- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.581
slm canım bence tek işaret parmağında kalma serce işaret orta parmakları yap sonuna kadar inan bana düşündüğün kadar zor değil bende ilk basta nasıl olacak diyordum ama bende basardım iki parmakta yaptım eşimin parmaklarını da yaptım bu iş te en önemli sey nefes alıp vermeyi dogru yapmN GEREK ve yönünü bilmen gerekYaa gerçekten mi çok güvenim geldi sevindim teşekkür ederim :) ama iki parmak denesem mi ki çünkü pns büyük gelecek gibi geldi parmağım çok ince içinde çok fazla tutamadım ama bu bile büyük başarı bence evet canım haklısın sakinleşmeyi nefesi sistematige dökmeyi ögrenmem lazım sanırım
slm canım ben sana iki krem ismi verecem bunlar merhem bana kadın dogumcu tavsiye etmişti hiçbir sorun yasmadım cok kaşınıyorsa bi doktora görün merhemlerin ismi biri madecassol merhem bu birisi de travogen diye bir krem egzersiz yapmadan iyice ellerini yıka :)Emla ve krem ile egzersizi denedikten sonra vajınal kaşıntı yaşamaya başladım. Var mı bunu yasayan ? Çok zor durumdayım.
Ya çok garip ama ben eşimin parmagınıda aldım iki parmagınıda aldım çok az bi sürede olaa ilk defa kendim yapma cesaretim geldi yönünü de ikinci defa içim rahat etmedi tekrar yaptım oldu buldum bence yönünü ama serçe parmağı zor oldu elimi o pozisyonda götüremedim yani iki parmak denemek istiyorum bakalım yarın inşallah sonra eşimle denemek istiyorum dua edinslm canım bence tek işaret parmağında kalma serce işaret orta parmakları yap sonuna kadar inan bana düşündüğün kadar zor değil bende ilk basta nasıl olacak diyordum ama bende basardım iki parmakta yaptım eşimin parmaklarını da yaptım bu iş te en önemli sey nefes alıp vermeyi dogru yapmN GEREK ve yönünü bilmen gerek
slm canım hiç cannı sıkma kendini kasma inan var ya daha düne kadar senden daha kötüydüm ve şuan parmakları hepsini yapıyorum şimdi canım benim ilk baş kendini motive et yapacagım yabilirim ben bunu diye sonra doğru nefes alman kegel egzersizi ve yönünü bilmen cok önemli ilk serceyi yaparken ben tuvalete oturur pozisyonda denedim o şekilde açıldıgını göreceksin ilk baş bi i,ncele organını ayna da bak nefes al ver rahatla ve sana iki tane krem mrhem ismi verecem bunlarla ilk bi dene sonraki zamanda bırakırsın bu kremler madecassol diye bir merhem ve travogen diye bir krem var bana kadın dogum önermişti iki kremi karıstır serceye ve organın ağzına biraz süre tuvalet pozisyonunda agzına götür ağır ağır ilerle takıldın kasma falan oldu mu bekle nefes al ver verirken ilerletmeye çalış inan kolayca yapacaksın sen başarabilirsinBen bıktım artık dayanamıyorum parmak denedim yapamıyorum eşimle tartışıyorum sürekli kendim yapamıyorum hıncımı ondan alıyorum valla ölmek istiyorum artık ya bu ne biçim bi dertmiş bıktım İnan'ın ben dayanamıyorum artık
tuvalet pozisyonunda yada ayaktayken bacağını acarak dene bi de canım inan yaptıkca kolaylasıyor takıldıgın yer oldugunda nefes alıp ver sakinlesince verirken tekrar ilerlet daha düne kadar ben bakamıyordum sende basarırsın inanıyorum :)Ya çok garip ama ben eşimin parmagınıda aldım iki parmagınıda aldım çok az bi sürede olaa ilk defa kendim yapma cesaretim geldi yönünü de ikinci defa içim rahat etmedi tekrar yaptım oldu buldum bence yönünü ama serçe parmağı zor oldu elimi o pozisyonda götüremedim yani iki parmak denemek istiyorum bakalım yarın inşallah sonra eşimle denemek istiyorum dua edin
Evet bende bakamamaktan geldiğim için buna bile şükür deniycem canım çok sagoltuvalet pozisyonunda yada ayaktayken bacağını acarak dene bi de canım inan yaptıkca kolaylasıyor takıldıgın yer oldugunda nefes alıp ver sakinlesince verirken tekrar ilerlet daha düne kadar ben bakamıyordum sende basarırsın inanıyorum :)
canım sen hangi pozisyonda daha rahat yapabilecegini düşünüyorsan öyle yap bana göre ya tuvalet pozisyonunda yada ayaktayken bacaklarını actıgında rahat oluyor sırtustude rahat olur bunları dene hangisi daha iyi gelirse öyle yaparsınMerhaba arkadaslar ben de maalesef bu dertten muzdaribim 1 yildir hicbir sekilde yapamadik ve egzersizleri denemeye karar verdim. Peki hangi pozisyona gecip egzersizleri yapmayi önerirsiniz? Oturarak mi sırtüstü mü nasil? Yardimci olursaniz cok mutlu olurum
önemli degil canım benim aynı seyleri yaşadık biliyoruxz rabbim yardımcın olsun bi dene krem falan da kullanıyor musunEvet bende bakamamaktan geldiğim için buna bile şükür deniycem canım çok sagol
Krem kullanacaktım aslında anestolu hazırladım ama sonra giriverince sürmedim kremsiz alışayım diye kaldıönemli degil canım benim aynı seyleri yaşadık biliyoruxz rabbim yardımcın olsun bi dene krem falan da kullanıyor musun
canım ilk baş bence eşinle bu konuyu konuşmalısın olsa bile bir süre istediğği hızda istediği gel giti yapamaz sen tam alışasıya kadar bunu bilmesi gerek bunu anlat güzelce konuş illaki anlayacaktır eşinde bu şekilde yaparsan daha da gerileyebileceğini anlat anlayacaktır sonra sakin ve hazzır hissettiğinde kendin parmak egersizzlerini yap eşinin parmagını falan bunların girdiğini gördükçe zaten güvenin yerine gelecek ve denemeyi kendin isteyeceksin bu sefer eşin biraz daha sabretmeli sadece eminim başaracaksin :)Kizlar.. bir az uzun olucak.. dedigim gibi esimin pns almistim 1. kez ben ustteyken, 15. temmuz. 1-2 kez sok cikar olmustu cok az git gel. bebek yagi ve uyusturucunun yardimiyla ve kanda gelmisti. 2. gün 2. iliskiyi yaptik, bu seferde bir kac kez sok cikar yaptim. ama git gel yapamadim esim kizmaya basladi hatta kizmaya basladigini gordugum an cok zorlandim tekrar sokarken acittim o derece stress oldum. sonra esim bana donuk yap dedi deligi bulamadim o derece stress oldum kiziyo diye. sonra cok kizdi (o sanmis ki oldu bitti artik normal iliski yapabilcez) kavga ettik beni tek basima birakip gitti o derece kizdi... ertesi gun tatile ciktik dedigim gibi tatile gitmeden halletmek istiyordum. hallettim halletmesinede, devami gelmedi. tatilde cok eglendik ikimizde keyfimizi bozmak istemedik sanirim.. tatilden geldik ve hala 3. olmadi. esim demin deneyelim dedi. bende hazir hissetmiyorum, yani egzersiz yapip gel-git ve girise iyice alismis olmak istiyorum. esim istemiyorsan yapma falan dedi kizarak.. gel git olmazsa kizarsin yine dedim, evet dedi dusunun.... simdi konusmuyoruz. sen boyle kizacagin icin istemiyorum dedim.. napicam nolur yardim edin.. simdi tekrar yine kotu gecerse geriye giderim.. bukadar ilerledim geri gitmek istemiyorum
anestol uyusturması için ama bu söylediğim kremler merhem sadece ilk zamanlar sonra yaptıkca alışacaksin ve kendi kendini tahrik ederek kendi sıvısıyla yapmayı denersin sadece ilk baş için orayı tanımak için bu :)Krem kullanacaktım aslında anestolu hazırladım ama sonra giriverince sürmedim kremsiz alışayım diye kaldı
canım ilk baş eşinle bu rahatsızlığı koonusman gerek o da yeri gelecek sana destek verecek bu işte psikoloji önemli sonra eger psikolojikmen kötü hissediyorsan bi psikologa git ama buaradan söyleneleri denerim dersen buradan da yardımcı oluruzslm ben iki yildir evliyim ve vajinimus denilen rahatsizligi evliligimin basindan beri yasiyorum. ve bu rahatsizliga sahip oldugumu daha bu gun oyrendim. bu zamana kadar problemin esimden kaynaklandigini dusunuyordum. tabikide ona hicbirsey soylemiyordum oda ayni sekilde birbirimizi suclamiyorduk. sonra tabi bende jeton dusuyo felan.. interneti allak bullak edib bu problemi yasayanlar hakkind okumadigim makale kalmiyor ve en sonda burda buldum kendimi. cok enteresan tedavi yotemleri var bu yuzden doktora gitmekten cok cekiniyorum. esimle bile konusamadim bu konuyu daha nasil anlatacagimi bile bilmiyorum. ama bu rahatsizligi yasayanlarda nadir gorulen gebe kalma olayi bende oldu. sezeryan dogum yaptim. yinede bu rahatsizligim devam etti.....
canım kızlık zarın duvar gibi birşey degil ki girmemesi sözz konusu olamaz zar görünen birsey bile degğil bu arada kadın dogumcuya gittin mi hiçama daha kızlık zarım duruyor nasıl parmak sokucam kıcevabın için çok tesekkür ederim iyiki varsın
canım benim keske yensem demeyeceksin yenecegim seni diyeceksin belki saçma gelecek ama organımla konusuyordum ben yenegim seni evet aferim yaparsın ne ki bu falan diye konusuyordumBence "acı " kelimesi kullanılmamalı... Sanki kafamda kodlanıyor. Dün bir yazı okudum , o kadar abartmıslarki bi olayı neden böyle yapıyorlar anlamıyorum... Burda bir arkadas demişti , agzımızla yemek yiyoruz çünkü görevi o , vajinanında görevi penisi almak , büyütmemek gerek :)
Yenemedim , keske yensemKendimle böyle konusuyorum.
@umutluyum90 yanlış anlama , zihnimde kodlanmasın diye dedim... Anla beni
tuvalete çömelir gibi üstte denedin mi canım yada ayakta denedin mi hiçEvet canım durumumuz gerçekten çok benzer,parmak aparat her şeyi rahat yaparken,ilişki sırasında neden olmuyor anlamıyorum bir türlü.bem artık kasmiyorumda kendini kontrol etmeyi öğrendim,fiziksel bir engelimde yok doktorada gittim.peki sen hangi pozisyonda yaptin,ben hala uygun pozisyon bulamadim
canım ilk baş eşinle bu rahatsızlığı koonusman gerek o da yeri gelecek sana destek verecek bu işte psikoloji önemli sonra eger psikolojikmen kötü hissediyorsan bi psikologa git ama buaradan söyleneleri denerim dersen buradan da yardımcı oluruz
Hayır canım ben hiç üstte yapamadım,ozaman çok kasıyorum.ama.bu gece ilk defa eşimle hiç egzersiz yapmadan,kasmadan sadece ön sevişme ile denedik veeee oldu.inanamadim girdiğine bir türlü ne acı ne yanma hissetemdim bile.esimde rahatça git-gel yaptı.yarin yine deneyeceğiz umarım başarırız yinetuvalete çömelir gibi üstte denedin mi canım yada ayakta denedin mi hiç
senin adına sevindim canım tebrikler :)Hayır canım ben hiç üstte yapamadım,ozaman çok kasıyorum.ama.bu gece ilk defa eşimle hiç egzersiz yapmadan,kasmadan sadece ön sevişme ile denedik veeee oldu.inanamadim girdiğine bir türlü ne acı ne yanma hissetemdim bile.esimde rahatça git-gel yaptı.yarin yine deneyeceğiz umarım başarırız yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?