- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.541
Ben once parmak egzersizi yaptim bir parmak iki parmak seklinde hatta bunlari esimle de yaptim.sonra nette rabir dilator siparis verdim canim cok faydasi oluyor.Suan hastaligi yendim insallah sizde yenersiniz.selam ben sizden yardım almak istiyorum nasıl aparatlar kullandınız evde olabilcek şeyler sen mi yararlandınız bana yardım edin lütfen
Canim o kadar yol kat etmissin bence 3.yu de denemelisin cunku ara vermek iyi birsey degil esin hakli.
Canim o kadar yol kat etmissin bence 3.yu de denemelisin cunku ara vermek iyi birsey degil esin hakli.
Recete diyen kisi 2009 da yazmis oradan alinti yapilmis sanirim.receteye ulasan olursa bnada yazabilir miReçete nedr canım. Bir gecede nasıl yendin. Maşallah sana. Bize de anlatır mısın?
Ben once parmak egzersizi yaptim bir parmak iki parmak seklinde hatta bunlari esimle de yaptim.sonra nette rabir dilator siparis verdim canim cok faydasi oluyor.Suan hastaligi yendim insallah sizde yenersiniz.
Nerden ve kaca siparis ettin?
Evet ben bu siteyi keşfetmeden önce nette çareler ararken rastlamıştım merak ediyorsan Haydar dümen reçetesi yaz çıkar karşınaAaa var mı öle bişi bn hiç duymadım canım
korkulacak bişey yok canım ben iki üç kere oldum kastığımda acıdı kasmayınca rahat anlıcan :)Dil-i bitab canım spekulum zor mu ya cumartesi gidicem dr a korkuom
k bakma canım yeni gördüm sen cmt demişssin gitmişsindir artık nasıl geçti muayeneDil-i bitab canım spekulum zor mu ya cumartesi gidicem dr a korkuom
Kırmızı dediğiniz nedir acabaVe kirmiziyi bugun gorduk ilk iliskinizde kanama olmayabiliyor telas yapmayin ayrica adet goren insanlariz o kandan korkmayin komik olur cunku :)
Canım aynayı eline al vajinanı iyice incele arkadaşlarının dediği gibi burnundan nefes al ağzından ver...azğından nefes verirken güzelce ıkın oranın acıldığını göreceksin ben ilk gördüğümde şaşırmıştım açıkmış burası dedim yaaama daha kızlık zarım duruyor nasıl parmak sokucam kıcevabın için çok tesekkür ederim iyiki varsın
Canım parmak aslında rahatça girerdi de sen stres yapmışsındır gergin başlamışsınlar vardı bişey ya da yönünü dik sokmaya çalışmış olabilirsin bi yerde bi hata yapmışsındır kesin yoksa girer canım merak etme.Bak karar vermişsin egzersize çok güzel bir adım.Parmak yönünü iyi ayarla popoya doğru eğimli tut.Sıcak bir duş al Herşeyden önce ve kafan boş olsun herhangi bir işin filan Olmasın ev hanımıysan bütün işlerini yap duşunu al otur biz sana yardımcı oluruz burdan zatenBen bıktım artık dayanamıyorum parmak denedim yapamıyorum eşimle tartışıyorum sürekli kendim yapamıyorum hıncımı ondan alıyorum valla ölmek istiyorum artık ya bu ne biçim bi dertmiş bıktım İnan'ın ben dayanamıyorum artık
Bende 1aydr senn bu anlattgn noktadayım cnm dha ilerlyemedimKızlar bnde iki gündür p. Başını içeri alabiliyorum çok şükür. Eşim bugün az içeri girdiğini hissettim dedi. Devamını yapamadık ama. Devamı kolay mı zor mu? İnanın bnde buraya kadar burda okuduklarım ve öğrendiklerimle geldim. Devamı için lütfen yardım ve fikir verin. Yendiği halde hergün burdan yazan hepimize yazan kötü gün dostlarınn hepsinden de Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?