- 14 Ağustos 2017
- 135
- 35
- 18
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.361
Canım o açıma kısmı herkeste var ben yeneli 5 ay oldu ama hala başını alınca açıma oluyor. Orda eşin yavaş olacak sen nefes egzersizi yapacaksın birkaç sefer sonra nefesini verirken eşin yavaşça milim hareketlerle git gel yapsın öyle yaparken ıslanmaya başlıyor ve vajina genişliyor sonra p... içerde :) dar olan vajinaya şimdi adam diyor ki bu vajina çok mu geniş :) yani vajinanın yapısı çok esnek aslında herşey bizim elimizde bayılmış gibi kendini bırak.Arkadaslar ben de sona yaklastigimi dusunuyorum ama p. Bas kismi girmeye baslayinca bende asiri yanma oluyor ve devam edemiyorun bugun bile hafif aci var galiba tahris oldu kendimi cok kasiyorum sanki devam edersek asiri bi aci ve kanama olacak hissi devam ediyor yenenler bana yardimci olabilirmi ozelden de yazabilirsiniz.
Hastalıkları ilgili yoksa klasik kaynanamıBu derdimin arasında birde kaynana çekiyorum katil olurum bu gidişle snra bunu insandan sayıp ceza keserler. bu vajinusmus zaten bitirdi beni bu nasıl bir varlık çözemedim ben ne oglu umrunda ne bişey yarabbim benimi sınıyosun sabırrr sabıırrrr
Dogurdugu çocuga zerre deger vermeyen evlat ayrımı yapan bi kadınHastalıkları ilgili yoksa klasik kaynanamı
Hastalıkları ilgili yoksa klasik kaynanamıBu derdimin arasında birde kaynana çekiyorum katil olurum bu gidişle snra bunu insandan sayıp ceza keserler. bu vajinusmus zaten bitirdi beni bu nasıl bir varlık çözemedim ben ne oglu umrunda ne bişey yarabbim benimi sınıyosun sabırrr sabıırrrr
Benimde yeneseim yok bu ara. Egzersiz bile yapamıyorum. Sorum şu ; Emla sürdükten ne kdar sonra gleit gelen sıkmalıyım ?
Ne saygısı bize nerde sevgi sevgi verecksnki saygı bulasın yoruldum ya uzak duruyrm yine bişyler ypıyor allh korkum olmasa bi parçasını bırakmıcam yeryüzünde sabır versn allhm bnaYa ben kısmen aynı şeyler vardı mesela annesi bana gelince car car konuşup eleştiriyo yada tartısıyıruz .ama eşim varsa o ortamda yüzünü düşürüyo ses tonu her an aglıcakmoş gibi mahsun mahsun bakıyo tabi yemiyoruz bu numaraları büyüklerimiE saygı duymalıyız ama bu şartlarda zor
Ya kismen biyere kdr griyor o pozisyonda farkediyorum çığlık atacaktim gece deneme esnasinda canim cok yandi gitti biyerlere ama eşim ve bende bebek cok istiyoruz herkes artik bebek soruyor zaten o psikolojimi iyice bozmus durumda allahım bu vajinimusdan siniyor inşallah bir bebek sahibi olurum herseyden cok istiyorum inşallah umarim allah dualarim kabul eder verende allah alanda allah yuzumu güldürur inşallah baska carem yok :-(Allsh gönlüne göre versin ama önce vajinusmusu yenip hamileliği öyle düşünsen keşke.Hamile kalsan bile zaman daha da uzar ve muayenelerde sıkıntı yaşarsın
Uazak lık çare değil bi telefonla bizi birbirimize düşürüyolar esimle.yani istrr ülke dısısa olsun bi telefon kadar yakınlarNe saygısı bize nerde sevgi sevgi verecksnki saygı bulasın yoruldum ya uzak duruyrm yine bişyler ypıyor allh korkum olmasa bi parçasını bırakmıcam yeryüzünde sabır versn allhm bna
Allah can yakanın canını bin misli yaksın bnm annemde yok babamda bugüne kdar hep yalnzdım arkan olmaynca ezen çok oluyorUazak lık çare değil bi telefonla bizi birbirimize düşürüyolar esimle.yani istrr ülke dısısa olsun bi telefon kadar yakınlar
Anestol kullandım ben ama genelde kullanınları aynı. Emlayı sürdükten hemen sonra kayganlaşyırıcıyı sürebilirsin beklemene gerek Yok. Hatta ben hiç beklemedim kayganlaşyırıcıyı sürünce sanki acısı çok çabuk geçti gibi geldi banaYok mu bilen ?
Bende bebe yağı ile yendim canım şimdi presed jel aldım onunla yapıyorum bebek olmasına zararlı değil presed jel. Sende de kuruluk problemi olursa bu jelden alırsınYa ben bebe yagi kullaniyorum jel mi bene yagi mi sizce jel kulanmadim hic
Bence bütün kayganlaşyırıcı bebe yağı falan zararlı. Bu presed için bebek olmasına yardımcı diye yazıyor diye bunu kullanıyorum bendeBebe yağı gebelige engelmi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?