Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok teşekkür ederim. Fakat ben zaten devlet Hastanesi'ne gitmiştim. Şimdi tekrar başka doktora gitmeyi düşünüyorum yine devlet Hastanesi'nde. Bana anlatsınlar yapısını istiyorum ve zarıma da baksınlar tekrar gerçekten çok mu kanayacak bunu da söylesin doktor nasıl bir şey olacak.

Kuzum git hiç ihmal etme memnun kalmazsan başka doktora git hiç şeyetme, burda nekadarda konuşsak doktorun anlatması daha iyi olur daha yararlı oluyor :)
Ve egzersiz yapan insanın kanamıyor, soracaksın niye çünkü orası esnemeden zorlandığı için kanıyor ama sen egzersizle genişlettiğin için orası esnek oluyor ve kanamıyor.
eline poşet al bir anda çek yırtılır ama yavas yavas plastigi çek esner direk yırtılmaz :)

Bende senin gibi ilk gittiğim doktor kızlık zarın kalın dedi ameliyatla alalım dedi ama ben korktum ameliyatın çözüm olacağını düşünmedim .sonra başka bir doktora gittim oda normal dedi kızlık zarıma parmak egzersizi yap diyerek gönderdi bana parmak egzersizi en saçması geldi hep.sonra hep gitmek istediğim doktora gittim kızlık zarımın ne çok inçe ne çok kalın dedi benim vajinusmus ileri düzeyde değilmiş çünkü belli bir noktaya kadar doktor dokunabiliyordu ve bana parmak egzersine alıştırdı o zamandan beri bu vajinusmus aşka yenilemeyecek bir şey olmadığını anladım artık çok rahatım penis aparatı dahi aldım doktorun yanındaki çok yakın zamanda yapacağıma çok inanıyorum .yani kızlık zarı kalın falan hikaye normalde kızlık zarı bozulma diye birşey Yok bu sadece Türkiye'de böyle

Nasıl oluyo kuzum bnada tuyo ver
Bu işin kesinlikle karşılıklı Sıvı gelmesiyle ilgisi var emin oldum.Sadece hazza odaklanmaya çalıştım öncelikle,bi de vajen girişinde biraz git gel yapınca ikimizden de Sıvı geldi ve git gelde önceden hissettiğim o rahatsızlık yok oldu hem de benim Üstte Olduğum pozisyonda .git gelde rahatsızlık (acı ) hissetmeyyince direkt zevk aldım.Bu arada Birleşme anında popoyu iyi ayarlayınca git gel rahat oluyo..zevke odaklan,git gelde rahatsızlık sorununu çöz canım ,sende durumlar ayni mi ?

Aynı canım zevk alma sıfır bide senin dediğin gbi denicem

Ooo sen isi artik tamamladin süpersinnn

Acaba su vajinusmusmu yenenler bana mesaj atabilir mi yardimci olun lutfen abarati alabiliyorum ama penisin yarisina kadar alabiliriyorum sonra baski hisediyorum kendi mi cekiyorum ne yapmam lazim

Parmak egzersizlerini nasıl yapabilirim ayrıntılı anlatabilir misiniz acaba? Zarıma doktor kalın biraz çok kanaman olabilir dediği için korkuyorum. Yeni bir kadın doğum doktorundan bir hafta sonrasına randevu aldım fakat vakit kaybetmek istemiyorum. Zarımı esnetmek için neler yapabilirim? Parmak egzersizlerinde zar hemen deniliyor mu? Kendi canımı yakamiyorum ben parmağımı sokamam gibi geliyor. Nasıl yapmalıyım sizce? Eşimin de elini itiyorum o parmağıyla denerken kasılıyorum zarıma gelince.

Acaba su vajinusmusmu yenenler bana mesaj atabilir mi yardimci olun lutfen abarati alabiliyorum ama penisin yarisina kadar alabiliriyorum sonra baski hisediyorum kendi mi cekiyorum ne yapmam lazim
Canım yarısına kadar aldıysan hepsi girer eğer üstte yapıyosan yaptıktan sonra çıkar alta geç belinin altına yastık koy yine kendin yerleştir yavaş yavaş yap

Canım benim aç netten kızlık zarının ve vajinanın resimlerine bak yapısını incele.

1 parmagı bırak zara takılmasını hissetmememn gerekir çünkü orası okadar geniş . Sen uzan eşinde yavas yavas parmagını soksun zeytinyagı veya kayganlaştırıcı kullan kasıldığın için acıyor gelicek ama normalde acı fln yok. yavas yavas deneyin sen kasılınca durun nefes al karnını şişir nefes verirken ıkın o sırada eşin hafifce parmagını ittirsin 5 kere nefes al bekle sonra 6. nefesde yine nefes verirken eşin ittirsin milim milim al parmagı birinci bogum girdigince oranı sık bırak parmagı hissetmiyceksin sonra egzersize devam 2 bogumu aldıgındada hiç birşey olmuycak sonra anlıycaksın durumu eşin sonra yuvarlak hareket yapsın yavasca ileri geri yapsın parmagıyla girişte sadece parmagı hissediceksin içine girince ne acı ne sızı tabi sen rahat olursan.
Ve zar YIRTILMASI diye birşey yok ZAR ÇOK ESNEKTİR ve ORTASI DELİK BİR ÇEPHERDİR. Sadece ZARIN ZEDELENİYOR KENARLARINDAN.

[QUOTE="Sessizgemi86,bende oyle dusunuyorum zaten yarisina kadar aldiysam hepsi girer sadece girdikten sonra baski hisesiyorum sonra kendi mi cekiyorum o zaman ne yapmam lazim

Bende doktorla parmak egzersizi aparat hepsini yapabildim artık korkum da Yok çok fazla ama sanki kendimi bu duruma alışmış hissediyorum o işi yapmaya gelince erteliyorum benim gibi olan oldu mu aslında korkmuyorum ama o an gelince erteliyorum kendimi çok tuhaf hissediyorum aslında yapabilecekken ertelemek çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…