- 21 Mart 2014
- 127
- 37
- 98
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.681
EmlaÖyledir mutlaka..çok teşekkür ederim canım..
ucu girer girmez aşağı mı yönelecek yani..Olmaz işte dik açı olmayacak,popo eğimli olacak
Yana açma nasıl olacak bacaklarınızı açarak mı açacagızİki parmak girdikten sonra yanlara doğru açıp 10 saniye bekleyerek germe yaparsan daha iyi olur, zar yanlara doğru esnemiş olur
sanki hiç ilerlemeyecekte orada kalacak gibi sanki nefes alıp veriyorum ama hiç birşey fark etmiyor gibi hissediyorsun dimi ama öyle değil canım işte sen ne kadar rahat bırakırsan kendini o da rahat bırakıyor inan oluyor yani denemekten vazgeçme inan bana başarırsın ben daha p... alamadim araya hastalık girdi bitsin hemen geçecem başına rabbim hepimize kolaylık versininşallah dediğin gibi olur ya bu kdar kolaydır..sanki duvar var gibi kapalı gibi tıkanıyor orda ve ağrım oluyo
canım benim ilk baş şu kaaygını at ve beyynine yaparım yapacağım diye mesajlar yolla sonra al eline bir ayna ve incelemeye başla organını anatomisine bak internetten ondan sonra doğru nefes alıp vermen gerek burnundan al ağzın yavaşça ver kegel egzersizi dediğimiz lavabodayken idrarını yaparken tut bırak şimdi sana iki krem önerebilirim biri madecassol merhemdir bu biri de travogen diye bir krem bunları egzersize başlamadan ikisini karıştır parmağına sür serçe parmağına oraya da hafif sür sonra ister tuvalet pozisyyonunda dene ister oturarak dene katmaya çalış baktın sıkmaya durdu bekle nefes al ver sakinleştiğinde tekrar nefes verirken ilerlet işaret parmağı orta parmak sonra da iki parmak yap başarabilirsin hiçbirsey yok inan :) sonra da eşine geç eşinin serçe parmakları aynı şekilde ilerle sonra istersen hazır hissettiğini ikili ilişkiye geceilirsin bu orada o bölge çok esnek bir yapıya sahipp sandığımız kadar ne acı verecek bize ne kanama olacak ne de duvar delinmesi duvar diye birsey yok orada kısacası zarı gözümüzle bile göremeyiz düşünsene gözle görünmeyen sey ne kadar da korkutmuş bizi :) sen dirayetli ol o inatçıysa sen daha inatçı ol ve yapabildiğini gör :) başarılarMerhaba ,
Burayı bi süredir takip ediyorum , 3 haftalık evliyim ve galiba vajinusmusum . Bunu nedense kabul etmek istemiyorum ama sonuç oraya doğru gidiyor . Dün eşimle ilk defa bu mevzudan dolayı gerildik , biraz tadımı kaçırdı acıkcası . Buzamana kadar sabırlı olalım , olacak zamanla , aceleye gerek yok vs gibi telkinlerde bulunuyordu ama dün kendimi geri çekince oda yarıda bıraktı ve devam etmek istemedi . Oldukça üzüldüm . Şimdi esas mevzu genel olarak bir korkum yok , utanma bacak açamama vs gibi sıkıntı yaşamıyorum . Sorunum sadece bastırdığı an canım acıyor ve kendimi çekiyorum ve eşimin demesine göre delik kapalı gözüküyor. Bikaçkez parmak denemesi yaptık ama onda da ya tırnağı canımı acıtıyor yada bunu bahane ediyorum . Eşimin demesine göre de parmağnı içerdeki kaslarım itiyormuş . Bu durum canımı gittikçe sıkmaya başladı , zaman geçtikçe kafamda büyüyor ve doktora gitmek istemiyorum . İlk günlerde bacaklarımı kasılmaktan krampar girerdi , onlar geçti ama şimdide içerden kasılmalar var . Naptınız nasıl aştınız bu durumu , ne tavsiye ediyorsunuz .Lütfen birileri artık içimi rahatlatacak bişeyler söylesin . Ayyyy nasıl yapamıyosunuz yaaaaa gibi yanıtlardan çok yoruldum ...
bence canım emlayı kullanma bi dene bu şekilde baktın ki acı olacak ki buunda rahat olduktan sonra acı yok sadee girerken telaşlanabili,rsin onda da beklet eşinin ve nefes al ver kendini rahat hissettiğinde de nefes verirken ilerle ve üstte olman senin için daha olur çünkü kontrol sende olacak yada eşin yatak ucunda olur sen ayakta o şekilde de rahat olabilirsin ama bu işte önsevişme de çook önemli ıslanasıya kadar eşinle önsevişme yap sonra da bu işin başına geç biraz daha kolay olsun işim dersen de gleit gel i kullan ama bence emlayı kullanma cunku bu seferde bırakmakla ugrasacaksın baktın cok zorlandın o zaman kullanabilirsin bi ilk baş onsuz dene bence basaracaksın :)Peki sadece gleitgeleni kullansam emlayı kullanmasam olur mu ki
hayır canım elidiven giymemeleri gerek oraya iyi hissetmeleri için parmaklarıyla orayı hissetmeleri lazım bende öyle yapıyordum doktorum istemdiSes 1-2 :) geldim :) bende kremle yendim ama anestolle canım birde bebe yağı kullandım. Geleit gelen jelde aldım ama galiba beceremedim onu kullanmayı çok çabuk kurudu bebe yağı ile devam ettim şükür bitti. İkisini aynı anda parmağımla vajinaya sürdüm. kızlar bu arada elinize ameliyat eldiveni giyin parmak egzersizi sırasında falanda çıplak elle insan bi rahatsız oluyor.
aynen öyle hissediyorum..inşallah kurtuluruz hiç sorma vallasanki hiç ilerlemeyecekte orada kalacak gibi sanki nefes alıp veriyorum ama hiç birşey fark etmiyor gibi hissediyorsun dimi ama öyle değil canım işte sen ne kadar rahat bırakırsan kendini o da rahat bırakıyor inan oluyor yani denemekten vazgeçme inan bana başarırsın ben daha p... alamadim araya hastalık girdi bitsin hemen geçecem başına rabbim hepimize kolaylık versin
ya ben de öyle düşündüm acım olursa emlayı kullanırım şimdi bilmiyorum ki nasıl olacak hemen alıp sürmemek lazım..bana biraz moral verdin ya çok teşekkür ederim dediklerini uygulycam en kısa zamanda:)bence canım emlayı kullanma bi dene bu şekilde baktın ki acı olacak ki buunda rahat olduktan sonra acı yok sadee girerken telaşlanabili,rsin onda da beklet eşinin ve nefes al ver kendini rahat hissettiğinde de nefes verirken ilerle ve üstte olman senin için daha olur çünkü kontrol sende olacak yada eşin yatak ucunda olur sen ayakta o şekilde de rahat olabilirsin ama bu işte önsevişme de çook önemli ıslanasıya kadar eşinle önsevişme yap sonra da bu işin başına geç biraz daha kolay olsun işim dersen de gleit gel i kullan ama bence emlayı kullanma cunku bu seferde bırakmakla ugrasacaksın baktın cok zorlandın o zaman kullanabilirsin bi ilk baş onsuz dene bence basaracaksın :)
Gittim sxtiva jel önerdi.zarın kalın dedi başka da bir sıkıntı yok olmaması için dedi.bu jel işinizi göreceek dedicanım kızlık zarın duvar gibi birşey degil ki girmemesi sözz konusu olamaz zar görünen birsey bile degğil bu arada kadın dogumcuya gittin mi hiç
tam bir birleşme olmadı mı hiçslm ben iki yildir evliyim ve vajinimus denilen rahatsizligi evliligimin basindan beri yasiyorum. ve bu rahatsizliga sahip oldugumu daha bu gun oyrendim. bu zamana kadar problemin esimden kaynaklandigini dusunuyordum. tabikide ona hicbirsey soylemiyordum oda ayni sekilde birbirimizi suclamiyorduk. sonra tabi bende jeton dusuyo felan.. interneti allak bullak edib bu problemi yasayanlar hakkind okumadigim makale kalmiyor ve en sonda burda buldum kendimi. cok enteresan tedavi yotemleri var bu yuzden doktora gitmekten cok cekiniyorum. esimle bile konusamadim bu konuyu daha nasil anlatacagimi bile bilmiyorum. ama bu rahatsizligi yasayanlarda nadir gorulen gebe kalma olayi bende oldu. sezeryan dogum yaptim. yinede bu rahatsizligim devam etti.....
Evet aynen ..kegel yap ve eşin aşağı eğimli itsin yolunu bulacaktır hafif ucunda git gel yapana da yönünü buluyorEmla
ucu girer girmez aşağı mı yönelecek yani..
Herkesin yapısı farklı siz o şekilde rahat olabilirsiniz ama bazı kişilerde tırnak yada çıplak elle deyince rahatsız oluyorlar. Ben bu şekilde yendim gayette rahat ettim. parmakla egzersizde iğreniyordum eldiven giyince bi nebze rahat ettim.hayır canım elidiven giymemeleri gerek oraya iyi hissetmeleri için parmaklarıyla orayı hissetmeleri lazım bende öyle yapıyordum doktorum istemdi
Kızlar 2 parmak alınca peniste alınabiliyor mu
Yaa gerçekten mi çok güvenim geldi sevindim teşekkür ederim :) ama iki parmak denesem mi ki çünkü pns büyük gelecek gibi geldi parmağım çok ince içinde çok fazla tutamadım ama bu bile büyük başarı bence evet canım haklısın sakinleşmeyi nefesi sistematige dökmeyi ögrenmem lazım sanırım
Ya şimdi tekrar denedim egzersizi alamadım parmagı iki bolumunu aldım çok yanma hissettim gitmedi devamı moralim bozuluyor böyle bi alıp bi hiç alamayınca bi iki gün ara verdim sadece oda mecbur kaldığım içindi ara vermem böyle olunca yapasım bile gelmiyor kızlarevet canim :) ben iki parmak su nedenle yapmamistim, kizlik zari bozulabilir korkusuyla, ve ben bunu esimle yapmak istedim, o yuzden yapmadim yani :)
Merhaba ben şöyle bişey keşfettim bimiyorum sizde belki biliyorsunuzdur. parmağım böyle sokunca kavisli olarak giriyor mesela eşim karşıma geçip yaptıgında parmağı ters kaldıgından olmuyor ama yanıma uzanıp ona tarif ettiğimde benden daha uzun sokabildi parmağını .Ya şimdi tekrar denedim egzersizi alamadım parmagı iki bolumunu aldım çok yanma hissettim gitmedi devamı moralim bozuluyor böyle bi alıp bi hiç alamayınca bi iki gün ara verdim sadece oda mecbur kaldığım içindi ara vermem böyle olunca yapasım bile gelmiyor kızlar
Canım ikidir kendi parmağımla deniyorum yaptım kavisi öncesinde deneyerek bulmuştum ama bu defa çok yandı ve yolu bulamadım resmen ben iki parmak almayı planlarken birini bile tam alamadımMerhaba ben şöyle bişey keşfettim bimiyorum sizde belki biliyorsunuzdur. parmağım böyle sokunca kavisli olarak giriyor mesela eşim karşıma geçip yaptıgında parmağı ters kaldıgından olmuyor ama yanıma uzanıp ona tarif ettiğimde benden daha uzun sokabildi parmağını .
o yanma ilk başlarda bende de oluyordu , ilk başta vajina girişi parmağımı sürtüyorum biraz , şey gibi oluyor hani onada gireceğimi haber vermek gibi :) oda yavaşca açılıyor sanki ve önce parmağımla etrafında gezinince ıslanmada oluyor sonrasında girerken rahat olmuştu , gerçi bende ilk defa tam alabildim devamınde gelişme olur umarım .Canım ikidir kendi parmağımla deniyorum yaptım kavisi öncesinde deneyerek bulmuştum ama bu defa çok yandı ve yolu bulamadım resmen ben iki parmak almayı planlarken birini bile tam alamadım
Öyle yapayım biraz o zaman belki etkili olur canım sagolasıno yanma ilk başlarda bende de oluyordu , ilk başta vajina girişi parmağımı sürtüyorum biraz , şey gibi oluyor hani onada gireceğimi haber vermek gibi :) oda yavaşca açılıyor sanki ve önce parmağımla etrafında gezinince ıslanmada oluyor sonrasında girerken rahat olmuştu , gerçi bende ilk defa tam alabildim devamınde gelişme olur umarım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?