- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.181
aynen canım ben öyle oldum doktora gıttım 6 haftalık dedi şaşırdım oysa adet olmuştum hemde ne sancılıÜstüne görme dedikleri bişey var adete 5-6 gğn kala lekelenme oluyomuş sperm yumurtaya tutunmaya çalışıyormuş kasık ağrın var mi ki ? Bu arada çubukta negatif çıkıp da kan testinde pozitif Çıkma ihtimali oluyor mu acaba duyan var mi hiç kızlar ?
aynen kuzum rabbım ıstediğini versin inşallah hatta ben ağlıyodum zaten ilişkimizde zor oluyo olanlarda hep dışarda dıye ama bak şuda var eşim boşaldıktan sonra 1-2 dk kalıyo du tabı bılınçsizce ama doktorun dediği doğru olabilirAmin canım sağol Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende kaldırıyorum bacaklarımı yarım saatte işte p... çıkarken spermlerde çıkıyordu ondan endişelendim ama veren Rabbim tabi 1 Damladan bile verir. Hayırlısı bakalım.
Adete 5 gün var canım,3 gündür sabki adet olacakmışım gibi karnımda şişlik,sıcaklık,hafif Ağrı,nadiren de olsa kasığın sol yanında batma,göğüslerde şişlik ve dokununca hassasiyet..hiç kesintisiz olunca hemşire bi ark dün aksam hamile olabilirsin Çubuk al dedi aldım ama tek çizgi ,bilmiyorum .aklımda kalacağına Yarin gidip kan testi yaptırayım diyorum.ÇUBUKTA BELLİ Bİ SÜRE GEÇMEDEN ÇIKMIYO CANIM BNM KAN TESTİ EN GARANTİLİ KAÇ GÜN GEÇİKTİ ADETİN Kİ.
Darısı bizlerin de başına canım,Allah Sağlıcakla kucağına almak nasip etsin bizlerin de yuvasını sağlıklı bebişlerle taçlandırsın ne güzel duygudur kim biliraynen canım ben öyle oldum doktora gıttım 6 haftalık dedi şaşırdım oysa adet olmuştum hemde ne sancılı
Canım sana tavsiyem yanlış anlama sakın inş olur ama adet günün bi gelsin bir iki gün geçsin öyle yaptır testlerini hayal kırıklığı yaşamanı istemem benimde hormonlarım bozulmuştu doktor dediği şu oldu bna vücut kendini hamile sanıyo 70 gün adet olmadım testler kan testleri filan derken sonunda ilaçlarla adet oldum bebek istemiyorum şuan ondan bukadar araştırdım bnde beyin kendini otomotikmen hamile olduğuna inandırıyor oyüzden adet günün geçsin ondan sonra yaptır kan testini varsada idrarda çıkmaz yeniyse Can'ımAdete 5 gün var canım,3 gündür sabki adet olacakmışım gibi karnımda şişlik,sıcaklık,hafif Ağrı,nadiren de olsa kasığın sol yanında batma,göğüslerde şişlik ve dokununca hassasiyet..hiç kesintisiz olunca hemşire bi ark dün aksam hamile olabilirsin Çubuk al dedi aldım ama tek çizgi ,bilmiyorum .aklımda kalacağına Yarin gidip kan testi yaptırayım diyorum.
Evet az daha Sabırlı olsam aslında,durduk yere heyecan yaratıyorum kendime.erken gebelik testi diye satıyorlarmış ,adet beklemeden Öğrenmek isteyenlere,ondan almıştım bakalım Allsh tez vakitte kısmet etseCanım sana tavsiyem yanlış anlama sakın inş olur ama adet günün bi gelsin bir iki gün geçsin öyle yaptır testlerini hayal kırıklığı yaşamanı istemem benimde hormonlarım bozulmuştu doktor dediği şu oldu bna vücut kendini hamile sanıyo 70 gün adet olmadım testler kan testleri filan derken sonunda ilaçlarla adet oldum bebek istemiyorum şuan ondan bukadar araştırdım bnde beyin kendini otomotikmen hamile olduğuna inandırıyor oyüzden adet günün geçsin ondan sonra yaptır kan testini varsada idrarda çıkmaz yeniyse Can'ım
Böyle piskolojini bozarsın ama allah biliyosun umadığımız anda nasip ediyor herşeyi biz kullarına çok düşünme lütfen herşey hayırlısıyla olsunEvet az daha Sabırlı olsam aslında,durduk yere heyecan yaratıyorum kendime.erken gebelik testi diye satıyorlarmış ,adet beklemeden Öğrenmek isteyenlere,ondan almıştım bakalım Allsh tez vakitte kısmet etse
Haklısın canım adet Olacağım gibi düşüneyim en iyisi benBöyle piskolojini bozarsın ama allah biliyosun umadığımız anda nasip ediyor herşeyi biz kullarına çok düşünme lütfen herşey hayırlısıyla olsun
Kesinlikle öyle yap canım sen taktiri ilahı gerisi artıkHaklısın canım adet Olacağım gibi düşüneyim en iyisi ben
Bizdede eşim kalıyor 1-2 dakika canım. Nette ne yazarsa uygular olduk bebek için hayırlısı artık bakalım demekki vakti zamanı var.aynen kuzum rabbım ıstediğini versin inşallah hatta ben ağlıyodum zaten ilişkimizde zor oluyo olanlarda hep dışarda dıye ama bak şuda var eşim boşaldıktan sonra 1-2 dk kalıyo du tabı bılınçsizce ama doktorun dediği doğru olabilir
Canım nasıl adet oldun bildiğin kırmızI mı geldiMrba bayadır gıremıyorum mide bulantılarım çok fazla..görunce yazmak ıstedım bende vajınusmustum sonra yendım ama bı oluyo bı olmuyo du kasmastan ..ve cocuk ıstıyoduk bnde aynı senın gıbı endısenıyodum.spermler hep dısarı cıkıo dıe.ama yaptıktan sonra ayaklarımı en az yarım saat dikip yatıodum . rabbıme sukurler olsun oldu allah sızede nasıp etsın.
aynen canım bildiğin adetti sancısyla baya bi oldum hatta benım arkadasımda öyle olmuş doktora sordum normal dediCanım nasıl adet oldun bildiğin kırmızI mı geldi
hatta ikinci adetim gecınce anlamadım daha doğrusu anlamadım çünkü bıldıgınız heran adet olacakmışım gibi adet sancım vardı o yuzden test falan almadımaynen canım bildiğin adetti sancısyla baya bi oldum hatta benım arkadasımda öyle olmuş doktora sordum normal dedi
Bebek yagi vazelin kullandim, uyusturucu olarak wemcaine sprey kullandim ama pek ise yaramadikayganlaştırıcı ve uyuşturucu krem kullanıyormusun
Canım Eşli denemeye mi geçtin ? Bunları kullanmana rağmen olmadıysa beynen ikna olmsmışsındır henüz ve kasmışsındır.egzersiz yap bence yine ve mümkünse Kontrolü kendi eline Alıp kendin yerleştir başarılarBebek yagi vazelin kullandim, uyusturucu olarak wemcaine sprey kullandim ama pek ise yaramadi
Evet derin nefes alip vererek kismen girisi sagladik ama emla mi alsam diye dusunuyorum uyusturucu kullanmadan denedik bizCanım Eşli denemeye mi geçtin ? Bunları kullanmana rağmen olmadıysa beynen ikna olmsmışsındır henüz ve kasmışsındır.egzersiz yap bence yine ve mümkünse Kontrolü kendi eline Alıp kendin yerleştir başarılar
Bizdede ayni sekilde niye bilmiyorum ama sanirim hic olmicak gibi dusundugumuz icinKızlar eşim bende hiç istek Yok diyor bende hiç yok zaten mecbur yapıyorum bebek için hiç moral kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?