Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ben 4.ilişkide egzersizi ve uyuşturan jeli beraber bıraktım...6.ilişkide de kayganlaltırıcıyı bıraktım.kayganlaştırıcı varken de yokken de ayni benim için.Önemli olan ıslaklık oluşması.3.5 ay oldu yeneli defalarca da ilişkiye girdik ama 3 defa ancak zevk almışımdır,sonuncular..ıslaklık varsa acı yok ve zevk var.şunu keşfettim ben : giriş yapınca hafif hafif git gel yapınca ıslaklık geliyo ve sonrası rahat oluyor ne kadar ıslaklık o kadar zevk.rahat olduğun pozisyonda yap ve ön sevişmede ikinizin de ıslaklık oluşmasını sağlayın.Dediğim gibi inatla ıslaklık oluşmuyorsa giriş yapınca ucunda hafiften git gel yapın ikinizden de ıslaklık gelir.Sendeb gelmese bile eşinden gelir

Csnım tebrikler evet sık sık Yap , doluluk hissi ,baskı,git gel sorunu vs hepsi en aza insin.

Kızlar az önce 9. İlişkiyi yaşadım. Yeneli yaklaşık bir ay oldu . 6. İlişkiye kadar önce eşimle parmak egzersizi yaparak ilişkiye girdim, diğerlerinde ise egzersiz yapmadan. İnanın egzersiz olmadan bile kolay oluyor. Henüz nefes olayıyla girişi sağlıyoruz ama olsun bir şekilde oluyor. Tıkandığım yerde eşim bekliyor , ağızdan nefes alıp burundan verirken o ittiriyor. Sizde deneyin. Bunu yenmenin püf noktası nefes. Ben uyusturucu krem hiç kullanmadım. Ancak kayganlaştırıcının çok faydasını gördüm. 14 ay bu sıkıntıyı yaşamış biri olarak söylüyorum. Önce Allah sonra bu sayfa sayesinde yendim eşimin desteğiyle. Doktorlara gerçekten gerek Yok. Kendinizin doktoru olun. Bir de kayganlaştırıcı kullananlar bırakabildi mi ? Sonrasında sorun oldu mu

Ben 6.ilişkide bıraktım.Hiçbir farkı yoktu,hatta daha kolay bile oldu diyebilirim.Bu aşamadan sonraki Püf noktamız ise ıslaklık canım.ıslaklık olmadan kuru kuru da giriyor ama zevk almak için,git gelin daha rahat olmadı için ıslaklık Şart

Mrb arkadaşlar inşallah herkes en kısa sürede yener.
Eskiden yenen arkadaşlar sizler neler yapıyorsunuz bebiş var mı? Purpplee ismini değiştirmişsin bende diyorum azimli ne yaptı acaba eşin bebek istemiyordu değil mi aynı mı durumlar?
Bizde de durumlar çalışmaya devam. Vajinismusu yendik ama bununla bitmiyormuş. Bebek olmadı kaç aydır diye doktora gittik eşimde sorun çıktı şimdi ilaç kullanıyor bir yandan kürler yaptım inşallah faydası olur.
Yenemeyen arkadaşlar ben 5 yıl sonra yendim asla benim yaptığım gibi beklemeyin öyle kızıyorum ki bazen kendime bebek isteği ile yendim şükürler olsun ama şimdide başka sorunlar çıkıyor. Rabbim başka dert keder vermesin inşallah en kısa zamanda hepimiz bebek mutluluğunu paylaşırız.

Mrb canım Allah dileklerini dualarını kabul etsin inşallah.Evet adımı değiştirdim çünkü eşim biliyordu adımı ne olur ne olmaz merak eder girerse araştırırsa sıkıntı Olmasın diye..eşim diyor bebeği sırf seb istiyorsun diye yaparız yapmayalım demiyorum ama zamanı var diyo çıldırıyorum böyle deyince de..bana bırak benim de Aklımda tarih var sana söylemesem de diyo ama benim içim çok huzursuz çünkü zaman aleyhime işliyor yaş 37.. Bu konuda eş ile sıkıntı yaşamayanlara özeniyorum.Doğurgan miyim değil miyim sıkıntı var mi yok mu henüz öğrenemedim bu Yüzden.Çalışmaya başlasak da ben de baksam nedir durum.Ekim Ayında tekrar açayım konuyu diyorum o zamana sabredebilirsem tabi

Aynen ben de bebek hevesiyle gayret ettim yendim,kaygablaltırıcı Tarzı maddeler sperm öldürüyor dediler bıraktım hemen ..Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah

Aynen ben de bebek hevesiyle gayret ettim yendim,kaygablaltırıcı Tarzı maddeler sperm öldürüyor dediler bıraktım hemen ..Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Purpplee ben de diyorum azimli nerde :) yoklugun hissedilmiş. Ben bir türlü deneyemedim eşimle yorgunluk yüzünden... 3 parmak alamadım ama , niyeyse emla ile cesaret geldi . yenicem insallah .

arkadaşlar içeri p..in ucu girince dikine mi gidecek yoksa aşağı doğru mu bi tarif eder misiniz acaba..öyle bişey okudum sanırım az önce

Tabi canım yaşın gelmiş insan bir bebek sahibi olmak istiyor. Hani yaşınızda genç değilki biraz daha gezelim çocuk olursa gezemeyiz diyeseniz. Allah korusun ya erken menopoz olursa. Benim o korkum var mesela çünkü annem 35-40 yaş arasında menopoz oldu bende korkuyorum arka arkaya pırtlatayım diyorum :) inşallah eşininde düşünceleri değişir biran evvel bebişine kavuşursun canım

arkadaşlar içeri p..in ucu girince dikine mi gidecek yoksa aşağı doğru mu bi tarif eder misiniz acaba..öyle bişey okudum sanırım az önce
Canım popoyo eğimli sokacaksın onu yendiğim halde bende beceremiyorum galiba :) başını aldıktan sonra eşim milim hareketlerde git gel yapıyor zaten öyle olunca vajina hemen ıslanıp esniyor p... içeri giriyor hissetmiyorsun bile. İçine girince eşim sık diyor bana yani kegel yapıyorum öyle anlıyoruz tamam içinde diye :)

Yani girince aşağı inecek öyle mi ne zormuş ya bu işler ya da gözümüzde büyütüyoruz artık

inşallah dediğin gibi olur ya bu kdar kolaydır..sanki duvar var gibi kapalı gibi tıkanıyor orda ve ağrım oluyo
O duvar kastigimiz için oluyor canım,ve bizi engelleyen tek şey o aslında.ama nasıl oluyor bilmiyorum gereken şartlar oluştuğunda o duvardan eser kalmıyor,yok oluyor. Biz iki gündür eşimle cinseĺ birleşme yaşayabiliyoruz ben şaşırıyorum o duvar artık nerede diye.yani sen rahat ol bol kayganlaştırıcı kullan.hic kasma kendini

Ne güzel kurtulmuşsun sen çok sevindim senin adına.. ben de hep deniyorum ylnız bi de kayganlaştırıcım iyi değil sanırım durexin dışı mavi olanı.. hemen kuruyo gibi geliyo bana.. seninki ne acaba

Ne güzel kurtulmuşsun sen çok sevindim senin adına.. ben de hep deniyorum ylnız bi de kayganlaştırıcım iyi değil sanırım durexin dışı mavi olanı.. hemen kuruyo gibi geliyo bana.. seninki ne acaba

Durex 'den bende memnun kalmadım. Gleit gelen var , onu öneriyorlar genelde ama henuz denemeyemedim

Canım ben 1hafta önce senin gibiydim
,bu isin tek püf noktasi vazgecmeme.bundan 1 hafta önce sabaha kaşta ağladım dua ettim ve kendime söz verdim.ne olursa olsun hiçbir şeyi bahane etkiyeceğim ve her gece mutlaka deneyeceğim diye.dedigimi yaptım ve allahım izniyle daha 6 gecede başardım.burada hic vazgecmeden disiplinli bir sekilde 1 hafta uğraşipta yenemeyecek biri olduğunu sanmıyorum ben.tek sorunumuz ertelemek bunu yenin ve kendimize 1 hafta ayırın bakın göreceksiniz yol aldığınızı.canim bende durex kullandım mor olanı ama memnun kalmadım ve sonrasında bebe yağı kullandım.zaten dün gece hayvandan onu bile kullamandik pekte farketmedi yani gayet rahat oldu

Canım ben 1hafta önce senin gibiydim
Canim bu isin tek püf noktasi vazgecmeme.bundan 1 hafta önce bende ayni durumdaydim,sabaha kadar ağladım dua ettim ve kendime söz verdim.ne olursa olsun hiçbir şeyi bahane etkiyeceğim ve her gece mutlaka deneyeceğim diye.dedigimi yaptım ve allahım izniyle daha 6 gecede başardım.burada hic vazgecmeden disiplinli bir sekilde 1 hafta uğraşipta yenemeyecek biri olduğunu sanmıyorum ben.tek sorunumuz ertelemek bunu yenin ve kendimize 1 hafta ayırın bakın göreceksiniz yol aldığınızı.canim bende durex kullandım mor olanı ama memnun kalmadım ve sonrasında bebe yağı kullandım.zaten dün gece hayvandan onu bile kullamandik pekte farketmedi yani gayet rahat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…