- 5 Temmuz 2017
- 115
- 48
- 13
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.561
Oluyor 1 2 gün bol bol yıkamya çalış sabun kullanmadanEmla ve krem ile egzersizi denedikten sonra vajınal kaşıntı yaşamaya başladım. Var mı bunu yasayan ? Çok zor durumdayım.
Kızlar o noktada olanlar için de bir Sürü öneriler yazıldı okuyorsunuz değil mi onları ? O yerde nefes,kegel, ıkınma yapacaksınız eşiniz siz nefes alırken değil de verlrken itecek o kadarBende 1aydr senn bu anlattgn noktadayım cnm dha ilerlyemedim
Canım enfeksiyonmu oluştu acaba. Birisi burda sirke ile taharet yapmıştı iyi gelmişti istersen bi dene olmazsa doktora git. Wemcaine spreyle deneyimde bendede biraz kaşıntı olmuştu ama şükür sürmedi sonra zaten onu kullanamadım ben anestolu denedim demek ki benim yapıma o uygun değilmişti. Acaba sanada emla mı zararlı geldi.Emla ve krem ile egzersizi denedikten sonra vajınal kaşıntı yaşamaya başladım. Var mı bunu yasayan ? Çok zor durumdayım.
Kızlar zaten başını almışsınız iş bitmiş devamında birkaç nefes alıp verme işlemi kalmış. Siz nefes verirken eşiniz milim hareketlerle git gel yapsın göreceksiniz p.. hop içerde :) şunuda yapabilirsiniz siz ister üstte ister altta olun eşinize güvenmiyorsunuz diyelim eşiniz sabit dursun siz nefes verirken poponuzu kendiniz oynatın öylede giriyor :)Bende 1aydr senn bu anlattgn noktadayım cnm dha ilerlyemedim
Canım enfeksiyonmu oluştu acaba. Birisi burda sirke ile taharet yapmıştı iyi gelmişti istersen bi dene olmazsa doktora git. Wemcaine spreyle deneyimde bendede biraz kaşıntı olmuştu ama şükür sürmedi sonra zaten onu kullanamadım ben anestolu denedim demek ki benim yapıma o uygun değilmişti. Acaba sanada emla mı zararlı geldi.
Adet donemine yakin olmasi vajinal kasintiya neden olabilir ben emla kullandim bende kasinti yok canim.Adet dönemim 1-2 güne geliyor. Artı vajınal kasıntım var. Sizce bugun denemeli miyim ?
Aslinda adet donemi oncesi islaklik daha fazla oluyor kasintiniz cok degilse deneyebilirsin canim.Adet dönemim 1-2 güne geliyor. Artı vajınal kasıntım var. Sizce bugun denemeli miyim ?
Dene canım fitilden falan daha iyidir bence. Sen elime birşey geliyor demişsin beyaz süt kesini gibi mi? Mantar da öyle birşey gelir. Ayrıca adet dönemine yakın kadınlar daha istekli olur hani yenmeniz açısından belki daha faydası olur bence yapılabilir. Sadece adet bitince hemen başlamayın vajinan toparlanması için 1-2 gün bekleyin.sirkeyi okudum ama bende cesaret edemedimartık bugun deneyeceğim.
Dene canım fitilden falan daha iyidir bence. Sen elime birşey geliyor demişsin beyaz süt kesini gibi mi? Mantar da öyle birşey gelir. Ayrıca adet dönemine yakın kadınlar daha istekli olur hani yenmeniz açısından belki daha faydası olur bence yapılabilir. Sadece adet bitince hemen başlamayın vajinan toparlanması için 1-2 gün bekleyin.
Yok canım vajinanın içinde etlere değiyordur yanlış değildirYok egzersiz aşamasında elime birseyler geliyr demek istedim. Birseye değiyor. Yanlıs birsey mı yapıyorum acab ?
Kızlar bi bakarmısınız bugün parmak egzersizine başladım ilk başta giriyorum sandım ama girişten sonra yönü Bulmak için aşagı dogru gideyim derken çıkıverdi parmağım hep çok az girmişim yani neyse girdi biraz beklettim içinde üç dört dk falan sonra ilerledim işaret parmağının iki bolumunu aldım hatta biraz geçtim ama devamı girer mi yoksa o kadar mı popoya dogru eğimli demiştiniz egimi anlayamadım içerisi et yıgını gibi sanki eni geniş ama boyunu anlayamadım
Canım oldum bende hiç acımadı hatta bugün rahmimden polip aldılar ameliyat oldum. Nerdeeen nereyekorkulacak bişey yok canım ben iki üç kere oldum kastığımda acıdı kasmayınca rahat anlıcan :)
Sen ne zaman yendin canım,hayırdır neden polip aldılar.gebelik için sorunmuymusCanım oldum bende hiç acımadı hatta bugün rahmimden polip aldılar ameliyat oldum. Nerdeeen nereye
5 ay oldu yeneli. Evet canım engelmiş olsada düşüyomuş.Sen ne zaman yendin canım,hayırdır neden polip aldılar.gebelik için sorunmuymus
Yaa gerçekten mi çok güvenim geldi sevindim teşekkür ederim :) ama iki parmak denesem mi ki çünkü pns büyük gelecek gibi geldi parmağım çok ince içinde çok fazla tutamadım ama bu bile büyük başarı bence evet canım haklısın sakinleşmeyi nefesi sistematige dökmeyi ögrenmem lazım sanırımcanim tebrik ederim seni, isaret parmaginin neredeyse hepsini almissin. boyu genelde isaret parmagi boyundadir diye biliyorum, ama islaklik oldugunda daha da uzuyo. Ayrica oraya bisey girer girmez kendini o seye gore ayarliyo, yani pns biyuna gore buyuklugune gore ayarliyo kendini, sen bisey hissetmiyosun. bence bir kac kez isaret parmagini iyice alisdir nasil nefes alip verecegini, nasil sakin olacagini anla ve direk pns esli denemeye gec, kendin sok ayni parmagi sokar gibi. Bak bende isaret parmak sonrasi esli deneme yaptim, ve inan bana pns buyuklugu hic fark etmedi. tamamen ayni durum, vajina buyuklugunu kendisi ayarliyo, onu hissetmiyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?