- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.641
Evet aynen öyle erteledim hep.. sorunum buydu hep bi bahanem vardı Yok yeni banyo yaptım Yok bilmem ne bi sürü hikaye.. ama dediğin gibi bir hafta ya da neyse sürekli deniycem çok teşekkür ederimCanım ben 1hafta önce senin gibiydim
,bu isin tek püf noktasi vazgecmeme.bundan 1 hafta önce sabaha kaşta ağladım dua ettim ve kendime söz verdim.ne olursa olsun hiçbir şeyi bahane etkiyeceğim ve her gece mutlaka deneyeceğim diye.dedigimi yaptım ve allahım izniyle daha 6 gecede başardım.burada hic vazgecmeden disiplinli bir sekilde 1 hafta uğraşipta yenemeyecek biri olduğunu sanmıyorum ben.tek sorunumuz ertelemek bunu yenin ve kendimize 1 hafta ayırın bakın göreceksiniz yol aldığınızı.canim bende durex kullandım mor olanı ama memnun kalmadım ve sonrasında bebe yağı kullandım.zaten dün gece hayvandan onu bile kullamandik pekte farketmedi yani gayet rahat oldu
ben de aynı durumdayım aynı şeyleri yaşıyorum tecrübem ya da bi reçetem yok ama öğrendiğim kadarıyla ıkınma hareketi yapmak gerekiyormuş o tam girerken..sen nefes egzersizi yapıcaksın o sırada ,nefes verirken girecekmiş yani..kasılmadan dolayı ağrımız oluyor bunu biliyoruz malesef..ha bi de girerken dümdüz değil popoya doğru yani aşağı doğru itmesi gerekiyormuş..tabi bi de kayganlaştırıcı şart..bildiklerim bunlar canımMerhaba ,
Burayı bi süredir takip ediyorum , 3 haftalık evliyim ve galiba vajinusmusum . Bunu nedense kabul etmek istemiyorum ama sonuç oraya doğru gidiyor . Dün eşimle ilk defa bu mevzudan dolayı gerildik , biraz tadımı kaçırdı acıkcası . Buzamana kadar sabırlı olalım , olacak zamanla , aceleye gerek yok vs gibi telkinlerde bulunuyordu ama dün kendimi geri çekince oda yarıda bıraktı ve devam etmek istemedi . Oldukça üzüldüm . Şimdi esas mevzu genel olarak bir korkum yok , utanma bacak açamama vs gibi sıkıntı yaşamıyorum . Sorunum sadece bastırdığı an canım acıyor ve kendimi çekiyorum ve eşimin demesine göre delik kapalı gözüküyor. Bikaçkez parmak denemesi yaptık ama onda da ya tırnağı canımı acıtıyor yada bunu bahane ediyorum . Eşimin demesine göre de parmağnı içerdeki kaslarım itiyormuş . Bu durum canımı gittikçe sıkmaya başladı , zaman geçtikçe kafamda büyüyor ve doktora gitmek istemiyorum . İlk günlerde bacaklarımı kasılmaktan krampar girerdi , onlar geçti ama şimdide içerden kasılmalar var . Naptınız nasıl aştınız bu durumu , ne tavsiye ediyorsunuz .Lütfen birileri artık içimi rahatlatacak bişeyler söylesin . Ayyyy nasıl yapamıyosunuz yaaaaa gibi yanıtlardan çok yoruldum ...
Ben yeneli 5 ay oldu ilk kez vajinal ultrason ve smear testi yaptırdım. Çok kolaymış . O kadards korktum gereksizmişEsimde sorun yok sukur bendede yok vajina icerisine korkudan baktiramadim ama hormon progesteron falan iyi çok sukur... sizler bunu yendikten sonra rahatlıkla vajinal ultrason falan yaptirabiliyomusunuz
Kayganlaştırıcısız denedim bikere ama olmadı malesefKızlar az önce 9. İlişkiyi yaşadım. Yeneli yaklaşık bir ay oldu . 6. İlişkiye kadar önce eşimle parmak egzersizi yaparak ilişkiye girdim, diğerlerinde ise egzersiz yapmadan. İnanın egzersiz olmadan bile kolay oluyor. Henüz nefes olayıyla girişi sağlıyoruz ama olsun bir şekilde oluyor. Tıkandığım yerde eşim bekliyor , ağızdan nefes alıp burundan verirken o ittiriyor. Sizde deneyin. Bunu yenmenin püf noktası nefes. Ben uyusturucu krem hiç kullanmadım. Ancak kayganlaştırıcının çok faydasını gördüm. 14 ay bu sıkıntıyı yaşamış biri olarak söylüyorum. Önce Allah sonra bu sayfa sayesinde yendim eşimin desteğiyle. Doktorlara gerçekten gerek Yok. Kendinizin doktoru olun. Bir de kayganlaştırıcı kullananlar bırakabildi mi ? Sonrasında sorun oldu mu
JEL VE UYUŞTURUCU KREMİNİ AL VE DENE EŞİNİN PARMAĞINI ALABİLİYOSAN BAYA Bİ İLERLEME VAR SENDEDE CANIM ( EMLA KREM )UYUŞTURMAYA YARIYO VAJİNAYİ. HEM İÇİNE HEM DIŞINA SÜRCEKSİN (Gleit gelen)JELİ İSE VAJİNANA SIKIYOSUN BR TÜPÜ İLİŞKİNİYİ ÇOK KOLAY VE ACISIZ YAŞICAKSIN PENİSİN GİRDİĞİNİ ANLAMICAKSIN BİLE YATAK UCU POZİSYONUNDA YADA SEN ÜSTE OL PENİSE OTUR O ŞEKİLDEDE OLUR BİRAZ CESARET AMA BAŞARABİLİRSİN ÇOK KOLAY OLCAK BAK GÖRMerhaba ,
Burayı bi süredir takip ediyorum , 3 haftalık evliyim ve galiba vajinusmusum . Bunu nedense kabul etmek istemiyorum ama sonuç oraya doğru gidiyor . Dün eşimle ilk defa bu mevzudan dolayı gerildik , biraz tadımı kaçırdı acıkcası . Buzamana kadar sabırlı olalım , olacak zamanla , aceleye gerek yok vs gibi telkinlerde bulunuyordu ama dün kendimi geri çekince oda yarıda bıraktı ve devam etmek istemedi . Oldukça üzüldüm . Şimdi esas mevzu genel olarak bir korkum yok , utanma bacak açamama vs gibi sıkıntı yaşamıyorum . Sorunum sadece bastırdığı an canım acıyor ve kendimi çekiyorum ve eşimin demesine göre delik kapalı gözüküyor. Bikaçkez parmak denemesi yaptık ama onda da ya tırnağı canımı acıtıyor yada bunu bahane ediyorum . Eşimin demesine göre de parmağnı içerdeki kaslarım itiyormuş . Bu durum canımı gittikçe sıkmaya başladı , zaman geçtikçe kafamda büyüyor ve doktora gitmek istemiyorum . İlk günlerde bacaklarımı kasılmaktan krampar girerdi , onlar geçti ama şimdide içerden kasılmalar var . Naptınız nasıl aştınız bu durumu , ne tavsiye ediyorsunuz .Lütfen birileri artık içimi rahatlatacak bişeyler söylesin . Ayyyy nasıl yapamıyosunuz yaaaaa gibi yanıtlardan çok yoruldum ...
Gleit gelen nasıl kullanılıyor acabaJEL VE UYUŞTURUCU KREMİNİ AL VE DENE EŞİNİN PARMAĞINI ALABİLİYOSAN BAYA Bİ İLERLEME VAR SENDEDE CANIM ( EMLA KREM )UYUŞTURMAYA YARIYO VAJİNAYİ. HEM İÇİNE HEM DIŞINA SÜRCEKSİN (Gleit gelen)JELİ İSE VAJİNANA SIKIYOSUN BR TÜPÜ İLİŞKİNİYİ ÇOK KOLAY VE ACISIZ YAŞICAKSIN PENİSİN GİRDİĞİNİ ANLAMICAKSIN BİLE YATAK UCU POZİSYONUNDA YADA SEN ÜSTE OL PENİSE OTUR O ŞEKİLDEDE OLUR BİRAZ CESARET AMA BAŞARABİLİRSİN ÇOK KOLAY OLCAK BAK GÖR
TÜP HALİNDE DİREK VAJİNANIN İÇİNE SIKIYOSUN VE KAYGANGANLIK SAĞLIYO KORKUP KASTIĞINDAN VAJİNADA KURU OLUYO ÇÜNKÜ BU JELİN ÇOK BÜYÜK Bİ ETKİSİ VAR SU BAZLI OLDUĞUNDAN ISLAKLIK SAĞLIYO VE PENİS KOLAYLIKLA İÇİNE ALIYOSUNGleit gelen nasıl kullanılıyor acaba
Peki bu zararlı değil mi çok değişik bişeymiş herhangi bi zararı olur mu acabaTÜP HALİNDE DİREK VAJİNANIN İÇİNE SIKIYOSUN VE KAYGANGANLIK SAĞLIYO KORKUP KASTIĞINDAN VAJİNADA KURU OLUYO ÇÜNKÜ BU JELİN ÇOK BÜYÜK Bİ ETKİSİ VAR SU BAZLI OLDUĞUNDAN ISLAKLIK SAĞLIYO VE PENİS KOLAYLIKLA İÇİNE ALIYOSUN
SENİN BİRAN ÖNCE ARTIK ERTELEMEMEN GEREKİYO HER DAKKİA BU İŞ İÇİN KENDİNİZE ZAMAN YARATMALISIN ERTELEDİKÇE DAHADA GERİYE ATIYOSUN KENDİNİ JELİNİ VE KREMİNİ SÜR PARMAK ÇALIŞMASI YAP VE PENİSİ ARTIK KABUL ET İÇİNEDurex 'den bende memnun kalmadım. Gleit gelen var , onu öneriyorlar genelde ama henuz denemeyemedim
YOK TABİKİDE ZARARI O BİZ KADINLAR İÇİN ÜRETİLMİŞ SU BAZLI Bİ KAYGANLAŞTIRICI ÇOK KULLAN OLDU BEN DAHİL VE YENENDE ÇOK OLDUPeki bu zararlı değil mi çok değişik bişeymiş herhangi bi zararı olur mu acaba
Peki sadece gleitgeleni kullansam emlayı kullanmasam olur mu kiYOK TABİKİDE ZARARI O BİZ KADINLAR İÇİN ÜRETİLMİŞ SU BAZLI Bİ KAYGANLAŞTIRICI ÇOK KULLAN OLDU BEN DAHİL VE YENENDE ÇOK OLDU
Olmaz emla zaten acıhissini azaltıyor ikisininde etkisi ayrı şkiside gerekliPeki sadece gleitgeleni kullansam emlayı kullanmasam olur mu ki
İkisinin de zararı Yok yani.. bi deniyim ya bana bi Ümit geldi şimdiOlmaz emla zaten acıhissini azaltıyor ikisininde etkisi ayrı şkiside gerekli
DENE TABİKİDE BAK YENEN ÇOK VAR BU KREMLER SAYESİNDE YENEN ARKADAŞLAR BURDAMI BURDAYSA SES VERSİNLER KIZLARRRİkisinin de zararı Yok yani.. bi deniyim ya bana bi Ümit geldi şimdi
Öyledir mutlaka..çok teşekkür ederim canım..DENE TABİKİDE BAK YENEN ÇOK VAR BU KREMLER SAYESİNDE YENEN ARKADAŞLAR BURDAMI BURDAYSA SES VERSİNLER KIZLARRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?