- 14 Temmuz 2017
- 49
- 18
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.521
Devami daha kolay kayganlastirici jeli bolca sur ve derin nefes al ver ve ikin canim.Sakin kasma bi bakmissin hepsi olmus hic korkmaKızlar bnde iki gündür p. Başını içeri alabiliyorum çok şükür. Eşim bugün az içeri girdiğini hissettim dedi. Devamını yapamadık ama. Devamı kolay mı zor mu? İnanın bnde buraya kadar burda okuduklarım ve öğrendiklerimle geldim. Devamı için lütfen yardım ve fikir verin. Yendiği halde hergün burdan yazan hepimize yazan kötü gün dostlarınn hepsinden de Allah razı olsun.
Tamam canım. Allahın izniyle inşallah yapabilcem.Devami daha kolay kayganlastirici jeli bolca sur ve derin nefes al ver ve ikin canim.Sakin kasma bi bakmissin hepsi olmus hic korkma
Üstte ol kontrol sende olsun o zaman korku olmuyoAslnda hersy cesaretle alkalı bnde onu yakalyıp kendmi serbst bırakmyorum
O his bende de var en ufak baskıda acı gibi rahatsız hissediyorum kendimi yarın egzersize başlayacağım kızlar bi türlü başlayamadım öncesinde önerilerinizi alabilirim egzersiz yapanlardan parmak yapmak istiyorum bebe yagı ve anestol kullanmak istiyorum özelden yardımcı olan arkadaş demiştiBen yendim zaten,3.5 ay oldu.Tuhaf geliyor dediniz ya onu diyorum.Vajililer genelde değer değmez acı hissine kapılıyot derecesine bağlı
Tabi canım rahat bırakınca acı olmadığı Görülüyor herkes görecek bunu inş
Canım bnde parmakla başladım. Henüz tam yenemedim ama inan çok faydasını gördüm. Eşimle denerkende bebeyağı kullanıyoruz şuan p. Başını alabiliyorum. Böle böle yencem inşallah. Ama parmak çok faydalı ordaki deliği fark etmeni sağlıyır en basitinden. Korkun azalıyorO his bende de var en ufak baskıda acı gibi rahatsız hissediyorum kendimi yarın egzersize başlayacağım kızlar bi türlü başlayamadım öncesinde önerilerinizi alabilirim egzersiz yapanlardan parmak yapmak istiyorum bebe yagı ve anestol kullanmak istiyorum özelden yardımcı olan arkadaş demişti
Bişey sorabilirmiyim nefesten ziyade nasıl oturmalıyım ki açılması kolaylaşsın egzersizlerdeCanım bnde parmakla başladım. Henüz tam yenemedim ama inan çok faydasını gördüm. Eşimle denerkende bebeyağı kullanıyoruz şuan p. Başını alabiliyorum. Böle böle yencem inşallah. Ama parmak çok faydalı ordaki deliği fark etmeni sağlıyır en basitinden. Korkun azalıyor
Yanma hissedince az git gel yapınca zaten oluyor ilerlettiğini hisssetmezsin bile ben bile daha yeni yaptım bir kere.yanma alıştıkça azalırmışSelam kizlar. Benimde bir sorum olacak vajinismusu atlatanlara. Bende tedavi oldum tek parmak cift parmak hepsini yaptim p.nsde biraz biraz giriyor ama ic tarafta acayip yanma oluyor parmagimi sokunca felaket yaniyor. Buda beni vazgeciriyor denemekten. Sizce bu neden olabilir yasayan var mi ?
Canım sakin ara vermeYanma hissedince az git gel yapınca zaten oluyor ilerlettiğini hisssetmezsin bile ben bile daha yeni yaptım bir kere.yanma alıştıkça azalırmış
Şu yanma olayıyla bir ben tanışamadım galiba :)Yanma hissedince az git gel yapınca zaten oluyor ilerlettiğini hisssetmezsin bile ben bile daha yeni yaptım bir kere.yanma alıştıkça azalırmış
Canım ilk karşına bi ayna al. Poponun üstüne otur ıkın orası azda olsa açılır. Sonra en küçük parmağı bi dene hiç acıma olmaz zaten çok rahat girer. Çıkardıktan sonra tekrar sok ve git gel yap parmağınla. Deliğin azda olsa genişlediğini fark edeceksin. Sonra diğer parmağı dene aynı şekilde. Eşinin parmağıyla da deneyin. Böle adım adım ilerliyo insan.Bişey sorabilirmiyim nefesten ziyade nasıl oturmalıyım ki açılması kolaylaşsın egzersizlerde
Tamma canım teşekkürlerCanım ilk karşına bi ayna al. Poponun üstüne otur ıkın orası azda olsa açılır. Sonra en küçük parmağı bi dene hiç acıma olmaz zaten çok rahat girer. Çıkardıktan sonra tekrar sok ve git gel yap parmağınla. Deliğin azda olsa genişlediğini fark edeceksin. Sonra diğer parmağı dene aynı şekilde. Eşinin parmağıyla da deneyin. Böle adım adım ilerliyo insan.
Vajinismus ta kisim kisim galiba bende dokununca aci yoktu ama yanma oldu herkeste farkli demekki.Şu yanma olayıyla bir ben tanışamadım galiba :)
arkadaşlar merhaba.ben de bu siteyle 1 senenin sonunda yenenlerdenim.çok şükür üzerinden 1 sene geçti.bir süre önce tekrar yardımım olur mu birilerine diye girdim ama benim olduğum dönemdeki motivasyonu göremedim.sakın oluruna bırakmayın.asıl hastalık bu,ertelemek!ben erteleme ve oluruna bırakma işin ancak 8-9. ayımda yendim,sonra da onu mu denesem bunu mu diyerek geçti.herkes için tek bir çözüm yok.çünkü herkesin nedenleri farklı.mesela ben parmak egzersizi deneyemedim.şimdi yenmiş birisi olarak bile bunu yapamam.ama kimisi parmak egzersiziyle daha rahat hissediyor.hangisi size daha rahat hissettirecekse onu deneyin ama lütfen lütfen deneyin.ben aparat hazırlayarak yendim ve z.yağıyla.nefes nefes diye burada basbas bağıranların ne kadar haklı olduğunu da yenerken farkettim.o kadar uğraşıp yenemememin nedeni nefes ve egzersizi ertelememmiş.eğer parmak bana uygun değil diyorsanız daha önce pek çok kişide işe yarayan ayrıntıları anlatabilirm.o kadar çok kişiye anlattım ki aslında ama benim de hevesim kırıldı bir yerde.kimisi azimle uyguladı yendi.kimisi o kadar anlattıktan sonra denemedi bile yine aynı sızlanmaları sürdürdü durumuyla ilgili.aşın bunları,sızlanarak çözüm yok.sorun,dinleyin ,vazgeçmeyin ve çözüleceğine güvenin.kimin anlattıkları aklınıza yatıyorsa peşini bırakmayın.o yöntemle ilerleyin.doktor,parmak,aparat her ne ise kim yardımcı olabilecekse yapışın yakasına.benim gibi aparat aklınıza daha çok yatıyorsa ve gerçekten samimiyetle deneyecekseniz ben yardıma hazırım tekrar.hepinize geçmiş olsun inşallah.inanın çözülüyor,inanın.
Kizlar.. bir az uzun olucak.. dedigim gibi esimin pns almistim 1. kez ben ustteyken, 15. temmuz. 1-2 kez sok cikar olmustu cok az git gel. bebek yagi ve uyusturucunun yardimiyla ve kanda gelmisti. 2. gün 2. iliskiyi yaptik, bu seferde bir kac kez sok cikar yaptim. ama git gel yapamadim esim kizmaya basladi hatta kizmaya basladigini gordugum an cok zorlandim tekrar sokarken acittim o derece stress oldum. sonra esim bana donuk yap dedi deligi bulamadim o derece stress oldum kiziyo diye. sonra cok kizdi (o sanmis ki oldu bitti artik normal iliski yapabilcez) kavga ettik beni tek basima birakip gitti o derece kizdi... ertesi gun tatile ciktik dedigim gibi tatile gitmeden halletmek istiyordum. hallettim halletmesinede, devami gelmedi. tatilde cok eglendik ikimizde keyfimizi bozmak istemedik sanirim.. tatilden geldik ve hala 3. olmadi. esim demin deneyelim dedi. bende hazir hissetmiyorum, yani egzersiz yapip gel-git ve girise iyice alismis olmak istiyorum. esim istemiyorsan yapma falan dedi kizarak.. gel git olmazsa kizarsin yine dedim, evet dedi dusunun.... simdi konusmuyoruz. sen boyle kizacagin icin istemiyorum dedim.. napicam nolur yardim edin.. simdi tekrar yine kotu gecerse geriye giderim.. bukadar ilerledim geri gitmek istemiyorum
Kizlar.. bir az uzun olucak.. dedigim gibi esimin pns almistim 1. kez ben ustteyken, 15. temmuz. 1-2 kez sok cikar olmustu cok az git gel. bebek yagi ve uyusturucunun yardimiyla ve kanda gelmisti. 2. gün 2. iliskiyi yaptik, bu seferde bir kac kez sok cikar yaptim. ama git gel yapamadim esim kizmaya basladi hatta kizmaya basladigini gordugum an cok zorlandim tekrar sokarken acittim o derece stress oldum. sonra esim bana donuk yap dedi deligi bulamadim o derece stress oldum kiziyo diye. sonra cok kizdi (o sanmis ki oldu bitti artik normal iliski yapabilcez) kavga ettik beni tek basima birakip gitti o derece kizdi... ertesi gun tatile ciktik dedigim gibi tatile gitmeden halletmek istiyordum. hallettim halletmesinede, devami gelmedi. tatilde cok eglendik ikimizde keyfimizi bozmak istemedik sanirim.. tatilden geldik ve hala 3. olmadi. esim demin deneyelim dedi. bende hazir hissetmiyorum, yani egzersiz yapip gel-git ve girise iyice alismis olmak istiyorum. esim istemiyorsan yapma falan dedi kizarak.. gel git olmazsa kizarsin yine dedim, evet dedi dusunun.... simdi konusmuyoruz. sen boyle kizacagin icin istemiyorum dedim.. napicam nolur yardim edin.. simdi tekrar yine kotu gecerse geriye giderim.. bukadar ilerledim geri gitmek istemiyorum
Ne zaman evlendin sen? Allah yardimcin olsun epeyde ileeleme kaydetmissin.edini karsina al konus biraz zmn iste atlatacahina inaniyorum azimlisinKizlar.. bir az uzun olucak.. dedigim gibi esimin pns almistim 1. kez ben ustteyken, 15. temmuz. 1-2 kez sok cikar olmustu cok az git gel. bebek yagi ve uyusturucunun yardimiyla ve kanda gelmisti. 2. gün 2. iliskiyi yaptik, bu seferde bir kac kez sok cikar yaptim. ama git gel yapamadim esim kizmaya basladi hatta kizmaya basladigini gordugum an cok zorlandim tekrar sokarken acittim o derece stress oldum. sonra esim bana donuk yap dedi deligi bulamadim o derece stress oldum kiziyo diye. sonra cok kizdi (o sanmis ki oldu bitti artik normal iliski yapabilcez) kavga ettik beni tek basima birakip gitti o derece kizdi... ertesi gun tatile ciktik dedigim gibi tatile gitmeden halletmek istiyordum. hallettim halletmesinede, devami gelmedi. tatilde cok eglendik ikimizde keyfimizi bozmak istemedik sanirim.. tatilden geldik ve hala 3. olmadi. esim demin deneyelim dedi. bende hazir hissetmiyorum, yani egzersiz yapip gel-git ve girise iyice alismis olmak istiyorum. esim istemiyorsan yapma falan dedi kizarak.. gel git olmazsa kizarsin yine dedim, evet dedi dusunun.... simdi konusmuyoruz. sen boyle kizacagin icin istemiyorum dedim.. napicam nolur yardim edin.. simdi tekrar yine kotu gecerse geriye giderim.. bukadar ilerledim geri gitmek istemiyorum
Ne zaman evlendin sen? Allah yardimcin olsun epeyde ileeleme kaydetmissin.edini karsina al konus biraz zmn iste atlatacahina inaniyorum azimlisin
vajinismus tadvisi almışbiri olarak yardımcı olmak isterim arkadaşlar.devlet hastanelerinin cinsel işlev bozukluğu bölümleri var oraya gidin tedavi çok uzun sürmüyor3-4 ay gbi bir süre 11 yıllık bakireleri duyunca bu süre bence az bile üstelik ssk lı olan hastalar toplam 40-50 lira gibi bi ücret ödüyor.yine de yardım edebileceğim bir konu olursa özelden veya buradan mesaj atın elimden gelen yardımı yaparım.
merhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana
Canim o kadar yol kat etmissin bence 3.yu de denemelisin cunku ara vermek iyi birsey degil esin hakli.Kizlar.. bir az uzun olucak.. dedigim gibi esimin pns almistim 1. kez ben ustteyken, 15. temmuz. 1-2 kez sok cikar olmustu cok az git gel. bebek yagi ve uyusturucunun yardimiyla ve kanda gelmisti. 2. gün 2. iliskiyi yaptik, bu seferde bir kac kez sok cikar yaptim. ama git gel yapamadim esim kizmaya basladi hatta kizmaya basladigini gordugum an cok zorlandim tekrar sokarken acittim o derece stress oldum. sonra esim bana donuk yap dedi deligi bulamadim o derece stress oldum kiziyo diye. sonra cok kizdi (o sanmis ki oldu bitti artik normal iliski yapabilcez) kavga ettik beni tek basima birakip gitti o derece kizdi... ertesi gun tatile ciktik dedigim gibi tatile gitmeden halletmek istiyordum. hallettim halletmesinede, devami gelmedi. tatilde cok eglendik ikimizde keyfimizi bozmak istemedik sanirim.. tatilden geldik ve hala 3. olmadi. esim demin deneyelim dedi. bende hazir hissetmiyorum, yani egzersiz yapip gel-git ve girise iyice alismis olmak istiyorum. esim istemiyorsan yapma falan dedi kizarak.. gel git olmazsa kizarsin yine dedim, evet dedi dusunun.... simdi konusmuyoruz. sen boyle kizacagin icin istemiyorum dedim.. napicam nolur yardim edin.. simdi tekrar yine kotu gecerse geriye giderim.. bukadar ilerledim geri gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?