Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

BENİMDE AZALMA OLDU 1 HAFTA OLURDUM 5 GÜN OLUYORUM ARTIK KAHVERENGİ GELDİĞİNDE HAMİLE OLMA ŞANSI VARMIŞ ONA GÖRE
Ben de bugün kan testi istedim pazartesi çıkacak sonuç..Yarin öbür gün adet tarihim geliyo pazartesiye kalmıyo bakalım nolcak.göğüslerime dokunamıyorum onun dışında belirti yok ..

KAN TESTİ BU GÜN ÇIKAR CANIM NİYE PAZARTESİNE ATTILAR SENİ ?
ASM de yaptırdım B12 iğnelerime de başladım 12 tane olacak toplsm ASM de iğneleri yaptırayım bu testi ds yaptırayım gitmişken dedim.Kurumda denetim vardı sanırım ondan aksadı işler..şanssızlık işte pazartesi zaten adet olmazsam gecikmeye girmiş oluyorum amacım gecikmeye kalmadan öğrenmekti neyse...

Bende doktora gidiyorum artık
Benden doktora gidiyorum korkmuyorum penis aparatını alıyorum parmak egzersizleri artık benim için çok kolay ama ben bu duruma alışmış gibiyim yapmıyorum bekliyorum askında biraz uğraşsam yapıcam ama istemiyorum psikolojim alt üst 1 yıldır yaşamıyormuşum gibi hissediyorum en kötüsü de psikolojim bozukken insanlara iyi görünmeye çalışmak artık yapabileceğim şeyi yapmıyormuş gibi hissediyorum

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz ?
Ben 2 karmak alıyorum. 3 parmak imkansız olmuyor. Oda olmayınca eşimle deneyemiyorum. Locaman şey girmez diyorum. Hatta o dokununca kasılıyorum napcam ben
Bende öyle diyordum ama 3 parmak yaparken kalçanı iyice kaldır altına yastık mutlaka koy ve kendini rahat bırakıp derin nefes alıp bırak iyice kremle .bende penis alamam diyordum parmak gibi değil daha kalın diyordum doktorla penis aparatı çalıştık ilk zorlandım acıdı ama tek sorun orayı iyice açmadığımız için .eşinle yaparken önce mutlaka parmak egzersizleri yapılmalı ki açılsın.ama tabi bend daha yenemedim ama bu şekilde yenicem mutlaka

bende heycan yaptım seni gibi inş hamilesindir bukadar uğraşıyosun .allahım istediğini en kıs sürede verir inş kuzum bnm
Sağol canım amin.Olmazsa da hayal kırıklığı olmicak çünkü tam bir deneme yok sadece kaçak olma ihtimaline karşın minik bir umut.erken adet belirtileri bu Düşünceye yöneltti.Bu kadarına şükür Allah istesin bebiş de olur inş

buda güzel kendini olucak diye adapte etmemişsin farkındasın herşeyin inş hayırlısı olsun diyelim hakkına inş olur

Bugün 4. Gün başladı artık kanama. Bitince dr a gitçem ama alttan muayeneden tedirginim onuda bi aşsaydım ya
Ben henüz Aletli muayene olmadım ama olmam gerekirse de aleti elime Alıp aparat sokar gibi kendim sokabilir miyim dicem Kafamı kırmazsa doktor

Ben henüz Aletli muayene olmadım ama olmam gerekirse de aleti elime Alıp aparat sokar gibi kendim sokabilir miyim dicem Kafamı kırmazsa doktor
Canım ben geçen haftalarda ultrasonla vajinadan muayene oldum p... gibi birşeydi öncesinde doktora vajinşsmus hastalığı geçirdiğimi söyledim doktorda ona göre yavaş davrandı ben nefes alıp verdim birkaç sefer o arada zaten nefes verirken her seferinde doktor yavaşça içeri soktu ama hissetmedim tamam oldu girdi dedi yumurtalara baktı onda hiç problem yok. Bence problem diğerinde spekulum mu ne deniyor onuda yapacaktı doktor ben kastım yapamadık tamam olsun yapmayalım bunu dedi. Aslında onuda yapabilseydim mantar falan var mı bakmış olacaktı çünkü p... girdiğinde gel git yaparken acı oluyor bu son zamanlar kaşıntı Yok ama mantar yada ne bekleyim başka enfeksiyon birşey varsa görmüş olurdu.

Anlayışlı doktormuş bize de denk gelse öylesi.Spekulumu da ayni yöntemle alamadın mı ? A şeklinde bişey var o mu ?

Ben o aleti özellikle sokmasını istemiştim doktordan.Durumumu biliyordu ikinci ilişkiye gelmekte zorlandığımı ,eşimin egzersizde yardımcı olmadığını söyledim bi alet sokmayı dener misiniz dedim belki sizinle yenerim.yarıya kadar soktu da ben kastım nefes Alıp verecem nefes verirken itin filan diye belirtmedim belirtsem belki o kadar kasmazdım.Sen muayeneni olmaya çalış bebiş için.Doktora tembih edersin yavsş yapar.ne soksan giriyor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…