- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.261
Hadi inş canım biran önce kurtulur eşinde bu hastalıktanGittik doktora kızlar ilaç yazdı bir ay kullananacak bakalım inşallah faydası olur
sağol inşallah canımHadi inş canım biran önce kurtulur eşinde bu hastalıktan
YENIYORUMMM GALIBAAAA :)))))RİCA EDERİM CANIM GÜZEL HABERLER VER BİZE SENDE :*
Canım tebriklerrrrYENIYORUMMM GALIBAAAA :)))))
O kadar saskinim ki kendimden emin olamiyorum su an. Emla ve kayganlastiriciyi aldim ve denedik gercekten cok faydasi oldu, bolcada ikindim ve basardik p.si alabildim uzerine birde git gel yapti esim 1/2 dakika ve hic acimadi nasil oldu hala inanamiyorum Allahim hala dua ediyorum herkes kurtulsunnn nolur diye. Henuz kanama olmadi cunku devam edemedik ama inaniyorum bu kadar olduysa devami gelecek :) bosuna zehir etmisim 9 ayimi. Allah hepinizden razi olsun sizinle konusmasam hicbir zaman kendime guvenemicektim nolur dua edin tamamen kurtulmak istiyorum. Cok uzun k. Bakmayin anca burada mutlulugumu haykirabildim
Tesekkur ederim darisi herkese insallah. Tamam siz oyle diyorsaniz yaparim tabi :)Canım tebriklerrrrara vermeden 2.yi yapın hemen sonra 3.yü tabiki devamı gelicek bu arada egzersize ilk ilişkilerde devam et
Ayyyy yenemeyen kalmasınnnnnnnnTesekkur ederim darisi herkese insallah. Tamam siz oyle diyorsaniz yaparim tabi :)
Kalmasin evet belki kremin faydasindan oturu boyle.diyorum bilmiyorum ama hayatimda yaptigim en buyuk yanlismis bundan korkmak. Ne kadarda guzelmis esinin mutlulugunu gormek.Hic kimse ertelemesin en buyuk sorun buAyyyy yenemeyen kalmasınnnnnnnn
Çok mutlu oldum senin adına bak kurtuldun sende isteyipte yapamayacağımız bişey yok biz kadınların ara vermeni istemiyorum şmdi bir hafta devamlı hergün yap alışana kadar sonra gerisi gelicek tebrikler kuzum aramıza hoş geldinYENIYORUMMM GALIBAAAA :)))))
O kadar saskinim ki kendimden emin olamiyorum su an. Emla ve kayganlastiriciyi aldim ve denedik gercekten cok faydasi oldu, bolcada ikindim ve basardik p.si alabildim uzerine birde git gel yapti esim 1/2 dakika ve hic acimadi nasil oldu hala inanamiyorum Allahim hala dua ediyorum herkes kurtulsunnn nolur diye. Henuz kanama olmadi cunku devam edemedik ama inaniyorum bu kadar olduysa devami gelecek :) bosuna zehir etmisim 9 ayimi. Allah hepinizden razi olsun sizinle konusmasam hicbir zaman kendime guvenemicektim nolur dua edin tamamen kurtulmak istiyorum. Cok uzun k. Bakmayin anca burada mutlulugumu haykirabildim
Şimdi bu aşamadan sonra yapman gereken ara vermeden devam etmen,ilk bikaç ilişkide ilişkiden önce egzersizleri tazelemen ve yine ilk ilişkilerde emla ile jeli kullanman.Ben 4.ilişkide egzersizle beraber emla tarzı şeyi ikisini de bırakmıştım.jeli de 6.da bırakmıştım daha iyileri senin olsun canım darısı herkese@_haziranYENIYORUMMM GALIBAAAA :)))))
Hosbulduk :) tamam devam edicem birdaha geriye donmek istemiuorum zaten cok sagolunÇok mutlu oldum senin adına bak kurtuldun sende isteyipte yapamayacağımız bişey yok biz kadınların ara vermeni istemiyorum şmdi bir hafta devamlı hergün yap alışana kadar sonra gerisi gelicek tebrikler kuzum aramıza hoş geldin
Ben naptimki canım bnm senin istediğin arzunla bu durumdasın bn sadece sana kullanman gerekenleri önerdim okadarHala acaba oldu mu diye dusunuyorum insallah yanilmiyorumdur
Hosbulduk :) tamam devam edicem birdaha geriye donmek istemiuorum zaten cok sagolun
Anladim tamam oyle yapicam ama birsey sorucam jeli bir sure daha kullanmamda sakinca var mi cunku ben suan ilac kullaniyorum roacuten duymussunuzdur belki. Tum vucudumu kuruttu haliyle orayida ve esimde prezervatif kullaniyor cunku gebe kalmamam lazim bu ilaci kullanirken son 2 ayim zaten ya da vazelinle devam edebilirz degilmiŞimdi bu aşamadan sonra yapman gereken ara vermeden devam etmen,ilk bikaç ilişkide ilişkiden önce egzersizleri tazelemen ve yine ilk ilişkilerde emla ile jeli kullanman.Ben 4.ilişkide egzersizle beraber emla tarzı şeyi ikisini de bırakmıştım.jeli de 6.da bırakmıştım daha iyileri senin olsun canım darısı herkese@_haziran
Buraai olmasa asla kendimde o guveni elde edemezdim kiBen naptimki canım bnm senin istediğin arzunla bu durumdasın bn sadece sana kullanman gerekenleri önerdim okadar
Emlayı daha kullanma jelle devam et eşinde prezervatif kullanbilir biraz bebek yağı sürsün ama prexçzerevafeBuraai olmasa asla kendimde o guveni elde edemezdim ki
Tamam tesekkur ederim :*Emlayı daha kullanma jelle devam et eşinde prezervatif kullanbilir biraz bebek yağı sürsün ama prexçzerevafe
Tabiki csnım zaten ben de öyle yazdım ilk ilişkilerde Kayganlaştırıcı kullanmaya devam ..emla da kullan ..bu arada bunlar zaten hamile Olmayı engelliyor kullanıldığı süreceAnladim tamam oyle yapicam ama birsey sorucam jeli bir sure daha kullanmamda sakinca var mi cunku ben suan ilac kullaniyorum roacuten duymussunuzdur belki. Tum vucudumu kuruttu haliyle orayida ve esimde prezervatif kullaniyor cunku gebe kalmamam lazim bu ilaci kullanirken son 2 ayim zaten ya da vazelinle devam edebilirz degilmi
Hamileligi engelliyor mu gercekten cok sevindim cunku icimde bir dert bu hep ilacida birakmak istemiyorum son 2 ayim cok faydasini gordum. Tamam tesekkur ederim hepinizeTabiki csnım zaten ben de öyle yazdım ilk ilişkilerde Kayganlaştırıcı kullanmaya devam ..emla da kullan ..bu arada bunlar zaten hamile Olmayı engelliyor kullanıldığı sürece
Evet ben de vazelin kullsnıyordum
MIRA_NUR arkadasım emla artık kullanma Demiş ama geri dönmemek adına ilk üç ilişkide kullanmanı öneririm ben öyle yaptım bi Zararı da yok doktora sormuştum ben sen bilirsin tabi yüne
Kremi bırak dememin amaçı kuzum alışkanlık oluyo bazı arkadaşlarımda çok geç bırakıyorlar ben ilk ilişkimden sonra emlayı bıraktım çünkü emla eşlerimizin çok geç boşalmasına neden oluyo bırakması daha iyi yendi zaten kayganlaştırıcıyla devam edebilirTabiki csnım zaten ben de öyle yazdım ilk ilişkilerde Kayganlaştırıcı kullanmaya devam ..emla da kullan ..bu arada bunlar zaten hamile Olmayı engelliyor kullanıldığı sürece
Evet ben de vazelin kullsnıyordum
MIRA_NUR arkadasım emla artık kullanma Demiş ama geri dönmemek adına ilk üç ilişkide kullanmanı öneririm ben öyle yaptım bi Zararı da yok doktora sormuştum ben sen bilirsin tabi yüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?