Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

E

Evet birkac kez kullandim ama o zaman giris olmamisti hic son denedigimizde uyusturucu kullanmadim sadece vazelinle kismen giris sagladik suan ne yapmam gerektigini bilmiyorum sanki biraz ilerde hir kapak var ilerlemiyor daha fazla
Popoya eğimli ittiğinizden emin misiniz Peki ?heyecandsn ıkınmayı unutuyor olsbilir misin ? Takıldığı yerde sen iyice ıkın eşin de hafifçe git gel yapsın

E

Evet birkac kez kullandim ama o zaman giris olmamisti hic son denedigimizde uyusturucu kullanmadim sadece vazelinle kismen giris sagladik suan ne yapmam gerektigini bilmiyorum sanki biraz ilerde hir kapak var ilerlemiyor daha fazla
Popoya eğimli ittiğinizden emin misiniz Peki ?heyecandsn ıkınmayı unutuyor olsbilir misin ? Takıldığı yerde sen iyice ıkın eşin de hafifçe git gel yapsın

Onunda ilk ilişki deneyimi canım bir gram zevk yok sadece acı var evlendiğimiz in ilk haftası acı yoktu nasıl bu kadar acı duyuyorum şimdi
SEN ZATEN YENİ YAPMAYA BAŞLADIN ACI OLMASI NORMAL YENİ YENİ YENMEYE BAŞLADIN KUZUM ZAMANLA ACININ ZEVKE DÖNÜŞCEK BNMDE ACIM OLUYO ACININ NEDENİ DE ZEVK ALMAMAM BAZEN İTİYORUM YAPAMIYORUM DİYE YENDİĞİM HALDE NORMAL ŞUAN SENİN İÇİNDE

benim korkum acı duymak zaten onu yenemiyorum ki acıya rağmen devam edemem

benim korkum acı duymak zaten onu yenemiyorum ki acıya rağmen devam edemem
EDERSİN KUZUM EDERSİN EŞİNİN MUTLULUĞU İÇİN EDERSİN BÖYLE DÜŞÜNME AMA ZEVK ALDIĞIN SÜRECE HİÇ ACI OLMUYO ACIDA ŞÖYE OLUO İLK GİRİŞ KISMINDA Bİ ACI DUYUOSUN PENİS İÇERİ GİRDİĞİNDE ACI YOK OLUYO .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…