Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cok sagol canim insallah buradaki tum arkadaslara da bi faydamiz olur tabi daha cok taze ama size yardimci olmaya calisicam buraya girdikce..Hadi vajinismus yasayan kalmasin kizlar biz gucluyuz yapariz pes etmek yok
Ben yenenlerdenim çok şükür :) aynen tabiki yeter ki gayret edelim her zorluğun üstesinden gelebiliriz.Aman ara verme

O duvar dediğimiz hani hepimize pes ettiren orda vazgeçmeyip devam etsek canımuz yanöaya devam ediyor mu. Lütfen yardım edin
Pes etme tabi acı olursa dur bekle nefes al ver gevşe bi kaç saniye sonra acı kalmıyo devam et. Popo eğimli yapçan. İnan bekleyince acı gidiyo

Kızlar egzersizden önce vajinanıza masaj yapın zevk alın o zaman daha kolay giriyo açılıyo çükü vajina. Ben masaj yapmadan hiç egzersiz yapmadım mesela

Kendnize güvenin pes etmeyin ara vermeyin ve üşenmeyin kızlar. Uğraşın. Ah kafamı nerelere vursam o kadar ertelediğim ve kaçtığım için. İnanın o sona ulaştığınızdaki mutluluk tarif edilemez.

Kızlar doktor korkuların gecebe kadar egz. Devam et sonra ilişki deneyin dedi. Esime bi ilaç yazdı ben acele etmiyim diye yanlız tam okunmuyo ismi bu z.ciolis 5 mg kullanan bilgisi olan varmı

Kızlar gleitgelen aldım. Ama vajina dışına sürülür yazıyor, içine sıkmiyor muyuz?acil bilgi lütfen. Birde tek tüp yetiyor mu?

Kızlar doktor korkuların gecebe kadar egz. Devam et sonra ilişki deneyin dedi. Esime bi ilaç yazdı ben acele etmiyim diye yanlız tam okunmuyo ismi bu z.ciolis 5 mg kullanan bilgisi olan varmı

En kolay senin üstte olduğum pozisyon bende 1 yıl yapamadım doktor tedavisiyle yendim olup olmadığını bile anlamadım çok fazla yanma hissettim hiç acı hissetmedim

Canim ben de disina surdum bi tupun hepsini skma parmagina al kendi elinle dis kismina yedir hatta esinin prezervatifine de surebilirsnz.
Iki parmağa yakındır aparat yaptım emlasiz zor oldu ama sonra biraz sürüp aldım. Iki kez. Git gelyaptim yavaş yavaş tabi.
Şimdi ne yapmalıyım? Gleitgelen ile eşle denesem mi?

Ama bence iki parmak aparati yapabiliosan baya yol kat etmissin illa yapacaz diye baslamayin kendinize bi sinir koyun bugun bu kadarini alayim yarn daha fazlasini almaya calisirsin.boyle boyle de kendini rahatlatabilirsn..Afedersin p.basi giriyorsa devami cok daha kolay.

Karsinda ayna olmadan parmaginla dene sonra da apartla dene canim gidecek zaten bska yeri yok .Bu esnada nefes egzersizi de yap hatta ikin.Aynadan da kurtulmaya calis bu onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…