Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Acı yok,incecik bir sızı ,o da bir saniye Sürüyor
 
Bende henuz yenemedim canim umutsuz olmayalim insallah olacak denemeye devam edelim. Rabbimin izniyle bizde basaricaz.
 
Merhabalar, sizlere bir sorum olucak yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Eskişehirde cinsel terapi veren bir yer veya vajınusmus uzmanlık alanı olan bir doktor vs. var mı ? varsa nereler, kimler var ? bilenler cevap verebilir mi lütfen :)
 
Anladim canim ama korkulacak bisey degil o yuzden sizi motive etmeye calisiyorum.Umarim sende yenersin beni anlarsin o zaman :)
 
Burada yeniyim bana özelden de yazabilirsiniz
Canim bn eskde degilim ama bulundugum sehirdeki tip fak. Psikiyatri bolumune gidip 4-5 ay suren bi tedavi ile yendim.Kadin doguma bosuna gidip zaman kaybetme cunku psikiyatriye gonderiyorlar.Kadin dogm doktoru kizlik zarima da bakmamisti hic iliski yasamadigin icin o sorumlulugu almiyorlar.
 
kızlar 1 aylık evliyim henüz basaramadık.kızlık zarımda duruyor haliyle kadın doğum uzmanı cinsel terapi almamı söylüyor.
sizce hemen tedavi mi yoksa denemelere devam mı ?
 
sen yendin mi ne güzell cok sevindim:) normal mi yanı simdi hersey. bende kadın doğuma gıttım hersey normal..pskljık senınkı dedı. sankı orada bir duvar var ve p.. oradan gecemıyor orası kapalı sankı.oraya dokunduğu an acıyor kasılıyorum
 
Evet o duvar hepimizn derdi ama yok inanki.Once bir ayna al ve incele ogren tani kendini.Ikin bak orasi acilacak goreceksin aynada.Kendini hazir hissettigin zaman serce.parmagini bebe yagi ile yaglayip sokmaya calis.Eger parmak itici geliosa internette dilator setleri var onlardan siparis edip en kucuk aparat ile basla canim.Inan bu hastalik erteleme hastaligi erteleme egzersizlere basla bi an once derim.Birlikte.porno da izleyebilirsnz her seyin dogal oldugunu gormek icin.
 
Evet suan hersey normal canim darisi basina insallah Dokundugu an acimasi bana biraz garip geldi ya cokmu buyutuosn gozunde sanki yada yeterli bi on sevisme yapmiosnz demekki.
 
ama daha kızlık zarım duruyor nasıl parmak sokucam kı cevabın için çok tesekkür ederim iyiki varsın
 
Kızlar bnde iki gündür p. Başını içeri alabiliyorum çok şükür. Eşim bugün az içeri girdiğini hissettim dedi. Devamını yapamadık ama. Devamı kolay mı zor mu? İnanın bnde buraya kadar burda okuduklarım ve öğrendiklerimle geldim. Devamı için lütfen yardım ve fikir verin. Yendiği halde hergün burdan yazan hepimize yazan kötü gün dostlarınn hepsinden de Allah razı olsun.
 
Zamanla duzeliyor o zaman kendinizi rahat birakinca degilmi.
Ben yendim zaten,3.5 ay oldu.Tuhaf geliyor dediniz ya onu diyorum.Vajililer genelde değer değmez acı hissine kapılıyot derecesine bağlı
Tabi canım rahat bırakınca acı olmadığı Görülüyor herkes görecek bunu inş
 
Insallah ben buradaki arkadaslarla konusurken cok sey ogrendim ayni zamanda o yuzden hasta olan arkadaslara da faydali oluruz umarim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…