- 14 Ağustos 2017
- 135
- 35
- 18
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.381
Peki uyusturdumuAnestol kullandım ben ama genelde kullanınları aynı. Emlayı sürdükten hemen sonra kayganlaşyırıcıyı sürebilirsin beklemene gerek Yok. Hatta ben hiç beklemedim kayganlaşyırıcıyı sürünce sanki acısı çok çabuk geçti gibi geldi bana
Canım prospektusunu oku yazar emla uyusturuyor diyende var beni uyuşturması diyen de var aldiysan bi deneEmla uyusturuyomu gerçekten .bende biolyn aldım fakat kullanımını bilen bana yazsın lütfen vaji içinemi dısınamı
Yendiğinden beri uğraşıyorum ondan öncede şırınga falanda denedim 1-2 Sefer ama hiçbiri olmadı.ALLAH herkese nasip etsin sen ne zamandır bebek için calisiosun
Anestol beni uyuşturdu canım. Wemcaine sprey de almıştım ama onunla hiç yapamadım çok sızlattı uyuşukluğun geçmesi çok uzun sürdü. Anestol yanlış hatırlamıyorsam 10 lira gibi birşeydi. 4-5 ilişki kullanmışımdır sonra bıraktım. Ben birşey hissetmedim kırmızıları görmesem p... girdiğine bile inanmayacaktım galiba hiç birşey hissetmedim çünkü. Herkesin yapısı farklıdır wemcaine spreyle yenende var. Bana eğer anestolda iyi gelmeseydi emlayı denicektim. Sende birinden başla. 3 seçenek var sırasıyla dene :) herkesin vücut yapısı farklı çünküPeki uyusturdumu
Canım senin her ilişki sonrasımı kanama oluyor? Spekulum ile mi baktı doktor?Önemli bir duyuru dahaaa ! Benim ilişki sonrası kanamalarım devam ediyordu bende sanıyorum ki kendimi kastigim için doktorm yara olusucak rahimde o yüzden kanıyor dedifitil kullanıyorum simdi kizlar onleminizi şimdiden alin hijyene dikkat edin kayganlastiricinn su bazlı olmasına özen gösterin camasirlarinizi utuleyin ped olarak orkid marka kullanmayin (zaten orkidin üzerinde Allah yazıyormuş) güzel koksun diye çeşitli kozmetikler kullanmayın esinizde temizliğine dikkat etsin özellikle ilişki öncesi su ile temizlenmesi unutmyain
Ben biolyn aldım bu aksam denicez çok stresliyim heyecan var r acayip bi stres var üstümde suanAnestol beni uyuşturdu canım. Wemcaine sprey de almıştım ama onunla hiç yapamadım çok sızlattı uyuşukluğun geçmesi çok uzun sürdü. Anestol yanlış hatırlamıyorsam 10 lira gibi birşeydi. 4-5 ilişki kullanmışımdır sonra bıraktım. Ben birşey hissetmedim kırmızıları görmesem p... girdiğine bile inanmayacaktım galiba hiç birşey hissetmedim çünkü. Herkesin yapısı farklıdır wemcaine spreyle yenende var. Bana eğer anestolda iyi gelmeseydi emlayı denicektim. Sende birinden başla. 3 seçenek var sırasıyla dene :) herkesin vücut yapısı farklı çünkü
Ben hiç egzersiz yapmayan tembellerdendim. Yendiğim akşam da egzersiz yapayım diye girdim kadın olarak çıktım :) galiba 2 saate kalmadan yendim. Hep deneme esnasında burda yazılanları aklından geçir onları uygula inşallah başarırsınBen biolyn aldım bu aksam denicez çok stresliyim heyecan var r acayip bi stres var üstümde suan
Baktım şimdi onu geciktirici olarak kullanmışlar vebcaineyiAnestol beni uyuşturdu canım. Wemcaine sprey de almıştım ama onunla hiç yapamadım çok sızlattı uyuşukluğun geçmesi çok uzun sürdü. Anestol yanlış hatırlamıyorsam 10 lira gibi birşeydi. 4-5 ilişki kullanmışımdır sonra bıraktım. Ben birşey hissetmedim kırmızıları görmesem p... girdiğine bile inanmayacaktım galiba hiç birşey hissetmedim çünkü. Herkesin yapısı farklıdır wemcaine spreyle yenende var. Bana eğer anestolda iyi gelmeseydi emlayı denicektim. Sende birinden başla. 3 seçenek var sırasıyla dene :) herkesin vücut yapısı farklı çünkü
Çok kolay gibi ankattın ben napcamBen hiç egzersiz yapmayan tembellerdendim. Yendiğim akşam da egzersiz yapayım diye girdim kadın olarak çıktım :) galiba 2 saate kalmadan yendim. Hep deneme esnasında burda yazılanları aklından geçir onları uygula inşallah başarırsın
İnşallah sende yarın müjdeyi verirsin kurtulursunÇok kolay gibi ankattın ben napcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?