ince Çubuk sokuldu(hissetmemiştim),en son muayeneye gittiğimde amacım doktora egzersiz Amaçlı alet sokturmak oldu.Eşim benimle aparat çalısması yapmaya yanaşmıyordu ben de doktordan rica ettim ama doktor hızlı davrandığı için yarıya kadar girince çıkarmasını istedim rahatsız etti çünkü.Ama bi daha alet kullanılması gereken bi muayene olacak olursam doktordan verdiğim talimata göre nefes al ver yaparak itmesini isticem,hatta kendim soksam olmaz mı diye de sorabilirim :) gittiğim doktor vajinusmus hakkında pek bişey bilmese de en azından yumuşak davranıyor vaji geçmişimden haberdar teklifimi Ksbul eder gibime geliyor.Sen de durumunu anlat canım içeri pns alırken eşine talimat verdiğin gibi ver ol muayeneniBi sıkıntı kalmadı çok şükür canım artık allahtan . Ya alttan muayenr olmadım korkuyom yinede. Siz oldunuzmu
Tamam canım iyi fikir bende öyle yaparım artık onu da yenersen daha hiçbişey beni korkutamazBen vaji yenme Sürecinde muayene oldum.Elle muayene yapıldı,ince Çubuk sokuldu(hissetmemiştim),en son muayeneye gittiğimde amacım doktora egzersiz Amaçlı alet sokturmak oldu.Eşim benimle aparat çalısması yapmaya yanaşmıyordu ben de doktordan rica ettim ama doktor hızlı davrandığı için yarıya kadar girince çıkarmasını istedim rahatsız etti çünkü.Ama bi daha alet kullanılması gereken bi muayene olacak olursam doktordan verdiğim talimata göre nefes al ver yaparak itmesini isticem,hatta kendim soksam olmaz mı diye de sorabilirim :) gittiğim doktor vajinusmus hakkında pek bişey bilmese de en azından yumuşak davranıyor vaji geçmişimden haberdar teklifimi Ksbul eder gibime geliyor.Sen de durumunu anlat canım içeri pns alırken eşine talimat verdiğin gibi ver ol muayeneni
Bu arada ince Çubuk sokan doktor farklı bi doktordu amacı vajen boyu ve genişliğinin normal olup olmadığını kontrol etmekmiş
Aynen benimde kabusum olmuslardi o etler ama artik acimiyolar yanmiyolar. Alistikca geciyorKızlar vajina ağzındaki o et parçasına bende çok takmıştım hatta egzersizler sırasında acıyordu o etler koparıp atasım geliyordu. Zar değil tabiki muhtemelen vajinaya korumak için birşeydir. Ama vajiyi yendikten sonra o et parçalarının acıması falan herşey bitti gitti. yendikten sonra İnan hiç acı falan kalmıcak.
Canım benim bende ilk gittiğim kadın doğum sana denileni bana dedi zarın kalın ve orası dar ameliyat lazım 1 ay sonra ilişki yaşıycaksın olmazsa vajinusmus tedavisi , ameliyat olmazsan çok kanar iyiki zorlamamışsınız kan kaybından san zarar gelebilir fln dedi .. öle korkuttuki beni nasıl çıktım bilmiyorum oturdum agladım hastanede hee birde 2000 tl ameliyat parası dedi.Arkadaşlar merhaba. Ben tam bir yıllık evliyim ve henüz tam anlamıyla bir cinsel ilişkiye giremedik eşimle. Yanı hala bakireyim. Evlendikten iki ay sonra acaba anatomik yapımda bir sıkıntı mı var düşüncesiyle kadın doğum doktoruna gittim. Böyle düşündüm çünkü çok ilginç p...s girmiyordu. Doktor baktı ve vajinismus olmadığımı düşündüğünü söyledi çünkü o bakarken rahattım galiba ondan. Ama bir şey olmayacağını bildiğim için o an zaten rahat olmam normal bence. Fakat doktor zarimin kalın olduğunu cerrahi müdahale ile zarimin alinmasinin gerekebilecegini söyledi başka bir doktor daha baktı yanında o ise gerek olmadığını söyledi. Doktor zarimin biraz fazla kanayabilecegini öyle bir durum olursa cerrahi müdahale gerekebilecegini hastaneye gelmemi söyledi. Bu durum mu beni daha çok korkuttu bilmiyorum yapamıyoruz bir türlü ve inanılmaz canım sıkılıyor bu duruma. Maddi sıkıntılardan psikologa da gidemedim. Eşim çok anlayışlı. Ama artık ödev gibi oldu bu sorun halletmemiz gerekiyor ve çok geriliyoruz denerken de. Parmak egzersinizi kendime yapamam gibi geliyor. Çünkü kendi canimi hiç yakamiyorum. Ve doktor zarın kalın dedi falan sanki zarım delinse hemen hastaneye yetistirilecekmisim gibi geliyor. Eşim deniyor ama onun da elini itiyorum ve inanılmaz kasılıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
canım yeni gördum kusura bakma ben başka hiç bı belırtı yasamadım sadece adetım gecıktı 4 gün öylesıne test yapmıştım şok oldumm inşallah hamişsindirbenimde adetim gecikti fakat bşka bi hamillk belirtsi yok yani sadece geciknce olunabliyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?