- 15 Nisan 2017
- 13.697
- 16.136
- 298
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.441
Canım harikasın çok sevindim senin adınaÜstelik olcağına dair umudumuz yoktu. 20 dk içinde herşey oldu bitti. Cesur olun kızlar. Benm 5 ay oldu yeneli hala ilk girerken o yanma oluyo. Ama alıştığım için korkmuyorum. Sizde öyle olcaksınız. Bilinç altınız onu acı gibi algılamıyo. Bu aradaPurpplee o dediğin pozisyonu denedim hani ayakları eşinin omzuna atma. Hiç isteğim olmadığı halde zevk aldım
Yok aparatı çıkarıp pns yapçan. Eşin de az dayansın yani sanki biz çok memnunuz. Alışınca bırakçan zatenBen egzersiz yapmadan deniyorum,egzersiz olunca eşim kendimi robot gibi hissediyorum adapte olamıyorum diyor malesef.aparati çıkarıp hemen pnsimi alıyorsun yoksa on sevişme yapiiyormusunuz canim
Ben parmakta çok zorlabdım ve moralin bozuldu dialtor aldım 40 TL daha kolay tabi herkeze gore değişiyoDilator kullanan arkadaslara bir sorum olacak , boyları parmaklar ile ifade etmek isterseniz en kalını 3 parmak kalınlıgında mı ? en küçüğü serce parmak . Aparatımı kendim yapıyorum. Dilator daha kolaysa almak istiyorum.
Acil bilgi rica edeim
O duvar dediğimiz hani hepimize pes ettiren orda vazgeçmeyip devam etsek canımuz yanöaya devam ediyor mu. Lütfen yardım edinİnanın o duvarı artık bulamıyorum:)yok oldu
4. Bende aldım ama doktor bi hafta egzersize devam et tamamen kasılmanı kontrol ettiğinde penisle dene dediKizlar galiba yendimmm.Cok mutluyum.Cunku git gel bile yaptik.Eger penis aparatini aliyorsaniz emla krem ve gleit gelen jel.alin yanma illaki oluyo ama devam edip derin nefes alin gercekten oluyor.Benimde kanamam olmadi belli belirsiz birsey gordum ama sonradan da kanama olurmu ne diyorsunuz..
Dogru demis canim.Penis aparattan daha cabuk kayiyor o jelle denemeni oneririm.4. Bende aldım ama doktor bi hafta egzersize devam et tamamen kasılmanı kontrol ettiğinde penisle dene dedi
JEL derken kayganlastırıcımıDogru demis canim.Penis aparattan daha cabuk kayiyor o jelle denemeni oneririm.
O yerde dur,derin nefes al Yavaşça ver ve ayni zamanda ıkın acımıyor canım merak etme senO duvar dediğimiz hani hepimize pes ettiren orda vazgeçmeyip devam etsek canımuz yanöaya devam ediyor mu. Lütfen yardım edin
4.de bırakabilirsinEmlayi ne zaman birakmamizi onerirsiniz.arkadaslar
Canım tebrikler hadi gözün aydın :)))))ara vermeden devam et..Kizlar galiba yendimmm.Cok mutluyum.Cunku git gel bile yaptik.Eger penis aparatini aliyorsaniz emla krem ve gleit gelen jel.alin yanma illaki oluyo ama devam edip derin nefes alin gercekten oluyor.Benimde kanamam olmadi belli belirsiz birsey gordum ama sonradan da kanama olurmu ne diyorsunuz..
Biz aldıkda jelin markasını bilmiyorum bakalım bi hafta aparatlarla devamEvet canim gleit gelen kayganlastirici.
Kesinlikle katılıyorum...Bu forumu gerçekten çok faydalı buluyorum. Birbirine destek olmaya çalışan insanların olması ne güzel. İnşallah hepimiz yeneriz bu hastalığı arkadaşlar. Sanırım bu işin sırrı pes etmemek. Yenen arkadaşlar lütfen bizlere destek olmaya devam edin.
Cok sagol canim insallah buradaki tum arkadaslara da bi faydamiz olur tabi daha cok taze ama size yardimci olmaya calisicam buraya girdikce..Hadi vajinismus yasayan kalmasin kizlar biz gucluyuz yapariz pes etmek yokCanım tebrikler hadi gözün aydın :)))))ara vermeden devam et..
Tabiki yardimci oluruz canim onemli olan kendinizi rahat birakabilmekmis.Bu forumu gerçekten çok faydalı buluyorum. Birbirine destek olmaya çalışan insanların olması ne güzel. İnşallah hepimiz yeneriz bu hastalığı arkadaşlar. Sanırım bu işin sırrı pes etmemek. Yenen arkadaşlar lütfen bizlere destek olmaya devam edin.
Teşekkür ederimKesinlikle katılıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?