- 15 Nisan 2017
- 13.697
- 16.136
- 298
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.461
Ben yenenlerdenim çok şükür :) aynen tabiki yeter ki gayret edelim her zorluğun üstesinden gelebiliriz.Aman ara vermeCok sagol canim insallah buradaki tum arkadaslara da bi faydamiz olur tabi daha cok taze ama size yardimci olmaya calisicam buraya girdikce..Hadi vajinismus yasayan kalmasin kizlar biz gucluyuz yapariz pes etmek yok
Bu uyarini dikkate alicam canim .Ben yenenlerdenim çok şükür :) aynen tabiki yeter ki gayret edelim her zorluğun üstesinden gelebiliriz.Aman ara verme
Pes etme tabi acı olursa dur bekle nefes al ver gevşe bi kaç saniye sonra acı kalmıyo devam et. Popo eğimli yapçan. İnan bekleyince acı gidiyoO duvar dediğimiz hani hepimize pes ettiren orda vazgeçmeyip devam etsek canımuz yanöaya devam ediyor mu. Lütfen yardım edin
En kolay senin üstte olduğum pozisyon bende 1 yıl yapamadım doktor tedavisiyle yendim olup olmadığını bile anlamadım çok fazla yanma hissettim hiç acı hissetmedimArkadaslar dun gece yine husran moralimiz bozuldu esim doktora gidelim diyor zaten psikolojik tedavi aldik simdi de 3 gunde tedavi olacagmz yerlere gidelim diyor ama ben zaten p. Bir kismini alip devamini getiremiyorum kendimi cok kasiyorum.Bu bacaklarimi kasmamaya engel olabilsem hersey hallolacak.En kolay hangi pozisyonda yenebiliriz ozelden de yazabilirsiniz..
Doktor banada öyle dene dediEn kolay senin üstte olduğum pozisyon bende 1 yıl yapamadım doktor tedavisiyle yendim olup olmadığını bile anlamadım çok fazla yanma hissettim hiç acı hissetmedim
Canim ben de disina surdum bi tupun hepsini skma parmagina al kendi elinle dis kismina yedir hatta esinin prezervatifine de surebilirsnz.Kızlar gleitgelen aldım. Ama vajina dışına sürülür yazıyor, içine sıkmiyor muyuz?acil bilgi lütfen. Birde tek tüp yetiyor mu?
Iki parmağa yakındır aparat yaptım emlasiz zor oldu ama sonra biraz sürüp aldım. Iki kez. Git gelyaptim yavaş yavaş tabi.Canim ben de disina surdum bi tupun hepsini skma parmagina al kendi elinle dis kismina yedir hatta esinin prezervatifine de surebilirsnz.
Yüzün eşine dönük olarak eşine doğru eğiliyorsun popoyu hafif kaldırıyorsunÜstte nasıl yapiyorsunuz
Eger kendini psikolojik olarak rahat hissediyorsan yap ama emin degilsen aparata devam et derim.Iki parmağa yakındır aparat yaptım emlasiz zor oldu ama sonra biraz sürüp aldım. Iki kez. Git gelyaptim yavaş yavaş tabi.
Şimdi ne yapmalıyım? Gleitgelen ile eşle denesem mi?
Esim yatik bende onun uzerine mi yaticamYüzün eşine dönük olarak eşine doğru eğiliyorsun popoyu hafif kaldırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?