- 7 Ağustos 2017
- 97
- 27
- 38
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #224.801
En sonuna dogru gidince sanki tuvaletin var gibi bi his oluyor gıdıklanıyor gibi bi his aslında bi süre sonra rahatlayınca zevk bile alabiliyorsun bence o hissi tatmaya çalış degişik ve güzelmişKızlar serçe parmağımı ve işaret parmağı aldım bi garip oluyor oraya girince gap bi duygu dimi sanırım biz hiç yapamamışız bugüne kadar daha şimdi farkettim
Evet çok garip bi duygu..evet gel gitte yaptım elimi sağa solada hareket ettirdim ama alışmak lazım tabi bunlara kegel ile orası güzel açılıyor genişliyor bunu farkettim bugünBirde içindeyken parmağınızı hareket ettirin hızlı hızlı git gel yapın başta sıkarsan kendinizi korkarsınız ama sonra o hareket rahatlatıyor aslında sizi
Aynen öyle şu kegel işini baştan beri anlayamamıştım resmen girince anladımEvet çok garip bi duygu..evet gel gitte yaptım elimi sağa solada hareket ettirdim ama alışmak lazım tabi bunlara kegel ile orası güzel açılıyor genişliyor bunu farkettim bugün
Aynen bende öyle öyle dıştan dıştan yapınca ne işe yarıyor acaba demiştimAynen öyle şu kegel işini baştan beri anlayamamıştım resmen girince anladım
Çok kastıysanız kendinizi olabilirPenis ucu girdiyse eğer kanama olmuş olabilir mi? Duş sonrası namaz kıldığım için pamuk koymustum pamuk kahvwrengimsi olmuştu. Adet oldum herhalde dedim ama iki gündür damla adet yokbilenler cevaplar mi acaba ?
Aynısı bendede oldu ucunun biraz fazlası ve orta parmağını tamamını aldım ve benimde kırmızılık geldi bi gün sonrada adet oldum o yüzden bende hala anlayamadım canımPenis ucu girdiyse eğer kanama olmuş olabilir mi? Duş sonrası namaz kıldığım için pamuk koymustum pamuk kahvwrengimsi olmuştu. Adet oldum herhalde dedim ama iki gündür damla adet yokbilenler cevaplar mi acaba ?
ilk başlar ilk defa yaptıgın için garip hissedersin AMA sonra alışırsın sanki öneceden de sürekli yapıyormus gibi :) hiç de zor degilmiş aslında dimi devam et basaracaksın canım inşaallah :)Kızlar serçe parmağımı ve işaret parmağı aldım bi garip oluyor oraya girince gap bi duygu dimi sanırım biz hiç yapamamışız bugüne kadar daha şimdi farkettim
İnş tabi istiyoruz artık 1 sene olacak yakındailk başlar ilk defa yaptıgın için garip hissedersin AMA sonra alışırsın sanki öneceden de sürekli yapıyormus gibi :) hiç de zor degilmiş aslında dimi devam et basaracaksın canım inşaallah :)
Kizlar 2 parmak beraber alanlara sorum. 2parmak acitiyo mu? Benmde boyle sorunum vardi esimle zor iliskiye girdik hala zorlaniyoruz ve zor oldugu icin hamilelik boyunca 1 kez yapabildik. Simdi dr um cati muayenesi yapicagini soyledi. 2 parmakla yapiliyomus ama dr a anlattm zorlandigimi bsy olmaz dedi. Istemsiz kasiliyorum dedim normal dogurcaksin zaten alis dedi. 2 parmak acitir mi sizce ? Kendim tek parmakta sorun yasamiyorum tek parmaktan biraz daha buyuk ama 2 parmaktan kucuk olan seydede sorun yasamiyorum ama 2 parmagi denedim olmadi. Giris kismi geriliyo yirtilcak gibi. Cok acicak mi sizce?
Arkadaşlar bence kafada bitiyor çünkü biz bunu sorun olarak düşünüyoruz oysa ki doğanın gereği bu yaş olarak fiziksel yapı olarak bizden küçük olanlar bile yapabiliyor ben kendimi böyle telkin ettim parmak hiç denemedim onu yapan zaten p. Yapar diye düşünüyordum şu an iki defa yapmış biri olarak özgüvenim yerine geldi 10 aydır ağlayarak çok uyudum ama İnan'ın acı Yok birazcık baskı hissi var lütfen umudunuzu yitirmeyin[/QUOTE
Umarım bizde en kısa zamanda atlatiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?