Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar biraz da eşinizi siz kıvama getireceksiniz. Güzel gecelik giyin makyaj yapın parfüm sıkın bu sizin içinde iyi gelecek çünkü böyle yaptığınızda seksilik duygularınız artarak isteğe geleceksiniz eşlerinizin de isteklerini getireceksiniz. Ben yendiğim zamanlar böyle yapmam daha etkili oldu. Görev gibi düşündüğümde olmuyordu eşimde kendimi robot gibi görüyordu. Hadi inşallah yenmeyen kimse kalmasın

Onunda ilk ilişki deneyimi canım bir gram zevk yok sadece acı var evlendiğimiz in ilk haftası acı yoktu nasıl bu kadar acı duyuyorum şimdi
Bunun tek bir açıklaması var canım o da kasıyor olman.Normalde esnek olan,doğasında acı olmayan bir yapıyı kendini sıktığın için esnek olmaktan çıkarıyorsun malesef nefes yap ıkın kasılmayı engelle

haklısın çok bunaldım kafamı dağıtmam lazım
Eşinle Evliliğin cinsellikten ibaret değil.Denemeler dışında gezin,eğlenin,sohbetlerinizde bu konuyu konuşmayın,uzaklaşın bu konudan.İlişki sırasında Gözlerini kapat ve o Kısmi geçiş bir bahçeymiş gibi düşün duvar gibi Düşünme,Düşünceler önemli

doğru eşim de öyle söylüyor sadece cinsellik mi herşey diyor onun için mi evlendim seninle diyor tek moral kaynağım o Benim onca stresine rağmen beni düşünüyor

doğru eşim de öyle söylüyor sadece cinsellik mi herşey diyor onun için mi evlendim seninle diyor tek moral kaynağım o Benim onca stresine rağmen beni düşünüyor
Sana tavsiyem ara vermeden yap bu arada hergün yap alışana kadar sonra zaten ara verrsin yeni yendin çünkü ara verme yola devam :)

Arkadaslar yeni konu nasıl açılıyor.Bir türlü yeni konu butonu cıkmıyorum bende Aslında ben vajinusmustum ama yendim suan eşimle ilgili bazı seyler sormak ıstıyorum ama burayıda mesgul etmek istemem.Yinede sorayım belki vajinusmus sonrası aynı seyleri yasan vardır.9 bucuk aylık evliyim neredeyse 4 bucuk ay oldu yeneli gayet adapte oldum artık rahat iliskiye girebiliyorum cok sukur( Allah herkese nasip etsin) ama yenmeseydimde olur sanki diyor ınsan ya yenı evli gayet 20-25 yaslı genc bir erkegin cogu zaman iliskiyi ıstemesi gerekmez mı ? Yanı ben mi fazla istekliyim anlayamıyorum.Esimi bırsksan 1-2-3 hafta iliskiyi aramaz( diyorum severekte evlendık neden boyle oldu) desem adapte olamadım yo artık basarılıyımda ilişki konusunda anlayamıyorum adetim gelicrk yine sadece 1 kere iliskiye girdk evde süslernirim güzel giyinirim bakımlıyımdır bakar sadece bakar ya kendini tutuyor üsendiğinden ? Ya isteksiz ? Yada bana ilgisi mi yok anlayamıyorum artık ? Ve onunla bu konuyu nasıl konuscagımı bilmşyorum utanıyorum ne denir kş neden benımle iliskiye girmiyosun mu ne bilim cok tuhaf hep okurdum yenı evli ciftler cok sık birlşkte olur yok arada dinlenmeliler falan arada derlerya kadınlar basım agrıyo dıye eslerini reddeder oyle olur sanıyodum ama tam tersi oldu sanki.Fıkırlerinizi merak editorum nasıl bir yol izlemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…