Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet aynen öyle erteledim hep.. sorunum buydu hep bi bahanem vardı Yok yeni banyo yaptım Yok bilmem ne bi sürü hikaye.. ama dediğin gibi bir hafta ya da neyse sürekli deniycem çok teşekkür ederim

Merhaba ,
Burayı bi süredir takip ediyorum , 3 haftalık evliyim ve galiba vajinusmusum . Bunu nedense kabul etmek istemiyorum ama sonuç oraya doğru gidiyor . Dün eşimle ilk defa bu mevzudan dolayı gerildik , biraz tadımı kaçırdı acıkcası . Buzamana kadar sabırlı olalım , olacak zamanla , aceleye gerek yok vs gibi telkinlerde bulunuyordu ama dün kendimi geri çekince oda yarıda bıraktı ve devam etmek istemedi . Oldukça üzüldüm . Şimdi esas mevzu genel olarak bir korkum yok , utanma bacak açamama vs gibi sıkıntı yaşamıyorum . Sorunum sadece bastırdığı an canım acıyor ve kendimi çekiyorum ve eşimin demesine göre delik kapalı gözüküyor. Bikaçkez parmak denemesi yaptık ama onda da ya tırnağı canımı acıtıyor yada bunu bahane ediyorum . Eşimin demesine göre de parmağnı içerdeki kaslarım itiyormuş . Bu durum canımı gittikçe sıkmaya başladı , zaman geçtikçe kafamda büyüyor ve doktora gitmek istemiyorum . İlk günlerde bacaklarımı kasılmaktan krampar girerdi , onlar geçti ama şimdide içerden kasılmalar var . Naptınız nasıl aştınız bu durumu , ne tavsiye ediyorsunuz .Lütfen birileri artık içimi rahatlatacak bişeyler söylesin . Ayyyy nasıl yapamıyosunuz yaaaaa gibi yanıtlardan çok yoruldum ...

ben de aynı durumdayım aynı şeyleri yaşıyorum tecrübem ya da bi reçetem yok ama öğrendiğim kadarıyla ıkınma hareketi yapmak gerekiyormuş o tam girerken..sen nefes egzersizi yapıcaksın o sırada ,nefes verirken girecekmiş yani..kasılmadan dolayı ağrımız oluyor bunu biliyoruz malesef..ha bi de girerken dümdüz değil popoya doğru yani aşağı doğru itmesi gerekiyormuş..tabi bi de kayganlaştırıcı şart..bildiklerim bunlar canım

Esimde sorun yok sukur bendede yok vajina icerisine korkudan baktiramadim ama hormon progesteron falan iyi çok sukur... sizler bunu yendikten sonra rahatlıkla vajinal ultrason falan yaptirabiliyomusunuz
Ben yeneli 5 ay oldu ilk kez vajinal ultrason ve smear testi yaptırdım. Çok kolaymış . O kadards korktum gereksizmiş

Kayganlaştırıcısız denedim bikere ama olmadı malesef

Valla kozlar notmalde güçlü bi insan olmama rağmen bu vajina konusunda çok hassastı. Üç buçuk sene ilişkiye giremedim. Normal doğumdan korkuyodum hele hele o alttan muayeneler yok mu ölüm gibiydi. Sonra çözdüm alttan baktırdım smear aldırdım yetmedi vajinadan yapılan ameliyat bile oldum. İnanın hiç bişey yokmuş. Yapamam dediğim herşeyi yaptım artık normal doğumdan da korkmuyorum. Rabbim sanki beni sırayla hazırladı. İnş bebiş haberlerinide verebilirim. Kızlar korkmayın vazgeçmeyin. Oraya herşey gayet rahat giriyo. Alın aparatlarınızı inanın taş çatlasa 1 haftada çözersiniz. Hala ilk girerken yanma oluyo bende. Ama korkuyo muyum. HAYIR...çünkü beynim onu algıladı artık. Sizde deneyün inanın evlilik başka boyuta geçiyo. Rabbim hiçbirimizi daha zoru ile imtihan etmesin

Merhaba ,
Burayı bi süredir takip ediyorum , 3 haftalık evliyim ve galiba vajinusmusum . Bunu nedense kabul etmek istemiyorum ama sonuç oraya doğru gidiyor . Dün eşimle ilk defa bu mevzudan dolayı gerildik , biraz tadımı kaçırdı acıkcası . Buzamana kadar sabırlı olalım , olacak zamanla , aceleye gerek yok vs gibi telkinlerde bulunuyordu ama dün kendimi geri çekince oda yarıda bıraktı ve devam etmek istemedi . Oldukça üzüldüm . Şimdi esas mevzu genel olarak bir korkum yok , utanma bacak açamama vs gibi sıkıntı yaşamıyorum . Sorunum sadece bastırdığı an canım acıyor ve kendimi çekiyorum ve eşimin demesine göre delik kapalı gözüküyor. Bikaçkez parmak denemesi yaptık ama onda da ya tırnağı canımı acıtıyor yada bunu bahane ediyorum . Eşimin demesine göre de parmağnı içerdeki kaslarım itiyormuş . Bu durum canımı gittikçe sıkmaya başladı , zaman geçtikçe kafamda büyüyor ve doktora gitmek istemiyorum . İlk günlerde bacaklarımı kasılmaktan krampar girerdi , onlar geçti ama şimdide içerden kasılmalar var . Naptınız nasıl aştınız bu durumu , ne tavsiye ediyorsunuz .Lütfen birileri artık içimi rahatlatacak bişeyler söylesin . Ayyyy nasıl yapamıyosunuz yaaaaa gibi yanıtlardan çok yoruldum ...[/QUOTE]
Merak etme burda kimse sana ayyy nasıl yapamıyorsunuz demez,çünkü hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.oncelikle sen çok avantajlisn canım sadece 3 haftalık evlisin(bense malesef 3 yil)enerjin,sabrın ve en önemlisi eşinin desteği henüz taze.bunu pozitif yönde değerlendirirsek başarılarsın bence.madem parmakla yapamıyorsun parmak kalınlığında aparatla başla.bol kayganlaştırıcı sür ve nefe alarak ikin.hergun biraz daha kalinlastir aparatı ve bu egzersiz mutlaka ama mutlaka hergün yap.kendini artık hazır hissedincede eşli deneme yapasrin

JEL VE UYUŞTURUCU KREMİNİ AL VE DENE EŞİNİN PARMAĞINI ALABİLİYOSAN BAYA Bİ İLERLEME VAR SENDEDE CANIM ( EMLA KREM )UYUŞTURMAYA YARIYO VAJİNAYİ. HEM İÇİNE HEM DIŞINA SÜRCEKSİN (Gleit gelen)JELİ İSE VAJİNANA SIKIYOSUN BR TÜPÜ İLİŞKİNİYİ ÇOK KOLAY VE ACISIZ YAŞICAKSIN PENİSİN GİRDİĞİNİ ANLAMICAKSIN BİLE YATAK UCU POZİSYONUNDA YADA SEN ÜSTE OL PENİSE OTUR O ŞEKİLDEDE OLUR BİRAZ CESARET AMA BAŞARABİLİRSİN ÇOK KOLAY OLCAK BAK GÖR

Gleit gelen nasıl kullanılıyor acaba

EŞLERİNİZİDE ANLAYIN KIZLAR Bİ SÜRE SONRA TAHAMMÜL EDEMİYOLAR ÇÜNKÜ KOLAY DEĞİL ONLARIN ORGANI HEMEN ÖYLE KALKMIYO BOŞALAMADIKLARI ZAMAN Bİ TUHAF HIRÇIN OLUYOLAR OYÜZDEN BİRAZ SABREDİN ÇOK BASİT GÖRCEKSİNİZ

Peki bu zararlı değil mi çok değişik bişeymiş herhangi bi zararı olur mu acaba

Durex 'den bende memnun kalmadım. Gleit gelen var , onu öneriyorlar genelde ama henuz denemeyemedim
SENİN BİRAN ÖNCE ARTIK ERTELEMEMEN GEREKİYO HER DAKKİA BU İŞ İÇİN KENDİNİZE ZAMAN YARATMALISIN ERTELEDİKÇE DAHADA GERİYE ATIYOSUN KENDİNİ JELİNİ VE KREMİNİ SÜR PARMAK ÇALIŞMASI YAP VE PENİSİ ARTIK KABUL ET İÇİNE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…