Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar biolyn kullanan varmı oda uyusturuyomuş kullanım aşaması lazım bana

Canım o açıma kısmı herkeste var ben yeneli 5 ay oldu ama hala başını alınca açıma oluyor. Orda eşin yavaş olacak sen nefes egzersizi yapacaksın birkaç sefer sonra nefesini verirken eşin yavaşça milim hareketlerle git gel yapsın öyle yaparken ıslanmaya başlıyor ve vajina genişliyor sonra p... içerde :) dar olan vajinaya şimdi adam diyor ki bu vajina çok mu geniş :) yani vajinanın yapısı çok esnek aslında herşey bizim elimizde bayılmış gibi kendini bırak.

Hastalıkları ilgili yoksa klasik kaynanamı

Hastalıkları ilgili yoksa klasik kaynanamı

Ya ben kısmen aynı şeyler vardı mesela annesi bana gelince car car konuşup eleştiriyo yada tartısıyıruz .ama eşim varsa o ortamda yüzünü düşürüyo ses tonu her an aglıcakmoş gibi mahsun mahsun bakıyo tabi yemiyoruz bu numaraları büyüklerimiE saygı duymalıyız ama bu şartlarda zor

Ne saygısı bize nerde sevgi sevgi verecksnki saygı bulasın yoruldum ya uzak duruyrm yine bişyler ypıyor allh korkum olmasa bi parçasını bırakmıcam yeryüzünde sabır versn allhm bna

Allsh gönlüne göre versin ama önce vajinusmusu yenip hamileliği öyle düşünsen keşke.Hamile kalsan bile zaman daha da uzar ve muayenelerde sıkıntı yaşarsın
Ya kismen biyere kdr griyor o pozisyonda farkediyorum çığlık atacaktim gece deneme esnasinda canim cok yandi gitti biyerlere ama eşim ve bende bebek cok istiyoruz herkes artik bebek soruyor zaten o psikolojimi iyice bozmus durumda allahım bu vajinimusdan siniyor inşallah bir bebek sahibi olurum herseyden cok istiyorum inşallah umarim allah dualarim kabul eder verende allah alanda allah yuzumu güldürur inşallah baska carem yok :-(

Ne saygısı bize nerde sevgi sevgi verecksnki saygı bulasın yoruldum ya uzak duruyrm yine bişyler ypıyor allh korkum olmasa bi parçasını bırakmıcam yeryüzünde sabır versn allhm bna
Uazak lık çare değil bi telefonla bizi birbirimize düşürüyolar esimle.yani istrr ülke dısısa olsun bi telefon kadar yakınlar

Yenemeyen vajinimuslu arkadaslarim birde dedigin pozisyon ile deneyin belki fayda görürsünüz hem rahag oluyorsunuz kasmiyorsunuz kendinizi yataga yan bi srkildr popo yukari kalkik baya bi domaltarak kendinizi yatıyorsunz esiniz arkanizda popo yukari ve domalarak durunca dudaklar açılıyor ve lak die giriyor bnm boykr cok rahat giriyir bi kisma kadr itileye itleye itileye biraz daha gdior ama tamamı grmiyor henuz o asanaya gelemedim bu dediğimi deneyin denemekden vas geçmeyelim allah herkrsin yardimcisi olsun sabirlar versin allahim bzlere en kisa zamanda hamis oluruz allahim bundan siniyor inşallah bebek verir bize

Yenmiş olan arkadaşlarım evli arkadaslarim cok ve hepsi de ilk girişi ben yapıyorum esime yaptirmiyorum diyolar siz yennissinz penis iceri girmis dert etmeyn herkes kendi yapiyor esime birakmiyorum diyor arkadaslarim ben kendim.ayarliyorum diyir yoksa aciyor diyor herkesin ayni yani eoz vajinimus yenmissinz olay bitmiş mutlulugunuzu düşünün biz yenemeyenlere dua edin

Kaynanam ile oturuyorum kaynana 1 katta ben ise 3 katta cok şükür hic bir skntim olmadı ben bazen surat yapıyorum oda herkrsin bebek sorusundan kaynana korunmayn diyir sinirini bozuyir evet blmiyor ama vajinimus kafasi hersryi dusunutir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…