Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen canım ben öyle oldum doktora gıttım 6 haftalık dedi şaşırdım oysa adet olmuştum hemde ne sancılı

aynen kuzum rabbım ıstediğini versin inşallah hatta ben ağlıyodum zaten ilişkimizde zor oluyo olanlarda hep dışarda dıye ama bak şuda var eşim boşaldıktan sonra 1-2 dk kalıyo du tabı bılınçsizce ama doktorun dediği doğru olabilir

Kayganlastırıcı olarak egzersizlerde neutrogena'nın resmini eklediğim yagı kullanılabilir mi ? Bebek yagı kullanılır diyorlar ama bunu bilemedim

Eklentiler

• vucut yagı.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 27
ÇUBUKTA BELLİ Bİ SÜRE GEÇMEDEN ÇIKMIYO CANIM BNM KAN TESTİ EN GARANTİLİ KAÇ GÜN GEÇİKTİ ADETİN Kİ.
Adete 5 gün var canım,3 gündür sabki adet olacakmışım gibi karnımda şişlik,sıcaklık,hafif Ağrı,nadiren de olsa kasığın sol yanında batma,göğüslerde şişlik ve dokununca hassasiyet..hiç kesintisiz olunca hemşire bi ark dün aksam hamile olabilirsin Çubuk al dedi aldım ama tek çizgi ,bilmiyorum .aklımda kalacağına Yarin gidip kan testi yaptırayım diyorum.

aynen canım ben öyle oldum doktora gıttım 6 haftalık dedi şaşırdım oysa adet olmuştum hemde ne sancılı
Darısı bizlerin de başına canım,Allah Sağlıcakla kucağına almak nasip etsin bizlerin de yuvasını sağlıklı bebişlerle taçlandırsın ne güzel duygudur kim bilir senin de mi çubukta negatif çıkmıştı ?

Canım sana tavsiyem yanlış anlama sakın inş olur ama adet günün bi gelsin bir iki gün geçsin öyle yaptır testlerini hayal kırıklığı yaşamanı istemem benimde hormonlarım bozulmuştu doktor dediği şu oldu bna vücut kendini hamile sanıyo 70 gün adet olmadım testler kan testleri filan derken sonunda ilaçlarla adet oldum bebek istemiyorum şuan ondan bukadar araştırdım bnde beyin kendini otomotikmen hamile olduğuna inandırıyor oyüzden adet günün geçsin ondan sonra yaptır kan testini varsada idrarda çıkmaz yeniyse Can'ım

Evet az daha Sabırlı olsam aslında,durduk yere heyecan yaratıyorum kendime.erken gebelik testi diye satıyorlarmış ,adet beklemeden Öğrenmek isteyenlere,ondan almıştım bakalım Allsh tez vakitte kısmet etse

Evet az daha Sabırlı olsam aslında,durduk yere heyecan yaratıyorum kendime.erken gebelik testi diye satıyorlarmış ,adet beklemeden Öğrenmek isteyenlere,ondan almıştım bakalım Allsh tez vakitte kısmet etse
Böyle piskolojini bozarsın ama allah biliyosun umadığımız anda nasip ediyor herşeyi biz kullarına çok düşünme lütfen herşey hayırlısıyla olsun

Kafaya takmamak çok zor insan ister istemez düşünüyo oldumu acaba diye. En ufak bi belirtiyi ona yoruyo mesela dün ilk kez göğüslerim çok acıdı normalde hiç acımaz. Ama bugün kahverengiler geliyo

Bizdede eşim kalıyor 1-2 dakika canım. Nette ne yazarsa uygular olduk bebek için hayırlısı artık bakalım demekki vakti zamanı var.

Canım nasıl adet oldun bildiğin kırmızI mı geldi

Bebek yagi vazelin kullandim, uyusturucu olarak wemcaine sprey kullandim ama pek ise yaramadi
Canım Eşli denemeye mi geçtin ? Bunları kullanmana rağmen olmadıysa beynen ikna olmsmışsındır henüz ve kasmışsındır.egzersiz yap bence yine ve mümkünse Kontrolü kendi eline Alıp kendin yerleştir başarılar

Evet derin nefes alip vererek kismen girisi sagladik ama emla mi alsam diye dusunuyorum uyusturucu kullanmadan denedik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…