- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.301
BENİMDE AZALMA OLDU 1 HAFTA OLURDUM 5 GÜN OLUYORUM ARTIK KAHVERENGİ GELDİĞİNDE HAMİLE OLMA ŞANSI VARMIŞ ONA GÖREVajiyi yendikten sora adet düzeni değişen oldumu iki aydır 5 gün önce geliyo ilk 3 gün kahve akıntı geldi az az bugün biraz arttı.
Ben de bugün kan testi istedim pazartesi çıkacak sonuç..Yarin öbür gün adet tarihim geliyo pazartesiye kalmıyo bakalım nolcak.göğüslerime dokunamıyorum onun dışında belirti yok ..BENİMDE AZALMA OLDU 1 HAFTA OLURDUM 5 GÜN OLUYORUM ARTIK KAHVERENGİ GELDİĞİNDE HAMİLE OLMA ŞANSI VARMIŞ ONA GÖRE
KAN TESTİ BU GÜN ÇIKAR CANIM NİYE PAZARTESİNE ATTILAR SENİ ?Ben de bugün kan testi istedim pazartesi çıkacak sonuç..Yarin öbür gün adet tarihim geliyo pazartesiye kalmıyo bakalım nolcak.göğüslerime dokunamıyorum onun dışında belirti yok ..
ASM de yaptırdım B12 iğnelerime de başladım 12 tane olacak toplsm ASM de iğneleri yaptırayım bu testi ds yaptırayım gitmişken dedim.Kurumda denetim vardı sanırım ondan aksadı işler..şanssızlık işte pazartesi zaten adet olmazsam gecikmeye girmiş oluyorum amacım gecikmeye kalmadan öğrenmekti neyse...KAN TESTİ BU GÜN ÇIKAR CANIM NİYE PAZARTESİNE ATTILAR SENİ ?
Gerçi denetime gelmeden önce vermiştim Kanı neyse bakalım anlamadım ben de,sormadım daKAN TESTİ BU GÜN ÇIKAR CANIM NİYE PAZARTESİNE ATTILAR SENİ ?
Benden doktora gidiyorum korkmuyorum penis aparatını alıyorum parmak egzersizleri artık benim için çok kolay ama ben bu duruma alışmış gibiyim yapmıyorum bekliyorum askında biraz uğraşsam yapıcam ama istemiyorum psikolojim alt üst 1 yıldır yaşamıyormuşum gibi hissediyorum en kötüsü de psikolojim bozukken insanlara iyi görünmeye çalışmak artık yapabileceğim şeyi yapmıyormuş gibi hissediyorumArkadaşlar merhaba:) defalarca ümitsiz yazılar yazdım, mutsuzlukla girip teselli aradım, buradaki arkadaşların başarılarına sevindim ve inancımı yitirdiğim bir anda ben de BAŞARDIM.. 5 yıllık evliliğimde hayatımda ilk defa rahat uyudum:) hem de içimde eşimin spermleri varken.. bu duygu nasıl anlatılır bilmiyorum , ama şükürler olsun Allah'ıma. Meğer ne kadar kolaymış ne kadar özelmiş o an. Korkarak kendime zehir ettiğim herşey meğer ne kadar da kolaymış. Cok iyi bir hocadan yardım aldık, eşimde de ciddi problemler vardı , cok ciddi bir erken boşalma sorunu vardı,5 ayrıdır gidiyoruz doktorumuza, ve bu sürede eşimin çocukluğunda cinsel istismara uğradığını ögrendim. Yani bizim serüvenimizde başka etkenler de vardı ama yine de sizlerle aynı olarak yıllardır ilişkiye giremiyordum. Şimdi birkaç gündür hallettim. Ne ağrı ne sızı ne baska birşey :) sadece güzel hisler.. ama kesinlikle pat diye olmadı 5 aydır çalışıyoruz , ödevler yapıyoruz ve sonuçlarını alıyoruz. Adana'da yaşayanlar için doktorumu önerebilirim. Şimdi bunlark keyifle yazıyor ama aynı zamanda aşamayan ve Ümitleri tükenen arkadaşlarımın üzüntüsünü de paylaşıyorum. Bütün gönül rahatlığımla söyleyebilirim ki bu illet Asla çözümsüz değil.
bende heycan yaptım seni gibi inş hamilesindir bukadar uğraşıyosun .allahım istediğini en kıs sürede verir inş kuzum bnmGerçi denetime gelmeden önce vermiştim Kanı neyse bakalım anlamadım ben de,sormadım da
Bende öyle diyordum ama 3 parmak yaparken kalçanı iyice kaldır altına yastık mutlaka koy ve kendini rahat bırakıp derin nefes alıp bırak iyice kremle .bende penis alamam diyordum parmak gibi değil daha kalın diyordum doktorla penis aparatı çalıştık ilk zorlandım acıdı ama tek sorun orayı iyice açmadığımız için .eşinle yaparken önce mutlaka parmak egzersizleri yapılmalı ki açılsın.ama tabi bend daha yenemedim ama bu şekilde yenicem mutlakaKızlar bana da yardımcı olur musunuz ?
Ben 2 karmak alıyorum. 3 parmak imkansız olmuyor. Oda olmayınca eşimle deneyemiyorum. Locaman şey girmez diyorum. Hatta o dokununca kasılıyorum napcam ben
Sağol canım amin.Olmazsa da hayal kırıklığı olmicak çünkü tam bir deneme yok sadece kaçak olma ihtimaline karşın minik bir umut.erken adet belirtileri bu Düşünceye yöneltti.Bu kadarına şükür Allah istesin bebiş de olur inşbende heycan yaptım seni gibi inş hamilesindir bukadar uğraşıyosun .allahım istediğini en kıs sürede verir inş kuzum bnm
buda güzel kendini olucak diye adapte etmemişsin farkındasın herşeyin inş hayırlısı olsun diyelim hakkına inş olurSağol canım amin.Olmazsa da hayal kırıklığı olmicak çünkü tam bir deneme yok sadece kaçak olma ihtimaline karşın minik bir umut.erken adet belirtileri bu Düşünceye yöneltti.Bu kadarına şükür Allah istesin bebiş de olur inş
Bugün 4. Gün başladı artık kanama. Bitince dr a gitçem ama alttan muayeneden tedirginim onuda bi aşsaydım yaBENİMDE AZALMA OLDU 1 HAFTA OLURDUM 5 GÜN OLUYORUM ARTIK KAHVERENGİ GELDİĞİNDE HAMİLE OLMA ŞANSI VARMIŞ ONA GÖRE
Aşarsın canım korkma sağlık için herşey belki hormonlarımız bozuldu diye oluyodur kadın olduk çünküBugün 4. Gün başladı artık kanama. Bitince dr a gitçem ama alttan muayeneden tedirginim onuda bi aşsaydım ya
Ben henüz Aletli muayene olmadım ama olmam gerekirse de aleti elime Alıp aparat sokar gibi kendim sokabilir miyim dicem Kafamı kırmazsa doktorBugün 4. Gün başladı artık kanama. Bitince dr a gitçem ama alttan muayeneden tedirginim onuda bi aşsaydım ya
Valla bende düşündüm onu:) ama sanki eskisi kadar korkmuyom yeneli 5 ay olduBen henüz Aletli muayene olmadım ama olmam gerekirse de aleti elime Alıp aparat sokar gibi kendim sokabilir miyim dicem Kafamı kırmazsa doktor
Ben hiç eşime parmak ya da aparat sokturmadım sen yaptırdın mı hiç ? Bunu yaptırsak muayenelerde sorun yaşamayız gibi geliyo aslındaValla bende düşündüm onu:) ama sanki eskisi kadar korkmuyom yeneli 5 ay oldu
Ben yaptırmıştım canım ama ilişkiyi ona bırakamadım egzersiz de aparatı yaptırmıştımBen hiç eşime parmak ya da aparat sokturmadım sen yaptırdın mı hiç ? Bunu yaptırsak muayenelerde sorun yaşamayız gibi geliyo aslında
Canım ben geçen haftalarda ultrasonla vajinadan muayene oldum p... gibi birşeydi öncesinde doktora vajinşsmus hastalığı geçirdiğimi söyledim doktorda ona göre yavaş davrandı ben nefes alıp verdim birkaç sefer o arada zaten nefes verirken her seferinde doktor yavaşça içeri soktu ama hissetmedim tamam oldu girdi dedi yumurtalara baktı onda hiç problem yok. Bence problem diğerinde spekulum mu ne deniyor onuda yapacaktı doktor ben kastım yapamadık tamam olsun yapmayalım bunu dedi. Aslında onuda yapabilseydim mantar falan var mı bakmış olacaktı çünkü p... girdiğinde gel git yaparken acı oluyor bu son zamanlar kaşıntı Yok ama mantar yada ne bekleyim başka enfeksiyon birşey varsa görmüş olurdu.Ben henüz Aletli muayene olmadım ama olmam gerekirse de aleti elime Alıp aparat sokar gibi kendim sokabilir miyim dicem Kafamı kırmazsa doktor
Anlayışlı doktormuş bize de denk gelse öylesi.Spekulumu da ayni yöntemle alamadın mı ? A şeklinde bişey var o mu ?Canım ben geçen haftalarda ultrasonla vajinadan muayene oldum p... gibi birşeydi öncesinde doktora vajinşsmus hastalığı geçirdiğimi söyledim doktorda ona göre yavaş davrandı ben nefes alıp verdim birkaç sefer o arada zaten nefes verirken her seferinde doktor yavaşça içeri soktu ama hissetmedim tamam oldu girdi dedi yumurtalara baktı onda hiç problem yok. Bence problem diğerinde spekulum mu ne deniyor onuda yapacaktı doktor ben kastım yapamadık tamam olsun yapmayalım bunu dedi. Aslında onuda yapabilseydim mantar falan var mı bakmış olacaktı çünkü p... girdiğinde gel git yaparken acı oluyor bu son zamanlar kaşıntı Yok ama mantar yada ne bekleyim başka enfeksiyon birşey varsa görmüş olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?