Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım harikasın çok sevindim senin adına çok iyi maşallah devamı gelsin hep inş hadi bakalım :) baksana bir taşla iki kuş vuruyoruz hem bebek için uygun pozisyon hem zevk alma işi süperrrrr:)))

Ben egzersiz yapmadan deniyorum,egzersiz olunca eşim kendimi robot gibi hissediyorum adapte olamıyorum diyor malesef.aparati çıkarıp hemen pnsimi alıyorsun yoksa on sevişme yapiiyormusunuz canim
Yok aparatı çıkarıp pns yapçan. Eşin de az dayansın yani sanki biz çok memnunuz. Alışınca bırakçan zaten

Kızlar ben doktora gittim. Doktor 2 parmak veya baska aparat sokuyorsun. Vajinismus bitmiş işte dedi. Gerisi sadece kafanda dedi. of of napcam ben ya. Kafada 3 parmak alcam ki girsin diyorum. Gitmiyor Girmiyor 3 parmakta

Ben parmakta çok zorlabdım ve moralin bozuldu dialtor aldım 40 TL daha kolay tabi herkeze gore değişiyo

Kizlar galiba yendimmm.Cok mutluyum.Cunku git gel bile yaptik.Eger penis aparatini aliyorsaniz emla krem ve gleit gelen jel.alin yanma illaki oluyo ama devam edip derin nefes alin gercekten oluyor.Benimde kanamam olmadi belli belirsiz birsey gordum ama sonradan da kanama olurmu ne diyorsunuz..

4. Bende aldım ama doktor bi hafta egzersize devam et tamamen kasılmanı kontrol ettiğinde penisle dene dedi

Canım tebrikler hadi gözün aydın :)))))ara vermeden devam et..

Bu forumu gerçekten çok faydalı buluyorum. Birbirine destek olmaya çalışan insanların olması ne güzel. İnşallah hepimiz yeneriz bu hastalığı arkadaşlar. Sanırım bu işin sırrı pes etmemek. Yenen arkadaşlar lütfen bizlere destek olmaya devam edin.

Kesinlikle katılıyorum...

Tabiki yardimci oluruz canim onemli olan kendinizi rahat birakabilmekmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…