Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Krem ve jeşi

canım banada esnek dediler kızlık zarın duruyor dedi operasyon gerek dedi bak ben hiçbirşey yaptırmadım vajinusmus tedavi oldum ama korkum vardı uzun süre yenemedim egzersiz yaptım uyuşturucu kremle yendim sayılır sadece git gel kaldı senin tedaviye para vermeme gerek YOk burda yapılan söylenen şeyleri yap harfi harfine değil bir hafta 3 günde yenersin

Krem ve jeli nasıl kullanıcam
Gleitgelen Vajinal Kaydırıcı jel İsmi bu 5 tane var İÇİNDE TÜPLÜ 30 TL FİYATI BU JEL VAJİNANIN KAYGANLAŞMASINI SAĞLICAK (EMLA) KREMDE ALIP KULLANMAN GEREKİYO BU VAJİNANIN UYUŞTURUYO İKİSİNİDE AYNI ANDA KULLANICAKSIN EMLAYI SÜR 5 DK SONRA JELİ VAJİNANIN İÇİNE SIK ISLAKLIK VE KAYGANLIK OLUCAK PENİSİ ÇOK KOLAY ALICAKSIN İÇİNE

canım bizde içeri boşalma olsa keşke de fikir söylesem diyorum ama şöyle biliyorum ki bir damla bile girse hazneye hamile kalınıyor eşin spermlere baktırdı mi ? Onda herşey normal mi ?
canım sende mi bebek düşünmüyorsun? Ben 5 yıl bebek düşünmediğim için vajinismusu erteledim adam ceket atsa hamile kalırım diye düşünüyordum :) ama hiçte öyle olmadı. Bebek isteği sayesinde vajinismusu yendim nerdeyse 5 ay olacak yeneli henüz bebiş yok. Oysaki ayda sadece 1 gün gebe kalma şansımız varmış. Eşimin spermlerine baktıracaktık ama işten izin alamadı benimde o hafta yumurtlama haftamdı bizde erteledik. Bakalım 10 gün kaldı reglime yine adet olursam hafta sonuna ayarlayıp eşime test yaptıracaz.

Ben 1 yıllık evlilik çoçuk istiyoruz ama bugüne kadar tam anlamıyla birleşme olmadı sanki orda bi perde var o bizi geri itiyordu oda zardaki kalınlıkmış işte

1 1melegimolsun canım tahat ol eşin içine boşalsa da o sıvı dışarı akçak. Biraz ayaklarını kaldır yat. Sıvı içerde kalsın sonra kalk. Bende 5 aydır deniyom 6 gün kaldı reglime. Keşke olsa ama umudum yok kırmızıları görünce çöküyom resmen hayırlısı

Canım spermler dışarı akıyor tabiki sen boşalma olduktan sonra 20 dk belinin altına yastık koyarak yat hiç kalkma. Eşinde boşalır boşalmaz çıkmasın o da bi iki dakika öyle beklesin. Sen 20 dk sonra kalktığında bile spermler geri gelecek normali budur hepsini elektrk süpürgesi gibi çekmiyor vajinamız :))) yaşadıkların normal yani merak etme zaten gitmesi gereken hemen gidip yumurtayı döllüyo. Bende tedaviye başlayacağım bizimde olmadı maalesef

Sessizgemi86 Mutlu1anne kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Ayaklarımı yarım saat yukarda tutuyorum ama benim de kaç aydır olmuyor. Aklıma takıldı doktorun söylediği bende acaba bende mi problem var diye merak ettim. Benim de bata 10 gün kaldı ama umut yok. Hayırlısı bakalım hepimiz için

Amin canım bende tedaviye başlıyorum bu ay nasipse ben çikolata kisti hstasıyım.

Amin canım bende tedaviye başlıyorum bu ay nasipse ben çikolata kisti hstasıyım.
Ben hamile kalmayı istediğin ilk aylar soğan kürü yapmıştım kist falan varsa siliyormuş bebek olmasına da yardımcı çoğu kişi soğan kürü yaptığı ay hamile kalmıştı. Çikolata kistinede oluyormu bilmiyorum istersen nette araştır İbrahim saraçoğlu soğan kürü diye. İnşallah şifa bulursun Rabbim isteyen herkese evlat versin

Çok araştırdım yaptımda canım ama maalesef çikolata kistine iyi gelmiyor ya da bende bi işe yaramadı bilmiyorum. Aminnn Allahtan hyırlısı hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…