Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım sen yendin mi yoksaaaa :) giremedim bu topiğe ne zamandır ????
Yaaa baya bi ilerledim sanırım çok kalmadı diye hissediyorum ama adet oldum yani ara vermek durumundayım pns ucu eşimin parmaklarını aldım hep kendi parmağımla biraz geriliyorum ama bugün orta parmağını eşim baya gel git bile yaptırdı telkinlerin ve bilgilerin için çok teşekkür ederim canım yaa valla çok mutluyum şu an bile

Yani ameliyattan sonra daha mı kolay oldu hiç bişey değişmedi mi yoksa
Değişmedi yine ilişkide korktum canim aciycak diye sadece tek kucucuk iyi yani artik oranin açık olduğunu bilmemdi ama iyice beni zorladı kendimi cekiyodum hep eğer imkan ve zamanınız varsa evde başarmaya çalışın doğal yollarla parmak egzersizi ile falan... ama operasyon isterseniz de 10 15 dakka suruyo uyaniktim sadece belli bir bölge uyustu ve sonra ayağa kalktım evime gittim yürüyerek bir iki gun agrim oldu azıcık o bolgede ama ona da psikolojik kendinizi hazirlamaniz gerek sonrada vajiyi yenmeniz lazim

Arkadaslar evleneli tam 4 ay oluyor fakat isimizden dolayi henuz evimize cikamadik. Esimle cinsel iliskiyi toplamda 10 gun filan anca deneyebilmisizdir. Bunun en fazla 5i rahat bir ortamda oldu aslinda kizligim ilk gece bozuldu ama tam birlesme yasayamadik. O an cok aci cektim. 1-2 gun ust uste tekrar denedik, kanamam devam ettigi icin biraktik. Sonrasinda araya epey zaman girdi. Yeniden denedigimizde yarisina kadar alabildim ama yine aciyacak kanayacak korkusuyla devam edemedim. Aslinda o zaman aci olmadi. Hatta esim soylemese girdiginin bile farkinda degildim. Soyleyince panikledim kendimi geri cektim daha sonra da o gun bu gundur icime bir daha alamadim. Kendi parmagimi, esimin 2 parmagini filan rahat alabiliyorum ama devaminda bir endise aliyor beni. Ileri gidecegimiz yerde her defasinda geriliyoruz diye esim cok kizgin. Ona hak veriyorum ama korkuya engel olamiyorum. Bana bir akil verin Allah rizasi icin. Zarim yirtildi, yariya kadar sorunsuz aldim, parmagi rahat aliyorum, islanmamda bi sorun yok. O zaman niye boyleyim((

Kızlar bende çok sukur yenmiş sayıyorum kendimi daha oncede yazmistim hikayemi tek bir sorun var penis girdiğinde yarisi yada ucumu giriyo anlamıyorum ama acı yanma baski gibi sanki tam iceri girecek biseye takiliyo ikiniyorum esimi bekletiyorum bebek yagi falanda kullaniyorum ama bunu asamadim zar degil takilan onu aldirdim ama icerde biseyler zorluyor neden

Harikasın canım senin adına çok sevindim gördüğün gibi vajen yolu gerçekten de esasında acıyacak yapıda bişey değil.Kaslara hükmetmek bizim elimizde rica ederim bu arada bu dert eli kolu bağlı oturulduğunda hiç çekilmiyor sen azmettin mükâfatını almaya başladın darısı diğer arkadaşların basına Allah herkese yardım etsin araya adet girse bile taktikleri biliyorsun bitince Devamını getirirsin adet sırasında başarı öykülerini Okumanı tavsiye ederim.

Farkında olmadan kasmışsındır o yerde dır ve kegel yap sonracda eşin ucunda hafifçe git gel yapsın yolunu bulur gider

acıdıgını ve stresşendiğini düşündüğünde beklet eşini ve burnundan nefes alıp ağzından ver yavaşça bunu yap yap sakinleştiğinde de tekrar yaparken nefesini verirken ilerle yavas yavas tekrar aynı sey olursa tekrar aynı seyleri yap normal hayattta da lavaboya girdiğinde kegel egzersizi yap yani tut bırak idarar yaparken bunu her lavaboya girdiğinde yap canım bunları yaptıkça ve pes etmeden sabırla devam ettikçe göreceksin basardığını doğru yöne ilerlemesi de cok önemli sen pes etme aynı seyşleri hissetsen de devam et insana bazen bıkkınlık bunaltı stres kendinden nefret ettiğin zamanlalr geliyor ama inat ettikçe pes etmedikçe göreceksin orası sana açılacak :)

Aslında basarmıssın sadece korkularını yen tam o sırada derin bir nefes al
Esinin kızgın olması seni daha da korkutur konus esınle canım sakın olsun zamanla daha da ilerler senı korkutup germesin

Farkında olmadan kasmışsındır o yerde dır ve kegel yap sonracda eşin ucunda hafifçe git gel yapsın yolunu bulur gider
Bide sürekli git gel mi yapcak tam iceri girmeden yoksa icerdemi yapmalı orayida çözemedim bazen esimi durdurup içeri gir öyle git gel yap diyorum girdigini anlayalim girsin iyice dye yanlismi davranyrm acaba

Hepsini yapiyorum sanırım esimden korkuyorum ani giriş yapar diye sanirim biraz daha zamanla iyice iyi olacak
seni cok iyi anlıyorum canım nefes hersey yapıyorsun ama orada bir tıkanıklık oluyor istesen de ilerleyemiyorsun dimi böylle durumda tekrar tekrar dene pes etmeden tedirgin oldugunda beklet nefes al ver verirken yavasca ilerlemeye calış :)

Eşin girebildiği yere kadar girip hafifçe git gel yapsın Öncesinde sen 3 defa kegel yap ve iyice ıkın hep ıkın ıkınmayı Bıraktığın anda kasarsın çünkü..eşin ucunda git gel yaptığımda senin de kegelin ve ıkınman sayesinde yolunu bulur ve kayar gider.sakın vajeni Kasma ,Kasma ki ilerjeyebilsin.Acı beklentisi içine girilince acı var gibi oluyo acı beklentisine girme dediklerimi uygula sonra da gel başarı öykünü yaz bizlere.Senin durumun kötü değil Bunlsrı yaparsan olacak bu iş.Kayganlsltırıcıyı bol sürmelisin

Aynen kesinlikle bi tikaniklik var acaba diyorum yanlış yerdemiyiz ondan mi gitmiyo ileri. Bir ara kendimi tamamen bırakmak istyrm baygın gbi ama endişe ediyorum aslında işin büyük kısmını astim ama iste ....

Şu an dogru yere yazip yazmadigimdan emin degilim :) mutlu arkadasima sesleniyorum :) artik her yolu deneyip basaramadigimiz icin esim iliski sirasinda coook sinirli ve gergin oluyor. Tek seferde girmekten baska yol kalmadigini ima etti defalarca hatta 1-2 kez buna yeltendi fakat denk geiremedi. Ondan dolayi artik yavas olacagini soyledigi halde ona guvenemiyorum. Sanki soyledikleri bi olanmis, en ufak bi boslugumda birden yuklenecekmis gibi geliyor. Ona guvenmedigim icin de ayrica kavga ediyoruz. Kafasinda devamli birden girmek varmis gibi geliyor bu fikirden kurtulamiyorum. Sizce her seye ragmen guvenmeli miyim? Yolu bu mu?

Yeneceğiz inş

O zaman ağrın olur kasılırsın konuş eşinle zaman iste egzersizlere başla olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…