- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.101
burda yapılanların hepsini doktorun dediklerini aparatta uyguluyorum ama p. YapamıyorumBurda yazılanları uygulamiyor gibisin.
Eğer üç parmak yapabiliyorsun penis hayli hayli olur çünkü onun yapısı parmakdan daha uygun ve pürüzsüz korkma en fazla nekadar acıya bilir ayrıca sen kendini rahat bırakırsan orası da ıslak olursa niye acisin orası zaten geniş ve esnek bunu biliyorsun bu zevk alicanin birşey rahat olmaya çalış eşin uzansin sen kayganlastirici sur uyuşturucu sur eşinin üstüne otur yavaş yavaş içine almaya çalış ilk elinle yerleştir vajinin kenarlarını ac sonra yavaş yavaş nefes alavere içine almaya çalış yeteri kadar kaygana zaten fit diye gircekburda yapılanların hepsini doktorun dediklerini aparatta uyguluyorum ama p. Yapamıyorum
bugün egzersiz yaptım yine aparatın en büyüğüyle uyuşturucu krem etkisini gösterdi hiç acımadı birazda içinde tuttum aparatı orası açılsın diye yarın yine öncesinde egzersiz yapıcam sonra eşimle denicem üst pozisyonda olacağını düşünüyorum bu seferEğer üç parmak yapabiliyorsun penis hayli hayli olur çünkü onun yapısı parmakdan daha uygun ve pürüzsüz korkma en fazla nekadar acıya bilir ayrıca sen kendini rahat bırakırsan orası da ıslak olursa niye acisin orası zaten geniş ve esnek bunu biliyorsun bu zevk alicanin birşey rahat olmaya çalış eşin uzansin sen kayganlastirici sur uyuşturucu sur eşinin üstüne otur yavaş yavaş içine almaya çalış ilk elinle yerleştir vajinin kenarlarını ac sonra yavaş yavaş nefes alavere içine almaya çalış yeteri kadar kaygana zaten fit diye gircek
Bende olacağına inanıyorum kuzum :) orası hissislesiyor herseferinde ve sende çok emek verdin bu sefer olcak hemde hissetmiyceksin bile :)bugün egzersiz yaptım yine aparatın en büyüğüyle uyuşturucu krem etkisini gösterdi hiç acımadı birazda içinde tuttum aparatı orası açılsın diye yarın yine öncesinde egzersiz yapıcam sonra eşimle denicem üst pozisyonda olacağını düşünüyorum bu sefer
Allahım inşallah yaBende olacağına inanıyorum kuzum :) orası hissislesiyor herseferinde ve sende çok emek verdin bu sefer olcak hemde hissetmiyceksin bile :)
Canım ama görüyorsun ki aparat sokunca ya da eşin parmak sokunca acımıyo, pns de onlar gibi düşünsen.inanki aparattan daha yumuşak aslında Allsh yardımcın olsun.Bak şöyle yap istersen ben öyle Yaptım: aparat içerdeyken eşini çağır pns hazır olunca çıkar ve direkt denesin.eşine Kontrolü veremiyorsan Üstte deneyebilirsin Üstte denedin mi hiç ?bende acıcak korkusu var eşime güveniyorum onun parmağını aldım ama p. acıtacağını düşünüyorum eşim iteceği zaman ben geri çekiliyorum korku var
Valla benim kaç ilişki oldu hala Fit diye giremiyo :) bir dk filan uğraştığımız oluyo :) gerçi ben kayganlaltırıcı herhangi bişey kullanmıyorum OndandırEğer üç parmak yapabiliyorsun penis hayli hayli olur çünkü onun yapısı parmakdan daha uygun ve pürüzsüz korkma en fazla nekadar acıya bilir ayrıca sen kendini rahat bırakırsan orası da ıslak olursa niye acisin orası zaten geniş ve esnek bunu biliyorsun bu zevk alicanin birşey rahat olmaya çalış eşin uzansin sen kayganlastirici sur uyuşturucu sur eşinin üstüne otur yavaş yavaş içine almaya çalış ilk elinle yerleştir vajinin kenarlarını ac sonra yavaş yavaş nefes alavere içine almaya çalış yeteri kadar kaygana zaten fit diye gircek
üstte deniyordum ama acı duyuyordum o zaman uyuşturucu kremle denemiyorduk ama üstte denicem şimdi dua edin bana olur mu Allahım bu hastalığı yaşayan herkesi kurtarsınCanım ama görüyorsun ki aparat sokunca ya da eşin parmak sokunca acımıyo, pns de onlar gibi düşünsen.inanki aparattan daha yumuşak aslında Allsh yardımcın olsun.Bak şöyle yap istersen ben öyle Yaptım: aparat içerdeyken eşini çağır pns hazır olunca çıkar ve direkt denesin.eşine Kontrolü veremiyorsan Üstte deneyebilirsin Üstte denedin mi hiç ?
Kendini kasma çok bende üç ay çektim sonra tedavi oldum aparattan sonra denerken zorlanirsan kayganlastirici sur p.n.s'e birde kendi elinle sokmaya calis ikinir gibi ya da küçük tuvaletini yapıyormus gibi yap hiç acimicak buna emin ol....üstte deniyordum ama acı duyuyordum o zaman uyuşturucu kremle denemiyorduk ama üstte denicem şimdi dua edin bana olur mu Allahım bu hastalığı yaşayan herkesi kurtarsın
tamam canım bende tedavi oldum sadece biraz cesarete ihtiyacım var bir başarsam çok dua edin banaKendini kasma çok bende üç ay çektim sonra tedavi oldum aparattan sonra denerken zorlanirsan kayganlastirici sur p.n.s'e birde kendi elinle sokmaya calis ikinir gibi ya da küçük tuvaletini yapıyormus gibi yap hiç acimicak buna emin ol....
canm sen tedavde gördn aylrcaBugün deneyelim dedik egzersizle başladım uyuşturucu krem sürdüm ama aparatın en büyüğünü alırken sanki rahim yırtılıyordu o kadar acı hissetim ki gözümden yaş geldi ağladım aparatı aldım bir şekilde ama P. Olmadı girişi sağlayamıyorum bütün kaslarımı kitliyorum çünkü duyacağım acıyı biliyorum
korkumu yenemiyorum canım aparatla yapıyorum p. gelince olmuyorcanm sen tedavde gördn aylrca
canım şu kadınlar için olan vajina kayganlaştırıcıyı su bazlı jeli al ve olucak emin ol çünkü vajinan korkup kastığın için kuru kalıyo jeli sık ve penisin içine nezaman girdiğini almıcaksın bile biraz cesaret lütfen biz kadınlar isteyipte yapamıcağımız hiç bişe yok. çocuk istiyodun hatırlıyosam çocuğun için yap bnce cesarett korkucak bişe yok vajiamız çok geniş biyer girerken kaslardan dolayı biz daraltıyoruz orayı bildiğin mağra gibi düşün kapısı olan kapıyıda kendin zevkle açtığında hiç bi sorun olmuyo. hadi toparlan kremlerini al ve bitir şu basit işi.korkumu yenemiyorum canım aparatla yapıyorum p. gelince olmuyor
eşim uyansın ilk işim bu işi bitirmekcanım şu kadınlar için olan vajina kayganlaştırıcıyı su bazlı jeli al ve olucak emin ol çünkü vajinan korkup kastığın için kuru kalıyo jeli sık ve penisin içine nezaman girdiğini almıcaksın bile biraz cesaret lütfen biz kadınlar isteyipte yapamıcağımız hiç bişe yok. çocuk istiyodun hatırlıyosam çocuğun için yap bnce cesarett korkucak bişe yok vajiamız çok geniş biyer girerken kaslardan dolayı biz daraltıyoruz orayı bildiğin mağra gibi düşün kapısı olan kapıyıda kendin zevkle açtığında hiç bi sorun olmuyo. hadi toparlan kremlerini al ve bitir şu basit işi.
evet ya sen bi kendine güven cesaretini topla dicen bnun içinmi bukadar bekledim ama görev gibi yapma zevk almaya bak olsun diye yapmaya çalışma zevk al güzel giy sexsi ol daha da istekli olcaksıneşim uyansın ilk işim bu işi bitirmek
bir yaptığımı görsem zevkede odaklanıcam vallaevet ya sen bi kendine güven cesaretini topla dicen bnun içinmi bukadar bekledim ama görev gibi yapma zevk almaya bak olsun diye yapmaya çalışma zevk al güzel giy sexsi ol daha da istekli olcaksın
Yaparsın yeterli hevesli ol eşinide düşün bi süre sonra senden soğur ters davranmaya başlıyoşaru kırıcı oluyolar bunlarıda düşün kuzum sende bitiriceksin buişi bugün hadi başarılar şimdiden :)bir yaptığımı görsem zevkede odaklanıcam valla
Canım benimde aynen hemen girmiyor elimle kendim yerleştiriyorum p... 5 dakikayı bulmuyordur ama. Bizde eşimde erken boşalma sorunu var birde bende çok kuruluk var presed jel kullanıyorum bebek olmasına da yardımcı olsun diye ama henüz hamile kalamadımValla benim kaç ilişki oldu hala Fit diye giremiyo :) bir dk filan uğraştığımız oluyo :) gerçi ben kayganlaltırıcı herhangi bişey kullanmıyorum Ondandır
Teşekkür ederim canım dua et banaYaparsın yeterli hevesli ol eşinide düşün bi süre sonra senden soğur ters davranmaya başlıyoşaru kırıcı oluyolar bunlarıda düşün kuzum sende bitiriceksin buişi bugün hadi başarılar şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?