- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.121
dualarım sizinle zaten çok zor bi süreç olduğundan en iyi şekilde anlıyorum bu hastalıkla savaşanları hadi herkez başarıcak çok az kaldı çoğumuz yendik sende yeniceksin.Teşekkür ederim canım dua et bana
Ben sana asıl teşekkür ederim önemsemeyip yapmasaydın belki dediklerimi almasaydın yine yerinde sayıcaktın ama senin kararlılığın istekli olmanın büyük katkısı var aramıza hoşgeldin artık mutlu bir şekilde ilişkilerine girebilirsin kuzum herkez yenebilir yeterki inanın kendinize .SONUNDA ARTIK BENDE BURAYA BAŞARI ÖYKÜMÜ YAZIYORUM... Ben 5 aylık evliyim ilk denememde basaramamistim cok korktum ve titreme geldi sonra aglamaya basladim ve esimle iliskiye giremedim sonra interneten arastirma yaptim ve vijinismus oldugumu ogrendim sonra bunun pisikolojik bir hastalik ve beyinde biticek bise oldugunu ogrendim ve doktora gitmeye karar verdim bi pisikologa gun aldim ve gitim bana parmak egzersizi yap dedi ilk bir bogum sonra iki boguma gec dedim ve denedim yaptim sonra esli parmak denemesi verdi onuda yaptim boylece 4 hafta geciti biraz idrak edmistim orda delik oldugunu genede korkuyordum sonra bana penis denemesine gectimizi soyledi esim alta olucakmis ben uste oyle denicekmisim ucunu geciricekmisim bir iki hafta yapmaya calistim ama basaramadim sonra doktora gitmeyi bıraktım sonra internete gezinirken kadinlar klubünü kesfetim ve burayi okumaya basladim herkez farkli eyler yaziyordum. Baktim biri mum egzersizi yaparak yenmisti bende kafama koydum dedim yapicam bende basaricam bebek icin degil yani benim sim kucuk daha 20 yasindayim esimle aram bozulmamasi icin kafama koymustum mumdan aparat yaptim kendime once emla kremi ve bebe yagi surdum ve gecirdim ilk basta yarisina aldim sonra hepsin aldim sonra aparati biraz daha kalinlastirdim ve onuda yaptim eesimle denedim ama yarisina kadar alabildim biseyler eksikti sonra bidaha okumaya basladim burayi MIRA_nur hanim ONA BURDAN COK TESEKUR EDERIM..kendinin emla keremi ve GLEITGELEN JEL ile yendigini ogrendim ve kendine mesaj atim gercekten boylemi diye oda bana saolsun cok desttek oldu bu jeli al ve eniceksin dedi aldim ve denedim emla surddum sonra bu jelin bi tupunu sıktım mumla yaptigim icin ben ilk mumla denedim gercekten kayganti jel sayesinde super bi sekilde sonra esim uzandi bende penisi tutarak üstune oturdum ve oldu gercekten cok mutluyum suanda 1 gun ldu yeneli herkese cok COK TESEKUR EDERIM BURDAN NSALLAH HERKEZ YENER BU ILETI BURDAN YENEMEYENLERE SESLENIYORUM BU ALIN GLEITGELEN SUPER BISE ONCE EGZERSIZ YAPIN SONRA BUNLA DENEYIN..
Süpersin canım olsun önemli değil aldın ya sonrakinde yavaş yavaş git gel başlarsın başaracaksın inanıyorum :)Kızlar p. girdi ama git gel olmadı
inşallah canım bunada şükürSüpersin canım olsun önemli değil aldın ya sonrakinde yavaş yavaş git gel başlarsın başaracaksın inanıyorum :)
OLSUN BAŞARMIŞSIN İŞTE GİT GEL HEMEN OLMAZ OH BE KURTULDUN SENDEKızlar p. girdi ama git gel olmadı
BEBEĞİM CVP VERMEK İSTERDİM AMA ÇOCUK İSTEMEDİĞİMDEN İÇİME BOŞALMIYO NASIL OLUR BİLMİYORUM YANİ ÜZGÜNÜMKızlar kimsede dışarı akmıyor mu hiç cevap veren olmamış o zaman bende mi sorun var acaba benim rahmim mi dar geri çıkıyor
Sağol canım belki başka birisi cevap verirBEBEĞİM CVP VERMEK İSTERDİM AMA ÇOCUK İSTEMEDİĞİMDEN İÇİME BOŞALMIYO NASIL OLUR BİLMİYORUM YANİ ÜZGÜNÜM
eşimin mutluluğunu gördüm ya adamada istek geldiOLSUN BAŞARMIŞSIN İŞTE GİT GEL HEMEN OLMAZ OH BE KURTULDUN SENDEBÖYLE DEVAM KUZUM
NE GÜZEL SENDE MUTLU OL ZEVK ALMAYA BAK ARTIK BAŞARDIN BAK NE GÜZEL DEDİN Mİ BARİ BUMUYMUŞ BEKLEDİM OKADAR ZAMAN DİYE .ÇOCUK ÇALIŞMALARINDA BAŞLARSIN SEN HEMEN BU GİDİŞLEeşimin mutluluğunu gördüm ya adamada istek geldi
tebrikler kuzumm geçmiş olsunKızlar p. girdi ama git gel olmadı
evet bir kaç gün daha denicem uyuşturucu kremle inşallah bıraktım mı hemen çocuk çalışmalarına başlıcam canımNE GÜZEL SENDE MUTLU OL ZEVK ALMAYA BAK ARTIK BAŞARDIN BAK NE GÜZEL DEDİN Mİ BARİ BUMUYMUŞ BEKLEDİM OKADAR ZAMAN DİYE .ÇOCUK ÇALIŞMALARINDA BAŞLARSIN SEN HEMEN BU GİDİŞLE
çok teşekkür ederim canımtebrikler kuzumm geçmiş olsun
Canım benimde aynen hemen girmiyor elimle kendim yerleştiriyorum p... 5 dakikayı bulmuyordur ama. Bizde eşimde erken boşalma sorunu var birde bende çok kuruluk var presed jel kullanıyorum bebek olmasına da yardımcı olsun diye ama henüz hamile kalamadımyalnız dün ilk defa jelsiz ilk birleşmeyi yapabildim yeneli nerdeyse 5 ay olacak evet biraz canım acıdı ama dişimi sıktım eşim biraz daha tutabilse ıslaklık daha fazla oluşacak ama maalesef ne yapalım buna da şükür yendim ya. 5 ayda bu duruma geldik belki de tamamen rahatlayıp herşeyin yoluna girmesi 1 yılı bulacak. Birde kızlar hepinize sorayım yenen arkadaşlar geçen haftalarla eşimle doktora gittik doktor dedi ki eşin boşaldıktan sonra dışına çıkıyormu sayfalarda okudum p... çıkartırken galiba çıkıyormuş o yüzden eşiniz hemen çıkmasın birkaç dakika öyle beklesin yazıyordu bizde öyle yapıyorduk Bende doktora böyle anlattım utandımda söylerken :) sonra doktor dedi ki sen kasıyormusun kendini bende bazen ama boşalma esnasında kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum genelde de bırakıyorum dedim orda utanmaktan doktora sormayı unuttum neden spermler dışarı çıkıyor hamile kalmaya engel mi diye sonra aklıma geldi. Aslında utanmamak lazım bu normal birşey ama işte biz alışkın değiliz. Sizlere de bi sormak istedim eşiniz boşaldıktan sonra dışarı geri akıyor mu kızlar?
canım bizde içeri boşalma olsa keşke de fikir söylesem diyorum ama şöyle biliyorum ki bir damla bile girse hazneye hamile kalınıyor eşin spermlere baktırdı mi ? Onda herşey normal mi ?Kızlar kimsede dışarı akmıyor mu hiç cevap veren olmamış o zaman bende mi sorun var acaba benim rahmim mi dar geri çıkıyor
ASLA ÖYLE İŞLEMLER YAPTIRMA KENDİNE HERŞEY SENDE VE BEYNİNDE BİTİYO CANIM DAR OLABİLİR GENİŞ OLABİLİR KALIN VEYA İNCE OLABİLİR ZARIN OPERASYON GEÇİRMENE GEREK YOK SEN SADECE EGZERSİZERİNİ YAP KREMİ VE JELİ AL KULLAN OLUCAK EMİN OL . ANNELERİM TEYZELERİMİZ KİMLER BUNUN İÇİN TEDAVİ OLMUŞ HİÇ KİMSE BİZ ŞİMDİKİLER ÇOK HASSAS OLMUŞUZ SEN YAPICAKSIN DOKTORA GEREK YOK PARA TUZAĞI ONLAR İLK ÖNCE PARMAK EGZERSİZLERİNLE BAŞLAMALISIN İŞE SONRA EŞLİ DENEMEYE GEÇCEKSİN VE BİTİCİCEKSelam kızlar bugün bende jinekolojik muayeneye gittim ve vajinismus eğitimi alman lazım dedi doktor ayrıca kızlık zarının esnek kalın olduğunu cerrahi işlemle açılması gerektiğini söyledi sabahtan beri bir garibim ne yapmam gerekir bana bilgilendime yaparsanız çok sevinirim..not kızlık kızlık zarı tamamıyle kapalı değil açık ama kalın bi zar dedi doktor
Canım tebrik ederimnnnnnçok teşekkür ederim canım
çok teşekkür ederim canımCanım tebrik ederimnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?