- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.601
tabiki canım yardımcı olurum elimden geldiğince ama eşinle ilk bi konuş ona konuyu kavratmaya çalış o seni ne kadar rahat bırakır ve anlayışlı olura sen o kadar kolay atlatırsın bu durumuacikcasi tavsiyelerinizi almak isterim
Ay çok teşekkür edrim canim.bende sevinçten uyuyamiyorum bile,umarım tek gecelik olmazsenin adına sevindim canım tebrikler :)
olmaz merak etme ilki oldu gerisi gelir canım inşallah hepimiz tamamen kurtuluruz bende deneyecegim ama hastalıgımın bitmesini bekliyorum insaşaşlah kurtulacam inanıyorum :)Ay çok teşekkür edrim canim.bende sevinçten uyuyamiyorum bile,umarım tek gecelik olmaz
elinle bulup sen koy canım p..si eşin ittirsin o iterken sende nefes alıp ver ve ıkınBu aşamaları asali daha 3 4 gun oluyor içeri girerken yine biraz zor oluyo çünkü daha 2 inci kez eşimle denedik bunun icinde söyleyeceğimiz birşeyler varmi kızlar ilk deliği bularken ve tamami içeri girsin diye neler yapmaliyim
o takılı kaldığın yerde derin nefes alıp ver ve ıkın ıkınırkende eşin ittirsin kayganlaştırıcı kullanabilirsin ancak bebk istiyorsan kullanma ya da su bazlı olanlardan al canımArkadaşlar merhaba öncelikle böyle bi konuyu ve sizleri bulduğum için çok mutluyum herkese çok tesekkur ederim ben sizin yazılarinızı uzaktan okuya okuya vajinismus illetinde asama kaydettim.. 1 bucuk yıllık bir evliliğim var ve ben hep içerde baskı hissediyordum birlesme olmadığını içten içe anlıyordum ama bunu ifade edemiyordum ve bilmiyordum adını koyamadim 1 yil boyunca ve çocuğum olmuyo sanıyordum kadın dogumcuya gittim ve kizlik zarimin hala durduğunu söyledi ben korktum utandım bize zaman verin deneyelim dedim 2 ay yine olmadı ve sonunda kizlik zarim kalın derinlerde ve esnek olduğunu öğrenip operasyon geçirdim çok kanamam oldu esnek olduğu için sonra acildi diye rahat ederken vajinismus devam etti içeri giremiyordu esim biliyodum ve kendim bi gün oturup konuştum eşimle durum böyle benim kafam çok karışık diye ve o da bana destek oldu elinden gelen her imkanı verecgini ve yanimda olduğunu söyledi ertesi gün beraberlik yasadik ve sonra bi anda karar verdim yenicem bunu diye ve tek parmagimi vajinaya soktum sok oldum inanilmaz biseydi hemde isaret parmagiyla ve denedim tekrar tekrar vakinaya bakamayan ben imkansizdi ama yaptim daha sonra orta parmak ve bebe yagi ile her gun nefes kegel ve parmak egzersizleri yapmaya basladim eşimle deniyorum su an ve yarısı girdiğini hissediyorum içerde bi kısımda takılıyoruz onu da nefesle halletmeye çalışıyorum burdan yine desteğinizi ve bilgilerinizi öğrenmek isterim
canım ben biraz daha dilatör egzersizi yapmanı öneririm dilatörle rahat olmadan p.. deneme benceMerhaba arkadaşlarım, 2 aylık evliyim ve vajinismusum ne yazık ki. 1 aydır doktora gidiyorum hem kadın doğumcu hem de terapist çok iyi bir doktorum var. Ben son aşamadayım doktorum ilişki onayı verdi ancak olmuyor. Canım çok sıkıldı 2 aydır hayattan bezdim. Parmak egzersizi ve zorda olsa dilatör giriyor ancak pe..s bir türlü girmiyor. Doktorum Şuana kadar hiç fire vermedi, ancak ben ümitsizliğe kapıldım artık tükendim. Siz ne önerirsiniz ?
canım bu işin püf noktası rahat olduğun pozisyonda yapmak ön sevişmeyi uzun tutmak isteksiz olunca haliyle kuruluk oluyor ve zorlanıyrsun ben yeneli beş ay oldu ancak halen çoğu ilişkide kayganlaştırıcı kullanıyorum çünkü kuruluk yaşıyrumArkadaşlar okuyup bana destek verirseniz duacınız olurum
bu vajinismus denen imtihanı egzersizleri ve kremli kayganlaştırıcılı egzersizli sekilde yapabilince yendim sanmıştım
gel görki kemdiliğinden hiç bişekilde alamıyorum icime
zaten diger türlü oldugundada gitgel hadisesi yapamıyor gibiyiz
size sorum bu ne zaman ve nasıl gecer?
ben ömrümün sonuna dek zevk almadan egzersizle mi ilişkiye gireceğim
benim aşamamı atlatan arkadaşlarım buraları bi yeşillendirir misiniz?
egzersizden sonraki aşamaya nasıl geçtiniz?
Canim sen ne guzel erkenden bu işi halletmenin yollarını arıyorsun ve bu azimle inşllah yeneceksin.ben ancak 3 yıl sonra adım atabildim,o yüzden sen avantajlisin,tek yapman gereken benim ve buradaki bir çok kişinin yaptığı erteleme hastalığına kapılma.sakin ama sakin ertleme,doktorunu dinle buradakileri oku uygula. Eminim 1 aya kalmaz yeneceksinMerhaba arkadaşlarım, 2 aylık evliyim ve vajinismusum ne yazık ki. 1 aydır doktora gidiyorum hem kadın doğumcu hem de terapist çok iyi bir doktorum var. Ben son aşamadayım doktorum ilişki onayı verdi ancak olmuyor. Canım çok sıkıldı 2 aydır hayattan bezdim. Parmak egzersizi ve zorda olsa dilatör giriyor ancak pe..s bir türlü girmiyor. Doktorum Şuana kadar hiç fire vermedi, ancak ben ümitsizliğe kapıldım artık tükendim. Siz ne önerirsiniz ?
Bebek yağı kullanıyorum vajinaya zarar vermez değilmi bebek istyrm engellemez dimi cevabınız için tesekkurlero takılı kaldığın yerde derin nefes alıp ver ve ıkın ıkınırkende eşin ittirsin kayganlaştırıcı kullanabilirsin ancak bebk istiyorsan kullanma ya da su bazlı olanlardan al canım
Bebe yağı vajina ph ına uygun değil canım su bazlı jel al. Hem daha iyi olduğunu görceksinBebek yağı kullanıyorum vajinaya zarar vermez değilmi bebek istyrm engellemez dimi cevabınız için tesekkurler
Esimde sorun yok sukur bendede yok vajina icerisine korkudan baktiramadim ama hormon progesteron falan iyi çok sukur... sizler bunu yendikten sonra rahatlıkla vajinal ultrason falan yaptirabiliyomusunuzBebek konusuna gelirsek de eşinin spermleri kuvvetli ise etkilemez ama zayıf ise engeller
Bende doktorla yendim çok Yen'i aynı şeyleri yaşadım hatta yapabileceğim şeyi yapmıyormuşum gibi erteliyordum son zaman ama sonra bir anda oldu anlamadım olduğunu bile çok yanma hissettim hiç morelini bozma bir anda olucak orayı kremle ve eşinle yapmadan önce parmak egzersizi yap ki orası açılınca GiriyoMerhaba arkadaşlarım, 2 aylık evliyim ve vajinismusum ne yazık ki. 1 aydır doktora gidiyorum hem kadın doğumcu hem de terapist çok iyi bir doktorum var. Ben son aşamadayım doktorum ilişki onayı verdi ancak olmuyor. Canım çok sıkıldı 2 aydır hayattan bezdim. Parmak egzersizi ve zorda olsa dilatör giriyor ancak pe..s bir türlü girmiyor. Doktorum Şuana kadar hiç fire vermedi, ancak ben ümitsizliğe kapıldım artık tükendim. Siz ne önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?