- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.021
Çok teşekkür ederim. Fakat ben zaten devlet Hastanesi'ne gitmiştim. Şimdi tekrar başka doktora gitmeyi düşünüyorum yine devlet Hastanesi'nde. Bana anlatsınlar yapısını istiyorum ve zarıma da baksınlar tekrar gerçekten çok mu kanayacak bunu da söylesin doktor nasıl bir şey olacak.Canım benim bende ilk gittiğim kadın doğum sana denileni bana dedi zarın kalın ve orası dar ameliyat lazım 1 ay sonra ilişki yaşıycaksın olmazsa vajinusmus tedavisi , ameliyat olmazsan çok kanar iyiki zorlamamışsınız kan kaybından san zarar gelebilir fln dedi .. öle korkuttuki beni nasıl çıktım bilmiyorum oturdum agladım hastanede hee birde 2000 tl ameliyat parası dedi.
Sonra eşim sakin olmam için telkinler verdi, gerekirse kredi çekeriz dedi ama bir başka doktora gidelim korkumdan 15 gün başka doktora gidemedim sonra gittim o kadındogumcu birşeyimin olmadığını özel hastane işi tedavi dediklerini psikolojik oldupunu söledi hatta çaktırmadan simir testi yaptı. Bana güzel güzel yapısını anlattı ve psikologa yönlendirdi daha rahatlamışdım kapıdan çıkdık psıkologa randevu sordum 200 lira dediler ve 4-5 seansda biter dediler hayda dedim yine..
Eşim ilk bir devlete gidelim olmazsa özele gideriz dedi devlet hastanesinde bir kadına gittim okadar ilgilendiki 20-25 dk bana oranın yapısını bu işlemin dogal oldugunu birkaçda örnek verdi ve okadar aklıma yattıki anlatılanlar burdaki arkadaşlarında destegiyle çok sükür yendim. Sende inanma öle doktorlara ve devlet hastanesine git derim.
Kuzum git hiç ihmal etme memnun kalmazsan başka doktora git hiç şeyetme, burda nekadarda konuşsak doktorun anlatması daha iyi olur daha yararlı oluyor :)Çok teşekkür ederim. Fakat ben zaten devlet Hastanesi'ne gitmiştim. Şimdi tekrar başka doktora gitmeyi düşünüyorum yine devlet Hastanesi'nde. Bana anlatsınlar yapısını istiyorum ve zarıma da baksınlar tekrar gerçekten çok mu kanayacak bunu da söylesin doktor nasıl bir şey olacak.
Bende senin gibi ilk gittiğim doktor kızlık zarın kalın dedi ameliyatla alalım dedi ama ben korktum ameliyatın çözüm olacağını düşünmedim .sonra başka bir doktora gittim oda normal dedi kızlık zarıma parmak egzersizi yap diyerek gönderdi bana parmak egzersizi en saçması geldi hep.sonra hep gitmek istediğim doktora gittim kızlık zarımın ne çok inçe ne çok kalın dedi benim vajinusmus ileri düzeyde değilmiş çünkü belli bir noktaya kadar doktor dokunabiliyordu ve bana parmak egzersine alıştırdı o zamandan beri bu vajinusmus aşka yenilemeyecek bir şey olmadığını anladım artık çok rahatım penis aparatı dahi aldım doktorun yanındaki çok yakın zamanda yapacağıma çok inanıyorum .yani kızlık zarı kalın falan hikaye normalde kızlık zarı bozulma diye birşey Yok bu sadece Türkiye'de böyleArkadaşlar merhaba. Ben tam bir yıllık evliyim ve henüz tam anlamıyla bir cinsel ilişkiye giremedik eşimle. Yanı hala bakireyim. Evlendikten iki ay sonra acaba anatomik yapımda bir sıkıntı mı var düşüncesiyle kadın doğum doktoruna gittim. Böyle düşündüm çünkü çok ilginç p...s girmiyordu. Doktor baktı ve vajinismus olmadığımı düşündüğünü söyledi çünkü o bakarken rahattım galiba ondan. Ama bir şey olmayacağını bildiğim için o an zaten rahat olmam normal bence. Fakat doktor zarimin kalın olduğunu cerrahi müdahale ile zarimin alinmasinin gerekebilecegini söyledi başka bir doktor daha baktı yanında o ise gerek olmadığını söyledi. Doktor zarimin biraz fazla kanayabilecegini öyle bir durum olursa cerrahi müdahale gerekebilecegini hastaneye gelmemi söyledi. Bu durum mu beni daha çok korkuttu bilmiyorum yapamıyoruz bir türlü ve inanılmaz canım sıkılıyor bu duruma. Maddi sıkıntılardan psikologa da gidemedim. Eşim çok anlayışlı. Ama artık ödev gibi oldu bu sorun halletmemiz gerekiyor ve çok geriliyoruz denerken de. Parmak egzersinizi kendime yapamam gibi geliyor. Çünkü kendi canimi hiç yakamiyorum. Ve doktor zarın kalın dedi falan sanki zarım delinse hemen hastaneye yetistirilecekmisim gibi geliyor. Eşim deniyor ama onun da elini itiyorum ve inanılmaz kasılıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Nasıl oluyo kuzum bnada tuyo verSanırım artık haz almayı öğrendim@MİNA_NUR
Bu işin kesinlikle karşılıklı Sıvı gelmesiyle ilgisi var emin oldum.Sadece hazza odaklanmaya çalıştım öncelikle,bi de vajen girişinde biraz git gel yapınca ikimizden de Sıvı geldi ve git gelde önceden hissettiğim o rahatsızlık yok oldu hem de benim Üstte Olduğum pozisyonda .git gelde rahatsızlık (acı ) hissetmeyyince direkt zevk aldım.Bu arada Birleşme anında popoyu iyi ayarlayınca git gel rahat oluyo..zevke odaklan,git gelde rahatsızlık sorununu çöz canım ,sende durumlar ayni mi ?Nasıl oluyo kuzum bnada tuyo ver
Aynı canım zevk alma sıfır bide senin dediğin gbi denicemBu işin kesinlikle karşılıklı Sıvı gelmesiyle ilgisi var emin oldum.Sadece hazza odaklanmaya çalıştım öncelikle,bi de vajen girişinde biraz git gel yapınca ikimizden de Sıvı geldi ve git gelde önceden hissettiğim o rahatsızlık yok oldu hem de benim Üstte Olduğum pozisyonda .git gelde rahatsızlık (acı ) hissetmeyyince direkt zevk aldım.Bu arada Birleşme anında popoyu iyi ayarlayınca git gel rahat oluyo..zevke odaklan,git gelde rahatsızlık sorununu çöz canım ,sende durumlar ayni mi ?
Ooo sen isi artik tamamladin süpersinnnBu işin kesinlikle karşılıklı Sıvı gelmesiyle ilgisi var emin oldum.Sadece hazza odaklanmaya çalıştım öncelikle,bi de vajen girişinde biraz git gel yapınca ikimizden de Sıvı geldi ve git gelde önceden hissettiğim o rahatsızlık yok oldu hem de benim Üstte Olduğum pozisyonda .git gelde rahatsızlık (acı ) hissetmeyyince direkt zevk aldım.Bu arada Birleşme anında popoyu iyi ayarlayınca git gel rahat oluyo..zevke odaklan,git gelde rahatsızlık sorununu çöz canım ,sende durumlar ayni mi ?
Sağol canım ama malesef tek bi aşamam kaldı o da girişte Kontrolü eşime bırakmakOoo sen isi artik tamamladin süpersinnn
Hepsi oldu oda oluuuur:)Sağol canım ama malesef tek bi aşamam kaldı o da girişte Kontrolü eşime bırakmakhenüz denemedim bunu
Canım yarısına kadar aldıysan hepsi girer eğer üstte yapıyosan yaptıktan sonra çıkar alta geç belinin altına yastık koy yine kendin yerleştir yavaş yavaş yapAcaba su vajinusmusmu yenenler bana mesaj atabilir mi yardimci olun lutfen abarati alabiliyorum ama penisin yarisina kadar alabiliriyorum sonra baski hisediyorum kendi mi cekiyorum ne yapmam lazim
Canım benim aç netten kızlık zarının ve vajinanın resimlerine bak yapısını incele.Parmak egzersizlerini nasıl yapabilirim ayrıntılı anlatabilir misiniz acaba? Zarıma doktor kalın biraz çok kanaman olabilir dediği için korkuyorum. Yeni bir kadın doğum doktorundan bir hafta sonrasına randevu aldım fakat vakit kaybetmek istemiyorum. Zarımı esnetmek için neler yapabilirim? Parmak egzersizlerinde zar hemen deniliyor mu? Kendi canımı yakamiyorum ben parmağımı sokamam gibi geliyor. Nasıl yapmalıyım sizce? Eşimin de elini itiyorum o parmağıyla denerken kasılıyorum zarıma gelince.
GEREKMEZ CANIM EŞİNE KAYGANLAŞTIRICI YADA VAZELİN KREMİ SÜR YETERLİ,YADA BEBEK YAĞIEmla kullananlara bir sorum olacak. Emla sürdüğünüzde eşin etkilenmemesi için prezervatif kullanması gerekiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?