Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kendini hiç Kasma kendini rahat bırakırsan ve önce parmak egzersizleri yaparak oranın açılmasını sağla ve sen üstteyken sen yap gidiyo ve sandığımız kadar acımıyor eğer ilerletirsen sadece yanma oluyor onda da çok kötü hissetmiyorsun bende çok Yen'i yendim doktorumun sayesinde ve 1yıldır asla yapamayacağım ben diyordum psikolojim bozulmuştu ta ki doktora gidesiye kadar .Keşke bu hastalığı kimse yaşamasa kimse keşke vajinusmus olmasa çok zor bişey Allah herkese biran önce yaşamayanı nasip etsin

Canım senin her ilişki sonrasımı kanama oluyor? Spekulum ile mi baktı doktor?
İlk hepsinde olmasa da çoğunda oluyordu şimdilerde hepsinde olmaya başladı en son çok olmasada adet gibi kıpkırmızı oldu hem spekulumla hem vajinal ultrason yapti

Canım o duvar herkeste oluyor p.. yönünü bulamadığı için ilk acıyor popoyo doğru ittireceksiniz. Ben 5 ay oldum yeneli ama hala bendede oluyor. İlk başını aldıktan sonra nefes egzersizi yap nefesini verirken eşinde yavaşça git gel yapsın o zaman geçecek bak göreceksin. Kayganlaştırıcı falan bolca kullan

İlk hepsinde olmasa da çoğunda oluyordu şimdilerde hepsinde olmaya başladı en son çok olmasada adet gibi kıpkırmızı oldu hem spekulumla hem vajinal ultrason yapti
Spekulumla muayene olmuşsun canım sende artık hastalıktan eser kalmamış. Ben kastım alamadım o aleti sadece vajinal ultrason yapabildim. Aslında benimde bazen ilişki sırasında git geller acı hissediyorum ama aleti alsaydım enfeksiyon yada başka birşey varmı görürdü. Aleti alamayınca doktor akıntı kaşıntı sordu ikiside yok bende. İnşallah çabuk geçer rahatsızlığın canım çok geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim. Ne zor bir şeymiş bu İnsan bazen pes edecek duruma geliyor. Ama benimle aynı sorunları yaşayan birilerinin bunu yendiğini bilmek bana güç veriyor. Kayganlastirici denememistim hiç, deneyeyim o zaman.

Merhaba hanımlar,
topikte bilgi ve tecrübelerinizi paylaşıyor birbirinize yardımcı olmaya çalışıyorsunuz, bunu yaparken de kullanılacak ürün isimleri vb geçiyor, buraya kadar olabilir şeyler ama ürün, marka ismi verirken reklam veya karalama, kötülemeye girebilecek, hukuki sorunlar yaşayabileceğiniz yazılar yazmamanızda yarar var.

Selamun aleykum kızlar.bemde 3 yılllık evliyim ve hala ilişkiye giremiyorum eşimle.
Aslında benim durumum çok vahim burayı takip ederek 2 yıl önce parmak egzersizlerime başladım,sonra aparatta geçtim.allaha şükür yapabildim biraz anestol pomad ile gayet rahat aparat alabiliyorum 11 cmye kadar.ama gel gorki penise gelince işler karışıyor,deliği hile bulamıyorum elim ayağım birbirine dolanıyor.
Eşimde bende artik cocuk istiyoruz ama bir türlü yapamıyoruz,ne olur banada yardımcı olun.aparatta sorum yokken neden penis olmuyor ne yapmam lazım, nasıl yapmam lazım.kendime ve esime söz verdim regl olana kadar her gece eşimle deneme yapscagiz,yoksa başka türlü olmuyor.iki yıldır egzersiz yapmama rağmen ayda bir deneme yaptığımız için 1 santim bile yol alamadık,bu yüzden ara vermeden her gece yapmaya karar verdik.
Ne olur banada yardım edin,penisle nasıl yapıcağım.artik kafayı yemek üzereyim ben

Son düzenleyen: Moderatör:
Dil-i bitab canım spekulum zor mu ya cumartesi gidicem dr a korkuom
Ben vajiyi hala yenemedigim halde,hem spekulumla hemde vajinal ultrasonla muayene oldum.ultrasonunda ucu baya topak ve kalın ama inan onu hissetemdim bile,spekulumla biraz kastım ama oda rahat oldu.doktora vajili olduğumu soylesim,oda sen derin nefes al ve kendini birak dedi veeeee oldu bitti.hatta sen vaji falan değilsin bunu 10 yıllık kadınlar bile bu kadar rahat yaptırmıyor dedi ama her gorki vajiyim
Hiç korkma canım kendini kasmazsan 1saniyelik bisey

Allah herkese sabir versin moralimizi bozmayalim ve halimize şükür edelim eşimiz anlaysli cok şükür bizi de böyle kabul edebiliyor her deneme sırasında Lē ilēhe illē ente subhâneke innî kuntu mine'z-zâlimîn. Bu duayi okuyun ALLAH yar ve uardimcimiz olsun bizide ALLAH böyle siniyor demekki elimiz ayagimiz tutuyor ve elbet birgün olacak bu iş kendimizi hirpamalamaya aglamaua degmez inanin hergun agliyordum ama gercekten değmez baska hastaliklar cikar ALLAH korusun moral bozmak yok kizlar pozitif olalim ve aklimizdan hic cikarmayalim illaki yapılacak bu is iyiki varsiniz sizlerrrr

Merhaba kizlar.bende on aydir evliyim ve bu sorunu yasiyorum.dorduncu ayimdayken bir jinekologa gittim 4 seans kadar..aletlerle basladim..eve parmak egzersizi odevleri verdi ve uyguladim..rahatlikla parmagimi sokabiliyorum.ama is uygulamaya gelince bacaklarim uyusuyor resmen..uyusturucu nitelikte bir krem onerir misiniz..hic bir fikrim yok gercekten ne yapacagim..yardimci olursaniz sevinirim

Yaaa bgun yumurtlama günüm ve faha demin deneme yaptik ve bu gece spermler hiç disinsa yok ve acida yokdu acildi mi iyice oram acaba byle yapa yapa herhlse girecek tamami ay allahim inşallah guzelce yumurtlama olur inşallah

Hangi Dr acaba ?

Canım
onu yapmışsan pns daha kolay inan aparatla çalışmayı denedinmi

Siz yendinizmi peki hala hastamısnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…