- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.221
RİCA EDERİM CANIM GÜZEL HABERLER VER BİZE SENDE :*Cok tesekkur ederimmm :*
ben çok seviyorum eşimi onun için üzülüyorum zaten bitsin istiyorum artıkEDERSİN KUZUM EDERSİN EŞİNİN MUTLULUĞU İÇİN EDERSİN BÖYLE DÜŞÜNME AMA ZEVK ALDIĞIN SÜRECE HİÇ ACI OLMUYO ACIDA ŞÖYE OLUO İLK GİRİŞ KISMINDA Bİ ACI DUYUOSUN PENİS İÇERİ GİRDİĞİNDE ACI YOK OLUYO .
Çabala biraz daha canım bnm herşey güzel olucak öyle düşünben çok seviyorum eşimi onun için üzülüyorum zaten bitsin istiyorum artık
herşey üst üste geliyor canım sanırım çok doldum yılmak YOkÇabala biraz daha canım bnm herşey güzel olucak öyle düşün
Değişik şeyler yapın en çok nelerden Mutlu oluyosanız onlarla kafanızı meşgül edin canım yararı olucaktırherşey üst üste geliyor canım sanırım çok doldum yılmak YOk
Değişik şeyler yapın en çok nelerden Mutlu oluyosanız onlarla kafanızı meşgül edin canım yararı olucaktırherşey üst üste geliyor canım sanırım çok doldum yılmak YOk
haklısın çok bunaldım kafamı dağıtmam lazımDeğişik şeyler yapın en çok nelerden Mutlu oluyosanız onlarla kafanızı meşgül edin canım yararı olucaktır
Bunun tek bir açıklaması var canım o da kasıyor olman.Normalde esnek olan,doğasında acı olmayan bir yapıyı kendini sıktığın için esnek olmaktan çıkarıyorsun malesefOnunda ilk ilişki deneyimi canım bir gram zevk yok sadece acı var evlendiğimiz in ilk haftası acı yoktu nasıl bu kadar acı duyuyorum şimdi
O jellere ve uyuşturucu kremlere güven sana sadece ıkınmak kalıcak eşin ds popo eğimli itecek hepsi buhaklısın çok bunaldım kafamı dağıtmam lazım
ıkınmak gerçekten işe yarıyor canım bunu denicemO jellere ve uyuşturucu kremlere güven sana sadece ıkınmak kalıcak eşin ds popo eğimli itecek hepsi bu
Eşinle Evliliğin cinsellikten ibaret değil.Denemeler dışında gezin,eğlenin,sohbetlerinizde bu konuyu konuşmayın,uzaklaşın bu konudan.İlişki sırasında Gözlerini kapat ve o Kısmi geçiş bir bahçeymiş gibi düşün duvar gibi Düşünme,Düşünceler önemlihaklısın çok bunaldım kafamı dağıtmam lazım
doğru eşim de öyle söylüyor sadece cinsellik mi herşey diyor onun için mi evlendim seninle diyor tek moral kaynağım o BenimEşinle Evliliğin cinsellikten ibaret değil.Denemeler dışında gezin,eğlenin,sohbetlerinizde bu konuyu konuşmayın,uzaklaşın bu konudan.İlişki sırasında Gözlerini kapat ve o Kısmi geçiş bir bahçeymiş gibi düşün duvar gibi Düşünme,Düşünceler önemli
Sana tavsiyem ara vermeden yap bu arada hergün yap alışana kadar sonra zaten ara verrsin yeni yendin çünkü ara verme yola devam :)doğru eşim de öyle söylüyor sadece cinsellik mi herşey diyor onun için mi evlendim seninle diyor tek moral kaynağım o Benimonca stresine rağmen beni düşünüyor
tamam canımm ara vermek yarın eşim için gidiyoruz doktora inşallah oda iyi olurSana tavsiyem ara vermeden yap bu arada hergün yap alışana kadar sonra zaten ara verrsin yeni yendin çünkü ara verme yola devam :)
Geçmiş olsun eşinde ne vartamam canımm ara vermek yarın eşim için gidiyoruz doktora inşallah oda iyi olur
ereksiyon problemi var canımGeçmiş olsun eşinde ne var
Geçmiş olsun Can'ım bnm inş düzelirsiniz en yakın süredeereksiyon problemi var canım
sağol canım inşallahGeçmiş olsun Can'ım bnm inş düzelirsiniz en yakın sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?