- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.721
Tekrar merhaba, gideceği tek yol var. Eğer girmeden önce kegel egzersizi yaparsan kas gevşer duvar hissi hafifler, birde içeri biraz girdikten sonra nerede oldugunu bulmak için o esnada da kegel yaparak yani kendin kasarak o duvarın girişinde mi olduğu yada geçip geçmediğini bulunduğu yeri farkedebilirsinEvet bazen kaybediyor ilaç aldık kullandı çift parmak denedim ilk başta kastım ama sonrasında sorun yaşamadım hatta bi denememizde 1-2 cm kadar içeri girebilmişti ama ileri gidemedi duvar gibi bişey olduğunu söyledi biz tam yoluda bulamadık galiba
Merhaba canım çift parmak egzersizi için işaret parmağını orta parmağının üstüne koymalısın yani tek parmak gibi görünecek ikisi. Biraz içeri sokunca hafif kavisli olduğu için , ilerleyebilmek adına hafif asagı yukarı hareket ettirebilirsin o an doğru yönde ilerleme sağlarsın. Aşk kaşını geçtikten sonra yani duvar gib olan yer iki parmağını yan yana getirip açma germe yapabilirsin. Aşk kasının kontrolü için gün boyu kegel yapmanı tavsiye ederim, otururken birşeylerle meşgul olurken yapabilirsin. 3 kez kasıp 3 kez gevşetme hareketi ile günde 1000 adet aşk kası kontrolünün sana geçmesini sağlayabilirMerhabalar buraya önceden de yazmıştım sağolsun arkadaşların motivasyonu ve okuduklarımla egzersizlere başladım burası iyi ki var ve yaşadığımız bu zor süreçte kendimizi yalnız hissetmememizi umudumuzu korumamızı sağlıyor.egzersizlerim sonucu bir haftadır orta parmağımı sokabiliyor ve git gel yapabiliyorum bu bile beni o kadar mutlu etti ki gerçekten hiç acı hissetmedim fakat iki parmağımı sokmaya çalışıyorum kayganlaştırıcı kullandığım halde kesinlikle olmuyor bunu nasıl yapabilirim öneriniz var mı?
Tamam o egzersizide yaparım bide şey sorucam doğru pozisyon nedir nasıl daha rahat olur utanıyorum ama artık çocuğum olsun istiyorumTekrar merhaba, gideceği tek yol var. Eğer girmeden önce kegel egzersizi yaparsan kas gevşer duvar hissi hafifler, birde içeri biraz girdikten sonra nerede oldugunu bulmak için o esnada da kegel yaparak yani kendin kasarak o duvarın girişinde mi olduğu yada geçip geçmediğini bulunduğu yeri farkedebilirsin
parmak egzersizi yaparsan oranın nasıl birşey oldugunu anlarsın aparatla yapsanda olur ama bence parmakla yap hem orayı tanıyorsun nasıl birşey oldugunu hissediyorsun hemde girdiğini görüyorsun gördükçe başardığını hissediyorsun yapabilirwsin eminim ben parmak katabildiysem sen çok raht yaparsın emin ol :)Merhaba , dün tekrar bir deneme yaptık ve maalesef hüsranla bitti . En sonunda hüngür hüngür ağladımEşimde üzüldü baya rahatlamam için duşa götürdü ben ağladım o beni yıkadı Neyse sonra ben parmak egzersizi yapmak istedim ilk zamanlar serce parmağını denemiştik ve çok az girebilmişti bu sefer işaret parmağının tamamını sokmayı başardık . Hatta bende denedim ama içerisi çok karışık gibi Parmağımı soktukça güldüm ay burda bişi var diye Parmağını soktuktan sonra baya gelgitte yapabildi zevk bile aldım
Ama sonra kasılmaya başladım galiba bi ara parmağında ordan çıkamayacağını falan düşündüm
Neyse sanırım benim sorunum vajinasının ağzı dar yani baş parmağımı bile sokmak için baya ıkınıyorum ve pe..si girmeye kalktığında orası acılmıyor ve pe..s sadece bastırmış oluyor içeri giremiyor , bunuda parmak egzersizi ile mi çözeceğiz ?
sana göre en rahat gelen pozisyon dogru pozisyondur canım tuvalet pozisyonu sırt ustu veya ayakta ya da sırt ustu uzanırken bacaklarını açarak kendine dogru dizlerini cekerek de olabilir oturarakta sen deneyeceksin bunları hanggisinde daha rahat ve stressi,z hissediyorsan onda yapacaksin :)Tamam o egzersizide yaparım bide şey sorucam doğru pozisyon nedir nasıl daha rahat olur utanıyorum ama artık çocuğum olsun istiyorum
o yuzden canım bol bol nefes al ver burnundan al agzından ver takıldıgın yerde bi beklet eşini sen hazır oldugunda tekrR YİNE Mİ KÖTÜ HİSSETTİN TEKRAR NEFES yap göreceksin bir süre sonra işe yaradığuını biliyorum insan bir an önce olsun da bitsin kurtulayım istiyor ama ne yapalım azım istikkrar cok önemli ve sen başaracaksın inanıyorum :)aynen öyle hissediyorum..inşallah kurtuluruz hiç sorma valla
canım benim ne olacak her zaman yanındayım her zaman biz birbirimizi tanıyoruz aslında cunku aynı seyleri yaşadık ve paylaştık dediğim gibi emlayı kullanma bak dene üç beş on pes etmeden dene he cok denemene ragmen hala değişmedi ki eminim değişecek basaracaksın o zaman biraz cok olmayacak sekilde yapabilirsin hem tamamen uyuşmamış olur hem sen biraz olsun hissedersin unutma ne kadar uyuşturucuyla yaparsak yapalım beynimiz kanaaat getirmedikten sonra gene faydasız olacalk önemli olan orayı tanıman kesfetmen :) :)ya ben de öyle düşündüm acım olursa emlayı kullanırım şimdi bilmiyorum ki nasıl olacak hemen alıp sürmemek lazım..bana biraz moral verdin ya çok teşekkür ederim dediklerini uygulycam en kısa zamanda:)
yeterince ıslanman olmuyorsa tabiki de kullan zarının da kalın olması önemli değil canım benim sen yeter ki keşfet orayı tanı parmak egzersişzi mi yapıyorsunGittim sxtiva jel önerdi.zarın kalın dedi başka da bir sıkıntı yok olmaması için dedi.bu jel işinizi göreceek dedi
canım benim demek istediğini cok iyi anlıyorum illa böyle yapın demiyorum inan daha düne kadar ben bakamıyordum bile sonra bakmaya basladım bu sefer de parmak katamam dedim bana itici geliyordu cok kötü hissettiriyordu ama sonra birgun bir doktorla görüştüm ve tüm o düşüncemi aldı götürdü aynı haftasında parmagımı aldım sok oldumm resmen ben ki bakamıyordum bile suan eşimin parmakları falan hepsi oldu önemli olan onu iğrenç olarak görmemek :)Herkesin yapısı farklı siz o şekilde rahat olabilirsiniz ama bazı kişilerde tırnak yada çıplak elle deyince rahatsız oluyorlar. Ben bu şekilde yendim gayette rahat ettim. parmakla egzersizde iğreniyordum eldiven giyince bi nebze rahat ettim.
canım pes etmek yok anlıyorum seni artık bıkkınlık geliyor bunalıyorsun heleki ilerlemenin gerisine düştüğünde kendinden nefret ediyor başına gecmek istemiyorsun ama sunu unutma bu bir erteleme hastalığı seni yıldırmasına izin verme sen çok güçlüsün ya o ise bir organ sadece hemde o yapıya uygun bir organ eminim başaracaksın inat et o inatsa sen ondan daha inatsın biliyorsun kadınlar yeterki istesin yapamayacagı hiçbirsey yokktur allahın izniyle :) :)Ya şimdi tekrar denedim egzersizi alamadım parmagı iki bolumunu aldım çok yanma hissettim gitmedi devamı moralim bozuluyor böyle bi alıp bi hiç alamayınca bi iki gün ara verdim sadece oda mecbur kaldığım içindi ara vermem böyle olunca yapasım bile gelmiyor kızlar
hiç kendini üzme canım bunun tedavisi var bende dort yıllık evliyim ve son aşamadayım yardımcı olabilirim istersen sanaSevgili Kadınlar Kulübü Kadınları, merhaba.
Hepimizin bir hayat hikayesi var... Mutlu anları, unutamadığı zamanları, hüzünleri... Bu başlık altında buluştuğumuza göre de hepimizi derinden etkileyen ortak bir acıyı paylaşıyoruz.
4 yıl oldu evleneli, ne yazık ki hala ilk birleşmeyi yaşayamadık... Anlayışlı, destekçi, güven veren ve destekleyen ve bunca zamana rağmen bana inanan bir eşim var fakat bir türlü olmuyor...Olmadıkça kendimi eşime karşı daha da mahcup hisseder oldum, duygusal olarak büyük bir boşluk oluştu.Evliliğimiz cinsellik üzerine kurulu değil, mutluluğumuzu tepetaklak eden bir durum da değil bu ancak insan olsun istiyor işte... Bebek de istiyoruz. Elbette önceliğimiz doğal yolları denemek de insan yapamadıkça eksiliyor, eksildikçe daha da yok olmuş hissediyorum kendimi.
İki yıl önce başka bir sebepten gittiğim kadın doğum doktoruna durumumu anlatmıştım. Vajınal muayeneyi kabul etmedim -yaklaşımı da hoşuma gitmemişti açıkçası- , çatalda kızlık zarı muayenesi yaptı sadece. Esnek aslında çok rahat yapabilirsin, dedi. Yapamadım tabii.
Hayatımın her alanında mükemmelliyetçi ve detaylara önem veren biriyim. Bu durumun da beni etkilediğini düşünüyorum çünkü gerçekten bilmiyorum bu işin nasıl yapılacağını. Bilmediğim için de yapamıyorum. Kendi kendimi telkin ediyorum; Rabb'im bizi mükemmel bir şekilde yaratmış, akışına bırak, zaten görevi bu, haydi bak bu sefer olacak, hazırsın. Yok, yok!Olmuyor...
Bu aşamaları bitirip hayatlarına daha güzel bir yol açan arkadaşlara seviniyorum, kendim içinse çok üzgünüm...
canım bu iş pes etmeden yapman gerek olmuyor mu tekrar dene tekrar dene parmak egzersizlerini yapabiliyor musun iki parmak falanKızlar bende 18 aylık evliyim ve vajiyim yapmadığım şey kalmadı kadın doğumunada gittim psikiyatriyede hocalara bile gittimve sonuç hala aynı artık öyle bi raddeye geldim ki boşanmayı düşünmeye başladım parmak egzersizleri vs herşeyi yaptım parmağımıda soktum htta eşim bile parmağını soktu kayganlaştırıcı uyuşturucu kremlerde sürdümsede faydası olmadı eşimede yazık günah zaten bu konu yüzünden pireyi deve yapıp kavga kıyamet gidiyo yardım edin bana nolurrr
evet alman gerekiyor parmak ucu bile girse gerekiyorArkadaşlar size bişey sormak istiyorum lütfen bilen arkadaşlarım cevaplasın şimdi biz vaniya aparatlar sokuyoruz ya da parmak egzersizleri yapıyoruz ya bunu yaptıktan sonra gusül abdesti almamız gerekiyor mu sonuçta oraya birşey giriyor.
Hayır hiç parmak egzersizi yapmadım. jel ve p..s ile denedik sadece.aslında sanki giriyor gibi oluyor ama yıne o duvar.ve p.. s i alacak kadar bir delik acılmıyor sanki öyle hissediyorum.pozısyonu mu yönü mü tutturamıyoruz anlayamadımyeterince ıslanman olmuyorsa tabiki de kullan zarının da kalın olması önemli değil canım benim sen yeter ki keşfet orayı tanı parmak egzersişzi mi yapıyorsun
Hayır hiç parmak egzersizi yapmadım. jel ve p..s ile denedik sadece.aslında sanki giriyor gibi oluyor ama yıne o duvar.ve p.. s i alacak kadar bir delik acılmıyor sanki öyle hissediyorum.pozısyonu mu yönü mü tutturamıyoruz anlayamadım
İşte bende bu aşamadayım deliğe girmiyor bi türlü egzersiz yapmıyoruz ondan galibaHayır hiç parmak egzersizi yapmadım. jel ve p..s ile denedik sadece.aslında sanki giriyor gibi oluyor ama yıne o duvar.ve p.. s i alacak kadar bir delik acılmıyor sanki öyle hissediyorum.pozısyonu mu yönü mü tutturamıyoruz anlayamadım
belki de ondan. sen ne zmandır evlisin?İşte bende bu aşamadayım deliğe girmiyor bi türlü egzersiz yapmıyoruz ondan galiba
ayen öyle canım ya çok sağol yanımda olduğun akıl verdiğin içincanım benim ne olacak her zaman yanındayım her zaman biz birbirimizi tanıyoruz aslında cunku aynı seyleri yaşadık ve paylaştık dediğim gibi emlayı kullanma bak dene üç beş on pes etmeden dene he cok denemene ragmen hala değişmedi ki eminim değişecek basaracaksın o zaman biraz cok olmayacak sekilde yapabilirsin hem tamamen uyuşmamış olur hem sen biraz olsun hissedersin unutma ne kadar uyuşturucuyla yaparsak yapalım beynimiz kanaaat getirmedikten sonra gene faydasız olacalk önemli olan orayı tanıman kesfetmen :) :)
yönünü olabilir ama kasılıyorsun büyük ihtimal bence parmak egzersizine basla parmakla orayı keşfet hem açılabildığini gör hem de orası giri cıka esnesin alışsın hemen egzersizlere basla bu egzersiz de ve penis girişi,nde kegel egzersizi ve nefes egzersizi cok işe yarıyor egzersizi yaptıkça göreceksin anlayacaksın ilk baş bi ayna al bak incele serce parmagınla oraya dokan iki krem yazıcam sana onları kullan biri madecassol diye merhem biri de travogen bunları karıstır biraz oraya birazdA parmagına sür ve ilk bas dokun sadece dokunmaya alışsın bu arada hangi pozisyonda kendini iyi hissediyorsan onda yap bunları kendini rahhat hissettiğinde oranında acıldıgını göreceksin ilerlet kastın mı bekle nefes egzersizi yap sakinleştiğinde tekrar nefis verirken ilerle böyle böyle parmaklarını yap iki parmakta da makas seklinde yap ve uygulla sonra esinin parmaları ve ardından p...s sen bunları yapmaya basla takıldıgın yerde de sor canım yardımcı oluruz inşallah başarcaksın sadece pes etme :)Hayır hiç parmak egzersizi yapmadım. jel ve p..s ile denedik sadece.aslında sanki giriyor gibi oluyor ama yıne o duvar.ve p.. s i alacak kadar bir delik acılmıyor sanki öyle hissediyorum.pozısyonu mu yönü mü tutturamıyoruz anlayamadım
3 Eylülde bir sene olacak bizde ihmal ettik denemeler başarız oldu çektim kendimi psikolojimiz bozuldu daha yeni yeni kendimize gelebildik..15 gün önce kadın doğum uzmanına gittik oranın traşlanması lazım etti bişeyler sokmaya çalıştı ilk önce iğne vurdu ama bişeyler sokmaya başlayınca canım yandı sonre bize ameliyat olmanız lazım dedi ben yine üzüldüm tabi sonra araştırdım burayı buldum burdaki arkadaşlar umut oldular bana şimdi hırslıyım egzersiz yapıcam ve Allahın izni ile bu işi başarıcaz inş...belki de ondan. sen ne zmandır evlisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?