Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki uyusturdumu

Bende emla kullandim ama odun gibi degdigini Her şeyini farkediosun inan ki kremsiz daha rahat bence kremle yapamadim ben

Ya bide biz deneme yaparken eşim açıyor mi die soruyor sorma diyorum biraz aciyir diyorum oyle de sakin olurum ben diyor artik acisada surat ifademsen anliyor sanirim canimi yakmak istemio birakiyoruz oylede canin yanio ben nasıl yapaym dio

Duyuruuu! vazelini doktora sordum sakiiin vazelin oraya surulmeeez dedi bana (esim suruyordu zaten ama farkeden bisey olmaz )spermleri oldurdugu doğru yani dedim evet dedi sedoxx diye bir kayganlastirici önerdi onu kullanıcam artik

Emla uyusturuyomu gerçekten .bende biolyn aldım fakat kullanımını bilen bana yazsın lütfen vaji içinemi dısınamı

Önemli bir duyuru dahaaa ! Benim ilişki sonrası kanamalarım devam ediyordu bende sanıyorum ki kendimi kastigim için doktorm yara olusucak rahimde o yüzden kanıyor dedi fitil kullanıyorum simdi kizlar onleminizi şimdiden alin hijyene dikkat edin kayganlastiricinn su bazlı olmasına özen gösterin camasirlarinizi utuleyin ped olarak orkid marka kullanmayin (zaten orkidin üzerinde Allah yazıyormuş) güzel koksun diye çeşitli kozmetikler kullanmayın esinizde temizliğine dikkat etsin özellikle ilişki öncesi su ile temizlenmesi unutmyain

Emla uyusturuyomu gerçekten .bende biolyn aldım fakat kullanımını bilen bana yazsın lütfen vaji içinemi dısınamı
Canım prospektusunu oku yazar emla uyusturuyor diyende var beni uyuşturması diyen de var aldiysan bi dene

Aynen emla.col pahali ama pahala olmasini geçtim işe yarasa gam yemicem wemcaine pump spreyi cok duydum ama ven her eczaneye gittim sordum boyle bi soreyin olmadığını soyluyolar alan masil aliyor alamiyorum ben yok diolarr su bazli jel mi almaliyim bende bilemedim ki

Kol bacak kullanımı olarak açıklamışlardır bütün kol bacağa değil bi kaç bölgeye sürün diyor

Peki uyusturdumu
Anestol beni uyuşturdu canım. Wemcaine sprey de almıştım ama onunla hiç yapamadım çok sızlattı uyuşukluğun geçmesi çok uzun sürdü. Anestol yanlış hatırlamıyorsam 10 lira gibi birşeydi. 4-5 ilişki kullanmışımdır sonra bıraktım. Ben birşey hissetmedim kırmızıları görmesem p... girdiğine bile inanmayacaktım galiba hiç birşey hissetmedim çünkü. Herkesin yapısı farklıdır wemcaine spreyle yenende var. Bana eğer anestolda iyi gelmeseydi emlayı denicektim. Sende birinden başla. 3 seçenek var sırasıyla dene :) herkesin vücut yapısı farklı çünkü

Canım senin her ilişki sonrasımı kanama oluyor? Spekulum ile mi baktı doktor?

Ben biolyn aldım bu aksam denicez çok stresliyim heyecan var r acayip bi stres var üstümde suan

Ben biolyn aldım bu aksam denicez çok stresliyim heyecan var r acayip bi stres var üstümde suan
Ben hiç egzersiz yapmayan tembellerdendim. Yendiğim akşam da egzersiz yapayım diye girdim kadın olarak çıktım :) galiba 2 saate kalmadan yendim. Hep deneme esnasında burda yazılanları aklından geçir onları uygula inşallah başarırsın

Baktım şimdi onu geciktirici olarak kullanmışlar vebcaineyi

Çok kolay gibi ankattın ben napcam

Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir zamandır yazdıklarınızı sessizce okuyorum. Ben de yaklaşık 2 yıldır evliyim ve eşimle ilişkiye giremedim. Bir doktora gideyim acaba anatomik bir problemim mi var, ondan mı olmuyor dedim, gittim. Doktor muayene etti, bir sorununuz yok muhtemelen bu işi tam olarak bilmediğiniz için olmuyordur dedi. Ben de internetten araştırdım ve parmak egzersizlerini yapmaya başladım. Epey ilerleme oldu. Daha sonra eşimle birlikte bu parmak egzersizlerini yapmaya başladık. Kendi kendime yaptığım egzersizlere göre daha zorlandım ama yine de eskiye göre çok daha iyi durumdaydık. Daha sonra penis egzersizine geçtik. Forumda yazılan yorumlardan cesaret alarak kendimi rahatlatmaya çalıştım, bu iş olacak dedim surekli. Şu anki durumu şöyle anlatayım. Eşimin penisinin bir kısmı rahatlıkla giriyor ancak belli bir noktaya geldiğinde bende inanılmaz derecede acı, yanma oluyor. Bu yüzden de ben zevk alamıyorum. Sanki bir yerde bir duvar var ve o duvarı aşmam mümkün değilmiş gibi bir his oluyor. Sizce neden böyle oluyor olabilir? Yenen arkadaşlar lütfen bana da yardımcı olsun. Pes etmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…