Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar olmuyor ya of aglayıp duruyorum. Girmiyor oraya penis. 2 parmak cok rhaat alabiliyorum. Ama p.... Cok büyük nasıl girsin. Kesin girse bile yırtılır
Bu düşünceyi bi silin çünkü parmk kemiktrn ibarettir pns ise öyle dgil bunu bi beynimze yerlştrelim gerekirse kendmze bunu sesli olarak söylryerek buna ikna olalım dha snra emla krem ve kayganlştrcyla egzrsze baslyalım 1.2.3parmk ne kdar yapabliyorsanız dha snra nefes çalşmalrı ve kendmzi motive edeck düşünceler bunu yapabilirim ewet ben artık buna hazırım gibi cümleler bunlar basit gbi görünsede inanın önemli ve işe yarar seyler neticde bu psklojik

3yıldr bununla mücade içinde olan zaman xamn ertelyip hiçbir çaba harcmdgm zamnlarda oldu fakat 2ay önce kendine gel ve bunu artık bitir dedim ve araştrmya basladım dha snra egzrszler eşli denemlr yapark ısrar ve inatla pnsi yarıya yakın aldm tabi bu tam çözdüm anlamına gelmiyordu ama ben bütün enerjmi toplyıp yine yeniden diyerek dewam ediyrum ve inanın her denemem bi öncknden dha iyi oluyor bu benim kendmi buna beyin olarak nekdar iyi hazırlammla alaklymış bunu fark ettim ve yalnz degilim bunu biliyorum çözümü var çünkü bu noktaya geldim dewamıda gelecek inanç çok önemli motivasyon çok önemli

Umarım bende bu aşamaya kadar gelebilirim

Valla p... Cok yumusak deil o kas ve sert biraz .of silemiyorum kafamdan. İyice sarhoş mu olsam napsam

Umarım bende bu aşamaya kadar gelebilirim
Tabiki gelceksin çünkü sende kadınsın bak canım inan o kadar ailevi yöndende sıkıntlar yaşadımki ama onları bi kenara bırakıp artık ben önemliyim bnim önceliklerim var dedim ve vajiye inatla savaş açtım şuan tam kazanmış olmasamda bu inanç ve hırsla kazancgma inanıyorum.hepimizn tabiki tek derdi vaji degil birçok sorunda bunu ertelmmize nden oluyor çünkü biz kadınlr hassasz kırılganız ama oturup düşündgümde giden benim hayatım ve bunu başarıp yoluma bakıp bütün kötülüklre ve kötü insanlara aklımı kapatmalıyım dedim ewet zor ama bu hyatta tek imkanszlık kaybettgmiz yakınlrmzı geri hyata getiremmek allah var sabır var çare var lütfen ama lütfen kendini telkin et.

Valla p... Cok yumusak deil o kas ve sert biraz .of silemiyorum kafamdan. İyice sarhoş mu olsam napsam
Peki şöyle düşünelim hani sert ve kas diyosun ya senin içinde bi boşluk yani rahim bunları düşün bebegin çıktıgnı düşün ayrıca çok afedersin ama doktorun eli kolu giriyor bunu düşün ve rahatla

Kızlar 3yıldr vajiym fakt bbek istyrm pensn ucundan biraz dha fazlasnı alabliyrm hamile kalmk için önerebilcgnz bişylr varmı yoksa sprmlerin bukadarcık içerde olması bile hamile olmaya yetermi
Valla olacağı varsa penis içine girmeden bile içeriye sizan 3 5 damla spermle bile oluyor. Biz de esimle ilişki denerken girişte bo...... İle hamile kaldim

Valla olacağı varsa penis içine girmeden bile içeriye sizan 3 5 damla spermle bile oluyor. Biz de esimle ilişki denerken girişte bo...... İle hamile kaldim
Bnde aynı durymdayım canım. Penisn ucunu alabiliyorum az bi tık fazlasını da ve anne olmak istiyorum. Bebeyağı kullanıyoruz bi de. Hamile kalabilir miyim acaba. Yoksa daha fazlası mı girmesi lazım

Cokkkk haklısin...

ne kadar sarhoş olursan ol beynin kanaat getirmedikçe kurtulamazsın parmaları yapman lazım dogru nefes mi almıyorsuhn kegel uygulamıyor musun bence bunları düşün canım dogru nefes alman cok önemli bu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…