Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende oyle hissediyorum iste esim bazen kendi zevkini düşündüğü için herşeyi unutup kendine bakiyo beni dusunmuyo ve ani biseyler yapiyo bende artık onu telkinlerle düzeltmeye çalışıyorum burda durmalisin nefes alicam su an ilerle dur falan diye ...

Tabiki bu tavsiyeni de değerlendiricem ve senin gibi soran herkese yardımcı olmak istiyorum Daha tam yenmiş sayılmam ama bi kaç denemelik işim var en fazla ve en önemlisi korkum kalmadı :)

canım al karşına eşini ve konuş onunla korkularını anlat ona neden güvenemediğini cümlelerini hatırlat anlamasını sagla eminim anlayacaktır onun da bu yolda sabırlı olması gerek sana destek olması gerek sende ona cunku esler de bu durum naz gibi birşey anlıyorlar böyle bir rahatsızlıgı bilmedikleri için kendimiz bilgilenirken onlarıda aydınlatmalıyız baktın ki konuştugun halde aynı bi psikologa gidebilirsiniz belki bi doktordan duyması onu biraz daha sana anlayışlı olmasını saglar :)

canım gerekirse ilk baş sen eline al p...s kendinn ilerle dediğim gibi üstte de olursan eşin pek birşey yapamaz

Haklisin teşekkür ederim yenmis sayiyorum kendimi bi nevi ama insallah ileriside gelir su an ustte yapamiyorum cesaret yok altta gayet iyi rahatim

Haklisin teşekkür ederim yenmis sayiyorum kendimi bi nevi ama insallah ileriside gelir su an ustte yapamiyorum cesaret yok altta gayet iyi rahatim
o zaman eşinle iyi koordine olman gerek eşine dur dediğinde durmalı olacak inşaaalah rabbimin izniyle yapamayacagımız hiçbirşey yok başarılar inşaallah hersey gönlümüzce olur :)

o zaman eşinle iyi koordine olman gerek eşine dur dediğinde durmalı olacak inşaaalah rabbimin izniyle yapamayacagımız hiçbirşey yok başarılar inşaallah hersey gönlümüzce olur :)
Bugün dinledi telkinlerimle çok sukur insallah asicam bunu da ve herkes asicak rabbim yardımcımız olsun hepimizin kolaylik versin

Sorunum oldugunu kabul etmek istemiyor devamli bende sorun var deme, bende sorun yok yapabiliyorum, aci cekmeyecegim, bunu daha once basardim diye kendini telkin et diyor. Evet hakli ama ah o korkular. Sonra diyorum bu meseleden kim ölmüş, ssvdigin adam icin dayan... Ama sonrasi hep göz yaşı. Canım çok tatlı galiba. Onu cok seviyorum, kaybetmek istemiyorum. Her denemede kökten halledelim istiyor, bir yere varamiyoruz. Halbuki azar azar sakinlestirerek yapmayi bir kabul etse simdiye halletmistik belki de... O da diyor ki bunu boyle parca parca yapmamiz sadece senin cektigin aciyi arttiracak cozume bir sey katmayacak. Kafam cok karisik. Hakkinizi helal edin.

Bide sürekli git gel mi yapcak tam iceri girmeden yoksa icerdemi yapmalı orayida çözemedim bazen esimi durdurup içeri gir öyle git gel yap diyorum girdigini anlayalim girsin iyice dye yanlismi davranyrm acaba
Tam giriş olması için önce ucunda git gel yapsın tam giriş olunca da normal şekilde git gel yapacak zaten iki durumda da yapsın yani ..Sen ilerde kasmamayı iyice öğrendiğinde ucunda yapmaya gel kalmaz artık

Tabiki bu tavsiyeni de değerlendiricem ve senin gibi soran herkese yardımcı olmak istiyorum Daha tam yenmiş sayılmam ama bi kaç denemelik işim var en fazla ve en önemlisi korkum kalmadı :)
Tabiki kesinlikle çok az bir yolun kaldı en önemli aşamayı geçtin,beynin ikna oluyor artık tamamına erecek inşallah csnım güzel haberlerinin Devamını bekliyoruz

Ben üflerken sen hafifçe ittir diyebilirsin

Yazınızı okuyunca hatırladım benşm eşim de tek seferde yapmak laxım Demişti ama egzersizlere başlayıp kendimi hazırladığımda ona benim talimatıma uyması gerektiğini söyledim aynen uyguladı.Eşine şunu söyle milim milim ilerleyeceğiz aksi takdirde egzersizlerim Boşa gider.Rica et zaten 3 nefeste olacak bitecek çok bekletmicem de ,güven öok önemli bu konuda

Egzersiz yapmadım aslında hiç. Parmağı filan zaten rahat alıyorum çünkü çok şükür orada gecilmez bir duvar varmis gibi filan hissetmiyorum. Ama tek sefer korkusu tekrar konusucam insaallah kendisiyle.

bence canım sen eşini al bi psikologo gidin eşinle doktor konuşsun anlatsın ona bu rahatsızlıgın bu sekilde olması gerektiğini suan senin agzından duymayla kanaat getirmiyor galiba bi uzman konuşsa daha tesirli olur cunku benimki de naz canımın tatlılıgını bahane sanıyordu b,i uzman anlattı daha değişik oldu bence bi gidin canım faydası olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…