- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.201
Wemcain kullandım demişsin canım o da uyuşturucuBebek yagi vazelin kullandim, uyusturucu olarak wemcaine sprey kullandim ama pek ise yaramadi
Evet birkac kez kullandim ama o zaman giris olmamisti hic son denedigimizde uyusturucu kullanmadim sadece vazelinle kismen giris sagladik suan ne yapmam gerektigini bilmiyorum sanki biraz ilerde hir kapak var ilerlemiyor daha fazlaWemcain kullandım demişsin canım o da uyuşturucu
Canım eşinin de mi ilk deneyimi ?Kızlar eşim bende hiç istek Yok diyor bende hiç yok zaten mecbur yapıyorum bebek için hiç moral kalmadı
vallahi bende bunaldım artık keşke olsa zaten çaba sarfettimEşlerinizide bunaltınız kızlar fazla naz yapıyosun galiba biraz zevk almaya bakın onların mutluluğu bizim mutluluğumuz çünkü
neyde ilk deneyimiCanım eşinin de mi ilk deneyimi ?
Popoya eğimli ittiğinizden emin misiniz Peki ?heyecandsn ıkınmayı unutuyor olsbilir misin ? Takıldığı yerde sen iyice ıkın eşin de hafifçe git gel yapsınE
Evet birkac kez kullandim ama o zaman giris olmamisti hic son denedigimizde uyusturucu kullanmadim sadece vazelinle kismen giris sagladik suan ne yapmam gerektigini bilmiyorum sanki biraz ilerde hir kapak var ilerlemiyor daha fazla
Popoya eğimli ittiğinizden emin misiniz Peki ?heyecandsn ıkınmayı unutuyor olsbilir misin ? Takıldığı yerde sen iyice ıkın eşin de hafifçe git gel yapsınE
Evet birkac kez kullandim ama o zaman giris olmamisti hic son denedigimizde uyusturucu kullanmadim sadece vazelinle kismen giris sagladik suan ne yapmam gerektigini bilmiyorum sanki biraz ilerde hir kapak var ilerlemiyor daha fazla
Ilk iilişki deneyimleri mi ve o da stres mi yapıyor da ondan mi zevk alamıyorsunuz acaba diyorumneyde ilk deneyimi
SEN ZATEN YENİ YAPMAYA BAŞLADIN ACI OLMASI NORMAL YENİ YENİ YENMEYE BAŞLADIN KUZUM ZAMANLA ACININ ZEVKE DÖNÜŞCEK BNMDE ACIM OLUYO ACININ NEDENİ DE ZEVK ALMAMAM BAZEN İTİYORUM YAPAMIYORUM DİYE YENDİĞİM HALDE NORMAL ŞUAN SENİN İÇİNDEOnunda ilk ilişki deneyimi canım bir gram zevk yok sadece acı var evlendiğimiz in ilk haftası acı yoktu nasıl bu kadar acı duyuyorum şimdi
Tekrar deneyecegim dua edin nolur bu sefer bitsin bu hastalik. Onerdiginiz kayganlastirici varmiPopoya eğimli ittiğinizden emin misiniz Peki ?heyecandsn ıkınmayı unutuyor olsbilir misin ? Takıldığı yerde sen iyice ıkın eşin de hafifçe git gel yapsın
GLeitgelen Vajinal Kaydırıcı jel İsmi bu 5 tane var İÇİNDE TÜPLÜ 30 TL FİYATI JELİN ADI BU SENİN İÇİ,N VAJİNANIN İÇİNE SIKIYOSUNTekrar deneyecegim dua edin nolur bu sefer bitsin bu hastalik. Onerdiginiz kayganlastirici varmi
Tamam tesekkur ederimGLeitgelen Vajinal Kaydırıcı jel İsmi bu 5 tane var İÇİNDE TÜPLÜ 30 TL FİYATI JELİN ADI BU SENİN İÇİ,N VAJİNANIN İÇİNE SIKIYOSUN
AMA ŞİDDETLE ALMANI TAVSİYE EDİYORUM BU JELLE BEN DAHİL ÇOK ARKADAŞIM YENDİ AYRICA AYNI ANDA EMLA KREM KULLANCAKSIN UYUŞTURMAYA YARIYO . İKİSİNİ KULLAN OLUCAK .Tamam tesekkur ederim
benim korkum acı duymak zaten onu yenemiyorum ki acıya rağmen devam edememSEN ZATEN YENİ YAPMAYA BAŞLADIN ACI OLMASI NORMAL YENİ YENİ YENMEYE BAŞLADIN KUZUM ZAMANLA ACININ ZEVKE DÖNÜŞCEK BNMDE ACIM OLUYO ACININ NEDENİ DE ZEVK ALMAMAM BAZEN İTİYORUM YAPAMIYORUM DİYE YENDİĞİM HALDE NORMAL ŞUAN SENİN İÇİNDE
Hemen alacagim bu aksam denicem insallah hayirli haberler veririm size Allah herkesin yardimcisi olsunAMA ŞİDDETLE ALMANI TAVSİYE EDİYORUM BU JELLE BEN DAHİL ÇOK ARKADAŞIM YENDİ AYRICA AYNI ANDA EMLA KREM KULLANCAKSIN UYUŞTURMAYA YARIYO . İKİSİNİ KULLAN OLUCAK .
EDERSİN KUZUM EDERSİN EŞİNİN MUTLULUĞU İÇİN EDERSİN BÖYLE DÜŞÜNME AMA ZEVK ALDIĞIN SÜRECE HİÇ ACI OLMUYO ACIDA ŞÖYE OLUO İLK GİRİŞ KISMINDA Bİ ACI DUYUOSUN PENİS İÇERİ GİRDİĞİNDE ACI YOK OLUYO .benim korkum acı duymak zaten onu yenemiyorum ki acıya rağmen devam edemem
GÖREV GİBİ YAPMA OLUCAK DİYEDE BEYNİNİ ŞARTLANDIRMA ZEVK ALARAK YAPAMAYA ODAKLAN YENİCEKSİN SENDE MERAK ETME BAŞARILAR CANIM.Hemen alacagim bu aksam denicem insallah hayirli haberler veririm size Allah herkesin yardimcisi olsun
Cok tesekkur ederimmm :*GÖREV GİBİ YAPMA OLUCAK DİYEDE BEYNİNİ ŞARTLANDIRMA ZEVK ALARAK YAPAMAYA ODAKLAN YENİCEKSİN SENDE MERAK ETME BAŞARILAR CANIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?