Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bilginiz için teşekkür ederim arkdşm! Dostumun vajinismusu var. Jinekolojik muayene esnasında her zaman rahatsızlığı hissediyor. anne olmak çok istiyor ama bu problem olduğundan gebe kalamaz. Ukrayna'da ailesiyle yaşıyor. Oradaki klinikte tedavi görüyor.

Arkadaslar dun gece yine husran moralimiz bozuldu esim doktora gidelim diyor zaten psikolojik tedavi aldik simdi de 3 gunde tedavi olacagmz yerlere gidelim diyor ama ben zaten p. Bir kismini alip devamini getiremiyorum kendimi cok kasiyorum.Bu bacaklarimi kasmamaya engel olabilsem hersey hallolacak.En kolay hangi pozisyonda yenebiliriz ozelden de yazabilirsiniz..

Dilator kullanan arkadaslara bir sorum olacak , boyları parmaklar ile ifade etmek isterseniz en kalını 3 parmak kalınlıgında mı ? en küçüğü serce parmak . Aparatımı kendim yapıyorum. Dilator daha kolaysa almak istiyorum.
Acil bilgi rica edeim

Benim durumum da seninkine çok benzer canım. Parmak ve aparat tamam, terapi de aldım. Eşimle kısmen oluyor, o da sadece bir pozisyonda her seferinde de olmuyor. Buraya yazmaya başlayalı 5 ay oldu sanırım. Terapiye de 1 yıl olacak. Artık biz de çocuk istiyoruz. Vardır Allah'ın bir bildiği diyorum ama gönül dinlemiyor. Artık istiyoruz, bir şekilde olursa diye doktora kontrole gittim, vajinal ultrason oldu, şükür sıkıntı yok rahimde ve yumurtalıklarda ama prolaktin hormonum yüksek çıktı. Şimdi onun için bir şeyler yapıyorum. ama önce bu işi halletmemiz lazım

Evet canım durumumuz gerçekten çok benzer,parmak aparat her şeyi rahat yaparken,ilişki sırasında neden olmuyor anlamıyorum bir türlü.bem artık kasmiyorumda kendini kontrol etmeyi öğrendim,fiziksel bir engelimde yok doktorada gittim.peki sen hangi pozisyonda yaptin,ben hala uygun pozisyon bulamadim

Kızlar pen 10 cm lik aparat yapıyodum olmuyodu 13 cm e çıkardım oldu. Üstte deniyodum sadece başı giriyodu gerisi takılıyodu. Eşim sen alta geç dedi . Olmaz yapamam dedim ısrar etti ağlaya ağlaya alta geçtim. Kalçamın altına yastık koydum . Elimle yerleştirdim ıkınırken yavaş yavaş itti bir anda girdi inanamadık. Deneyin sizde. Birde ytavsiye ilk yatakta yapmayın yumuşak zemin kahıyob sabit duramıyon. Halının üstüne çarşef serğn yerde yapın

Üstelik olcağına dair umudumuz yoktu. 20 dk içinde herşey oldu bitti. Cesur olun kızlar. Benm 5 ay oldu yeneli hala ilk girerken o yanma oluyo. Ama alıştığım için korkmuyorum. Sizde öyle olcaksınız. Bilinç altınız onu acı gibi algılamıyo. Bu arada @aazimlii o dediğin pozisyonu denedim hani ayakları eşinin omzuna atma. Hiç isteğim olmadığı halde zevk aldım

Peki canım egzersiz yaptinmi öncesi de,bende o pozisyonda deniyorum hep ama beceremiyorum

Evet canım yaptım.hatta ilk 5 ilişkiden sonra egzersizi bıraktım. Egzersizi yap hemen peklemeden ilişkşye geç
Ben egzersiz yapmadan deniyorum,egzersiz olunca eşim kendimi robot gibi hissediyorum adapte olamıyorum diyor malesef.aparati çıkarıp hemen pnsimi alıyorsun yoksa on sevişme yapiiyormusunuz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…