- 20 Kasım 2016
- 144
- 62
- 98
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.401
Kendini hiç Kasma kendini rahat bırakırsan ve önce parmak egzersizleri yaparak oranın açılmasını sağla ve sen üstteyken sen yap gidiyo ve sandığımız kadar acımıyor eğer ilerletirsen sadece yanma oluyor onda da çok kötü hissetmiyorsun bende çok Yen'i yendim doktorumun sayesinde ve 1yıldır asla yapamayacağım ben diyordum psikolojim bozulmuştu ta ki doktora gidesiye kadar .Keşke bu hastalığı kimse yaşamasa kimse keşke vajinusmus olmasa çok zor bişey Allah herkese biran önce yaşamayanı nasip etsinArkadaslar ben de sona yaklastigimi dusunuyorum ama p. Bas kismi girmeye baslayinca bende asiri yanma oluyor ve devam edemiyorun bugun bile hafif aci var galiba tahris oldu kendimi cok kasiyorum sanki devam edersek asiri bi aci ve kanama olacak hissi devam ediyor yenenler bana yardimci olabilirmi ozelden de yazabilirsiniz.
İlk hepsinde olmasa da çoğunda oluyordu şimdilerde hepsinde olmaya başladı en son çok olmasada adet gibi kıpkırmızı oldu hem spekulumla hem vajinal ultrason yaptiCanım senin her ilişki sonrasımı kanama oluyor? Spekulum ile mi baktı doktor?
Canım o duvar herkeste oluyor p.. yönünü bulamadığı için ilk acıyor popoyo doğru ittireceksiniz. Ben 5 ay oldum yeneli ama hala bendede oluyor. İlk başını aldıktan sonra nefes egzersizi yap nefesini verirken eşinde yavaşça git gel yapsın o zaman geçecek bak göreceksin. Kayganlaştırıcı falan bolca kullanMerhaba arkadaşlar. Uzunca bir zamandır yazdıklarınızı sessizce okuyorum. Ben de yaklaşık 2 yıldır evliyim ve eşimle ilişkiye giremedim. Bir doktora gideyim acaba anatomik bir problemim mi var, ondan mı olmuyor dedim, gittim. Doktor muayene etti, bir sorununuz yok muhtemelen bu işi tam olarak bilmediğiniz için olmuyordur dedi. Ben de internetten araştırdım ve parmak egzersizlerini yapmaya başladım. Epey ilerleme oldu. Daha sonra eşimle birlikte bu parmak egzersizlerini yapmaya başladık. Kendi kendime yaptığım egzersizlere göre daha zorlandım ama yine de eskiye göre çok daha iyi durumdaydık. Daha sonra penis egzersizine geçtik. Forumda yazılan yorumlardan cesaret alarak kendimi rahatlatmaya çalıştım, bu iş olacak dedim surekli. Şu anki durumu şöyle anlatayım. Eşimin penisinin bir kısmı rahatlıkla giriyor ancak belli bir noktaya geldiğinde bende inanılmaz derecede acı, yanma oluyor. Bu yüzden de ben zevk alamıyorum. Sanki bir yerde bir duvar var ve o duvarı aşmam mümkün değilmiş gibi bir his oluyor. Sizce neden böyle oluyor olabilir? Yenen arkadaşlar lütfen bana da yardımcı olsun. Pes etmek istemiyorum.
Spekulumla muayene olmuşsun canım sende artık hastalıktan eser kalmamış. Ben kastım alamadım o aleti sadece vajinal ultrason yapabildim. Aslında benimde bazen ilişki sırasında git geller acı hissediyorum ama aleti alsaydım enfeksiyon yada başka birşey varmı görürdü. Aleti alamayınca doktor akıntı kaşıntı sordu ikiside yok bende. İnşallah çabuk geçer rahatsızlığın canım çok geçmiş olsun.İlk hepsinde olmasa da çoğunda oluyordu şimdilerde hepsinde olmaya başladı en son çok olmasada adet gibi kıpkırmızı oldu hem spekulumla hem vajinal ultrason yapti
Çok teşekkür ederim. Ne zor bir şeymiş buCanım o duvar herkeste oluyor p.. yönünü bulamadığı için ilk acıyor popoyo doğru ittireceksiniz. Ben 5 ay oldum yeneli ama hala bendede oluyor. İlk başını aldıktan sonra nefes egzersizi yap nefesini verirken eşinde yavaşça git gel yapsın o zaman geçecek bak göreceksin. Kayganlaştırıcı falan bolca kullan
Ben byolin kullandım ama emla gibi uyuşturmuyo. Dr vermiştiEmla uyusturuyomu gerçekten .bende biolyn aldım fakat kullanımını bilen bana yazsın lütfen vaji içinemi dısınamı
Bugün kullandım yakmıyo ama muhtesem bi uyuşukluk yoktu heyecan dan anlamamısta olabilirimBen byolin kullandım ama emla gibi uyuşturmuyo. Dr vermişti
Ben vajiyi hala yenemedigim halde,hem spekulumla hemde vajinal ultrasonla muayene oldum.ultrasonunda ucu baya topak ve kalın ama inan onu hissetemdim bile,spekulumla biraz kastım ama oda rahat oldu.doktora vajili olduğumu soylesim,oda sen derin nefes al ve kendini birak dedi veeeee oldu bitti.hatta sen vaji falan değilsin bunu 10 yıllık kadınlar bile bu kadar rahat yaptırmıyor dedi ama her gorki vajiyimDil-i bitab canım spekulum zor mu ya cumartesi gidicem dr a korkuom
Kendini hiç Kasma kendini rahat bırakırsan ve önce parmak egzersizleri yaparak oranın açılmasını sağla ve sen üstteyken sen yap gidiyo ve sandığımız kadar acımıyor eğer ilerletirsen sadece yanma oluyor onda da çok kötü hissetmiyorsun bende çok Yen'i yendim doktorumun sayesinde ve 1yıldır asla yapamayacağım ben diyordum psikolojim bozulmuştu ta ki doktora gidesiye kadar .Keşke bu hastalığı kimse yaşamasa kimse keşke vajinusmus olmasa çok zor bişey Allah herkese biran önce yaşamayanı nasip etsin
onu yapmışsan pns daha kolay inan aparatla çalışmayı denedinmiBen vajiyi hala yenemedigim halde,hem spekulumla hemde vajinal ultrasonla muayene oldum.ultrasonunda ucu baya topak ve kalın ama inan onu hissetemdim bile,spekulumla biraz kastım ama oda rahat oldu.doktora vajili olduğumu soylesim,oda sen derin nefes al ve kendini birak dedi veeeee oldu bitti.hatta sen vaji falan değilsin bunu 10 yıllık kadınlar bile bu kadar rahat yaptırmıyor dedi ama her gorki vajiyim
Hiç korkma canım kendini kasmazsan 1saniyelik bisey
Siz yendinizmi peki hala hastamısnızBen vajiyi hala yenemedigim halde,hem spekulumla hemde vajinal ultrasonla muayene oldum.ultrasonunda ucu baya topak ve kalın ama inan onu hissetemdim bile,spekulumla biraz kastım ama oda rahat oldu.doktora vajili olduğumu soylesim,oda sen derin nefes al ve kendini birak dedi veeeee oldu bitti.hatta sen vaji falan değilsin bunu 10 yıllık kadınlar bile bu kadar rahat yaptırmıyor dedi ama her gorki vajiyim
Hiç korkma canım kendini kasmazsan 1saniyelik bisey
Ya benimde korkum bu aparatla yapıp penisle yapamamakCanım
onu yapmışsan pns daha kolay inan aparatla çalışmayı denedinmi
Canım aparat yaparsan pns daha kolayYa benimde korkum bu aparatla yapıp penisle yapamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?