- 15 Nisan 2017
- 13.697
- 16.136
- 298
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.481
Evet aynenEsim yatik bende onun uzerine mi yaticam
Deniycem canım. Çok sağol.O yerde dur,derin nefes al Yavaşça ver ve ayni zamanda ıkın acımıyor canım merak etme sen
Eşin anlar tamamı mi girdi yarısı mi girdi..bu arada Kısmen giriyorsa tamamının girebilmesi için sen ıkın eşin de hafifçe git grl yapsın .ya da eşin dursun sen 3 defa kegel yap yolu açmış olursun eşin başlasın git gele sen de ıkınKizlar ben santim santim yavas yavas alaniliyorum icime sanki bu denemeleede spermi disarida göremiyorum eşim p yi cikarttiginsa az miktarda disarida kalmis ve spermin hepsi icine gitmis sizce yenmiş mıyım kan falanda gelmiyor anlamadim.gitti spermler yok kanda yok ne blym ya
Kızlar bnde 3yıldr bu prblmle ugrsyrm kızlk zarnı aldrdım parmklda yapyrm aparatlda hatta p.side çok az alıyorum fakat ilerisi yok dene dene yoruldum artık kafayı yicem böyle oluncda insan denemlrdende vazgçiyor ne yapmlyımEşin anlar tamamı mi girdi yarısı mi girdi..bu arada Kısmen giriyorsa tamamının girebilmesi için sen ıkın eşin de hafifçe git grl yapsın .ya da eşin dursun sen 3 defa kegel yap yolu açmış olursun eşin başlasın git gele sen de ıkın
Aslında işin çoğu kısmını halletmişsin.Acı hissettiğin yerde sakın geri acım atma! Bil ki Kastığın için acı oldu ama geçecek.o Sırada duracaksın,nefes al ver yapacaksın ıkınacaksın eşin de popo eğimli itecek bu kadar.Sen o yerde nefesi iyi yapmiyorsundur iyi ıkınmıyorsundur yoksa orası açık.İstemsiz kasılan kasları dizginlemek senin elinde.burundsn Derince nefes alacaksın karnın şişecek,3-4 saniye tutacaksın nefesi içinde,sonra 5-6 saniye boyunca yavaaaaşşşça ağızdan muma üfler gibi vereceksin tabi ıkınacaksın çiş yapar gibi.eşin de popo yönünde hafifçe itmeye devam edecek,siz bunları yaparken girmemesi için sebep yok.Nerde hata yaptığını bul.nefes,kegel,ıkınmak...ve eşinin git gel yapması ..bunlar Püf noktalarımız canım.Bak sen egzersizleri tazele ve ön Sevişme olmadan eşin direkt başlasın ben ilk ilişkimi öyle yapmiştim.kontrol sende olsun Üstte denemiştim ben ama açıyı yakalayamayınca mecbur alta geçmiştim belimin Altın'da yastık bacaklar eşimin beline dolanmış kollarımı da boynuna Doladım oldu taktikleri uyguladım girdi bitti.Sen kolları serbest bırakamıyorum diyorsan pns tam girinceye kadar elin onda olsunKızlar bnde 3yıldr bu prblmle ugrsyrm kızlk zarnı aldrdım parmklda yapyrm aparatlda hatta p.side çok az alıyorum fakat ilerisi yok dene dene yoruldum artık kafayı yicem böyle oluncda insan denemlrdende vazgçiyor ne yapmlyım
Aslnda hersy cesaretle alkalı bnde onu yakalyıp kendmi serbst bırakmyorumAslında işin çoğu kısmını halletmişsin.Acı hissettiğin yerde sakın geri acım atma! Bil ki Kastığın için acı oldu ama geçecek.o Sırada duracaksın,nefes al ver yapacaksın ıkınacaksın eşin de popo eğimli itecek bu kadar.Sen o yerde nefesi iyi yapmiyorsundur iyi ıkınmıyorsundur yoksa orası açık.İstemsiz kasılan kasları dizginlemek senin elinde.burundsn Derince nefes alacaksın karnın şişecek,3-4 saniye tutacaksın nefesi içinde,sonra 5-6 saniye boyunca yavaaaaşşşça ağızdan muma üfler gibi vereceksin tabi ıkınacaksın çiş yapar gibi.eşin de popo yönünde hafifçe itmeye devam edecek,siz bunları yaparken girmemesi için sebep yok.Nerde hata yaptığını bul.nefes,kegel,ıkınmak...ve eşinin git gel yapması ..bunlar Püf noktalarımız canım.Bak sen egzersizleri tazele ve ön Sevişme olmadan eşin direkt başlasın ben ilk ilişkimi öyle yapmiştim.kontrol sende olsun Üstte denemiştim ben ama açıyı yakalayamayınca mecbur alta geçmiştim belimin Altın'da yastık bacaklar eşimin beline dolanmış kollarımı da boynuna Doladım oldu taktikleri uyguladım girdi bitti.Sen kolları serbest bırakamıyorum diyorsan pns tam girinceye kadar elin onda olsun
Git gel yapabiliyoruz da gitgel yaparken ikinayim olur herhldeEşin anlar tamamı mi girdi yarısı mi girdi..bu arada Kısmen giriyorsa tamamının girebilmesi için sen ıkın eşin de hafifçe git grl yapsın .ya da eşin dursun sen 3 defa kegel yap yolu açmış olursun eşin başlasın git gele sen de ıkın
İlişkiden sonra peçeteyle oranı sil içime doğru kan rengi olmasa da az kan gibi akıntı oluyorsa tamamdırKizlar ben santim santim yavas yavas alaniliyorum icime sanki bu denemeleede spermi disarida göremiyorum eşim p yi cikarttiginsa az miktarda disarida kalmis ve spermin hepsi icine gitmis sizce yenmiş mıyım kan falanda gelmiyor anlamadim.gitti spermler yok kanda yok ne blym ya
Ya ne kadar güzel anlattın valla içine bir umut doğdu,neredeyse bende aynı durumdayım arkadasla.tavsiyelerini reglden sonraki ilk denemede mutlaka denicem,ekran görüntümü aldım bileAslında işin çoğu kısmını halletmişsin.Acı hissettiğin yerde sakın geri acım atma! Bil ki Kastığın için acı oldu ama geçecek.o Sırada duracaksın,nefes al ver yapacaksın ıkınacaksın eşin de popo eğimli itecek bu kadar.Sen o yerde nefesi iyi yapmiyorsundur iyi ıkınmıyorsundur yoksa orası açık.İstemsiz kasılan kasları dizginlemek senin elinde.burundsn Derince nefes alacaksın karnın şişecek,3-4 saniye tutacaksın nefesi içinde,sonra 5-6 saniye boyunca yavaaaaşşşça ağızdan muma üfler gibi vereceksin tabi ıkınacaksın çiş yapar gibi.eşin de popo yönünde hafifçe itmeye devam edecek,siz bunları yaparken girmemesi için sebep yok.Nerde hata yaptığını bul.nefes,kegel,ıkınmak...ve eşinin git gel yapması ..bunlar Püf noktalarımız canım.Bak sen egzersizleri tazele ve ön Sevişme olmadan eşin direkt başlasın ben ilk ilişkimi öyle yapmiştim.kontrol sende olsun Üstte denemiştim ben ama açıyı yakalayamayınca mecbur alta geçmiştim belimin Altın'da yastık bacaklar eşimin beline dolanmış kollarımı da boynuna Doladım oldu taktikleri uyguladım girdi bitti.Sen kolları serbest bırakamıyorum diyorsan pns tam girinceye kadar elin onda olsun
Tabiki ıkınınca açmış oluyorsun hareket kolaylaşıyor böylece.Ikın, hep ıkın,sürekli ıkın..ıkınırken yanlışlıkla kendini sıkmayasın,çiş yapar gibi davranıyoruz bu sayede vajen kaslarımız aşağı doğru itilmiş oluyoGit gel yapabiliyoruz da gitgel yaparken ikinayim olur herhlde
Güle güle kullan canım :) Bunlar sayesinde yeneceksin inşallah yenemeyen kalmasın inşYa ne kadar güzel anlattın valla içine bir umut doğdu,neredeyse bende aynı durumdayım arkadasla.tavsiyelerini reglden sonraki ilk denemede mutlaka denicem,ekran görüntümü aldım bile
O yanma bende de oldu canim pes etme ucunda ölüm yok ya dayan acidigi yerde durun ikin derin nefes al esin de bu arada git gel yapmaya seni rahatlatmak icin devam etsin.Herkes yapms bende yaparim diye dusun. cok az bi aci cekeceksn sonrasi mutluluk :)Selam kizlar. Benimde bir sorum olacak vajinismusu atlatanlara. Bende tedavi oldum tek parmak cift parmak hepsini yaptim p.nsde biraz biraz giriyor ama ic tarafta acayip yanma oluyor parmagimi sokunca felaket yaniyor. Buda beni vazgeciriyor denemekten. Sizce bu neden olabilir yasayan var mi ?
O yanma bende de oldu canim pes etme ucunda ölüm yok ya dayan acidigi yerde durun ikin derin nefes al esin de bu arada git gel yapmaya seni rahatlatmak icin devam etsin.Herkes yapms bende yaparim diye dusun. cok az bi aci cekeceksn sonrasi mutluluk :)
Sagol canim cok tesekkur ederim cevabin icin. Cesaret verdin :) Denemeye devam edicem insallah en kisa zamanda olur..O yanma bende de oldu canim pes etme ucunda ölüm yok ya dayan acidigi yerde durun ikin derin nefes al esin de bu arada git gel yapmaya seni rahatlatmak icin devam etsin.Herkes yapms bende yaparim diye dusun. cok az bi aci cekeceksn sonrasi mutluluk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?