Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah dediğin gibi olur ya bu kdar kolaydır..sanki duvar var gibi kapalı gibi tıkanıyor orda ve ağrım oluyo
sanki hiç ilerlemeyecekte orada kalacak gibi sanki nefes alıp veriyorum ama hiç birşey fark etmiyor gibi hissediyorsun dimi ama öyle değil canım işte sen ne kadar rahat bırakırsan kendini o da rahat bırakıyor inan oluyor yani denemekten vazgeçme inan bana başarırsın ben daha p... alamadim araya hastalık girdi bitsin hemen geçecem başına rabbim hepimize kolaylık versin

canım benim ilk baş şu kaaygını at ve beyynine yaparım yapacağım diye mesajlar yolla sonra al eline bir ayna ve incelemeye başla organını anatomisine bak internetten ondan sonra doğru nefes alıp vermen gerek burnundan al ağzın yavaşça ver kegel egzersizi dediğimiz lavabodayken idrarını yaparken tut bırak şimdi sana iki krem önerebilirim biri madecassol merhemdir bu biri de travogen diye bir krem bunları egzersize başlamadan ikisini karıştır parmağına sür serçe parmağına oraya da hafif sür sonra ister tuvalet pozisyyonunda dene ister oturarak dene katmaya çalış baktın sıkmaya durdu bekle nefes al ver sakinleştiğinde tekrar nefes verirken ilerlet işaret parmağı orta parmak sonra da iki parmak yap başarabilirsin hiçbirsey yok inan :) sonra da eşine geç eşinin serçe parmakları aynı şekilde ilerle sonra istersen hazır hissettiğini ikili ilişkiye geceilirsin bu orada o bölge çok esnek bir yapıya sahipp sandığımız kadar ne acı verecek bize ne kanama olacak ne de duvar delinmesi duvar diye birsey yok orada kısacası zarı gözümüzle bile göremeyiz düşünsene gözle görünmeyen sey ne kadar da korkutmuş bizi :) sen dirayetli ol o inatçıysa sen daha inatçı ol ve yapabildiğini gör :) başarılar

Peki sadece gleitgeleni kullansam emlayı kullanmasam olur mu ki
bence canım emlayı kullanma bi dene bu şekilde baktın ki acı olacak ki buunda rahat olduktan sonra acı yok sadee girerken telaşlanabili,rsin onda da beklet eşinin ve nefes al ver kendini rahat hissettiğinde de nefes verirken ilerle ve üstte olman senin için daha olur çünkü kontrol sende olacak yada eşin yatak ucunda olur sen ayakta o şekilde de rahat olabilirsin ama bu işte önsevişme de çook önemli ıslanasıya kadar eşinle önsevişme yap sonra da bu işin başına geç biraz daha kolay olsun işim dersen de gleit gel i kullan ama bence emlayı kullanma cunku bu seferde bırakmakla ugrasacaksın baktın cok zorlandın o zaman kullanabilirsin bi ilk baş onsuz dene bence basaracaksın :)

hayır canım elidiven giymemeleri gerek oraya iyi hissetmeleri için parmaklarıyla orayı hissetmeleri lazım bende öyle yapıyordum doktorum istemdi

Merhaba , dün tekrar bir deneme yaptık ve maalesef hüsranla bitti . En sonunda hüngür hüngür ağladım Eşimde üzüldü baya rahatlamam için duşa götürdü ben ağladım o beni yıkadı Neyse sonra ben parmak egzersizi yapmak istedim ilk zamanlar serce parmağını denemiştik ve çok az girebilmişti bu sefer işaret parmağının tamamını sokmayı başardık . Hatta bende denedim ama içerisi çok karışık gibi Parmağımı soktukça güldüm ay burda bişi var diye Parmağını soktuktan sonra baya gelgitte yapabildi zevk bile aldım
Ama sonra kasılmaya başladım galiba bi ara parmağında ordan çıkamayacağını falan düşündüm
Neyse sanırım benim sorunum vajinasının ağzı dar yani baş parmağımı bile sokmak için baya ıkınıyorum ve pe..si girmeye kalktığında orası acılmıyor ve pe..s sadece bastırmış oluyor içeri giremiyor , bunuda parmak egzersizi ile mi çözeceğiz ?

aynen öyle hissediyorum..inşallah kurtuluruz hiç sorma valla

ya ben de öyle düşündüm acım olursa emlayı kullanırım şimdi bilmiyorum ki nasıl olacak hemen alıp sürmemek lazım..bana biraz moral verdin ya çok teşekkür ederim dediklerini uygulycam en kısa zamanda:)

tam bir birleşme olmadı mı hiç

hayır canım elidiven giymemeleri gerek oraya iyi hissetmeleri için parmaklarıyla orayı hissetmeleri lazım bende öyle yapıyordum doktorum istemdi
Herkesin yapısı farklı siz o şekilde rahat olabilirsiniz ama bazı kişilerde tırnak yada çıplak elle deyince rahatsız oluyorlar. Ben bu şekilde yendim gayette rahat ettim. parmakla egzersizde iğreniyordum eldiven giyince bi nebze rahat ettim.

evet canim :) ben iki parmak su nedenle yapmamistim, kizlik zari bozulabilir korkusuyla, ve ben bunu esimle yapmak istedim, o yuzden yapmadim yani :)

evet canim :) ben iki parmak su nedenle yapmamistim, kizlik zari bozulabilir korkusuyla, ve ben bunu esimle yapmak istedim, o yuzden yapmadim yani :)
Ya şimdi tekrar denedim egzersizi alamadım parmagı iki bolumunu aldım çok yanma hissettim gitmedi devamı moralim bozuluyor böyle bi alıp bi hiç alamayınca bi iki gün ara verdim sadece oda mecbur kaldığım içindi ara vermem böyle olunca yapasım bile gelmiyor kızlar

Merhaba ben şöyle bişey keşfettim bimiyorum sizde belki biliyorsunuzdur. parmağım böyle sokunca kavisli olarak giriyor mesela eşim karşıma geçip yaptıgında parmağı ters kaldıgından olmuyor ama yanıma uzanıp ona tarif ettiğimde benden daha uzun sokabildi parmağını .

Canım ikidir kendi parmağımla deniyorum yaptım kavisi öncesinde deneyerek bulmuştum ama bu defa çok yandı ve yolu bulamadım resmen ben iki parmak almayı planlarken birini bile tam alamadım

Canım ikidir kendi parmağımla deniyorum yaptım kavisi öncesinde deneyerek bulmuştum ama bu defa çok yandı ve yolu bulamadım resmen ben iki parmak almayı planlarken birini bile tam alamadım
o yanma ilk başlarda bende de oluyordu , ilk başta vajina girişi parmağımı sürtüyorum biraz , şey gibi oluyor hani onada gireceğimi haber vermek gibi :) oda yavaşca açılıyor sanki ve önce parmağımla etrafında gezinince ıslanmada oluyor sonrasında girerken rahat olmuştu , gerçi bende ilk defa tam alabildim devamınde gelişme olur umarım .

Öyle yapayım biraz o zaman belki etkili olur canım sagolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…