- 7 Ağustos 2017
- 97
- 27
- 38
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.281
engel canım bizde çocuk istiyoruz ben bırakmaya çalışıyorum kayganlaştırıcı zeytinyağı bebe yağı hep zararlı sperme zarar veriyorlarAyrıca doktor bana analson krem verdi bu hamile kalmamı engeller mi biz çoçuk istiyoruz o yüzden sordum bunu
Siz yapabiliyor musunuz artıkengel canım bizde çocuk istiyoruz ben bırakmaya çalışıyorum kayganlaştırıcı zeytinyağı bebe yağı hep zararlı sperme zarar veriyorlar
evet canım birleşme gerçekleşti şükürSiz yapabiliyor musunuz artık
İnş bize de nasip olur...evet canım birleşme gerçekleşti şükür
İnşallah canımmİnş bize de nasip olur...
Doğrudur canım da nedense bende hiç Alışkanlık yapmadı....ikinciyi nasıl Yaparım acaba kaygısı yaşayanlar bunu üzerinden atıncaya kadar kullanabilir,tamamdır bu muymuş diyenler tabiki bi an önce bıraksa iyi olur Nasılsa bırakması gerekecek çünküKremi bırak dememin amaçı kuzum alışkanlık oluyo bazı arkadaşlarımda çok geç bırakıyorlar ben ilk ilişkimden sonra emlayı bıraktım çünkü emla eşlerimizin çok geç boşalmasına neden oluyo bırakması daha iyi yendi zaten kayganlaştırıcıyla devam edebilir
Aynen sen oldunmu adetDoğrudur canım da nedense bende hiç Alışkanlık yapmadı....ikinciyi nasıl Yaparım acaba kaygısı yaşayanlar bunu üzerinden atıncaya kadar kullanabilir,tamamdır bu muymuş diyenler tabiki bi an önce bıraksa iyi olur Nasılsa bırakması gerekecek çünkü
Yok canım 12 ya da 13 ü bakalımAynen sen oldunmu adet
hadi hayırlısı olur inş canım hakkındaYok canım 12 ya da 13 ü bakalım
Kızlar ben bebe yağı kullanırken hamile kaldımHamileligi engelliyor mu gercekten cok sevindim cunku icimde bir dert bu hep ilacida birakmak istemiyorum son 2 ayim cok faydasini gordum. Tamam tesekkur ederim hepinize
rabbim ol deyince oluyor işte ne kadarlık hamilesinizKızlar ben bebe yağı kullanırken hamile kaldım
Kızlar oğlum 4.5 yaşında tedavi aşamasında hamile kaldımNasıl hamile kaldınız acaba? İlişkiye girmeden mi oldu? Vajinismusum ve anne olmak istiyorum. Lütfen fikir verirseniz sevinirm.
Tam tedavim bitiyorduKızlar oğlum 4.5 yaşında tedavi aşamasında hamile kaldım
yok tam tedavi sonuydu deneme aşamasında bende şok oldum ama Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallahYani penis içeri girmeden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?