Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Devami daha kolay kayganlastirici jeli bolca sur ve derin nefes al ver ve ikin canim.Sakin kasma bi bakmissin hepsi olmus hic korkma

O his bende de var en ufak baskıda acı gibi rahatsız hissediyorum kendimi yarın egzersize başlayacağım kızlar bi türlü başlayamadım öncesinde önerilerinizi alabilirim egzersiz yapanlardan parmak yapmak istiyorum bebe yagı ve anestol kullanmak istiyorum özelden yardımcı olan arkadaş demişti

Canım bnde parmakla başladım. Henüz tam yenemedim ama inan çok faydasını gördüm. Eşimle denerkende bebeyağı kullanıyoruz şuan p. Başını alabiliyorum. Böle böle yencem inşallah. Ama parmak çok faydalı ordaki deliği fark etmeni sağlıyır en basitinden. Korkun azalıyor

Bişey sorabilirmiyim nefesten ziyade nasıl oturmalıyım ki açılması kolaylaşsın egzersizlerde

Yanma hissedince az git gel yapınca zaten oluyor ilerlettiğini hisssetmezsin bile ben bile daha yeni yaptım bir kere.yanma alıştıkça azalırmış

Bişey sorabilirmiyim nefesten ziyade nasıl oturmalıyım ki açılması kolaylaşsın egzersizlerde
Canım ilk karşına bi ayna al. Poponun üstüne otur ıkın orası azda olsa açılır. Sonra en küçük parmağı bi dene hiç acıma olmaz zaten çok rahat girer. Çıkardıktan sonra tekrar sok ve git gel yap parmağınla. Deliğin azda olsa genişlediğini fark edeceksin. Sonra diğer parmağı dene aynı şekilde. Eşinin parmağıyla da deneyin. Böle adım adım ilerliyo insan.

Tamma canım teşekkürler

Kizlar.. bir az uzun olucak.. dedigim gibi esimin pns almistim 1. kez ben ustteyken, 15. temmuz. 1-2 kez sok cikar olmustu cok az git gel. bebek yagi ve uyusturucunun yardimiyla ve kanda gelmisti. 2. gün 2. iliskiyi yaptik, bu seferde bir kac kez sok cikar yaptim. ama git gel yapamadim esim kizmaya basladi hatta kizmaya basladigini gordugum an cok zorlandim tekrar sokarken acittim o derece stress oldum. sonra esim bana donuk yap dedi deligi bulamadim o derece stress oldum kiziyo diye. sonra cok kizdi (o sanmis ki oldu bitti artik normal iliski yapabilcez) kavga ettik beni tek basima birakip gitti o derece kizdi... ertesi gun tatile ciktik dedigim gibi tatile gitmeden halletmek istiyordum. hallettim halletmesinede, devami gelmedi. tatilde cok eglendik ikimizde keyfimizi bozmak istemedik sanirim.. tatilden geldik ve hala 3. olmadi. esim demin deneyelim dedi. bende hazir hissetmiyorum, yani egzersiz yapip gel-git ve girise iyice alismis olmak istiyorum. esim istemiyorsan yapma falan dedi kizarak.. gel git olmazsa kizarsin yine dedim, evet dedi dusunun.... simdi konusmuyoruz. sen boyle kizacagin icin istemiyorum dedim.. napicam nolur yardim edin.. simdi tekrar yine kotu gecerse geriye giderim.. bukadar ilerledim geri gitmek istemiyorum

Ne zaman evlendin sen? Allah yardimcin olsun epeyde ileeleme kaydetmissin.edini karsina al konus biraz zmn iste atlatacahina inaniyorum azimlisin

Canim o kadar yol kat etmissin bence 3.yu de denemelisin cunku ara vermek iyi birsey degil esin hakli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…