Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

RİCA EDERİM CANIM GÜZEL HABERLER VER BİZE SENDE :*
YENIYORUMMM GALIBAAAA :)))))
O kadar saskinim ki kendimden emin olamiyorum su an. Emla ve kayganlastiriciyi aldim ve denedik gercekten cok faydasi oldu, bolcada ikindim ve basardik p.si alabildim uzerine birde git gel yapti esim 1/2 dakika ve hic acimadi nasil oldu hala inanamiyorum Allahim hala dua ediyorum herkes kurtulsunnn nolur diye. Henuz kanama olmadi cunku devam edemedik ama inaniyorum bu kadar olduysa devami gelecek :) bosuna zehir etmisim 9 ayimi. Allah hepinizden razi olsun sizinle konusmasam hicbir zaman kendime guvenemicektim nolur dua edin tamamen kurtulmak istiyorum. Cok uzun k. Bakmayin anca burada mutlulugumu haykirabildim

Canım tebriklerrrr ara vermeden 2.yi yapın hemen sonra 3.yü tabiki devamı gelicek bu arada egzersize ilk ilişkilerde devam et

Çok mutlu oldum senin adına bak kurtuldun sende isteyipte yapamayacağımız bişey yok biz kadınların ara vermeni istemiyorum şmdi bir hafta devamlı hergün yap alışana kadar sonra gerisi gelicek tebrikler kuzum aramıza hoş geldin

Şimdi bu aşamadan sonra yapman gereken ara vermeden devam etmen,ilk bikaç ilişkide ilişkiden önce egzersizleri tazelemen ve yine ilk ilişkilerde emla ile jeli kullanman.Ben 4.ilişkide egzersizle beraber emla tarzı şeyi ikisini de bırakmıştım.jeli de 6.da bırakmıştım daha iyileri senin olsun canım darısı herkese@_haziran

Hala acaba oldu mu diye dusunuyorum insallah yanilmiyorumdur
Hosbulduk :) tamam devam edicem birdaha geriye donmek istemiuorum zaten cok sagolun

Anladim tamam oyle yapicam ama birsey sorucam jeli bir sure daha kullanmamda sakinca var mi cunku ben suan ilac kullaniyorum roacuten duymussunuzdur belki. Tum vucudumu kuruttu haliyle orayida ve esimde prezervatif kullaniyor cunku gebe kalmamam lazim bu ilaci kullanirken son 2 ayim zaten ya da vazelinle devam edebilirz degilmi

Tabiki csnım zaten ben de öyle yazdım ilk ilişkilerde Kayganlaştırıcı kullanmaya devam ..emla da kullan ..bu arada bunlar zaten hamile Olmayı engelliyor kullanıldığı sürece
Evet ben de vazelin kullsnıyordum
MIRA_NUR arkadasım emla artık kullanma Demiş ama geri dönmemek adına ilk üç ilişkide kullanmanı öneririm ben öyle yaptım bi Zararı da yok doktora sormuştum ben sen bilirsin tabi yüne

Son düzenleme:
Hamileligi engelliyor mu gercekten cok sevindim cunku icimde bir dert bu hep ilacida birakmak istemiyorum son 2 ayim cok faydasini gordum. Tamam tesekkur ederim hepinize

Kremi bırak dememin amaçı kuzum alışkanlık oluyo bazı arkadaşlarımda çok geç bırakıyorlar ben ilk ilişkimden sonra emlayı bıraktım çünkü emla eşlerimizin çok geç boşalmasına neden oluyo bırakması daha iyi yendi zaten kayganlaştırıcıyla devam edebilir

Arkadaşlar tekrardan merhaba ben şimdi aynadan bakarak deliği buldum ve buna bile seviniyorum birazdan bebe yağı alıcam markası önemli mi dalin yağı vs falan...birde size bir sorum olacak vajiyü yenmiş arkadaşların msjlarında yaptıktan sonra kırmızı geldi diyorlar o ordaki et parçasımı acaba yoksa kan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…