- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.661
DENE TABİKİDE BAK YENEN ÇOK VAR BU KREMLER SAYESİNDE YENEN ARKADAŞLAR BURDAMI BURDAYSA SES VERSİNLER KIZLARRR
Hsg den çok korkuyorum ne yapacagimi bilmiyorum ertelemeyi düşünüyorum uzun sure daha yeni astim bebek olup olmadığını bilmiyorum ama bir gün yaptirirsam sknti buyukBen yeneli 5 ay oldu ilk kez vajinal ultrason ve smear testi yaptırdım. Çok kolaymış . O kadards korktum gereksizmiş
Nefes egzersizlerini ve kegel egzersizlerini internetten araştırın ve burda yazanlarida dikkate alın çünkü ben bu araştırmalar ve burdaki kızların yazıları sayesinde asama kaydettim nefes aliyosun 3 4 saniye sürecek şekilde derin, nefes verirken ikiniyosun vajinani kasıp bırak tuvalette otururken tuvaletini 3 kez tut bırak kaslarını calistimayi ogreniyosun bu sekilde hatta bazen aklima geldiğinde o kasları skp bırak alistikca ve kayganlastirici ile vajinana dokunmaya orayı hissetmee calis aynada bak incele ve zamanla küçük parmağını oraya sokmayı dene önce küçük parmağın birinci bogumu ikinci bogumu şeklinde bunlar benim tecrubelerm sen bide internetten de bak tabiMerhaba ,
Burayı bi süredir takip ediyorum , 3 haftalık evliyim ve galiba vajinusmusum . Bunu nedense kabul etmek istemiyorum ama sonuç oraya doğru gidiyor . Dün eşimle ilk defa bu mevzudan dolayı gerildik , biraz tadımı kaçırdı acıkcası . Buzamana kadar sabırlı olalım , olacak zamanla , aceleye gerek yok vs gibi telkinlerde bulunuyordu ama dün kendimi geri çekince oda yarıda bıraktı ve devam etmek istemedi . Oldukça üzüldüm . Şimdi esas mevzu genel olarak bir korkum yok , utanma bacak açamama vs gibi sıkıntı yaşamıyorum . Sorunum sadece bastırdığı an canım acıyor ve kendimi çekiyorum ve eşimin demesine göre delik kapalı gözüküyor. Bikaçkez parmak denemesi yaptık ama onda da ya tırnağı canımı acıtıyor yada bunu bahane ediyorum . Eşimin demesine göre de parmağnı içerdeki kaslarım itiyormuş . Bu durum canımı gittikçe sıkmaya başladı , zaman geçtikçe kafamda büyüyor ve doktora gitmek istemiyorum . İlk günlerde bacaklarımı kasılmaktan krampar girerdi , onlar geçti ama şimdide içerden kasılmalar var . Naptınız nasıl aştınız bu durumu , ne tavsiye ediyorsunuz .Lütfen birileri artık içimi rahatlatacak bişeyler söylesin . Ayyyy nasıl yapamıyosunuz yaaaaa gibi yanıtlardan çok yoruldum ...
Hsg de istersen anestezi veriyolar korkmaHsg den çok korkuyorum ne yapacagimi bilmiyorum ertelemeyi düşünüyorum uzun sure daha yeni astim bebek olup olmadığını bilmiyorum ama bir gün yaptirirsam sknti buyuk
Devlettede veriyorlar demi zorlamadan gecistirmeden şimdi bisey olmaz korkma falan diyip atlatıp kizmasinlarHsg de istersen anestezi veriyolar korkma
Ben devlette yaptırmadım ama istersen verirler neden vermesinlerDevlettede veriyorlar demi zorlamadan gecistirmeden şimdi bisey olmaz korkma falan diyip atlatıp kizmasinlar
En az 6 ay dene olmazsa yaptırırsın acele etmeBen devlette yaptırmadım ama istersen verirler neden vermesinler
Özelde ne kadar ücret ödediniz işlem ve anestesi icinBen devlette yaptırmadım ama istersen verirler neden vermesinler
Bende oyle düşünüyorum insallah esim kisin gidelim artık diyo hala vajinismusun tam bilincine varamadı galiba ☺ o biz bu işi yapabiliyoruz saniyodu ben anlattim yeni yeni anliyo ama bebek konusunda artık yeter diyo 1 bucuk yıl olmadığını düşünüyor aslında o işi hiç yapamamisiz haberimiz yok ☺En az 6 ay dene olmazsa yaptırırsın acele etme
Dertlerin biri bitiyor biri başlıyor.bende çocuk hasretiyle tutuştuğumdan ıyi kötü yendim sayılır vajinismusu.simdide acaba hemen çocuğum olmazmi stresi sardı,zaten 3 yıl vakit kaybettim.o yuzden hemen cocuk yapmak istiyoruz,ama bir yandanda ödüm kopuyor ya yıllarca da onun için uğraşırsak diye.allahim inşllah bununla sınamaz bizi,en kısa sürede hepimiz evlat sahibi olalimBende oyle düşünüyorum insallah esim kisin gidelim artık diyo hala vajinismusun tam bilincine varamadı galiba ☺ o biz bu işi yapabiliyoruz saniyodu ben anlattim yeni yeni anliyo ama bebek konusunda artık yeter diyo 1 bucuk yıl olmadığını düşünüyor aslında o işi hiç yapamamisiz haberimiz yok ☺
Bugün 4 numaralı dilatör de denedim rahat oldu ama penis olmuyor dilatörün bir boy büyüğü daha Yok o kadar yani :)canım ben biraz daha dilatör egzersizi yapmanı öneririm dilatörle rahat olmadan p.. deneme bence
Daha az kaldı inş moralim bozuluyor ancak tekrar doğrulmaya çalışıyorum inş herkes kurtulur,Canim sen ne guzel erkenden bu işi halletmenin yollarını arıyorsun ve bu azimle inşllah yeneceksin.ben ancak 3 yıl sonra adım atabildim,o yüzden sen avantajlisin,tek yapman gereken benim ve buradaki bir çok kişinin yaptığı erteleme hastalığına kapılma.sakin ama sakin ertleme,doktorunu dinle buradakileri oku uygula. Eminim 1 aya kalmaz yeneceksin
Aynen kesinlikle katılıyorum baştan sona size çünkü bende 1 bucuk yilimi hiç bisey bilmeden yemisim simdide cocuk cocuk diye oluyorum her gordugum bebek icimi titretiyo her anne diyen cocuk canimi acitoyo ama sonra kendine gel rabbim hayrlisiyla verir sakin ol isyan etme diyorum...bunu yendim dediğiniz gbi iyice bebek delisi oldumDertlerin biri bitiyor biri başlıyor.bende çocuk hasretiyle tutuştuğumdan ıyi kötü yendim sayılır vajinismusu.simdide acaba hemen çocuğum olmazmi stresi sardı,zaten 3 yıl vakit kaybettim.o yuzden hemen cocuk yapmak istiyoruz,ama bir yandanda ödüm kopuyor ya yıllarca da onun için uğraşırsak diye.allahim inşllah bununla sınamaz bizi,en kısa sürede hepimiz evlat sahibi olalim
İnş canım burada yazılanları okudukça yalnız olmadığımı ve buradaki arkadaşların desteğini gördükçe topluyorum kendimi, hayırlı haberler verilenin inşBende doktorla yendim çok Yen'i aynı şeyleri yaşadım hatta yapabileceğim şeyi yapmıyormuşum gibi erteliyordum son zaman ama sonra bir anda oldu anlamadım olduğunu bile çok yanma hissettim hiç morelini bozma bir anda olucak orayı kremle ve eşinle yapmadan önce parmak egzersizi yap ki orası açılınca Giriyo
Pns te Açıyı doğru yakalayamıyorsundur.Popo eğimli itmelisin aparat gibi kullanacaksın pns iBugün 4 numaralı dilatör de denedim rahat oldu ama penis olmuyor dilatörün bir boy büyüğü daha Yok o kadar yani :)
Senin beyninin hangi aşamada ikna olduğuna bağlı.Ben mesela tek parmakla ikna olup yendimKızlar 2 parmak alınca peniste alınabiliyor mu
İki parmak girdikten sonra yanlara doğru açıp 10 saniye bekleyerek germe yaparsan daha iyi olur, zar yanlara doğru esnemiş olurKızlar 2 parmak alınca peniste alınabiliyor mu
Ben 90 derece deniyorum, yani dik bir şekilde bir yerde takılıp kalıyorPns te Açıyı doğru yakalayamıyorsundur.Popo eğimli itmelisin aparat gibi kullanacaksın pns i
Olmaz işte dik açı olmayacak,popo eğimli olacakBen 90 derece deniyorum, yani dik bir şekilde bir yerde takılıp kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?