Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım bırak bakalım zamana sende isteme nolcak bakalım yanaşma bile normal değil yaptığı eşimi öpmeye korkuyorum bn hemen istiyo bni çünkü bi anormallik var eşinde bişeyden mi tiskindi herşey olabilir

Neyden tiksinebilir ki düsünüyorum yani gayet alımlı güzel temiz de bir insanım sadece bazen normal hayatta tartısmalarımız ve kavgalarımız oluyor bunlar etkiler mi? ama sasıırıyorum yanı genc bir erkek neden boyle olur.Yok zaten artık yanasmıyorum bıraz gurur meselesı yaptım suan reddedılmek ıstemedıgım ıcın . Onunla bu kkonuyu konusmalımıyım sızce mesela gece ve sabah benı öpmek ıstedi (dudaktan) sanırım pskolojik olarak geri cekildim ızın vermedım netın var neyın var durgunsun deyip duruyor kendini hic farketmıyor sankı...ben ilişkiyi vakte ve planlı programlı yasanması taraftarı degılım acıkcası bısey ıcınden gelıyorsa ve ortam musaitse oan kendını durdurmaya calısmıcaksın rahat yasıcaksın olayı ertelemıceksın heves kacıyor cunku ama o kendını kontrol etmeyı cok ıı bılıyor acaba 4 bucuk ay bana cok sabrettı vajinusmustan dolayı yoksa benım yuzumden mı bu haldeyız:/ cunku ılk zamanlar önunden gecsem yapısıyodu tabı vajınusmus oldugum ıcın cok ılerıye gıdemıyoduk hep hayal kırıklıklarımı bu hale getırdı bızı dıye dusunmuyor degılım belkı onun etkılerıdır off bılmıyorum kafam cok karısık

Canım biraz sabret istediğini belli etme malum kaçan kovalanır.benm eşim 30 yaşında adamı öpmeye kotkuyom hemen istiyo diye hergün desem es geçmez ama bende istek yok malesef

BAK DEDİĞİN GİBİDE OLABİLİR EŞİMDE BANA DEDİ YAPAMIYORUZ DİYE SANA YANAŞMAK İSTEMİYODUM YENİ YENİ İTİRAF EDİYO SEN AÇIK AÇIK KONUŞSANA ANLAMIYOSA TAVIRLARINDAN. DE BU HASTALIĞI YENDİK ARA VERMEDEN İSTEKLİ ARZULU Bİ ŞEKİLDE YAPMAMIZ GEREKİRKEN NOLDU SANA BÖYLE DİYE

Canım biraz sabret istediğini belli etme malum kaçan kovalanır.benm eşim 30 yaşında adamı öpmeye kotkuyom hemen istiyo diye hergün desem es geçmez ama bende istek yok malesef

bence kıymetını bil

aynen benım ara vermemem gerek daha rahat olmam ıcın cunku ara veırnce ilk giris yine pat dıye olmuyor.Konusmayı denıcem bakalım ve adet donemıme az kaldı en az 7 gün kapalıyım:) bunu bılıyor buna ragmen bir atakta bulunmuyor sapık pozısyonuna dustuk hey Allahm ya cidden ama buda sıkıntı yanı ben esımle onca sıkıntıyı asmısım vajınumus gıbı ve bu anları degerlendırmıyo ılgınnccc

KÖTÜ Bİ DURUM CANIM İNŞ DÜZELİR AÇIK AÇIK KONUŞMANDA YARAR VAR BELKİ Bİ SIKINTISI VAR İSTEDİĞİ GİBİ yapamıyo bilirsin ilişkilerini konuşarak anlaşabilirsiniz çözüm konuşmak ama sen yanaşma erkek olan o görevlerini bilmesi gerekiyo . al karşına sor bi durum var normalde erkek olarak benden daha çok istekli olman gerekiyo filan de

tamam canım sagol denıcem bakalım

tamam canım sagol denıcem bakalım
Canım buna benzer bi konu vardı bu sitede.kadın Adam'ı şöyle yola getirmiş : eskisinden daha bakımlı oldum seksi giyindim dışarda aktiviteler buldum kendine eşimi görmezden geldim adam birden silkindi,ihtiyaclarımı dikkate almaya başladı ve çözüldü sorun diyor,kaçan kovalanır taktiği :) benimkinde şöyle bir sorun var her seferinde bir kere boşalınca artık yatıyo uyuyor tekrar atağa geçmiyo Normal midir bilmem :)

O benimkindede var ikincide ben istekli oluyorum ama yapamıyo çok sinir bozucu bi durum

Acaba diyorum ön Sevişme yapmaya mi üşeniyorlar,onlar ds onu mu görev gibi görüyorlar ? Çünkü ön sevişmede erkekler zevk almazlarmış
Bende çözemedim valla bişede diyemiyorum ama geçen kızdım sen alacağını alıyosun bn tam zevke gelcem olay bitiyo dedim ikinci ilişki olması için öpüş bni tahrik et diyo öyle oluyo oda çok geç oluyo hevesim kaçıyo bnmde

biyerde okudugum kadarıyla bayanlar bosaldırktan 10-15 dkk sonra yıne bosalabılırlermıs fakat erkekler en az bir kac saat sonra o yuzden ıkınıcye gecemıyorlar sanırım
denicem bende artık beklentı ıcınde olmıcam kendı kaybeder

Kızlarrrr burayı gizli gizli takip edenler,egzersiz yapmaktan kaçanlar ya da egzersiz yapmaya üşenenler,erteleyenler,başlamak isteyip başlayamayanlar !! Silkelenin kızlar bi an önce bi yerden bsşlamslısınız evliliğiniz için,kendi mutluluğunuz için,doğmasını istediğiniz bebişleriniz için !! Nerde anaçlığınız hem bakın eşinizde de Sıkıntılar bir başladı mi Çözümü sizinki kadar kolay olmayabilir hadi gayret edin lütfen inanin çok kolay başlamak önemli olan gerisi Çorap söküğü

ne güzel seyler diyosun
artık inancımda gidiyo..

başlayamıyorum hala egzersiz asla yapamıyorum ne yapıcam bilmiyorum.

ne güzel seyler diyosun
artık inancımda gidiyo..

başlayamıyorum hala egzersiz asla yapamıyorum ne yapıcam bilmiyorum.
Canım inanki ben de senin gibiydim vajenin yapısını yanlış hayal etmekten kaynaklanıyor orası çok hassas zannediyoruz,ufak bişey değerse çok acır sanıyoruz ama inanki canım damağından farkı yok elinin üstünden farkı yok ayağının altından farkı yok oraya bişey girince acımıyor.Sen malzemelerini al otur aynanı da al karşına bak nasıl heves gelicek bunları yap ve lütfen yaz bana ya da buraya sana destek olacağız ve hak vereceksin lütfen seni ikna için söylemiyorum gerçekten de oturunca heves geliyo ve inanılmaz bi şekilde kayıp gidiyo parmağın oraya ..oturup beklemekle olmaz bişeyler yapman gerekiyor ben senin gibiydim başlayamıyordum bi başladım baktım ki parmağım kolayca gidiyor Sevinçten uçtum ve 3 defada yendim.egzersixin ilk aşamalarında yendim tek parmakla yani..bekliyorum başladım haberini csnım olur mu ?

selam arkadaslar uzun bir aradan sonra yine burdayım cok sükür vajinismusu bende yendim 3 ay oldu yeneli öncelikle bana bu konuda yardımcı olan doktor öneren ikihayat arkadaşıma cok tesekkür ediyorumben evleneli 3 yıl oldu erteleye erteleye bu zamana geldim eger imkanınız varsa kendi kendinize yenemiyorsanız lütfen arkadaslar bi doktordan yardım alın ,bu arada benim gittiğim 3.cü doktor ilk 2 si psikolok en son gittiğim doktor yani yendiğim doktor jinekolok tabiki hepsininde faydası oldu son bir adım kalmıştı onu da son gittiğm yerde hallettim cok sükür.bu konuda eşlerin yaklaşımı cok önemli ne kadar yanınızda destekçiniz olursa bu hastalığı yenmeniz o kadar çabuk olur benim eşim bu hastalığı yeneceğime pek inanmıyordu ama pes etmedim doktorumunda desteği cok oldu bu konuda aslında cok kısa bir sürede halledelebilecek bir şeyi gözümüzde cok büyütüyoruz en güzel gececek günlerimizi aylarımızı eşimizede kendimizede zehir ediyoruz ve şu kadarını söyleyim ben bile yendiysem herkes yener inanın korkulacak hiç bir sey yok, cinsellik korkulacak bir sey olsaydı bu kadar insan yapmazdı veya evlenmezdi değilmi..şu an eminim cogunuz bunun için eşinizden ayrılmayı asla yenemiyeceginizi düşünüyorsunuz cünkü bendede aynı düşünceler var dı ama lütfen arkadaslar bu kadar kolay bişey için yuvanızı yıkmayın .inanın bu iş bittikten sonra o kadar farklı oluyor ki eşler arasındaki ilişki bu iş bittikten sonra biz olduk arada saygı bitiyor haliyle sevgide bu hastalıktan dolayı ama inanın bu iş bittikten sonra düzeliyor.yardımcı olmamı isteyen arkadaslar olursa seve seve yardımcı olurum ama lütfen ERTELEMEYİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…