Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

DENE TABİKİDE BAK YENEN ÇOK VAR BU KREMLER SAYESİNDE YENEN ARKADAŞLAR BURDAMI BURDAYSA SES VERSİNLER KIZLARRR

Ses 1-2 :) geldim :) bende kremle yendim ama anestolle canım birde bebe yağı kullandım. Geleit gelen jelde aldım ama galiba beceremedim onu kullanmayı çok çabuk kurudu bebe yağı ile devam ettim şükür bitti. İkisini aynı anda parmağımla vajinaya sürdüm. kızlar bu arada elinize ameliyat eldiveni giyin parmak egzersizi sırasında falanda çıplak elle insan bi rahatsız oluyor.

Ben yeneli 5 ay oldu ilk kez vajinal ultrason ve smear testi yaptırdım. Çok kolaymış . O kadards korktum gereksizmiş
Hsg den çok korkuyorum ne yapacagimi bilmiyorum ertelemeyi düşünüyorum uzun sure daha yeni astim bebek olup olmadığını bilmiyorum ama bir gün yaptirirsam sknti buyuk

Nefes egzersizlerini ve kegel egzersizlerini internetten araştırın ve burda yazanlarida dikkate alın çünkü ben bu araştırmalar ve burdaki kızların yazıları sayesinde asama kaydettim nefes aliyosun 3 4 saniye sürecek şekilde derin, nefes verirken ikiniyosun vajinani kasıp bırak tuvalette otururken tuvaletini 3 kez tut bırak kaslarını calistimayi ogreniyosun bu sekilde hatta bazen aklima geldiğinde o kasları skp bırak alistikca ve kayganlastirici ile vajinana dokunmaya orayı hissetmee calis aynada bak incele ve zamanla küçük parmağını oraya sokmayı dene önce küçük parmağın birinci bogumu ikinci bogumu şeklinde bunlar benim tecrubelerm sen bide internetten de bak tabi

En az 6 ay dene olmazsa yaptırırsın acele etme
Bende oyle düşünüyorum insallah esim kisin gidelim artık diyo hala vajinismusun tam bilincine varamadı galiba ☺ o biz bu işi yapabiliyoruz saniyodu ben anlattim yeni yeni anliyo ama bebek konusunda artık yeter diyo 1 bucuk yıl olmadığını düşünüyor aslında o işi hiç yapamamisiz haberimiz yok ☺

Dertlerin biri bitiyor biri başlıyor.bende çocuk hasretiyle tutuştuğumdan ıyi kötü yendim sayılır vajinismusu.simdide acaba hemen çocuğum olmazmi stresi sardı,zaten 3 yıl vakit kaybettim.o yuzden hemen cocuk yapmak istiyoruz,ama bir yandanda ödüm kopuyor ya yıllarca da onun için uğraşırsak diye.allahim inşllah bununla sınamaz bizi,en kısa sürede hepimiz evlat sahibi olalim

Daha az kaldı inş moralim bozuluyor ancak tekrar doğrulmaya çalışıyorum inş herkes kurtulur,

Aynen kesinlikle katılıyorum baştan sona size çünkü bende 1 bucuk yilimi hiç bisey bilmeden yemisim simdide cocuk cocuk diye oluyorum her gordugum bebek icimi titretiyo her anne diyen cocuk canimi acitoyo ama sonra kendine gel rabbim hayrlisiyla verir sakin ol isyan etme diyorum...bunu yendim dediğiniz gbi iyice bebek delisi oldum

İnş canım burada yazılanları okudukça yalnız olmadığımı ve buradaki arkadaşların desteğini gördükçe topluyorum kendimi, hayırlı haberler verilenin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…