Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İşte bende bu aşamadayım deliğe girmiyor bi türlü egzersiz yapmıyoruz ondan galiba
evet canım egzersiz yapmadan direk penisle zor olur olsada gene tereddütte olacaksınız tam olmayacak yani bu egzersizler cok önemli inanın ben yaptıysam parmak egzersizlerini, yapamayacak kimseyi göremiyorum burada düşündüğünüz gibi iğrenç itici değil bir kere almaya basladıgınızda iticiliği gidiyor güzelliği ortaya cıkıyor basarırsınız pes etmek yok başına geçin yaparım deyin yaparım ben bunu sonra gelecek mutlu son :)

ayen öyle canım ya çok sağol yanımda olduğun akıl verdiğin için
ne demek canım benim her zamn takıldıgında canın sıkıldıgın da her zaman yazabilirsin gece gunduz yardımcı olurum başaracaksın tedaviye karar verip başına gecmek bile bu hastalıkda büyük bir başarıdır sen zaten yuzde doksanını basardın yuzde onunda sıra sadece ve onu da başaracaksın :) beni haberdar etmeyi unutma gelişmelerden mutlu son gelicek bekliyorum mutlu haberlerini :) bu arada hangi aşamadasın suan :)

pes etme hiç dediğin gibi başaracaksın iste yeter ki sen başında mısın egzersizin

Ne ameliyatı anlayamadım ben

Ne ameliyatı anlayamadım ben
İşte orayı açma ameliyetıymış sadece 15 dk sürecekmiş ama onun için bile 500 lira istediler..hadi ameliyat olduk ondan sonra ne olacak sonra oraya girmek için tekrar vajinısmus tedavisi..zaten burdaki arkadaşlarım herşeyi anlatmış Alalh razı oslun egzersiz nefes alıp verme zaten orası açılıyor biraz daha esnetmek lazım...arkadaşlar ben yapacağıma inandım Allahın izni ile sadece iş egzersizde

Canım benim çok sağol:) şöyle söyliyim parmak olayını hiç yapmadım direk p.. denedim geçen gün ama dedim ya duvar gibi bişeye dayandı acı yaptı bana.. meğerse aşağı doğru girmesi lazımmış..şu an sürekli deneme aşamasındayım anlayacağın.. şu aşağı doğru yönelme olayı inşallah olur dua et.. ve ıkınma tabiki o sırada

Tamam o egzersizide yaparım bide şey sorucam doğru pozisyon nedir nasıl daha rahat olur utanıyorum ama artık çocuğum olsun istiyorum
Sen üstte eşin altta olduğu pozisyonda yaparsan kontrolün sende olduğunu hissedersin, vajinismusta kontrolü kaybetme duygusu da ağır basar o nedenle bu pozisyon senin kontrolünde olacağı için daha rahat olursun

evet yönünü popoya dogru eğilimli yap canım kastığında da bekle nefes al ver sakinleştiğide tekrar nefes verirken ilerle göreceksin hiçbir sorun olmayacak eğer ki stresten olmazsa tekrar cıkar sakinleş ve tekrar dene tekrar dene inat et başaracaksın inşallah kısa zamanda haberini duyacagıma eminim :) yapmadan sıcak duş al iyice ıslanana kadar önsevişme yapın iyice gevseyene kadar sonra hangi pozisyonda kendini daha iyi hissediyorsan o pozisyonda başla üstte de olabilirsin sende olmuş olur kontrol sende olsun kontrol her zaman :) unutma biz cok güclüyüz :) bugun mu deneyeceksiniz

bana çok güç verdin ya evet bugün inşallah bi daha deneriz yarın iyi haberler veririm sana:) iyiki varsın:)

Kızlar galiba oluyor dün akşam p.. ucunu hatta biraz daha fazlasını aldım bugünde eşimin orta parmağını tamamen aldım ve çok rahattım çok mutluyum dua edelim birbirimize en kısa zamanda yapamayan arkadaşlar hiç durmayın başlayın egzersize bi şekilde arkası geliyor zaten

Ve emin olun sadece biraz yanma yoksa hiç acı falan yoktu farketmedim bile ne kadar girdi nasıl girdi bi anda

Işte ben o operasyonu geçirdim zar kalın ve esnek olduğu için ama Vajinismusum daha da korku artti ama artık şunu biliyodum beynim ona odaklanmisti artık orası açık bisey olmaz diye bi nebze o rahatlık vardı ama ilişki için hiç bisey değişmedi burdaki kızlardan allah razı olsun okudukça parmak egzersizleri ile aşamalar kaydettim çok az kaldı başarmaya bitmek üzere inan kendine ve parmak egzersizi yapmaya calis

Arkadaşlar başardım şükür buraya bunu bende yazabildim BAŞARDIM Klasik haline gelen cümleleri kullanmak istemiyorum burayı sadece okuyarak takip ettim egzersiz yapamam dedim ama o bölgeyi normal bir bölge gibi kabul ettim şükür ki iki defa üstüste yapabildik 10 ayın sonunda kurtuldum darısı tüm bu çileyi çekenlerin başına burda tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim

Yani ameliyattan sonra daha mı kolay oldu hiç bişey değişmedi mi yoksa

Merhaba. 4yillik evli ve 1.5 yaşında bir çocuk annesiyim ve vajinismusluyum. Artık şu sorundan kurtulmam lazim sanırım :) çocuktan önce de burdaydim ama bir turlu azimle başlayamadı egzersizlere. Sonra cocuk olunca da iyice saldim. Artık eşim de homurdanmaya başladı. Azıcık gayrete ve desteğe ihtiyacım var..

Ne güzel çoçuğunuz olmuş iştr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…