Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam ben sizden yardım almak istiyorum nasıl aparatlar kullandınız evde olabilcek şeyler sen mi yararlandınız bana yardım edin lütfen
Ben once parmak egzersizi yaptim bir parmak iki parmak seklinde hatta bunlari esimle de yaptim.sonra nette rabir dilator siparis verdim canim cok faydasi oluyor.Suan hastaligi yendim insallah sizde yenersiniz.

Haydar dümenin reçetesinden bahsediyorlardır hiç gerek yok bence 3 tane kas gevşetici içilecek spreyler üst üste sıkılcak Filsn yazıyor okumuştum

Ben bıktım artık dayanamıyorum parmak denedim yapamıyorum eşimle tartışıyorum sürekli kendim yapamıyorum hıncımı ondan alıyorum valla ölmek istiyorum artık ya bu ne biçim bi dertmiş bıktım İnan'ın ben dayanamıyorum artık

Merhaba arkadaslar ben de maalesef bu dertten muzdaribim 1 yildir hicbir sekilde yapamadik ve egzersizleri denemeye karar verdim. Peki hangi pozisyona gecip egzersizleri yapmayi önerirsiniz? Oturarak mi sırtüstü mü nasil? Yardimci olursaniz cok mutlu olurum

ama daha kızlık zarım duruyor nasıl parmak sokucam kı cevabın için çok tesekkür ederim iyiki varsın
Canım aynayı eline al vajinanı iyice incele arkadaşlarının dediği gibi burnundan nefes al ağzından ver...azğından nefes verirken güzelce ıkın oranın acıldığını göreceksin ben ilk gördüğümde şaşırmıştım açıkmış burası dedim yaa

Emla ve krem ile egzersizi denedikten sonra vajınal kaşıntı yaşamaya başladım. Var mı bunu yasayan ? Çok zor durumdayım.

Canım parmak aslında rahatça girerdi de sen stres yapmışsındır gergin başlamışsınlar vardı bişey ya da yönünü dik sokmaya çalışmış olabilirsin bi yerde bi hata yapmışsındır kesin yoksa girer canım merak etme.Bak karar vermişsin egzersize çok güzel bir adım.Parmak yönünü iyi ayarla popoya doğru eğimli tut.Sıcak bir duş al Herşeyden önce ve kafan boş olsun herhangi bir işin filan Olmasın ev hanımıysan bütün işlerini yap duşunu al otur biz sana yardımcı oluruz burdan zaten

Bende 1aydr senn bu anlattgn noktadayım cnm dha ilerlyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…