- 15 Nisan 2017
- 13.697
- 16.136
- 298
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.341
Üst pozisyonda zaten sperm direk çıkıyormuş ayrıca Bahsettiğiniz pozisyonda pns vajen yolunda açıyı yakalayamamıştır Çapraz filan duymuştur. O gibi pozisyonlarda açıyı yakalamak zaman alıyorKızlar bi sorum olacak acik yazicam kusura bakmayın biz deneme esnasinda eşime srtim dönük kalcam hafif kalkik esimde hafif yan dönük denene yaptık girdigini farkediyorum evet biyere gelince canim hopluyit esime canim aciyi desem bırakacak acimiyor diyorum neyse biz oyle denedik girmedi ama bi kismi girdiginden eminim daha oteye gitmedi ikindim nefes egzersizi yaptım yine yok neyse eşim bosaldi baktim azcik dışarı da demekki as gelmis dedim be wc gtme ihtiyaci duydum gittiğimde esimin spremi lok lok ede ede çıktı neden bu girdimi sizce
Bana göre en kolayı belinin altına yastık koy şak diye giriyoHer pozisyonu deniyorum ya nabicam artik blmiyorum evlilik.yildonumune az kaldi.olsun bitsin artik ya deliricem her pozisyonu denemekden bana pozisyonu onerirmsnz nasil rahat olurum
Sen yenmiş miydin unuttum da eğer yenemediysen senin altta oldupun pozisyon daha rahat ama eşinin itmesi gerekir bu seni ürkütüyorsa Üstte olup kendin popoyu biraz kaldırarak ve eşine eğilerek oturmayı dene.Brn bu pozisyonda kenfim oturamıyorduk eşim alttan itiyo yine..eğer yendiysen de yine dn rahatı altta olmak yatak ucu pozisyon da çok rahat ama esas işi kolaylaştıran ıslaklık olması.Islaklık için jel kullanmaya devam edenler var ben Çoktan bıraktım.ıslaklık yeterli olmadığında ilk dk larda hafif rahatsız oluyorum ama sonra o da geçiyo.ıslaklık varsa zevk de alınıyor Çok da rahatça içinde hareket edebiliyor eşin sen rahatsız olmuyorsunHer pozisyonu deniyorum ya nabicam artik blmiyorum evlilik.yildonumune az kaldi.olsun bitsin artik ya deliricem her pozisyonu denemekden bana pozisyonu onerirmsnz nasil rahat olurum
Canım aklıma gelmişken spermlerin içerde kalması ve yerine ulaşması için en uygun pozisyon sen altta eşin Üstte bacaklarını eşinin omzuna koyduğun pozisyonmuşBana göre en kolayı belinin altına yastık koy şak diye giriyo
Hadi ya hiç denemedim bu ayda onu denerim artıkCanım aklıma gelmişken spermlerin içerde kalması ve yerine ulaşması için en uygun pozisyon sen altta eşin Üstte bacaklarını eşinin omzuna koyduğun pozisyonmuş
Bacaklarımı eşimin omzuna koymayı denedim ama yapamadım. Yine denemeye çalışayım bakalım. Bugün adet oldum maalesef bitsin birde onu deneyelim.Canım aklıma gelmişken spermlerin içerde kalması ve yerine ulaşması için en uygun pozisyon sen altta eşin Üstte bacaklarını eşinin omzuna koyduğun pozisyonmuş
Ama altta yastık olmayacakHadi ya hiç denemedim bu ayda onu denerim artık
Evet canım adet bitince iki günde bir ilişkiye girin ve bu pozisyonda yap,Kasma sakin kendini ve ilişki sonrası bacaklar en az 20 dk havada kalsın.Bir ark bebek için ilişki sırasında zevk alınmasının da gerektiğini söylemişti ve düzenli ilişki şartmış iki günde bir girin ilişkiye @ Sessizgemi86Bacaklarımı eşimin omzuna koymayı denedim ama yapamadım. Yine denemeye çalışayım bakalım. Bugün adet oldum maalesef bitsin birde onu deneyelim.
Düzenli yapıyoz ama yastıksız olmuyo benim yaEvet canım adet bitince iki günde bir ilişkiye girin ve bu pozisyonda yap,Kasma sakin kendini ve ilişki sonrası bacaklar en az 20 dk havada kalsın.Bir ark bebek için ilişki sırasında zevk alınmasının da gerektiğini söylemişti ve düzenli ilişki şartmış iki günde bir girin ilişkiye @ Sessizgemi86
Senin test noldu canımEvet canım adet bitince iki günde bir ilişkiye girin ve bu pozisyonda yap,Kasma sakin kendini ve ilişki sonrası bacaklar en az 20 dk havada kalsın.Bir ark bebek için ilişki sırasında zevk alınmasının da gerektiğini söylemişti ve düzenli ilişki şartmış iki günde bir girin ilişkiye @ Sessizgemi86
Adet oldumSenin test noldu canım
Yastık kullanıyordum ben de ilk Başlarda sonradan eşim yastığı bırakalım dedi bıraktık ben yastık varmış gibi belimi havada tutuyorum oluyorAma altta yastık olmayacak
Allsh gönlüne göre versin ama önce vajinusmusu yenip hamileliği öyle düşünsen keşke.Hamile kalsan bile zaman daha da uzar ve muayenelerde sıkıntı yaşarsınYa biz tekrar deneme yaptık yine ayni pozisyon ve yine spremdeb cok ama cok az disarfs geri kalan görünmüyor bu ksr az sprem olmaz cok azcik dudak kisminsa var delik kismina bakıyorum orda hic bisey göremiyorum acaba sperm girmis olabilrmi ben göremez mıyım girmiş olsa allahım inşallah girmisdir inşallah hamis olurum okdr cok istiyorum ki allahim yer isteyene nasip etsin :-(
Çok doğru biyerde okumustum vaji olan hastalar normal dogum yapamıyormus alttan muayene olamıyoröus hamilelik esnasında en kötüsüde hastalıgın tedavisi hamilelik nedeniyle uzuyor.ve dogum yapsan bile vaji gecmiyorAllsh gönlüne göre versin ama önce vajinusmusu yenip hamileliği öyle düşünsen keşke.Hamile kalsan bile zaman daha da uzar ve muayenelerde sıkıntı yaşarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?