Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Üst pozisyonda zaten sperm direk çıkıyormuş ayrıca Bahsettiğiniz pozisyonda pns vajen yolunda açıyı yakalayamamıştır Çapraz filan duymuştur. O gibi pozisyonlarda açıyı yakalamak zaman alıyor

Her pozisyonu deniyorum ya nabicam artik blmiyorum evlilik.yildonumune az kaldi.olsun bitsin artik ya deliricem her pozisyonu denemekden bana pozisyonu onerirmsnz nasil rahat olurum

Her pozisyonu deniyorum ya nabicam artik blmiyorum evlilik.yildonumune az kaldi.olsun bitsin artik ya deliricem her pozisyonu denemekden bana pozisyonu onerirmsnz nasil rahat olurum
Sen yenmiş miydin unuttum da eğer yenemediysen senin altta oldupun pozisyon daha rahat ama eşinin itmesi gerekir bu seni ürkütüyorsa Üstte olup kendin popoyu biraz kaldırarak ve eşine eğilerek oturmayı dene.Brn bu pozisyonda kenfim oturamıyorduk eşim alttan itiyo yine..eğer yendiysen de yine dn rahatı altta olmak yatak ucu pozisyon da çok rahat ama esas işi kolaylaştıran ıslaklık olması.Islaklık için jel kullanmaya devam edenler var ben Çoktan bıraktım.ıslaklık yeterli olmadığında ilk dk larda hafif rahatsız oluyorum ama sonra o da geçiyo.ıslaklık varsa zevk de alınıyor Çok da rahatça içinde hareket edebiliyor eşin sen rahatsız olmuyorsun

Canım aklıma gelmişken spermlerin içerde kalması ve yerine ulaşması için en uygun pozisyon sen altta eşin Üstte bacaklarını eşinin omzuna koyduğun pozisyonmuş
Bacaklarımı eşimin omzuna koymayı denedim ama yapamadım. Yine denemeye çalışayım bakalım. Bugün adet oldum maalesef bitsin birde onu deneyelim.

Bacaklarımı eşimin omzuna koymayı denedim ama yapamadım. Yine denemeye çalışayım bakalım. Bugün adet oldum maalesef bitsin birde onu deneyelim.
Evet canım adet bitince iki günde bir ilişkiye girin ve bu pozisyonda yap,Kasma sakin kendini ve ilişki sonrası bacaklar en az 20 dk havada kalsın.Bir ark bebek için ilişki sırasında zevk alınmasının da gerektiğini söylemişti ve düzenli ilişki şartmış iki günde bir girin ilişkiye @ Sessizgemi86

Düzenli yapıyoz ama yastıksız olmuyo benim ya

Senin test noldu canım

Ya biz tekrar deneme yaptık yine ayni pozisyon ve yine spremdeb cok ama cok az disarfs geri kalan görünmüyor bu ksr az sprem olmaz cok azcik dudak kisminsa var delik kismina bakıyorum orda hic bisey göremiyorum acaba sperm girmis olabilrmi ben göremez mıyım girmiş olsa allahım inşallah girmisdir inşallah hamis olurum okdr cok istiyorum ki allahim yer isteyene nasip etsin :-(

Allsh gönlüne göre versin ama önce vajinusmusu yenip hamileliği öyle düşünsen keşke.Hamile kalsan bile zaman daha da uzar ve muayenelerde sıkıntı yaşarsın

Allsh gönlüne göre versin ama önce vajinusmusu yenip hamileliği öyle düşünsen keşke.Hamile kalsan bile zaman daha da uzar ve muayenelerde sıkıntı yaşarsın
Çok doğru biyerde okumustum vaji olan hastalar normal dogum yapamıyormus alttan muayene olamıyoröus hamilelik esnasında en kötüsüde hastalıgın tedavisi hamilelik nedeniyle uzuyor.ve dogum yapsan bile vaji gecmiyor

Vajinusmusdan kurtuldum sonunda 1 yıl 3 ay sonra oldu ama hep doktorum sayesinde .biran önce olmayanların da olması dileğiyle bundan kurtulun boşuna hayatı zehir etmeyin kendinize çünkü benim 1 yıldır öyleydi şimdi hayata döndüm hayata tekrar bağlandım

Arkadaslar ben de sona yaklastigimi dusunuyorum ama p. Bas kismi girmeye baslayinca bende asiri yanma oluyor ve devam edemiyorun bugun bile hafif aci var galiba tahris oldu kendimi cok kasiyorum sanki devam edersek asiri bi aci ve kanama olacak hissi devam ediyor yenenler bana yardimci olabilirmi ozelden de yazabilirsiniz.

Bu derdimin arasında birde kaynana çekiyorum katil olurum bu gidişle snra bunu insandan sayıp ceza keserler. bu vajinusmus zaten bitirdi beni bu nasıl bir varlık çözemedim ben ne oglu umrunda ne bişey yarabbim benimi sınıyosun sabırrr sabıırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…