- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.321
Gaga şeklinde canım biraz ürkütücü geldi bana. Belki biraz daha ilerleyen zamanlarda. Zaten ilişkide de daha tam olarak rahat değilim zaman alacak galiba p... hop diye girmesi :)Anlayışlı doktormuş bize de denk gelse öylesi.Spekulumu da ayni yöntemle alamadın mı ? A şeklinde bişey var o mu ?
Sanırım her gün ilişkiye gitmek gerekiyo hop diye girecek kadar ilerlememiz içinGaga şeklinde canım biraz ürkütücü geldi bana. Belki biraz daha ilerleyen zamanlarda. Zaten ilişkide de daha tam olarak rahat değilim zaman alacak galiba p... hop diye girmesi :)
Evet şimdide onun için ığraşıyoz canım sen de varmı bişeyOhh Ohh MAŞALLAH yenenleri tebrik ederim merak etmeyin bu günler geçiyor ve bu seferde bebek için çabalarınız başlıyor :)))
Biliyorum ümitsiz olma demek kolay ama gerçekten altı dolu olarak söylüyorum ki çok yaklaşmışsın. Vajinaya dışardan birşeyler sokabilmek çok çok önemli bir aşama, gerisi sadece senin kararlı olup üstüne gitmenle ilgili, bazen düşüşler yaşarsın psikolojik olarak, o dönemlerde kendi üzerine gitme bence , birkaç gün sakinleşmeyi bekle sonra tekrar denersin, eşinle birlikte konuşarak rahatlamaya çalış canım, emin ol bu geçici bir durum, bir gün herkes vajinismusun üstesinden gelecek, herkesin bir zamanı var o kadar. İçini ferah tut ümidini yüksek tut ve İnan lütfenBende doktora gidiyorum artık
Benden doktora gidiyorum korkmuyorum penis aparatını alıyorum parmak egzersizleri artık benim için çok kolay ama ben bu duruma alışmış gibiyim yapmıyorum bekliyorum askında biraz uğraşsam yapıcam ama istemiyorum psikolojim alt üst 1 yıldır yaşamıyormuşum gibi hissediyorum en kötüsü de psikolojim bozukken insanlara iyi görünmeye çalışmak artık yapabileceğim şeyi yapmıyormuş gibi hissediyorum
Pempi nerelerdesin bi gözüküyon bi kayboluyon. Siteye de girmez oldun eskisi gibi. İnşallah herşey yolundadırOhh Ohh MAŞALLAH yenenleri tebrik ederim merak etmeyin bu günler geçiyor ve bu seferde bebek için çabalarınız başlıyor :)))
Canım çok sağol güzel güzel msjın için.dün gece penisin çoğunu aldım ileri geride yapabildik çok yanma hissi yaşadım peçeteyle sildiğimde az lekelenme vardı ama olup olmadığından emin değilim doktoruna gidip baktırıcamBiliyorum ümitsiz olma demek kolay ama gerçekten altı dolu olarak söylüyorum ki çok yaklaşmışsın. Vajinaya dışardan birşeyler sokabilmek çok çok önemli bir aşama, gerisi sadece senin kararlı olup üstüne gitmenle ilgili, bazen düşüşler yaşarsın psikolojik olarak, o dönemlerde kendi üzerine gitme bence , birkaç gün sakinleşmeyi bekle sonra tekrar denersin, eşinle birlikte konuşarak rahatlamaya çalış canım, emin ol bu geçici bir durum, bir gün herkes vajinismusun üstesinden gelecek, herkesin bir zamanı var o kadar. İçini ferah tut ümidini yüksek tut ve İnan lütfen
Ayaklarını üşütmüş olabilirsin canım. Birde bazı aylar hem kanama hemde ağrılar daha fazla oluyor bazı aylar daha hafif geçiyor. Belki bu ay seninde ağır geçiyordur.Kızlar ya adetimin 7. Günü bugün ama kanama başlayalı 4 gün oldu. Ama bir şişim varya karnım ağrıyo belim bacağım. Midem de kötü adet olmasam hamileyim dicem. Sizdede oluyomu böyle
Yazdım özeldenYenenler bana yazabilirmi yardıma ihtiyacım var
Cumartesi muayene olcam attık bakalımAyaklarını üşütmüş olabilirsin canım. Birde bazı aylar hem kanama hemde ağrılar daha fazla oluyor bazı aylar daha hafif geçiyor. Belki bu ay seninde ağır geçiyordur.
Canım bazen testte çıkmıyo ama psikolojikte olabilir. Zaten adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynıymış. İki gün daha bekle tekrar test yap. Hayırlısı olsunHala regl olmadım gecikti bu sabah test yaptım negatif cıktı ama hala adet belirtim bile yok sadece kac gundur acayip bir yorgunluk var ve yedigim her yemekten sonra midem bulanıyor (kusturacak kadar degıl) belkide pskolojiktir.Yani adetim yaklasınca kasıklarım cok agrırdı neden boyle oldu anlamadm hamile olsam testte cıkmazmıydı
Tamam canım sagol amiiin zaten olursada planlı birseu degıl ama nasip hayırlısıCanım bazen testte çıkmıyo ama psikolojikte olabilir. Zaten adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynıymış. İki gün daha bekle tekrar test yap. Hayırlısı olsun
Tahminimce tam içeri boşalmamıştırı ondan olabilir.Kızlar bi sorum olacak acik yazicam kusura bakmayın biz deneme esnasinda eşime srtim dönük kalcam hafif kalkik esimde hafif yan dönük denene yaptık girdigini farkediyorum evet biyere gelince canim hopluyit esime canim aciyi desem bırakacak acimiyor diyorum neyse biz oyle denedik girmedi ama bi kismi girdiginden eminim daha oteye gitmedi ikindim nefes egzersizi yaptım yine yok neyse eşim bosaldi baktim azcik dışarı da demekki as gelmis dedim be wc gtme ihtiyaci duydum gittiğimde esimin spremi lok lok ede ede çıktı neden bu girdimi sizce
Canım zaten planlayınca olmuyo. Ben 5 aydır uğraşıyom tık yok . Hayırlısı o yüzden.Tamam canım sagol amiiin zaten olursada planlı birseu degıl ama nasip hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?