- 9 Şubat 2016
- 141
- 147
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.061
Vajinal botoks tedavisi ile başarılı oldum. Karşı çıkanlar, işe yaramıyor diyenler çok var. Ben de ilk duyduğumda supheliydim. Ama son çarem gibi bir şey oldu. Denedim ve olumlu sonuç aldımNasıl bir tedavı uygulandı acaba ?
Canım benim yeteri kadar kaygan olmadıgı için girmiyordur bir kayganlaştırıcı alıp denesen? orası gerçekten geniş bebek kafası çıkıyor ki yanında 3 parmak hiç birşey :) sen rahat olmaya çalış orayıda kaygınlaştır nefes egzersizleriyle yavas yavas yılmadan dene ben sana güveniyorum egzersize başladıkdan 20 dk sonra yapmş olcaksın azcık sabır ve gayret :)Kızlar bana da yardımcı olur musunuz ?
Ben 2 karmak alıyorum. 3 parmak imkansız olmuyor. Oda olmayınca eşimle deneyemiyorum. Locaman şey girmez diyorum. Hatta o dokununca kasılıyorum napcam ben
Yardiminiza ihtiyacim varKızlar bodoslama daldım gibi oldu konuya kusura bakmayın bende vajinusmus u iki iki buçuk ay önce yendim şimdi unuttum bile her şeyi çocuk derdine düştüm insan yenince aklından uçup gidiyor o kadar kolay yanı bu iş korkmayın :) uzun zamandır yazmıyorum buraya soruları olan varsa her zaman yazabilir özelden ya da burdan yardımcı olmak isterim bende
Canım bende öyle diyordum küçüçük delik 3 parmak aldım diyenler nasıl yaptı diyordum ama gerçekten oluyormuş. Uyuşturucu krem kullanıyormuşum bilmiyorum ama ben anestolle yendim. Onu sürdükten sonra 3 parmak öyle bir girdi ki sonran eşimin parmaklarını aldım sonrada p... ve hepsi 1 gecede oldu bitti. Yıllarca boşa beklemişim hiç birşey yokmuş. Kontrol sende olsun eşinin işaret patmağını sokarken sen onun baş parmağını tut kendin gel git yap eşin sabit dursun sen alıştıktan sonra rahatlayınca eşine bırak gel git yapmayı. Bende eşim denerken çok korkuyordum hep elinin bi parmağını tutup kontrol bende bırakıyordum sonra eşinin 2 parmağını küs şeklinde al. Gel git yaptır. Parmak içindeyken kegel yap. Bak nasıl rahatlıcaksın. Hadi güzel haberlerini bekliyoruZ.Kızlar bana da yardımcı olur musunuz ?
Ben 2 karmak alıyorum. 3 parmak imkansız olmuyor. Oda olmayınca eşimle deneyemiyorum. Locaman şey girmez diyorum. Hatta o dokununca kasılıyorum napcam ben
Aparata geçmeni öneririm ben iki parmağı da becerememiştim kendime peçeteden aparat Yaptım çok daha kolaylaştı egzersizlerim.ince ince yap başardıkça az az kalınlaştır aparatı memnun kalacaksın Allah yardımcın olsunKızlar bana da yardımcı olur musunuz ?
n tedavsi uygldnz ve dktrnuzArkadaşlar merhaba:) defalarca ümitsiz yazılar yazdım, mutsuzlukla girip teselli aradım, buradaki arkadaşların başarılarına sevindim ve inancımı yitirdiğim bir anda ben de BAŞARDIM.. 5 yıllık evliliğimde hayatımda ilk defa rahat uyudum:) hem de içimde eşimin spermleri varken.. bu duygu nasıl anlatılır bilmiyorum , ama şükürler olsun Allah'ıma. Meğer ne kadar kolaymış ne kadar özelmiş o an. Korkarak kendime zehir ettiğim herşey meğer ne kadar da kolaymış. Cok iyi bir hocadan yardım aldık, eşimde de ciddi problemler vardı , cok ciddi bir erken boşalma sorunu vardı,5 ayrıdır gidiyoruz doktorumuza, ve bu sürede eşimin çocukluğunda cinsel istismara uğradığını ögrendim. Yani bizim serüvenimizde başka etkenler de vardı ama yine de sizlerle aynı olarak yıllardır ilişkiye giremiyordum. Şimdi birkaç gündür hallettim. Ne ağrı ne sızı ne baska birşey :) sadece güzel hisler.. ama kesinlikle pat diye olmadı 5 aydır çalışıyoruz , ödevler yapıyoruz ve sonuçlarını alıyoruz. Adana'da yaşayanlar için doktorumu önerebilirim. Şimdi bunlark keyifle yazıyor ama aynı zamanda aşamayan ve Ümitleri tükenen arkadaşlarımın üzüntüsünü de paylaşıyorum. Bütün gönül rahatlığımla söyleyebilirim ki bu illet Asla çözümsüz değil.
Bir kadın doğum doktoruna gittim dün ve o da ilk doktor gibi söyledi. Üç tip zar vardır seninki en zoru dedi. Eğer diğer iki zar tipinden olsaydı sana vajinismus diyebilirdim ama şuan diyemiyorum dedi. Çok da ilgili tatlı bir doktordu. Kısaca anlattı. Zarının bir kısmını alırsak ufak bir psikolojik destekle yenebileceğini düşünüyorum dedi. Eşimle tekrar gelmemi söyledi. Ama devlet Hastanesi malum ameliyatlar için iki ay sonraya gün verebiliyoruz dedi. Özele de gitmek istemiyorum. Çünkü devlet hastanesi daha çok güven veriyor ayrıca özeller 3 4 katı para alacak. Çok kararsızım şuan. Birkaç doktor daha görünsem mi, ameliyat olsam hangi hastanede hangi doktor olsam bunları düşünüyorum. İki gündür sürekli bunları düşünüyorum artık mideme ağrılar girdi. Ama şunu anladım ben zarımın kalın oluşundan iyice korktum ve ameliyattan bile cekiniyorken bu işi normal yolla halletmemiz artık bence çok çok zor. Çünkü kanamamin çok olmasından korkuyorum denemekten zaten iyice soğuduk. Bir yıldır zar hala duruyorsa daha fazla vakit kaybetmeden aldırmayı düşünüyorumMerhaba, yazdiklarini okuyunca 2 yıl önceye gittim. Evlendiğim ilk gün başarısız olunca doktora gitmiştim ve aynı senin gibi zarın kalın oldugunu ufak bir cerrahi operasyonla alinmasi gerektigini soyledi. Sonra 4 farkli doktora daha gittim. Kimisi aynı şeyi soyledi kimisi hayir gerek yok biraz sık dişini herkes yapiyo seklinde bile konustu. Ama geneli vajinismus olsan buraya gelip muayene bile olamazdin dedi. Peki sonuç ne oldu? Vajinismustum ve zarın kalın olması fazla olmasa da etkisi vardı. Çok gittim psikoloğa ama oyle cozemedim. Farkli bir tedavi yontemi denedim basarili oldum ama maddi boyutu buyuk bu tedavinin. Maddi durumun yeterli değilse burayi takip et yazilanlari denemeye çalış. Ama baktin olmuyor jinekoloğa git derim. Zar konusunu eşin dert etmiyorsa aldirmak belki çözüm olabilir. Sağlıkla kalın...
Çok teşekkür ederim anlattıklarınız için. Ancak galiba zarımin bir kısmını cerrahi operasyonla aldiracagim. Dün bir doktora gittim ve o da zarimin kalın olduğunu söyledi. Bir kısmını alırsak çok rahatlarsın dedi. Birkaç doktora daha gidip nerde ve hangi doktora aldiracagima karar vereceğim. Zor bir işlem olmasa gerek. Ama yine de araştıracagimCanım benim aç netten kızlık zarının ve vajinanın resimlerine bak yapısını incele.
1 parmagı bırak zara takılmasını hissetmememn gerekir çünkü orası okadar geniş . Sen uzan eşinde yavas yavas parmagını soksun zeytinyagı veya kayganlaştırıcı kullan kasıldığın için acıyor gelicek ama normalde acı fln yok. yavas yavas deneyin sen kasılınca durun nefes al karnını şişir nefes verirken ıkın o sırada eşin hafifce parmagını ittirsin 5 kere nefes al bekle sonra 6. nefesde yine nefes verirken eşin ittirsin milim milim al parmagı birinci bogum girdigince oranı sık bırak parmagı hissetmiyceksin sonra egzersize devam 2 bogumu aldıgındada hiç birşey olmuycak sonra anlıycaksın durumu eşin sonra yuvarlak hareket yapsın yavasca ileri geri yapsın parmagıyla girişte sadece parmagı hissediceksin içine girince ne acı ne sızı tabi sen rahat olursan.
Ve zar YIRTILMASI diye birşey yok ZAR ÇOK ESNEKTİR ve ORTASI DELİK BİR ÇEPHERDİR. Sadece ZARIN ZEDELENİYOR KENARLARINDAN.
Eğer özelde sana ameliyet dedilerse devlete gitmeni tavsiye ederim. Dediğin gibi araştırmadan sakın operasyon yaptırma . Şimdiden geçmiş olsun kuzumÇok teşekkür ederim anlattıklarınız için. Ancak galiba zarımin bir kısmını cerrahi operasyonla aldiracagim. Dün bir doktora gittim ve o da zarimin kalın olduğunu söyledi. Bir kısmını alırsak çok rahatlarsın dedi. Birkaç doktora daha gidip nerde ve hangi doktora aldiracagima karar vereceğim. Zor bir işlem olmasa gerek. Ama yine de araştıracagim
Bir kadın doğum doktoruna gittim dün ve o da ilk doktor gibi söyledi. Üç tip zar vardır seninki en zoru dedi. Eğer diğer iki zar tipinden olsaydı sana vajinismus diyebilirdim ama şuan diyemiyorum dedi. Çok da ilgili tatlı bir doktordu. Kısaca anlattı. Zarının bir kısmını alırsak ufak bir psikolojik destekle yenebileceğini düşünüyorum dedi. Eşimle tekrar gelmemi söyledi. Ama devlet Hastanesi malum ameliyatlar için iki ay sonraya gün verebiliyoruz dedi. Özele de gitmek istemiyorum. Çünkü devlet hastanesi daha çok güven veriyor ayrıca özeller 3 4 katı para alacak. Çok kararsızım şuan. Birkaç doktor daha görünsem mi, ameliyat olsam hangi hastanede hangi doktor olsam bunları düşünüyorum. İki gündür sürekli bunları düşünüyorum artık mideme ağrılar girdi. Ama şunu anladım ben zarımın kalın oluşundan iyice korktum ve ameliyattan bile cekiniyorken bu işi normal yolla halletmemiz artık bence çok çok zor. Çünkü kanamamin çok olmasından korkuyorum denemekten zaten iyice soğuduk. Bir yıldır zar hala duruyorsa daha fazla vakit kaybetmeden aldırmayı düşünüyorum
Cok teşekkür ederim yorumunuz icin. Bugün yine bir doktora gittim kadın doğuma. Bu doktor da gerek yok dedi açıklık varsa ben önermiyorum cerrahi müdahale dedi. Ki açıklık var zaten yoksa regl olamam. Baktı ama bakmadan önce de fikri aynıydı yine de bakiyim falan diyerek baktı. Çok arada kaldım. Bi zararı riski tehlikelisi yoksa yaptırmak istiyorum ama çok kararsız kaldım şuan. Ama artık denemeye bile cesaretim yok eşimle normal yoldan halletmeye. İlk defa bir doktor ıkınırken baktı. Diğer doktorlar ıkın dememişlerdi. Cinsel ilişkiye girerken de böyle bir yöntem varmış burada sorduğumda öğrendim fakat deneyemeden doktorlardan bu yorumları duydum. İkinarak denemeye bile cesaretim yok. Açıkçası kafam şuan allak bullak. Ameliyatın bir riski, tehlikesi var mı sizce?Canım eğer ilişkin zorlaşacaksa zar tipinden dolayı operasyon geçir bence.
Benimde septalıymış zarım operasyon geçirmiştim hiçbir sorun olmamıştı evliliğimde de ilişkimde de.
Kesinlikle vakit kaybetme.
Ben erkenden yaptırdım çok rahat ettim.
Operasyonda basit bir şey,korkmana hiç gerek yok:)
Canım ben emla değilde anestol kullandım ama genelde hepsi aynıdır kullanımı etkisi. Vajina içine ve dışına sür genelde 5 dakika beklemek gerekiyor uyuşması için. Sende sürdükten sonra elinle yokla uyuşuk hissettiğinde başla çalışmalara.merhaba , Emla ile önce iki parmak kalınlıgında aparat sonra eşli deneme yapmak istiyorum . EMlayı sürdükten ne kdr sonra denemeliyim ? Yani ne kdr süre uyusturuyor ? ve ne kadar sürmem lazım ? Sadece vajina içine mi sürülüyor ?
Evet ilişkiye girerken ıkınmanın çok faydası oluyor ben hala ilk alırken bu şekilde yapabiliyorum. Ama ameliyatın herhangi bir riski tehlikesi yok. Zaten basit bir operasyon. Benim de buna benzer bir şeydi, balayinda gitmiştim doktora ama tatilin tadını çıkar evine dönünce ameliyat ol dedi doktor. Keske o zaman yaptirsaydim araya zaman girince korkular artıyor cesaret azalıyor ve gittikce daha çok kasıyor insan kendisini. Sana çözüm olacağını dusunuyorsan ameliyati ol. Veya cesaretin gelirse parmak egzersizlerine başla. Ben uyuşturucu kremlerden yana değilim. Ama kayganlaştırıcıyı bol kullanmak gerçekten faydalı oluyor.Cok teşekkür ederim yorumunuz icin. Bugün yine bir doktora gittim kadın doğuma. Bu doktor da gerek yok dedi açıklık varsa ben önermiyorum cerrahi müdahale dedi. Ki açıklık var zaten yoksa regl olamam. Baktı ama bakmadan önce de fikri aynıydı yine de bakiyim falan diyerek baktı. Çok arada kaldım. Bi zararı riski tehlikelisi yoksa yaptırmak istiyorum ama çok kararsız kaldım şuan. Ama artık denemeye bile cesaretim yok eşimle normal yoldan halletmeye. İlk defa bir doktor ıkınırken baktı. Diğer doktorlar ıkın dememişlerdi. Cinsel ilişkiye girerken de böyle bir yöntem varmış burada sorduğumda öğrendim fakat deneyemeden doktorlardan bu yorumları duydum. İkinarak denemeye bile cesaretim yok. Açıkçası kafam şuan allak bullak. Ameliyatın bir riski, tehlikesi var mı sizce?
Anestol içeriği yüzünden vajina içi kullanima pek uygun değil. Mantar veya enfeksiyon gibi durumlara yol açabilir. Aynı şekilde kayganlaştırıcı yerine bebe yağı türü şeyler de kullanilmamali. Sonuçta vajina yapısı, asitliği falan çok farklı ve hassas bir organ. O bölge için üretilmiş ürünler kullanmanizi tavsiye ederim. :)Canım ben emla değilde anestol kullandım ama genelde hepsi aynıdır kullanımı etkisi. Vajina içine ve dışına sür genelde 5 dakika beklemek gerekiyor uyuşması için. Sende sürdükten sonra elinle yokla uyuşuk hissettiğinde başla çalışmalara.
Anestolu bana doktor verdi zararı olsaydı vermezdi zaten ömür boyu kullanalım diye vermiyorlar ilk birkaç ilişki kullanıyoruz. Genelde doktora giden çoğu kişiyede verilmiş kremlerden birisidir. Bebe yağı konusunda bilgim Yok ama ben anestol ve bebe yağı ile yendim şükür mantar enfeksiyon hiçbirşey yaşamadım. Bebe yağınıda kullanan bir sürü kişi var. Sonuçta illa ki kremler kaygankaştırıcılar olsun vajina yapısına sürekli kullanılmaması gereken şeylerdir. Önemli olan bize bu süreçte yenene kadar yardımcı olmaları.Anestol içeriği yüzünden vajina içi kullanima pek uygun değil. Mantar veya enfeksiyon gibi durumlara yol açabilir. Aynı şekilde kayganlaştırıcı yerine bebe yağı türü şeyler de kullanilmamali. Sonuçta vajina yapısı, asitliği falan çok farklı ve hassas bir organ. O bölge için üretilmiş ürünler kullanmanizi tavsiye ederim. :)
İlişkiye başlamadan önce seni rahatlatsın ve vajinanın üst kısmıyla oynarak zevke getirsin canım ve gögüs ucları belli noktalarını emmesine izin ver isteğin artığı sürece acı zevke dönüşücek .(kusura bakmayın kızlar açık yazıyorum ama )Kizlar yardim vajinismusu yeneli 4 ay oluyo ama esim bosalamiyo . Yeterince hizlanmasina izin vermiyorum . Tam bi iskence zevk falan da yok bende daha.. bosalmasi icin penis ucunu hafiften cikarip gt gel yapmasi gerekiyomus . Ama o ucuna geldiginde tedirgin oluyorum. Artik bebegimiz olsun istiyoruzz yardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?