- 9 Haziran 2015
- 82
- 22
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.161
kayganlaştırıcı ve uyuşturucu krem kullanıyormusunKizlar benimde sizlerin yardiminiza ihtiyacim var8 aylik evliyim ayni durumu yasiyorum parmak egzersizlerimi yapabiliyorum ama p. Olmuyo bir turlu. En son vazelinle denedik cok az girdi ama devami gelmedi. Onerilerinize ihtiyacim var
canım öyle değil çok istiyorum eşim biraz ağırdan alıyor malesef ve geri Çekme yöntemi kullanıyor.geçrnlerde geç kaldı geri çekmekte ve Öncesinde ben biraz m..Alıp içeri sürdüm bi umut hamilelik oluşur belki diye.Adetime 6 gğn var adet belirtileri yaşıyorum iki gündür hamilelikte de adetten bi hafta önce adet belirtileri olabiliyormuş inşallah öyleyimdircanım sende mi bebek düşünmüyorsun? Ben 5 yıl bebek düşünmediğim için vajinismusu erteledim adam ceket atsa hamile kalırım diye düşünüyordum :) ama hiçte öyle olmadı. Bebek isteği sayesinde vajinismusu yendim nerdeyse 5 ay olacak yeneli henüz bebiş yok. Oysaki ayda sadece 1 gün gebe kalma şansımız varmış. Eşimin spermlerine baktıracaktık ama işten izin alamadı benimde o hafta yumurtlama haftamdı bizde erteledik. Bakalım 10 gün kaldı reglime yine adet olursam hafta sonuna ayarlayıp eşime test yaptıracaz.
Aynen oyle katiliyorum yeterki kendine guvenin olsun herkese bol sans herse yardimci olmak isterim bende..Ben sana asıl teşekkür ederim önemsemeyip yapmasaydın belki dediklerimi almasaydın yine yerinde sayıcaktın ama senin kararlılığın istekli olmanın büyük katkısı var aramıza hoşgeldin artık mutlu bir şekilde ilişkilerine girebilirsin kuzum herkez yenebilir yeterki inanın kendinize .
Aynen oyle katiliyorum yeterki kendine guvenin olsun herkese bol sans herkese yardimci olmak isterim bende..Ben sana asıl teşekkür ederim önemsemeyip yapmasaydın belki dediklerimi almasaydın yine yerinde sayıcaktın ama senin kararlılığın istekli olmanın büyük katkısı var aruamıza hoşgeldin artık mutlu bir şekilde ilişkilerine girebilirsin kuzum herkez yenebilir yeterki inanın kendinize .
Ameliyat diyen doktora yarın eşimle gidicez bilgi alicaz. Bakalım artık bide haftaya başka bir şehirde olucam orada da bi üni Hastanesi'ne gider görünüm inşallah kadar vericem bakalım. Biz bir senemizi kaybettikKuzum ilk bir parmak çalışmaya vasla bu emla krem ve jelle gidisatini gör sonra ameliyat dedi küçük bir operasyon ama sonuçta narkoz var ve ameliyattan 1 ay sonra ilişki öneriyorlar ve dedim gibi zar esnek ve parmakla onu hissislestirebilirsjn
Arkadaşlar bu jinekekoloğun değil psikiyatrinin ilgi alanı nerden biliyorsun derseniz ben yıllarca klinikte çalıştım ve bir sürü vajinusmus hastası biliyorum, en fazla 3/4 senasla çöüzlüuyor ve 4 milyar gibi bir rakam değil senas başı 150 lira deseniz en fazla 750/800 liranız gider. Anakara'da Dr. serpil vargel var mutlaka tavsiye ederim..
O doktor halen duruyor mu acabaCanım 4.000 Liralık bir tedaviye gerek yok ben sana bir psikiyatri önereceğim seans ücreti sanırım 150 lira civarı ve en fazla 4/5 seans sürer istersen ara bir konuş ama bence 4.000 lira uçmuşlar yani.. Dr. Serpil Vargel ama ankarada kendisi..boşu boşuna o kadar para vermeyin..
Amin canım inşallah sende hamile kalmışsındır :)canım öyle değil çok istiyorum eşim biraz ağırdan alıyor malesef ve geri Çekme yöntemi kullanıyor.geçrnlerde geç kaldı geri çekmekte ve Öncesinde ben biraz m..Alıp içeri sürdüm bi umut hamilelik oluşur belki diye.Adetime 6 gğn var adet belirtileri yaşıyorum iki gündür hamilelikte de adetten bi hafta önce adet belirtileri olabiliyormuş inşallah öyleyimdirRabbim isteyen herkese versin
Canım malesef az önce erken gebelik test çubuğu aldım net bi şekilde tek çizgi çıktıAmin canım inşallah sende hamile kalmışsındır :)
Rabbim bazen 1 Damladan mucizesini veriyor benim tanıdığım prezervatifle korunurken hamile kaldı inşallah sende o günleri görürsün canımCanım malesef az önce erken gebelik test çubuğu aldım net bi şekilde tek çizgi çıktıadam akıllı boş...mıyor ki bakabilsem durumum nedir oluyor mu olmuyor mu tesadüflere kaldı işim Sağol yine de Allah nasip etsin tez vakitte isteyen herkese de bize de
Üstüne görme dedikleri bişey var adete 5-6 gğn kala lekelenme oluyomuş sperm yumurtaya tutunmaya çalışıyormuş kasık ağrın var mi ki ? Bu arada çubukta negatif çıkıp da kan testinde pozitif Çıkma ihtimali oluyor mu acaba duyan var mi hiç kızlar ?Adetime 5 gün var kahvemsi baya akıntı oldu yine olmadı galiba
Aynen öyle csnım Sağol aminRabbim bazen 1 Damladan mucizesini veriyor benim tanıdığım prezervatifle korunurken hamile kaldı inşallah sende o günleri görürsün canım
Canım benm arkadaş hep kanda öğrenmiş idrarda çıkmamış kaç gün geciktin belki geç döllenmedir o zaman da hemen çıkmıyo.Üstüne görme dedikleri bişey var adete 5-6 gğn kala lekelenme oluyomuş sperm yumurtaya tutunmaya çalışıyormuş kasık ağrın var mi ki ? Bu arada çubukta negatif çıkıp da kan testinde pozitif Çıkma ihtimali oluyor mu acaba duyan var mi hiç kızlar ?
ÇUBUKTA BELLİ Bİ SÜRE GEÇMEDEN ÇIKMIYO CANIM BNM KAN TESTİ EN GARANTİLİ KAÇ GÜN GEÇİKTİ ADETİN Kİ.Canım malesef az önce erken gebelik test çubuğu aldım net bi şekilde tek çizgi çıktıadam akıllı boş...mıyor ki bakabilsem durumum nedir oluyor mu olmuyor mu tesadüflere kaldı işim Sağol yine de Allah nasip etsin tez vakitte isteyen herkese de bize de
Mrba bayadır gıremıyorum mide bulantılarım çok fazla..görunce yazmak ıstedım bende vajınusmustum sonra yendım ama bı oluyo bı olmuyo du kasmastan ..ve cocuk ıstıyoduk bnde aynı senın gıbı endısenıyodum.spermler hep dısarı cıkıo dıe.ama yaptıktan sonra ayaklarımı en az yarım saat dikip yatıodum . rabbıme sukurler olsun oldu allah sızede nasıp etsın.Canım benimde aynen hemen girmiyor elimle kendim yerleştiriyorum p... 5 dakikayı bulmuyordur ama. Bizde eşimde erken boşalma sorunu var birde bende çok kuruluk var presed jel kullanıyorum bebek olmasına da yardımcı olsun diye ama henüz hamile kalamadımyalnız dün ilk defa jelsiz ilk birleşmeyi yapabildim yeneli nerdeyse 5 ay olacak evet biraz canım acıdı ama dişimi sıktım eşim biraz daha tutabilse ıslaklık daha fazla oluşacak ama maalesef ne yapalım buna da şükür yendim ya. 5 ayda bu duruma geldik belki de tamamen rahatlayıp herşeyin yoluna girmesi 1 yılı bulacak. Birde kızlar hepinize sorayım yenen arkadaşlar geçen haftalarla eşimle doktora gittik doktor dedi ki eşin boşaldıktan sonra dışına çıkıyormu sayfalarda okudum p... çıkartırken galiba çıkıyormuş o yüzden eşiniz hemen çıkmasın birkaç dakika öyle beklesin yazıyordu bizde öyle yapıyorduk Bende doktora böyle anlattım utandımda söylerken :) sonra doktor dedi ki sen kasıyormusun kendini bende bazen ama boşalma esnasında kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum genelde de bırakıyorum dedim orda utanmaktan doktora sormayı unuttum neden spermler dışarı çıkıyor hamile kalmaya engel mi diye sonra aklıma geldi. Aslında utanmamak lazım bu normal birşey ama işte biz alışkın değiliz. Sizlere de bi sormak istedim eşiniz boşaldıktan sonra dışarı geri akıyor mu kızlar?
Amin canım sağol Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende kaldırıyorum bacaklarımı yarım saatte işte p... çıkarken spermlerde çıkıyordu ondan endişelendim ama veren Rabbim tabi 1 Damladan bile verir. Hayırlısı bakalım.Mrba bayadır gıremıyorum mide bulantılarım çok fazla..görunce yazmak ıstedım bende vajınusmustum sonra yendım ama bı oluyo bı olmuyo du kasmastan ..ve cocuk ıstıyoduk bnde aynı senın gıbı endısenıyodum.spermler hep dısarı cıkıo dıe.ama yaptıktan sonra ayaklarımı en az yarım saat dikip yatıodum . rabbıme sukurler olsun oldu allah sızede nasıp etsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?