Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen

Penisi aparat gibi düşünmen yeterli ,farzedelim ki pns ile egzersiz yapıyorsun.Ben jinekologtan bana aparat sokmasını istemiştim pns sok aparat sokacağına Demişti :) haklı

Hayir canim, burda böyle konustuguma bakma ilk iliski olsa zaten senin mutlakaaa haberin olur:))

Sana bayiliyorum yaaa canim benim bukadar pozitifliye yeniceksin kisa suredeeee ben sana cok guveniyorum!!

Veee kizlar ben hala 2. Iliskide kaldim. Ilkinde git gel yaptik ilk zorlandim ama yaptikca galiba vajina sulandi ve kolay oldu. Sonra cikardim soktum bir iki kez. 2. Iliskide de cikardim soktum ama git gele dayanamadim ve esimle kavga etmisdik. Ertesi gun iyi oldugumuzda esim dediki pns kalkinca ve bosalmayinca erkek kismi hayvan gibi oluyo dedi sinirli oluyoruz dedi. Sonrasinda ertesi gun izine gittik tatile ciktik ve ikimizde tatil tadimiz kacmasin diye galiba 3. Yapmadik sonra adet oldum adetim bitti simdi uzun zamandir egzersizde yapmadim yarin sabah yapayim diyorum egzersiz ama iliski icin korkuyorum biraz zaman gecdiya acaba zorlanicammi korkusu

Sagol caniiim insallah:))
Bir iki aparat calistinmi sıkıntı olmaz

korkmana gerek yok canım artık olmuş bitmiş zaman araya girdiğindekorkman normal ama biraz girerken zorlanıyosun oda girişi sağlayana kadar okadar sonra devam :) sık sık yap ara verme lütfen alışana kadar

YARİSİNA KADAR ALANLAR yarısina kadar girince durun ve deriiiiiiiin bir nefes alın ve nefes VERME esnasında (burası çok önemli) yavaş yavaş oturun ustteyseniz yada alttaysaniz eşiniz gelsin ve bir bakmıssiniz bitmiş işte bu kadar kolay sıfır acı o baskı hiç birşey değil korkmayın

Ilk 3 ilişkide ben de öyle ölüyordum ama 4.ve sonrasinda artık hiç sıkıntı kalmadı girişle ilgili. Araya zaman koymasan iyiydi ama eşinle kötü olmayım diye mecbur kaldın ben de öyle oluyordum Anlıyorum seni eşler aparat gibi duygusuz olsa ne iyi olur diyorum hep eşine sorumluluk yükle ben öyle Yaptım senin elinde bundan sonraki süreç diyordum ikimiz için uğraşıyorum sabretmen gerek diyordum.bi iki gğn egzersizleri tekrar et giriş esnasında aparat gibi düşün pns ve nefes ıkınma kegel bunları doğfu yap tamamdır bu arada evet ilk girişte azıcık git gel yapınca ıslaklık oluyo zevke de dönüyo sonra ben artık zevk olayına da geçtim şükür darısı herkese

B buluts sen naptın sesin çıkmıyo csnım
1 hafta izindeydim geldim regl oldum sonra gecti bobrek tasi düşürmeye başladım. Hani derler ya bahane mi uretiyorum ama önüme hep bi engel kondu. Artık şu taş düşsün baslicam denemeye. Egzersiz i bırakalı 15 gün oldu. Araya dediğim olaylar girdi tekrar kaldığım gibi devam edebilecek miyim bilmiyorum. Taş düşürme sırasında ki o ağrı o acı tarif edilemez. Yani ilişki sırasında kastigim için acıyor diyoruz ya o hiç biseymis nefes alamamayi yaşadım yani.

Ovvv canım çok geçmiş olsun geçen hafta bende de idrar yolu enfeksiyonu olmuş nasıl bi ağrıydı o belimdeki Ağrı nefes aldıkça ağrıyor nefes kesiyor çok iyi Anlıyorum çokkkk

İdrar yolunda bende de enfeksiyon göründü tahlillerimde çıktı. Ama yanma vs yok. Sana da geçmiş olsun çok. İnşallah bende yenenler kervanına katılırim tez vakit

Arkadaşlar merhaba:) defalarca ümitsiz yazılar yazdım, mutsuzlukla girip teselli aradım, buradaki arkadaşların başarılarına sevindim ve inancımı yitirdiğim bir anda ben de BAŞARDIM.. 5 yıllık evliliğimde hayatımda ilk defa rahat uyudum:) hem de içimde eşimin spermleri varken.. bu duygu nasıl anlatılır bilmiyorum , ama şükürler olsun Allah'ıma. Meğer ne kadar kolaymış ne kadar özelmiş o an. Korkarak kendime zehir ettiğim herşey meğer ne kadar da kolaymış. Cok iyi bir hocadan yardım aldık, eşimde de ciddi problemler vardı , cok ciddi bir erken boşalma sorunu vardı,5 ayrıdır gidiyoruz doktorumuza, ve bu sürede eşimin çocukluğunda cinsel istismara uğradığını ögrendim. Yani bizim serüvenimizde başka etkenler de vardı ama yine de sizlerle aynı olarak yıllardır ilişkiye giremiyordum. Şimdi birkaç gündür hallettim. Ne ağrı ne sızı ne baska birşey :) sadece güzel hisler.. ama kesinlikle pat diye olmadı 5 aydır çalışıyoruz , ödevler yapıyoruz ve sonuçlarını alıyoruz. Adana'da yaşayanlar için doktorumu önerebilirim. Şimdi bunlark keyifle yazıyor ama aynı zamanda aşamayan ve Ümitleri tükenen arkadaşlarımın üzüntüsünü de paylaşıyorum. Bütün gönül rahatlığımla söyleyebilirim ki bu illet Asla çözümsüz değil.

Umarım Birgün bende buraya böyle bir yazı yazabilirim...

Gerçekten sizin adınıza çok sevindim. Aslinda bu illeti yenen herkes için çok mutlu oluyorum. Aynı kaderi yaşayıp aynı yollardan geçen insanlar birbirini çok iyi anlıyor. Ben de 2 ay oldu yeneli. Sizi tebrik ediyorum :) duygularınızı çok güzel aktarmışsınız.. Bundan sonrası çok daha kolay ve güzel olacak inanın ve ara vermeden ilişkide bulunun. Çocuk istiyorsaniz da rabbim daha fazla bekletmeden kavustursun inşallah

Merhaba, yazdiklarini okuyunca 2 yıl önceye gittim. Evlendiğim ilk gün başarısız olunca doktora gitmiştim ve aynı senin gibi zarın kalın oldugunu ufak bir cerrahi operasyonla alinmasi gerektigini soyledi. Sonra 4 farkli doktora daha gittim. Kimisi aynı şeyi soyledi kimisi hayir gerek yok biraz sık dişini herkes yapiyo seklinde bile konustu. Ama geneli vajinismus olsan buraya gelip muayene bile olamazdin dedi. Peki sonuç ne oldu? Vajinismustum ve zarın kalın olması fazla olmasa da etkisi vardı. Çok gittim psikoloğa ama oyle cozemedim. Farkli bir tedavi yontemi denedim basarili oldum ama maddi boyutu buyuk bu tedavinin. Maddi durumun yeterli değilse burayi takip et yazilanlari denemeye çalış. Ama baktin olmuyor jinekoloğa git derim. Zar konusunu eşin dert etmiyorsa aldirmak belki çözüm olabilir. Sağlıkla kalın...

Nasıl bir tedavı uygulandı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…